Dodaj do ulubionych

dobry adwokat lub radca prawny w Płocku

24.06.07, 20:08
Witam wszystkich forumowiczow!
Mam pytanie: poszukuje dobrego, niedrogiego adwokata albo radcy prawnego w
Płocku (moze być mlody), żeby prowadził moje sprawy w zakresie prawa
cywilnego (czasem tez prawo karne), tak abym byl spokojny o wlasny los.
Z gory dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam
Pawel
Obserwuj wątek
    • krzysiek_33 Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku 24.06.07, 20:20
      Skrobnij do mnie na maila; tutaj nie będę uprawiał reklamy ;-]

k.
      • pawele.gazeta Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku 24.06.07, 20:43
        oki, podaj adres e-mail
        • Gość: do pawela Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 21:20
          henryk jastrzębski. jest na pewno radcą prawnym i tytułuje się też adwokatem,
          chociaż nie nalezy do płockiej izby adwokatów (ciekawe co?) ale najważniejsze że
          jest skuteczny, bo to perelowski prokurator, w latach dziewięćdziesiątych
          negatywnie zweryfikowany, zna płockie środowisko sędziów i prokuratorów, więc
          powierzajac mu sprawę jest duże prawdopodbieństwo wygranej, kancelaria na ulicy
          Strzeleckiej
          • Gość: znawca Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 05:55
            nie radzę jastrzębia zedrze całą kase
        • krzysiek_33 Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku 24.06.07, 22:51
          krzysiek_33@gazeta.pl

naturalnie :)
          • Gość: lola Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 14:37
            ale jaja, podobno jastrząb nie ma studió?
          • a_nonim Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku 26.06.07, 16:10
            Krzysiek , sprawdź m@ila :)
    • Gość: mieszkanka Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 19:58
      a dlaczego u nas w gminie Słupno prowadzi obsługę prawną w Gminie skoro nie ma
      do tego odpowiednich uprawnień
      • Gość: jj Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:37
        bo wójt to komuch i dlatego jastrząb prowadzi ...
    • Gość: obrońca Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 11:02
      Słuchaj Kolego, te wszystkie rady złośliwych są funta kłaków warte. Kolega
      Jastrzębski ma tabliczkę w sądzie okręgowym i jest na niej napis "Radca prawny,
      adwokat z tytułem magistra". A takie coś chyba za kury nie dają
      Pozdrawiam
      omc mecenas
      • Gość: *** Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 11:05
        Gość portalu: obrońca napisał(a):

> Słuchaj Kolego, te wszystkie rady złośliwych są funta kłaków warte. Kolega
        > Jastrzębski ma tabliczkę w sądzie okręgowym i jest na niej napis "Radca
        prawny,
        >
        > adwokat z tytułem magistra
        To adwokat może być bez tytułu magistra?
    • Gość: pawele Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:48
      Z gory dziekuje wszystkim tym,
      ktorzy wylewaja na tym portalu swoje niewatpliwe madrosci i opluwaja wszystkich
      wokolo,
      a ja w dalszym ciagu poszukuje adwokata-radcy,
      bede wdzieczny za rzeczowe informacje,
      pozdrawiam,
      Paweł
      • Gość: Wiem co mówię Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 22:03
        W Płocku nie znajdziesz dobrego adwokata ani radcy.
        Tu nie ten poziom
        Oni tylko pieniądze chcą zarabiać duże a wiedza kiepska.

W Warszawie są młodzi i mają wiedzę a i pieniędzy chcą dużo mniej za usługi.
    • Gość: xxx Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.eranet.pl 27.06.07, 19:48
      Anna Kubera Tumska 16
      • Gość: czytelnik Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.c154.petrotel.pl 27.06.07, 21:04
        Czy to żona zastępcy prezydenta - o której tak było głośno w mediach jak
        została zatrudniona na kierownicze stanowisko w jednej z miejskich spółek(zaraz
        po objeciu funkcji przez męża)?
    • Gość: bęc Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:13
      polecam KONTRAKT - ul. Kazimierza Wielkiego
    • Gość: ja Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:23
      Alina Głąbicka. Tumska. Kancelarie naprzeciw brakującego nam kina. Świetna.
      Kompetentna. Korzystałam. polecam
      • Gość: gocha Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 06:48
        a jastrząb?
      • Gość: Ania Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.146.196.126.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.03.18, 01:50
        Przeciez ta alkoholiczka juz nie zyje.
    • krzysiek_33 Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku 29.06.07, 20:15
      Pawel i Anonim - odpisalem na Wasze maile, przepraszam za opoznienie :)

k.
      • a_nonim Re: do Krzyszstofa_33 29.06.07, 21:14
        krzysiek_33 napisał:

> Pawel i Anonim - odpisalem na Wasze maile, przepraszam za opoznienie :)
        >
        > k.

