indeed4 29.04.06, 18:55 Homoseksualizm to orientacja seksualna, a nie dewiacja. Więcej informacji tutaj : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41039379&a=41050994 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vict0rio ehhh polska coraz bardziej przypomina niemcy 29.04.06, 18:57 w latach 30 lat XXw Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: ehhh polska coraz bardziej przypomina niemcy 29.04.06, 19:55 vict0rio napisał: > w latach 30 lat XXw Warto właśnie pamiętać że początki były również z pozoru nie winne jak wybryki MW podsycana propagandą RM. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Szczerbiec ze swastyką 29.04.06, 20:04 .. i krzyż - czyli rola "patriotów" ze środowisk Radia Maryja w zakładaniu ruchów faszystowskich : www.wprost.pl/drukuj/?O=35554 Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_lisowski Właśnie! Marsz Zboczeńców z Berlina ?!!!!!!!! 30.04.06, 14:10 tego typu prowokacyjne marsze zboczeńców inspirowane przez pedalski berlin powinny być zabronione ! Odpowiedz Link Zgłoś
coster Marsz "Kultury" z kamieniami w reku 30.04.06, 14:22 Macie tu jednak "kulture". Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Właśnie! Marsz Zboczeńców z Berlina ?!!! 30.04.06, 15:14 A tobie i tym gansterom od rydzyka ale nie ojca i MW powinno sie w ogole pokazywyc na ulicy gdyz sa to tacy sami ,jak faszysci z pod znaku NSDAP,doszlo do glowki? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_rz Re: Właśnie! Marsz Zboczeńców z Berlina ?!!! 30.04.06, 16:04 Jurku masz zupełną racje,nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Re: Szczerbiec ze swastyką 30.04.06, 14:13 indeed4 napisał: >Homoseksualizm to orientacja seksualna, a nie dewiacja. Czy zoofilia i nekrofilia to jeszcze zboczenia czy już orientacje? Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: ehhh polska coraz bardziej przypomina niemcy 30.04.06, 14:12 Zboczency musza zrozumiec,ze nie beda tolerowani ani tez akceptowani tym bardziej.Chcesz eksperymentowac?? Nie z nami te numery Buner. Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: ehhh polska coraz bardziej przypomina niemcy 30.04.06, 14:09 I tak trzymac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Tylko tylu osobom zostanie postawiony zarzut? 29.04.06, 18:57 Skandal. Czy organizator nie odpowiada za przebieg zbiegowiska? Kto był organizatorem? Młodzież Wszechpolska... Mam nadzieję, że tym razem przynajmniej tym kilku faszystom się nie upiecze. Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Wytępić jak szczury, ogniem i żelazem, tak aby 29.04.06, 18:59 w tych łysych nacjonalistycznych łbach nie pojawiła się nigdy więcej myśl o "protestach" Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Wytępić jak szczury, ogniem i żelazem, tak ab 30.04.06, 10:30 I to jest przedstawiciel tej tzw. grupy z marszu tolerancji... Geje żeby nie czuć się szykanowanymi w Polsce powinni wyjechać do Berlina, wszyscy i natychmiast. A za wykupienie biletu w jedną stronę wyłącznie, powinni dostać takie swoiste "becikowe" - jednorazowy datek. Życzę im szczęścia za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
guarnieri Re: Wytępić jak szczury, ogniem i żelazem, tak ab 30.04.06, 14:14 nie jestem gejem,więc powinno być mi to obojętne,ale nie jest:zbytnio przypomina to co mówił na początku kariery niejaki Adolf Hitler.Mogę więc śmaiało ci odpowiedzieć:nie po to tłukła mnie milicja w latach osiemdziesiątych,kiedy walczyłem przeciwko komunie,żeby teraz faszystowskie szumowiny śmiały wypędzać z MOJEGO również kraju kogokolwiek.I zapewniam cię,że jeśli tacy jak ty,zmuszą mnie do działania to raczej WY wyjedziecie.A pierwszą oznaką tego że zbliża się wasz koniec będzie delegalizacja waszego ugrupowania,ktróe ukradło nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Wytępić jak szczury, ogniem i żelazem, tak ab 30.04.06, 14:51 kmiot dorabiający sobie mitologiczną przeszłość herosa odgraża się za nie wiadomo za co. Po pierwsze nikt nikogo nie wypędza, a jedynie nie ma nic przeciwko ich wyjazdowi za granicę, gdzie mogą do woli opluwać Polskę (polecam lekturę WPROST). Po drugie - jeżeli było to skierowane do mnie - nie mam nic wspólnego z oszołomstwem z MW, ale takich jednostronnych i nietolerancyjnych obrońców(?)demokracji brzydzę się jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Wytępić jak szczury, ogniem i żelazem, tak ab 30.04.06, 15:22 jenna.jameson napisała: > I to jest przedstawiciel tej tzw. grupy z marszu tolerancji... Geje żeby nie > czuć się szykanowanymi w Polsce powinni wyjechać do Berlina, wszyscy i > natychmiast. A za wykupienie biletu w jedną stronę wyłącznie, powinni dostać > takie swoiste "becikowe" - jednorazowy datek. > Życzę im szczęścia za granicą. >Typowe wypowiedzi polskich (katolikow)zgroza Hitler to przy was Aniolek. Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Wytępić jak szczury, ogniem i żelazem, tak ab 30.04.06, 15:57 I kto to mówi? Ten który chce wysłać innych sobie do Afganistanu. Zaskakuje mnie ten dualizm - jeśli piszę, że jestem za tym aby umożliwić gejom wyjazd do tak przez nich gloryfikowanego Berlina - to jestem faszystką. Natomiast jeśli podobni tobie nawołują do unicestwiania fizycznego - to są obrońcami demokracji... Napisałabym śmiechu warte, ale niestety jakoś nie bardzo mi to pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Re: Wytępić jak szczury, ogniem i żelazem, tak ab 01.05.06, 18:33 Pomyliła ci się wolność i tolerancja z pobłażliwością dla bandytów, faszystów, chuliganów i innych przestępców. Jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Wytępić jak szczury, ogniem i żelazem, tak ab 30.04.06, 15:20 demokratus napisała: > w tych łysych nacjonalistycznych łbach nie pojawiła się nigdy więcej myśl > o "protestach" W pelni cie popieram demokratus,a proponowal bym wyslac tych bezmozgowych lysoli i poplecznikow rydzyka do Afganistanu Osama zrobi z nimi raz dwa porzadek.Dolaczylbym jeszcze boiskowych szalikowcow ze wszystki polskich klubow. Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra Jestem słabowitym, krótkowzrocznym, ale z sercem 29.04.06, 19:03 do zwierząt sodomitą, ja je naprawdę kocham. Oburza mnie to, że nazywają mnie zboczeńcem. Skończymy z tym, z waszą i naszą pomocą, wspólnie zburzymy ten mur nietolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
fkonop znamy znaczenie słów? 30.04.06, 12:12 sodomita znaczy: homoseksualista. Chciałeś chyba napisać :"zoofilem", wtedy Twój jakże błyskotliwy, ironiczny, iście makiaweliczny! post miałby choć mgliste podstawy trafności. Odpowiedz Link Zgłoś
marent48 Berecik Cie w dziecinstwie uciskal w glowke 30.04.06, 14:06 i dlatego nie jestes tym czym myslisz,ze jestes.Zerknij w lustro abys nie popelnial wiecej tej strasznej omylki. Odpowiedz Link Zgłoś
guarnieri Re: Jestem słabowitym, krótkowzrocznym, ale z ser 30.04.06, 14:17 prowokacja równie prostacka co pozbawiona sensu.Olał cie. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Przemoc nie jest w Polsce zalegalizowana:) 29.04.06, 19:04 Bardzo dobrze, że postawiono zarzuty. Teraz powinno się dopilnować rzetelnego procesu. Niestety w ferworze walki politycznej wielu zapomniało, że jest coś takiego jak przestępstwo (że nie wolno np. rzucać kamieniami w pochód, w którym idą dziewczyny z dziećmi. Albo że nie wolno w przeddzień wyborów prezydenckich pozorować zamachu bombowego dokonanego przez przeciwnika ideowego) Czas o tym przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
guarnieri Re: Przemoc nie jest w Polsce zalegalizowana:) 30.04.06, 14:20 zgadzam się z Tobą ale nie do końca.Rzucanie kamieniami w KOGOKOLWIEK jest przestępstwem.Dziewczynę czy dziecko,boli tak smo jak dorosłego faceta.I za to należy skazać tak,jak za próbę morderstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyka.org Dlaczego nie lubimy gejow i lesbijek? 29.04.06, 19:07 Marsz nietolerancji, czyli kto sie boi gejow i lesbijek: krytyka.org/pokaz_opinie.php?id=25 Psychologiczne, socjologiczne oraz prawne aspekty wychowywania dzieci przez pary homoseksualne: krytyka.org/pokaz_pracenaukowa.php?id=24 Świat po Stonewall: rola czynników społeczno-kulturowych w kształtowaniu wiedzy społecznej na temat homoseksualizmu: krytyka.org/pokaz_pracenaukowa.php?id=22 Odpowiedz Link Zgłoś
pomirek Re: Kraków: Zarzuty dla atakujących Marsz Toleran 29.04.06, 19:12 Czy istnieje coś takiego jak kultura obrzucania kamieniami ? Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Kraków: Zarzuty dla atakujących Marsz Toleran 29.04.06, 19:54 To chyba raczej tradycja... Odpowiedz Link Zgłoś
pomirek Re: Kraków: Zarzuty dla atakujących Marsz Toleran 30.04.06, 07:31 Nowa, świecka, czy religijna, związana ze św. Szczepanem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Marsz tradycji i kultury ale Młodzieży wszypolski 29.04.06, 19:20 Bo takiej tradycji i kultury Polacy nie akceptują. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Faszyzm i terroryzm waszą drogą 29.04.06, 19:39 Skinheads lista z www.nacjonalista.pl na portalu NOP skinheads.toplista.pl/?we=nacjonalista A na niej : polskinazizm.iphorum.com/ www.terrorismlinks.republika.pl/ www.bhpoland.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Franco !!! ratuj Polsce !!! ale co ratuj Polsce??? 29.04.06, 20:59 Honor? Ojczyzne? Czy katabasa podającego się za boga?? Myślałem że to c pomyliło ci się z k. Utwierdź mnie w mym mniemaniu. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
k4free >>> ___ Nacja świętego Grilla ___ <<< 30.04.06, 15:13 Znów żarłoki-obiboki gonić chcą nas wszystkich szpetnie W głowie pustka, w sercu zima, lecz Grill kadzi im szlachetnie To jest mięsny katolicyzm, rabunkowy wręcz bandytyzm Lecz wystarczy jedna chwila i nie będzie śladu Grilla :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ambrig Re: >>> ___ Nacja świętego Grilla ___ 30.04.06, 15:15 k4free napisała: > Znów żarłoki-obiboki gonić chcą nas wszystkich szpetnie > W głowie pustka, w sercu zima, lecz Grill kadzi im szlachetnie > To jest mięsny katolicyzm, rabunkowy wręcz bandytyzm > Lecz wystarczy jedna chwila i nie będzie śladu Grilla :-))) > Eee..? Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: >>> ___ Nacja świętego Grilla ___ 30.04.06, 15:30 ambrig napisał: > k4free napisała: > > > Znów żarłoki-obiboki gonić chcą nas wszystkich szpetnie > > W głowie pustka, w sercu zima, lecz Grill kadzi im szlachetnie > > To jest mięsny katolicyzm, rabunkowy wręcz bandytyzm > > Lecz wystarczy jedna chwila i nie będzie śladu Grilla :-))) > > > Eee..?>Znasz duzo liter, nie kumasz? to sie powies. Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon Tylko pięciu? 29.04.06, 19:24 Mam bardzo poważne pytanie, czy wśród tych pięciu jest ksiądz katolicki, który "sterczał" z głupawym uśmiechem przed kościołem pw. św. Wojciecha razem z grubym facetem w białej koszuli z czarnym swetrem zawiązanym na ramionach i jakimś "cieniasem" z tabliczką "Stop pedałowaniu"? Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon Re: a ów ksiądz rzucał kamieniami. TV pokazała 29.04.06, 19:48 Księdza widziałam "po". A po co ksiądz krąży po Grodzkiej i Rynku w towarzystwie? A potem ten ksiądz wygłosi kazanie/homilię i ja temu księdzu mam uwierzyć? W kogo i w co mam uwierzyć, jeśli wczoraj wokół księdza i w zaplanowanym przez MW promieniu (dla ,zmylenia policji?)setki łysych debili szły we wszystkich kierunkach wokół Rynku rycząc, klnąc (to bardzo ułomne słowo), wspierając się napakowanymi osiłkami i nawet jednym pit bullem (z tym napakowanym.)Jeszcze coś mam dodać? Jakieś zdjęcia, już niby po? A chcecie wiedzieć,jak reagowali turyści i krakowianie? Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon "Se odpowiadam" 29.04.06, 20:22 Nikt o niczym nie chce wiedzieć. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
guarnieri Re: "Se odpowiadam" 30.04.06, 14:41 nie to,że nie chcę wiedzieć.Po prostu,coraz jaśniej widać,ze jeśli zła się nie zniszczy ogniem i mieczem,nie wypali z korzeniami,to faszyzm odżyje z siłą jakiej nie miał w czasach p.Hitrlera.I o ile zawsze byłem za wolnością przekonań,to na pewno nie byłem i nie jestem za wolnością działania dla bandytów.Niestety,w słabym państwie,gdzie rządzą ludzie nędznej miary,nie ma woli politycznej zlikwidowania popłuczyn.Niestety nie ma również woli złapania byka za rogi i wyłapanie przez normalnych ludzi autorów takich stron. www.redwatch.info/graphic/untitled-1_r5_c1.gif Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Tylko pięciu? 30.04.06, 15:32 tinakon napisała: > Mam bardzo poważne pytanie, czy wśród tych pięciu jest ksiądz katolicki, > który "sterczał" z głupawym uśmiechem przed kościołem pw. św. Wojciecha razem z > > grubym facetem w białej koszuli z czarnym swetrem zawiązanym na ramionach i > jakimś "cieniasem" z tabliczką "Stop pedałowaniu"? >A ile pedalow wsrod czarnych nikt nie wie,ile nieslubnych dzieci,to jest katolicka tolerancja . Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Kraków: Zarzuty dla atakujących Marsz Toleran 29.04.06, 19:30 a czy ten kto zgodzil sie na te dwie manifestacje w tym samym terminie tez zostanie pociagniety do odpowiedzialnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Wszypolskie to zbieranina neofaszystów 29.04.06, 19:59 jeszcze kilka linków ze strony NOP : www.bhpoland.org/strona/index2.htm - osławiony blood&honour i combat18 www.walecznarasa.szm.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
nemo123 a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 19:31 z tego punktu widzenia homoseksualizm to podobny sukces co bezplodnosc ... Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 19:46 A kiedy pojawili się geje w społeczenstwie, czyżby tydzień temu ... ? Są od zawsze i to w stałej liczbie ; i co - wymarł nasz gatunek i cywilizacja upadła ? Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 20:39 właśnie... są w stałej liczbie... i stanowią NIEWIELKI margines... odstępstwo od normy... analogicznie jak wiele innych dewiantów (choćby zoofile, nekrofile, zelofile, ekskrementofagowie czy tzw. "aseksualni" - wszak dobrowolny celibat RÓWNIEŻ jest dewiacją...) dlatego nie można dopuścić do PROMOWANIA dewiacji na skalę masową... tak samo należy zwalczać homosiów (i im podobnych zoofili, nekrofili, jak i osobników wzywających do całkowitej abstynencji seksualnej - PUBLICZNIE PROPAGUJĄCYCH swoje pomysły... natomiast dla przetrwania gatunku obojętne jest to co robi ze sobą NIEWIELKA grupa Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 20:44 Może bądź łaskaw zerknąć tutaj : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41039379&a=41050994 Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 21:09 ależ proszę bardzo cytuję: Parafilia, inaczej dewiacja - to zaburzenie preferencji seksualnych; utrwalone zachowanie seksualne, które kształtuje się w rozwoju na skutek oddziaływania bodźców kojarzących się ze stanami silnego podniecenia. Elementy strukturalne zachowania parafilnego, które umożliwiają jednostce osiągnięcie satysfakcji na poziomie psychicznym (czyli zaspokajają potrzeby seksualne) jednocześnie WYKLUCZAJĄ SPEŁNIENIE BIOLOGICZNEJ (PROKREACJA) i/lub społecznej (tworzenie więzi) funkcji zachowania seksualnego. nie chcesz chyba powiedzieć że homosie mogą mieć dzieci ZE SOBĄ?? Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 21:13 cichutek napisała: > i/lub społecznej (tworzenie > więzi) funkcji zachowania seksualnego. Homoseksualizm spełnia ten drugi warunek. Tworzą więzi i wspierają się w swoich związkach. Kochają się. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Milosc to piekna rzecz :-)) 29.04.06, 21:37 Kochajmy sie i przestanmy wreszcie byc malostkowi. Co to nas obchodzi czy jest on i ona, czy on i on, czy ona i ona... Najwazniejsze jest uczucie i brak agresji miedzy ludzmi. Nie bojcie sie, gatunek ludzki nie zginie ;). Zawsze znajda sie "wariaci" co beda mieli dzieci :-)). I niech zyja!! Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 23:37 doprawdy??? o ile mnie pamięć nie zawodzi to średnia trwałość "związków" homosiowych jest znacząco mniejsza niż w przypadku normalnych... kochają się? owszem... jednego dnia z jednym, drugiego dnia z dwoma innymi... etc... Odpowiedz Link Zgłoś
guarnieri Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 14:56 powiedz mi,co cię włąsciwie obchodzi kto się z kim p....li???Może zajmiesz się sobą i swoją impotencją??? Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 18:48 jak już zabierasz głos to przeczytaj wszystkie wypowiedzi a nie pół zdania... choć właściwie... czego ja wymagam... Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 15:41 cichutek napisała: > doprawdy??? o ile mnie pamięć nie zawodzi to średnia trwałość "związków" > homosiowych jest znacząco mniejsza niż w przypadku normalnych... > > kochają się? owszem... jednego dnia z jednym, drugiego dnia z dwoma innymi... e > tc... >Cichutku ty nie wiesz w jaki czasie ty zyjesz albo bujasz w oblokach ,toc pieprza sie wszyscy gdzie popadnie i jak popadnie ,dowiedz sie o srodowisku artystow piosenkarzy i innych tak zwanych intelektualistow a spadna ci klapki z oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 18:50 akurat coś wiem o tym środowisku... (zresztą mocno "spedalonym") tyle że pomyśl najpierw jaki duży odsetek społeczeństwa oni stanowią??? ćwierć promila? Odpowiedz Link Zgłoś
manonfire Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 21:13 cichutek napisała: > ależ proszę bardzo cytuję: > Parafilia, inaczej dewiacja - to zaburzenie preferencji seksualnych; utrwalone > zachowanie seksualne, które kształtuje się w rozwoju na skutek oddziaływania > bodźców kojarzących się ze stanami silnego podniecenia. Elementy strukturalne > zachowania parafilnego, które umożliwiają jednostce osiągnięcie satysfakcji na > poziomie psychicznym (czyli zaspokajają potrzeby seksualne) jednocześnie > WYKLUCZAJĄ SPEŁNIENIE BIOLOGICZNEJ (PROKREACJA) i/lub społecznej (tworzenie > więzi) funkcji zachowania seksualnego. > > nie chcesz chyba powiedzieć że homosie mogą mieć dzieci ZE SOBĄ?? Homoseksualizmu NIE ZALICZA SIĘ do parafilii. Polecam przejrzenie DSM-IV bądź ICD-10. Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 23:44 a to błąd chłopczyku bo jak widać wypełnia definicję owej Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 21:23 Dobrze to wyhaczyłeś :-) Ale zobacz - rozumując literalnie w ten sposób musielibyśmy także uznać za dewiantów impotentów i osoby bezpłodne - a także ... jakieś 70 % z nas ( sam się domyśl dlaczego ). Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 23:47 o ile mnie pamięć nie myli, przypadłości te uznaje się za choroby? Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 23:52 masturbację też ... ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam1270 Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 00:02 tak, ale tylko wtedy gdy nasienie spadnie na nieświęconą ziemię... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 00:42 nie wiem... podejrzewam że nie... podobnie jak głupotę i głupkowatość choć ograniczanie się wyłącznie do masturbacji panom nie robi chyba dobrze na mózg... Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 15:45 cichutek napisała: > nie wiem... podejrzewam że nie... podobnie jak głupotę i głupkowatość > choć ograniczanie się wyłącznie do masturbacji panom nie robi chyba dobrze na > mózg... >Widac sam to robisz o tej porze i dlatego twoj mozdzek jest jaki jest obumarly,zadowalaj sie do switu a potem idz do spowiedzi .Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 18:52 jeśli nie zauważyłeś przygłupie-onanisto to jestem kobietą... ale tak to jest jak się z trudem sylabizuje... Odpowiedz Link Zgłoś
guarnieri Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 14:55 >homosie mogą mieć dzieci ZE SOBĄ??< niekoniecznie ze sobą.Ale mogą.A człowiek to nie tylko pie..nie.W twoim przypadku to jednak wyłącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 18:54 mogą? czyli zatem mogą być normalni? a może w wielu przypadkach to zwykła chęć bycia "trendi"??? Odpowiedz Link Zgłoś
manonfire Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 21:09 cichutek napisała: > właśnie... są w stałej liczbie... i stanowią NIEWIELKI margines... odstępstwo o > d > normy... analogicznie jak wiele innych dewiantów (choćby zoofile, nekrofile, > zelofile, ekskrementofagowie czy tzw. "aseksualni" - wszak dobrowolny celibat > RÓWNIEŻ jest dewiacją...) Ahaa... Czyli wszechpolacy powinni też piętnować księży i zakonników? Ciekawe, ciekawe... > dlatego nie można dopuścić do PROMOWANIA dewiacji na skalę masową... tak samo > należy zwalczać homosiów (i im podobnych zoofili, nekrofili, jak i osobników > wzywających do całkowitej abstynencji seksualnej - PUBLICZNIE PROPAGUJĄCYCH > swoje pomysły... Tak jest! Zwalczać WSZYSTKICH. A potem Odyn osądzi, kto z nami, a kto przeciwko nam. > natomiast dla przetrwania gatunku obojętne jest to co robi ze sobą NIEWIELKA > grupa I tu się z kolegą zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 23:43 widzisz gościu i tu masz problem... bo mnie nie interesuje opinia czarnych, czerwonych, zielonych, niebieskich ani jakichkolwiek innych... a ty intelektualnie nie wyrabiasz jak nie możesz zaszufladkować politycznie oponenta w swoim mózgu (?) i dalej nic nie rozumiesz... g**** mnie obchodzi co dwóch (czy dziesięciu) gości robi ze sobą, swoją zmarłą ciotką, kozą, czy czymkolwiek innym w SWOIM domu... natomiast władza publiczna MUSI zwalczać wszelkie próby publicznego PROMOWANIA czy choćby uznawania za NORMALNE tego rodzaju dziwactw (czy mówiąc wprost dewiacji)... ot i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 23:59 cichutek napisała: g**** mnie obchodzi co dwóch (czy dziesięciu) gośc > i > robi ze sobą, swoją zmarłą ciotką, kozą, czy czymkolwiek innym w SWOIM domu... > natomiast władza publiczna MUSI zwalczać wszelkie próby publicznego PROMOWANIA > czy choćby uznawania za NORMALNE tego rodzaju dziwactw (czy mówiąc wprost > dewiacji)... ot i tyle... Cieszę się, że mogę cię uspokoić przed nocą zamiast Relanium. W Marszu Tolerancji (tudzież innych imprezach tego typu) nie chodzi o: - pokazywanie się nago, w różowych boa, z piórami w tyłku; - spółkowanie na oczach zdumionych przypadkowych widzów (także dzieci); - żądania praw do posiadania co noc nowego partnera. Chodzi natomiast o: - prawo do zalegalizowania ZWIĄZKU DWÓCH DOROSŁYCH ISTOT LUDZKICH, kochających się, chcących razem mieszkać, prowadzić wspólne gospodarstwo, płacić podatki, opiekować się w chorobie, wychowywać dzieci. Te marsze i wiece nie są więc PRZECIWKO moralności heteroseksualnej (za rozwiązłym trybem życia i obrazą moralności społecznej), ale ZA moralnością heteroseksualną i wynikającymi z niej konsekwencjami prawnymi, odniesionymi do osób homoseksualnych (a więc za stabilnym związkiem i rodziną). A teraz - dobranoc (bez leków uspokajających)! Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 00:57 nie podniecaj się gościu myślą o "uspokajaniu mnie przed nocą" (tak swoją drogą gdybyś używał głowy właściwie zauważyłbyś że noc już jest od dawna...) ale ad rem: 1) czy jesli dwie "dorosłe istoty ludzkie" będą chciały gromadzić w swoim mieszkaniu odpady albo np. zapragną zjeść się wzajemnie to też wszystko jest ok? 2) o ile mi wiadomo związki takie nie są nielegalne - podobnie jak konkubinaty... natomiast jeśli chodzi o nadanie im sankcji prawnej - odpowiedź może być jedna czyli NIE MA ŻADNEGO POWODU (bo trudno za takowy uznać zachcianki dwóch panów) - prowadzić wspólne gospodarstwo i opiekować się sobą mogą i tak - podobnie jak czyni to wiele tysięcy normalnych ludzi żyjących w konkubinatach - dziecko zrodzone z dwojga homoseksualistów było natomiast zjawiskiem jeszcze bardziej zabawnym niż matka będąca jednocześnie dziewicą, w związku z czym nie ma ŻADNEGO powodu by mogli rozliczać się wspólnie (zresztą wspólne rozliczanie się nie do końca jest zasadne nawet w przypadku małżeństw) 