trawiata1 17.08.08, 13:08 Tak.Debile.Jak długo policja radomska będzie tolerować jazdę motocyklistów z nadmierną szybkością i chałasem.Może inaczej.Jak długo mieszkańcy Radomia będą wysłuchwać w różnych porach dnia i nocy chałasu motocykli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlody419 Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? 17.08.08, 15:19 Pewnie nic się nie zmieni. Dalej będziemy musieli ich znosić, aż któryś nie doprowadzi do wypadku z pieszym. Wtedy zacznie się wielka akcja. Dzwine, że fotoradary ustawione w mieście ich nie łapią i kamery z monitoringu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbj Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 20:42 Motocykliści tak trzymać !! organy są potrzebne dla chorych ludzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
olo1935 Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? 17.08.08, 22:28 Domyślam się że ten post napisał napisał jakiś typowy i nie odpowiedzialny debil,gó..arz bezmózgowiec.Ja też stwierdzam że jazda niektórych szaleńców na motorach utrudnia życie mieszkańcom Radomia o raz jazdę innym kierowcom.Dam radę szaleńcom motorowym ;dajcie gazu i na gazie narkotykowym lub spirytusowym szalejcie dalej aż się sami powybijacie a drogi naszego miasta wówczas będą bezpieczniejsze dla innych uczestników ruchu drogowego.Oczywiście nie dotyczy to wszystkich motorzystów a którzy się czują obrażeni zaraz się odezwą na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: 82.139.35.* 17.08.08, 23:02 Monitorowani są tylko pijaczkowie.Wali sobie taki browara a tu zajeżdża 2 {dwa } samochody i zawijają 1{jednego} gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? 17.08.08, 23:11 Najgorsze to sa te chińske,badziewne skutery z marketów po 2 tysiace,jak taki przejeżdża w nocy to tragedia,taki hałas. Odpowiedz Link Zgłoś
shockoloco Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? 17.08.08, 23:29 > Jak długo policja radomska będzie tolerować jazdę > motocyklistów z nadmierną szybkością... Dopoty, dopoki jeden z owych motocyklistow nie wyprawi na tamten swiat niewlasciwego, leniwego szefa miejskiej drogowki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re: 18.08.08, 01:17 > Dopoty, dopoki jeden z owych motocyklistow nie wyprawi na tamten > swiat niewlasciwego, leniwego szefa miejskiej drogowki? ;) Mocna ta ironia. Oby poskutkowala wieksza iloscia patroli na drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: IP: 82.139.35.* 19.08.08, 22:38 Jechałam spokojnie cienkim przez Limanowskiego około 21.Ułyszałam ryk z tyłu samochodu.Z szybkością około 140 minęło mnie 5 samobójców furiatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FeliX Re: narzekaja na wszystko dookola IP: 82.139.35.* 20.08.08, 10:56 Radomiaczkom jak zwykle przeszkadza wszystko i wszyscy, wieczne malkontenctwo. Niech sobie chlopaki smigaja bo zeson jest byle by nie szarzowac za bardzo i nie zagrazac innym a jak powyzsze kaleki jestescie slepi i w lusterka nie patrzycie albo wleczecie sie jak pokraki po miesco to proponuje przesiasc sie na hulajnogi albo siedziec w swoich norach i powtorki w TV ogladac szraki. Ps. nie jestem motocyklistą. Ps2. Fototoradary moga im nagwizdac, motory nie maja rejestracji z przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: narzekaja na wszystko dookola IP: *.60.udn.pl 20.08.08, 11:41 Niech sobie jeżdżą ale zgodnie z przepisami. Nie rozumiem czemu czemu mamy pozwalać na debilne zachowania na drodze. Bo jest sezon? Powiedz to rodzinom zabitych we Wsoli przez śmigającego chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: narzekaja na wszystko dookola IP: 82.139.35.* 21.08.08, 16:32 Oczywiscie wszystkiemu winni sa motocyklisci a samochody oczywiscie jezdza po miescie przepisowo < 50... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: narzekaja na wszystko dookola IP: *.60.udn.pl 21.08.08, 20:34 Skąd taka nadinterpretacja? Nigdzie nic takiego nie napisałem. Proszę zapoznać się z wypowiedzią na którą odpowiadałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: narzekaja na wszystko dookola IP: 81.15.165.* 21.08.08, 16:41 Gość portalu: FeliX napisał(a): > Ps. nie jestem motocyklistą. Polskiego też się nie uczyłeś(łaś).Chyba ,że znasz język wolski ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzakkk4 Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.08, 13:32 Proponuje postawić patrol drogówki na ul.Żókiewskiego i Warszawskiej na całej długości tych ulic w godzinach 20-23 ponieważ tam dochodzi do wyścigów motocylki o hałasie już nie wspominam. Któregoś dnia naliczyłem z 20 "debili" tak mozna ich nazwać. Apel do policji: ZRÓBCIE COŚ Z TYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doo Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 14:49 Jak można wrzucać wszystkich do jednego wora!Paranoja. RADOM-MIASTO DEBILI?????? Witam w gronie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: *.01a.radom.pilicka.pl 21.08.08, 21:58 I pijak, i złodziej... Jak z filmów Barei. Ale poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
bohdankaras Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? 21.08.08, 22:19 Luzakkkk ma rację. Temat ten był kilkarotnie sygnalizowany odpowiednim służbom i nic. O temacie pisałem na blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: 82.139.35.* 21.08.08, 22:25 Pisałeś,pisałeś i nic.Chyba nie docierają żadne słowa.Może oni nie cytate? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkey19 Debile nie tylko na motocyklach 21.08.08, 23:59 Po cichu śledzę tę kolejną uwagi wartą "aferę" w moim mieście. Prawdę mówiąc nie miałem ochoty włączać się do tej intelektualnej dyskusji ale już nie dałem rady... :) Skoro WSZYSCY motocykliści to zło... i wszystkich wrzucamy do jednego wora to... ...według mnie, z wielką łatwością, można sprawdzić w Wydziale Komunikacji kto z obywateli tego zacnego miasta posiada prawo jazdy kategorii A. I jeszcze dodać do tego losowo wybranych 10% obywateli z kategorią B bo to pewnie ci co jeżdżą na "motorach" bez uprawnień. Pechowców nam nie potrzeba. A potem ich powieśmy. Na fontannach. Ot tak dla przykładu. Wtedy ci wstrętni motocykliści, wrzód na łonie naszego kwitnącego grodu, po prostu przestaną istnieć. I po problemie. A Radom raz jeszcze będzie na ustach całej Polski, ba! Świata! A przecież ciągle narzekamy, że mamy marną promocję! Więc wilk syty i owca syta. Ot co. Pozdrawiam wszytkich pieniaczy. Tak, posiadam prawo jazdy kategorii A. Jak prezydent postawi juz szubienice na fontannach to przeprowadzę się do Paryża. Każdy kto próbuje jeździć w tym mieście samochodem zamiast jednośladem to idiota. Motocykle rozładowują ruch. TAK! MOTOCYKLE ROZŁADOWUJĄ RUCH DEBILU W SAMOCHODZIE, KTÓRY ZAJEŻDŻASZ MI DROGĘ KIEDY ZGODNIE Z PRZEPISAMI RUCHU DROGOWEGO PRÓBUJĘ OMINĄĆ KOREK POMIĘDZY DWOMA PASAMI (I TWOJĄ URAŻONĄ DUMĄ) W TERENIE ZABUDOWANYM! Polecam lekturę Kodeksu Ruchu Drogowego. Wszyscy się zmieścimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocyklista Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: 82.139.59.