Odzczytane , proszę o komentarz , pozdrawiam :)
      • Gość: Jolka Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 21:34
        Wpisz numer telefonu komórkowego wybranej kancelarii i sprawdzisz jak ta
        kancelaria pracuje.
        To pomoże Ci w wyborze dobrego adwokata lub radcy prawnego
        www.track-your-partner.com/
        • Gość: plot Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:33
          Wszyscy sa jednakowi
          • Gość: ka Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 20:42
            jastrząb jest the best, chociaż nie jest adwokatem, to tak się tytułuje
    • Gość: samotna111 Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.17, 10:41
      Najlepszy prawnik od spraw rozwodowych to ten, który nie brnie w przegrane z góry rzeczy, ale oszczędza nam czasu i pieniędzy doprowadzając do kompromisu, lub szybkiego zakończenia sprawy. Takim mecenasem w 100% jest pani Izabela Śniecińska. Naprawdę wyjątkowy mecenas. Mój proces rozwodowy trwał już 2 lata, gdy zmieniłam mecenasa. Pani Iza w przeciągu 3 miesięcy spowodowała zmianę mojego nastawienia i szybko zakończyła sprawę. Na początku wyrok wydawał mi się nie do końca satysfakcjonujący, ale po roku zrozumiałam , że miała 100% racji. I tak nie osiągnęłabym tego co chciałam w 100%, a tak mam już to wszystko za sobą , a spokój nie ma ceny. Tak naprawdę dzięki pani Śniecińskiej uzyskałam znacznie więcej niż zamierzałam. To przesympatyczna kobieta, poświęciła mi tyle czasu ile potrzebowałam , nigdy nie patrzyła na zegarek. Rozumiała również moją sytuację finansową , być może dlatego potraktowała mnie zdecydowanie łagodniej niż mój poprzedni adwokat.Gorąco polecam.
    • wioll87 Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku 01.07.17, 22:10
      Witam, jeżeli chodzi o naprawdę kompetentnego, profesjonalnego i przy tym miłego adwokata, to polecam Kancelarie Adama Dobrogoszcza. Przeprowadzał on moją sprawę o kontakty z dzieckiem. Finał przeprowadzonej usługi przez Pana Mecenasa był bardzo pozytywny. Jeszcze raz polecam !
    • Gość: Karolina Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.17, 12:28
      Jesli chce Pan spac spokojnie to tylko Pan Adam Dobrogoszcz. Moje sprawy prowadzi bez zarzutu. Sama dostałam kontakt do Pana Adama z polecenia:)
    • zirik Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku 06.09.17, 13:46
      Ja polecam Mariusza Kowalskiego. jest radca prawnym. Ma super podejście di klienta. Nie szczędzi czasu klientowi. No i ma sporą wiedzę, o co zapytalem, to wiedział od razu.Miałem kilka rodzinnych spraw i wszystkie zalatwil po mojej myśli. Wcześniej kilka razy miałem do czynienia z innymi płockimi adwokatami i byli o klasę niżej niz on. Polecam.
    • Gość: Legal Up Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.17, 11:30
      Zachęcamy do porównania ofert prawników w odpowiedzi na konkretną sprawę dzięki serwisowi Legal Up. Można w ten sposób uzyskać pełen obraz i wybrać ofertę, która najlepiej odpowiada na Pana potrzeby.
    • klasyk15 Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku 06.03.18, 20:30
      W Płocku według mnie godna poleceni, jest Kancelaria Adama Dobrogoszcza. Pan mecenas jest konkretny i profesjonalny w wykonywaniu swoich usług, przy czym ceny są naprawdę znośne. Mogę przyznać, że bardzo dobrze przeprowadził on moją sprawę rozwodową. Jestem zadowolona i wdzięczna.
    • Gość: Dzirdziowie Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: 77.111.245.* 10.03.18, 11:48
      Grubas, (radca prawny) na Podolszycach jest najlepszy. Są tacy co się śmieją a my na poważnie.....:)) Polecamy
    • Gość: gieniek Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: 77.111.245.* 23.03.18, 17:50
      Grubas jest do niczego.Ale czy to ten czy inny grubas to nie wiem... :)
    • Gość: lekarz z sierpca Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: 77.111.247.* 29.03.18, 17:25
      Polecam Pana mec.Dariusza Ł. z Płocka,z Podolszyc. Spokojny człowiek i dobry znawca prawa.
      • Gość: zamana Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: 77.111.245.* 03.05.18, 10:10
        zamana fertig
    • Gość: zamana Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.dynamic.mm.pl 23.06.18, 13:34
      Załamana jestem.Pan mecenas nie pomógł a pieniądze wziął
    • Gość: wóda&koks Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.dynamic.mm.pl 25.06.18, 15:54
      Należy zmienić tego mecenasa na innego świra
    • Gość: wóda@koks Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: 77.111.247.* 30.07.18, 20:52
      zamiana ist fertig
    • Gość: radek_86 Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.19, 21:27
      Ja osobiście polecam wawrocka.pl/
    • Gość: jokon Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.147.37.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.03.19, 11:07
      Polecam
      Orłowska-Zielińska na Grodzkiej 9 w Płocku.
      www.radcaprawnyoz.pl
      Od niedawna w Płocku.
      Skuteczna.
      • wejsunek35 Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku 13.05.19, 01:08
        Odradzam, brak doświadczenia w tego typu sprawach. Poza tym lepiej wziąć kogoś miejscowego, a nie "od niedawna w Płocku".
        • Gość: jukon Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: 91.212.223.* 07.10.19, 14:31
          Mnie osobiście bardzo skutecznie pomogła, nie wiem jak Panu.
    • Gość: prawnik1001xy Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.dynamic.mm.pl 31.03.19, 08:59
      Na Podolszycach Zielony Jar są tylko dobrzy dentyści.Prawników brak.A co do jakiegoś "grubasa" to chyba jest on cyrkowcem,czy jakoś tak.
    • Gość: babciahelenka Re: dobry adwokat lub radca prawny w Płocku IP: *.dynamic.mm.pl 16.06.19, 13:43
      nocne biesiadowanie i bełkotliwe wrzaski na balkonie to ostatni sposób clowna na stres.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka