stefancom2 12.04.07, 23:36 Szukam prawnika który specjalizuje się w sprawach spadkowych. Z góry dziekuję za udzielenie informacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Też szukam :/ Re: Szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 08:13 Też szukam prawnika ale specjalizującego w sprawach karnych - tylko nie proponujcie Pardyki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 11:12 W sprawach karnych polecam świetnego młodego adwokata mec. Marcina Przybylskiego (kancelaria na Kazimierza Wielkiego)w mojej sprawie okazał się niezastąpiony. Naprawdę POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też szukam :/ do : polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 11:22 A możesz podać bliższy namiar ? w busoli nie ma takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: do : polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 11:56 Kancelaria mieści się w bloku przy ul. Kazimierza Wielkiego wydaje mi się, że to jest blok 10 a m 5, w każdym razie jest to pierwszy blok za sklepem PSS Znajomy (obok dawnej Basztowej , dziś Enklawa), naprzeciwko tego tarasu - zejścia nad Wisłę. Na budynku jest tabliczka inf. Kancelarii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrosna Re: do : polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:03 to mąż naszej bohaterki forum niejakiej Ady Przybylskiej (tej od komendanta Straży Miejskiej niejakiego Tarki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: do : polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:13 To może sam się zareklamował , albo żonka go zareklamowała udzielając się na forum w godzinach pracy ? A tak na poważnie , pomóżcie temu od spadku i temu od karnego , ludzie faktycznie mogą potrzebować Waszych sprawdzonych opini o naszych prawnikach , pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: do : polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:21 Nie znam jego żony. Nie oceniam jako człowieka. Fachowcem jest znakomitym. To moje zdanie. Nie musicie się z nim zgadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: do : polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 19:19 nie polecam pana J. Dołhna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: do : polecam IP: *.plock.msk.pl 16.04.07, 20:39 Przybylski - cienias, Dołhun - żenada, do tego palant, Kaczorowska - w miarę spoko była jeszcze kilka lat temu przed chorobą, Szczygielski - temu teatr myli się z salą sądową i ta jego bajera coraz cieńsza, Skorupski - w miarę spoko ale choleryk, poza tym proponuję stawiać na młodych i "starych wyjadaczy" omijać wielkim łukiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vries Re: Szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 00:34 za żadne skarby świata nie bież Kaczorowskiej (kancelaria tył Kwiatka / Bielskiej).Bieże tylko kasę i nawet sie nie zapozna z tematem tylko potem głupa przypala. Poza tym prawie wszystko przegrywa przez tę olewkę pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jujka Re: Szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 21:11 wszystkie wpisy jednego autora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płock to ja z innej beczki trochę IP: *.plock.mm.pl 17.04.07, 06:30 www.spadki.pl/ i może poszukaj w necie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okowielkiego brata Re: Szukam prawnika IP: *.plock.msk.pl 17.04.07, 07:22 I tak przegrasz !!! ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 07:56 Nie polecam Desperata ten to jest niesłowny i zakręcony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 11:25 Niejaki Robert Mackiewicz, mieszka na podolszycach, jest radcą prawnym w Małej Wsi. Razem z jednym z kolesi zajmują się odzyskiwaniem długów, polecam bo podobno są skuteczni. Ale trzeba się spieszyć, bo chłopaki przesadzają i może to się źle dla nich skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:24 Moim zdaniem najlepszym prawnikiem, solidnym i słownym jest p.Alina Głąbicka. Wygrała mi kilka spraw. Mowi od razu co jest do wygrania, a co nie. Świetny fachowiec. Polecam szczerze!!! Ma kancelarię vis a vis Przedwiośnia ( w bramie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:44 Jakiego Przedwiośnia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Szukam prawnika IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.07, 15:56 Też polecam Alinę Głąbicką; kiedyś korzystałem z jej usług: coś wygrałem , coś przegrałem - tu akurat nie było do wygrania, wiem to dzisiaj. Teraz nie korzystam z jej usług bo jako recydywista z pewnym dorobkiem i wręcz doświadczeniem sam nieźle poruszam się w potrzebnych mi dziedzinach prawa, (mam aktualnie jedną sprawę karną i nieźle mi idzie)chociaż nie jestem prawnikiem - ale jakbym obawiał się, że sam nie podołam, to zwrócę się do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonim Re: Szukam prawnika 20.04.07, 11:14 Przyglądam się temu wątkowi od początku i taka refleksja mnie naszła , 130tysięczne miasto i nikt nie poleca 'sprawdzonego'prawnika , tylko dwa pozytywne wpisy o pani Alinie . Koszmarna to sytuacja kiedy w zawirowaniach życia trzeba pokładać swoje mienie lub dalsze życie (dwa pierwsze wpisy o spadku i karnym) w ręce mecenasów przypadkowych :/ Naprawdę nie ma w Płocku mecenasa godnego rekomendacji ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 18:52 Zdecydowanie Głąbicka (w sprawach różnych). korzystałam. wiem. osiągnęłam więcej niż chciałam. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
asiamala Re: Szukam prawnika 09.04.26, 15:10 Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com Odpowiedz Link Zgłoś