* 21.08.08, 23:43 Jestem motocyklistą, od pewnego czasu posiadam dosyć szybki motocykl sportowo-turystyczny, wcześniej jeździłem chopperem. Uważam że mam duże doświadczenie w prowadzeniu pojazdów, prawo jazdy na motocykl posiadam już od 17-tu lat. Z niektórymi wypowiedziami zamieszczonymi wcześniej mogę się zgodzić, ale po niektórych widać że wypowiadają się osoby nie mające wogóle pojęcia co to jest motocykl i jazda na nim, może mają jakieś kompleksy, zazdroszczą nam motocyklistom (trzeba mieć odpowiednie predyspozycje), bądź strach nigdy by im nie pozwolił wsiąść na dwa koła o takiej mocy i najeżdżają równo na wszystkich dosiadających takich pojazdów. Zgadzam się z tym, że niektórzy przeginają i stwarzają zagrożenie na ulicach i Radom nie jest wyjątkiem, wystarczy pojechać do Warszawy i żeby nie wiem jak duże mieć lusterka nie da się zauważyć moto jadącego slalomem po trzech pasach z prędkością ponad 120km/h. Jazda na Maratońskiej, czy innej dwupasmowej jezdni z prędkością powyżej setki nie jest niczym strasznym jeżeli nie stwarza to dla nikogo zagrożenia, samochodem też trudno w takich miejscach jechać 50-ką. W cywilizowanych krajach kierowcy stojący przed skrzyżowaniem ze światłami potrafią tak się ustawić aby umożliwić przejazd jednośladom, natomiast u nas jeden stoi przy prawej krawędzi, drugi przy lewej, a trzeci najchętniej złośliwie zrzuciłby nas z motoru żeby nikt nie dojechał do celu wcześniej od niego. Dla tych którzy nigdy nie doświadczyli jazdy na moto proponuję przejażdżkę po mieście, w skórze, kasku przy 30-tu stopniach na plusie, to może zrozumieją dlaczego omija się korki, zresztą na to nawet kodeks drogowy zezwala. Skutery owszem jeżdżą jak chcą, wymijają ze wszystkich stron "wolna amerykanka", widać że są to osoby bez uprawnień i z tym na pewno powinno się coś zrobić. Nazywanie motocyklistów "dawcami" jest po pierwsze szczeniackie, a po drugie w ramach informacji podobnież organy osoby która ulegnie wypadkowi przy prędkości powyżej 150km/h są tak wstrząśnięte, że nie nadają się do przeszczepu. Nie pisałem tego po to aby kogoś obrażać, ale drażni mnie jeżeli ktoś obraża mnie poprzez nazywanie większości motocyklistów "debilami", a tak naprawdę tych "debili" jest może ok.5% z ogółu. Zza kierownic samochodów wywaliłbym 10% kierowców, niektórzy jeżdżą bez wyobrażni i dlatego dochodzi do większości wypadków drogowych! W celu wyeliminowania osób które nie powinny uczestniczyć w ruchu drogowym powinny zostać wprowadzone obowiązkowe badania psychotechniczne na wszystkie kategorie prawa jazdy! Pozdrawiam wszystkich przyjaźnie nastawionych do motocyklistów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocyklistka Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: 78.88.17.* 25.08.08, 07:41 Zgadzam sie z motocyklistą, sama tez jezdze i jak widze tych debili w puszkach to az mi cisnienei rosnie.Np. na skrzyzowaniu Wernera -Czarneckiego, koło Jet, stoje na swiatłach a pani w audi na równoległym pasie spoglada na ,mnie przez szybke i co robi????? Po zapaleniu sie zielonego i przejechaniu przez skrzyzowanie bez kierunku zaczyna zjezdzac na moj pas i na mnie. Nie pozostało mi nic innego jak dac w piec bo innego manewru nie było. Wiec teraz jak widze kolumne samochodów omijam jak g... szybko startujac spod swiateł. Debili nie brakuje w puszczach szczególnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ga-Ga Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: 82.139.50.