3) o ile mi wiadomo, związki homoseksualne NIGDY w świecie cywilizowanym nie były stawiane na równi z normalnymi - i proszę mi tu nie przywoływać Grecji bo jest on bezasadny... np. homoseksualizm w Sparcie był szeroko rozpowszechniony, ale NIGDY nie był stawiany jako alternatywa dla związków normalnych - a nawet więcej - jeśli niezawarcie małżeństwa (z kobietą a jakże) i niespłodzenie potomstwa było POTĘPIANIE i PUBLICZNIE PIĘTNOWANE Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 01:08 cichutek napisała: 2) o ile mi wiadomo związki takie nie są nielegalne - podobnie jak > konkubinaty... natomiast jeśli chodzi o nadanie im sankcji prawnej - odpowiedź > może być jedna czyli NIE MA ŻADNEGO POWODU Rewelacja! Czyli że wg ciebie jak mozna sobie zasłużyć na uzyskanie statutu małżeństwa? Trzeba przedstawić zaświadczenie z izby porodowej? a może wystarczy tylko od ginekologa i urologa (ew. androloga) o potencjalnej płodności in spe? jeden znaczek skarbowy na podaniu czy dwa? A teraz serio: zarówno ty, jak i wielu uczestników tego wątku, macie pretencję, że homo chcą żyć jak hetero, mieś te same prawa, obowiązki i przywileje. A to źle? Przecież takich praw nie chcą mieć "selektywni monogamiści", wciąż zmieniający partnerów (wśród hetero - też nie). Dlaczego para hetero, gdy chce mieszkać razem (i nawet zakłada, że świadomie nie będzie mieć dzieci), może iść do USC i zalegalizować ów związek, a homo nie? I nie będę ci tu oczu wykłuwał starożytną Grecją, bo dziś to zaścianek cywilizowanego świata (głównie dzięki 500 latom okupacji superheteroseksualnej cywilizacji islamu), tylko dzisiejszą Hiszpanią, na przykład. Tam dwóch facetów może wspólnie adoptować dziecko, wychowując je tak samo przyzwoicie i w atmosferze trwałej rodziny, jak ojciec i matka, matka z ciotką, babcia z ciociobabcią itd. Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 18:57 a zastanawiałeś się kiedyś jak dziecko wychowywane w takim układzie będzie funkcjonować w społeczeństwie? Grecja to zaścianek cywilizowanego świata? tyle że grecka kultura legła u podstaw cywilizacji zachodniej... a co powiedzieć o Hiszpanii? jedyne co dała światu to chyba Torquemadę... Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Hiszpania to dno? 30.04.06, 19:29 cichutek napisała: > a zastanawiałeś się kiedyś jak dziecko wychowywane w takim układzie będzie > funkcjonować w społeczeństwie? > Dokładnie tak, jak już funkcjonują w społeczeństwie dzieci wychowywane przez pary homoseksualne w krajach zachodnich oraz tak, jak funkcjonują dzieci wychowywane przez samotne matki (sto lat temu to była zgroza: PANIEŃSKIE DZIECKO! ło Jezu, Jezusicku!). > Grecja to zaścianek cywilizowanego świata? tyle że grecka kultura legła u > podstaw cywilizacji zachodniej... > a co powiedzieć o Hiszpanii? jedyne co dała światu to chyba Torquemadę... Widzisz, miła pani, innych pouczasz, że nie czytają twoich mądrości dokładnie, a sama walisz takie babole, aż przykro. Gdybyś czytała W CAŁOŚCI i ze zrozumieniem, to widziałabyś, że napisałem: "I nie będę ci tu oczu wykłuwał starożytną Grecją, bo DZIŚ to zaścianek cywilizowanego świata (głównie dzięki 500 latom okupacji superheteroseksualnej cywilizacji islamu), tylko DZISIEJSZĄ Hiszpanią, na przykład". Nie zaprzeczysz chyba, że Grecja to NAJBIEDNIEJSZY, najbardziej zacofany kraj starej Unii. Zniszczone środowisko naturalne (zwł. akweny), nad Atenami stale unosi się smog, Akropol się rozsypuje, przejedli pieniądze z dotacji - jednym słowem, wiocha w gumiakach. Porównaj to z chamską, chłopską, alkoholiczną Irlandią, w której Angole wyrżnęli ostatnich kilkudziesięciu etnicznych szlachciców podczas powstania w końcu XVIII w. Dziś jest to państwo dynamicznego rozwoju. Podobnie Hiszpania, w połowie XX w. będąca - dzięki gen. Franco - państwem półfeudalnym, a dziś multietniczny, błyskawicznie bogacący się kraj (Polaczki walą tam na saksy, aż gwiżdże, podobnie np. Ukraińcy - i jedni, i drudzy pochodzą z bardzo moralnych krajów, gdzie agresję