* 23.08.08, 11:50 Tak długo jak nie nauczysz się pisać po polsku. HAŁAS a nie chałas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.08, 09:41 nie mam prawka A mam b i wiecej niz 10 % prowadzacych auta bym zabral prawka to sa dopiero debile i takich powinnismy sie bac na drodze a nie chlopakow ktorzy maja pasje do motorow. nawet polowa nie wie jak zjechac pojazdowi uprzywilejowanemu tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangoorek55 Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: *.radom.pilicka.pl 28.08.08, 08:36 wszyscy jesteście bardzo ale to bardzo mądrzy zacznijcie patrzeć realnie na te sprawy... po pierwsze gdy motocyklista ma wypadek (czego nikomu nie życzę )to przeważnie sam sobie robi krzywdę a nieodpowiedzialni kierowcy aut (których jest znacznie więcej i jeżdżą po drogach cały rok a nie tylko sezonowo) potrafią przez swoją głupotę pochłonąć wiele istnień.... radziłabym poczytać statystyki. po drugie pamiętacie artykuł zatytułowany "SZALENIEC NA MOTORZE"??? tak się składa że to zatrzymanie i ten "niby wielki pościg widziałam" JEDEN WIELKI ŚMIECH!!! jak przeczytałam artykuł to się za głowę złapałam w jakim świetle "stróże prawa" przedstawili tego motocyklistę... ja mam porównanie i teraz wiem że nie we wszystko można wierzyć.... a wy może sami się kiedyś przekonacie.... A TO ŻE DENERWUJĄ WAS MOTOCYKLIŚCI TO MOŻE BARDZIEJ CHODZI O JAKIEŚ WASZE SKRYWANE KOMPLEKSY.... JESTEM PRZEKONANA ŻE WŚRÓD WAS JEST WIELE OSÓB KTÓRE KIEDYŚ, MOŻE NAWET BARDZO, MARZYŁY BY TEŻ TAK ŚMIGAĆ, ALE NAJWIDOCZNIEJ WAM NIE WYSZŁO I TERAZ PISZECIE TAKIE BZDURY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ga-Ga Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 08:49 Popieram pasję, tylko trzeba rozróżnić pasję od chamstwa i ignorancji przepisów prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezdziecbezgłowy Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 12:01 No a jeśli pasją jest chamstwo i ignorowanie prawa? Statystycznie rzecz ujmując, właśnie tak to wygląda w przypadku motocyklistów. Tylko dlatego, że jest ich około promila w porównaniu do liczby kierowców samochodów, jeszcze da się jeździć po drogach, spać po nocach, a kraj się nie wyludnia. Gdyby wszyscy chcieli tak używać życia jak oni, wkrótce nie miał by kto płodzić następnych królów szos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentor Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.08, 20:34 przygladam sie ,ostatnio polocji obywatelskiej,i widze jak zchodzi na psy,,przepraszam za skojarzenie,,nie moze drogowka zlapac motosyklistow,krecacych i palacych opony,,a kto widzial policjanta kierujacego ruchem w radomskich korkach,,,nie potrafia ,,za to ida na latwizne siedza w krzakach i lapia samochoy w siczkach na zakazie ruchu i to nie calkowitym,,a na zeromskiego panie komedancie wolno,jezdzic jednosladami,,,no?????????????,kasa potrzeba zmiany ,komendanta nie panuje ,,,a my dzwonmy ,,,w kazdej sytuacji korki ,motocyklisci itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wala Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.08, 20:50 tak,akcja siczki,,na skarge radnego ,lub posla ,,,a czy tammmmmm byl kiedys wypadek,a moze stluczka,,nigdy,,jutro was widze na skrzyzowaniach,,,wy zbieracie kase ,a ja bede skarzyl do ministra ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.08, 21:35 za krzakami,ito tam gzie nie ma zagrozenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doo Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 08:53 Tak policja zaniedbuje swoje obowiązki.Powinna nastawić się na wyławianie z ruchu "ślepych" kierowców samochodów.Jeżeli ktoś widzi tylko gabaryty większe od swojego pojazdu to do okulisty!!!Piesi, rowerzyści i motocykliści są nieważni!!!??? Możecie dzwonić do kogo chcecie. Jeżeli sami się nie poprawicie to lepiej nie będzie! Zacznijcie od siebie-zamiast tylko narzekać i oczerniać innych. LIVE TO RIDE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bedebe Debile.To słabo powiedziane. IP: 82.139.35.* 26.08.08, 22:45 Niedawno dziś.Około 21.30 debil na motocyklu przejechał na czerwonych światłach bez hamowania rondo na pl.Ks.Kotlarza.I co obrońcy debili i debile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notice Re: Debile.To słabo powiedziane. IP: *.radom.vectranet.pl 27.08.08, 23:13 hitler był człowiekiem. czy wobec tego wszystkich ludzi należy unicestwić?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motocyklista Nie obrażać Panów motocvyklistów IP: 82.139.41.* 27.08.08, 23:17 Proszę nie obrażać Panów motocyklistów. Panowie są wyluzowani, żyją w demokracji i potrzeba im więcej adrenaliny. Pan Prezydent powinien zapewnić im plac wybetonowany aby mogli wyszaleć się - wtedy Pan Prezydent dostanie podwyżkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kangoorek55 Re: Nie obrażać Panów motocvyklistów 28.08.08, 08:38 wszyscy jesteście bardzo ale to bardzo mądrzy zacznijcie patrzeć realnie na te sprawy... po pierwsze gdy motocyklista ma wypadek (czego nikomu nie życzę )to przeważnie sam sobie robi krzywdę a nieodpowiedzialni kierowcy aut (których jest znacznie więcej i jeżdżą po drogach cały rok a nie tylko sezonowo) potrafią przez swoją głupotę pochłonąć wiele istnień.... radziłabym poczytać statystyki. po drugie pamiętacie artykuł zatytułowany "SZALENIEC NA MOTORZE"??? tak się składa że to zatrzymanie i ten "niby wielki pościg widziałam" JEDEN WIELKI ŚMIECH!!! jak przeczytałam artykuł to się za głowę złapałam w jakim świetle "stróże prawa" przedstawili tego motocyklistę... ja mam porównanie i teraz wiem że nie we wszystko można wierzyć.... a wy może sami się kiedyś przekonacie.... A TO ŻE DENERWUJĄ WAS MOTOCYKLIŚCI TO MOŻE BARDZIEJ CHODZI O JAKIEŚ WASZE SKRYWANE KOMPLEKSY.... JESTEM PRZEKONANA ŻE WŚRÓD WAS JEST WIELE OSÓB KTÓRE KIEDYŚ, MOŻE NAWET BARDZO, MARZYŁY BY TEŻ TAK ŚMIGAĆ, ALE NAJWIDOCZNIEJ WAM NIE WYSZŁO I TERAZ PISZECIE TAKIE BZDURY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: Nie obrażać Panów motocvyklistów IP: *.32.radom.pilicka.pl 28.08.08, 09:18 Kangoorku55 czy jesteś motocyklistką? Odpowiedz Link Zgłoś
kangoorek55 Re: Nie obrażać Panów motocvyklistów 28.08.08, 09:47 ....nie nie jestem ale osobiście nie mam nic przeciwko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Nie obrażać Panów motocvyklistów IP: *.60.udn.pl 28.08.08, 16:12 Nie chodzi o to że ktoś ma coś przeciwko motocyklistom. Ludzie maja święte prawo być zdenerwowani kiedy debile w nocy za oknami urządzają sobie wyścigi. Na niewyspanie nie ma wpływu czy ktoś za młodu marzyło motocyklu czy też nie. Szkoda tylko że przez zachowanie grupy idiotów określenie motocykliści nabiera pejoratywnego wydźwięku. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkey19 Re: Nie obrażać Panów motocvyklistów 29.08.08, 00:20 Zgadzam się - chodzi właśnie by nie uogólniać. A ponadto należy zauważyć, że w 95% wypadków z udziałem motocykla i samochodu winę ponosi kierowca samochodu. Osobiście tego doświadczyłem kiedy pani blĄdynka wyjechała mi golfem z podporządkowanej. Jej reakcja po wypadku utwiedziła mnie, że niektórzy powinni zdawać egzamin raz do roku. Przeleciałem pod motocyklem na asfalcie jakieś 10m, uderzyłem w krawężnik, a blĄdynka nawet nie zainteresowała się czy żyję... Co więcej, kazała mi dmuchac w alkomat i wmówić policjantowi, że... "NA TYCH MOTORACH to mają obowiązek w kamizelkach odblaskowych jeździć"... (Motocykl szkoda całkowita). I kto tu jest debilem?! Nikt. Jeden niewyżyty szczeniak na motocyklu w nocy ani jedna blĄdynka wiosny nie czyni. Dlatego trochę wyrozumiałości panowie kierowcy psy ogrodnika: "jak ja nie mogę jechać to ci co mogą niech też stoją!". Pozdrawiam, R. P.S.: Oczywiście jestem też kierowcą samochodu. Motocyklem robię rocznie 6000km, samochodem 80000km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojnyamerykanin Re: Nie obrażać Panów motocvyklistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 11:13 > Dlatego trochę wyrozumiałości panowie kierowcy psy ogrodnika: "jak > ja nie mogę jechać to ci co mogą niech też stoją!". Jak cię albo twojego kumpla jeszcze raz usłyszę jak robisz sobie jeden z drugim wyścigi po nocy albo tor próbny na uliczce osiedlowej gdzie bawią się dzieci, to tak wam przy... z łopatą przez kask, że pies ogrodnika będzie tylko szczał na waszą mogiłę. I pościg policji mi do tego nie będzie potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niespokojny Re: Nie obrażać Panów motocvyklistów IP: *.centertel.pl 09.09.08, 22:03 Jak spotkam ciebie to będę szybko uciekał, żeby nie zarazić się twoim kretyństwem, debilu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzakkk Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.08, 10:41 Wczoraj (tj.3.09.2008) ok. godz. 22 na ul. Żółkiewskiego znowu był wyścig tych "debili". A gdzie policja??? Szkoda pisać i apelować...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha56 Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 23:25 myślę, że najlepszym rozwiązaniem jest zbudowanie wielkiego statku kosmicznego do którego wsadzimy motocyklistów, piratów drogowych, młodzież bawiącą się, blokersów itp i wyślemy w kosmos. Zostaniecie wtedy sami z ojcem dyrektorem i waszymi mocherowymi czapeczkami i będziecie mieli spokój. TYLKO POWIEDZCIE MI JEDNO ILU Z WAS POTRAFI CIESZYĆ SIĘ Z ŻYCIA, A NIE Z TEGO JAK JE KOMUŚ PSUJĄ. POZDRAWIAM WSZYSTKICH MOTOCYKLISTÓW I UMIEJĄCYCH KOŻYSTAĆ Z ŻYCIA. NIE DAJCIE SIĘ MOCHEROM ZASZUFLADKOWAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: *.01a.radom.pilicka.pl 08.09.08, 11:38 Dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha33 Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: 82.139.35.* 09.09.08, 09:09 Podpisałeś się mucha56.Nic dodać,nic ująć.Skoro mucha nie pogardza odchodami.Więc co można wymagać od guwnojada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: streetfighter Re: Debile na motocyklach,a policja ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 12:31 pie...c zasady trza zapie...c zeby kogos zabic bo tylko wtedy wypie... adrenalina pedały Odpowiedz Link Zgłoś