wzbudza samo określenie "związki partnerskie dla homoseksualistów", a określenie "śluby homoseksualne" doprowadza co poniektórych obywateli do palpitacji serca). A co dała ta ciemna Hiszpania światu? Kolumba (naturalizowany Hiszpan/Włoch), Serveta (odkrył zjawisko krążenia krwi w organizmie ludzkim w XVI w.), Cervantesa, Goyę, Unamuno (Bask), Picassa, de Fallę, Bunuela, Dalego, Lorkę (notabene, geja), Miro (Katalończyk), Gaudiego, Saurę, Carrerasa (Katalończyk), Caballe (Katalonka), Almodovara (notabene, geja). Ale to nie temat do dyskusji z kimś, kto jeszcze nie skończył gimnazjum... Odpowiedz Link Zgłoś
ecco1234 Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 01:14 cichutek napisała: > 1) czy jesli dwie "dorosłe istoty ludzkie" będą chciały gromadzić w swoim > mieszkaniu odpady Jeżeli będą gromadzić odpady w budynku, w którym mieszka ktoś jeszcze, to nie jest OK, bo narażają na smród i robactwo sąsiadów, którzy najprawdopodobniej sobie tego nie życzą. Jeżeli jednak będą mieszkać w domu wolnostojącym oddalonym od innych, to nikt nie ma prawa im tego zabronić. > albo np. zapragną zjeść się wzajemnie to też wszystko jest > ok ? A jak można się "zjeść wzajemnie"? To wręcz czarny humor, jak znana z kawału zabawa w egzekucję: "chodź - najpierw ja powieszę Ciebie, a potem ty mnie". Mam nadzieję, że te trudności z logicznym myśleniem wynikaja u Ciebie wyłącznie z późnej pory ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 19:06 jak można zjeść się wzajemnie? ależ to bardzo proste... kto powiedział że konsumpcja ma nastąpić do ostatniej kostki??? co do odpadów... jeśli jednak osoby gromadzące odpady w bloku będą domagały się by uznać ich prawo do gromadzenia odpadów... to też należy spełnić ich postulat? w imię ich dobrego samopoczucia? zrozumcie jedną rzecz: jeśli homoseksualizm byłby czymś normalnym to nie miałoby znaczenia dla ludzkości czy jest ich 2% czy 100%... a nawet najbardziej tępy wielbiciel homosiów zauważy chyba że różnica dla ludzkości byłaby ZASADNICZA i widoczna już po upływie jednego pokolenia Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 15:54 Oto cichutek zrodzony z in vitro,zabraklo tylko lba ,byc moze nasienie bylo zlej jakosci lub pochodzace z chorej na aids osoby ,no i skutki widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 19:07 ooo... widzę że mały faszyta z ciebie wychodzi... chorzy na aids się nie podobają europie130? Odpowiedz Link Zgłoś
guarnieri Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 15:00 pozwól mu na to Relanium.Im więcej,tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 15:48 Wiesz gdzie lezy Oswiecim?jedz tam i nie cie spala ,bedzie jednegofaszysty mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 10:36 Nie rozumiem dlaczego homoseksualiści mieliby mieć większe prawa niż np. bigamiści albo dobrowolni kazirodcy? W czym ich związki są lepsze? W tym, że spora część kolesi z Brukseli jest skrzywiona i kombinuje jak dla swoich kumpli narzucić gwałtem chore prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
guarnieri Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 14:52 wytłumacz mi,bo jakoś nie jestem w stanie zrozumieć:co oznaczają terminy "zelofile","ekskrementofagowie"?I jeszcze jedno:może jestem tylko prostym profesorem,ale co ma do rzeczy słowo ,,promocja",(cytuję"dlatego nie można dopuścić do PROMOWANIA dewiacji na skalę masową.." )???Czyżbyś obawiał się że większość społeczeństwa jest homoseksualna(łącznie z tobą) i tylko strach przed idiotami twojego pokroju zmusza ludzi do hetroseksualizmu??? Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 14:56 jeśli ty jesteś profesorem, to staje się jasne, dlaczego nauka polska stoi na świecie tak nisko... Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 19:11 taki z ciebie profesor jak z koziej d*** trąba, koleś... jeśli nie rozumiesz podstawowych pojęć to mam propozycję... NAJPIERW poczytaj trochę literatury fachowej, a POTEM zabieraj głos... Odpowiedz Link Zgłoś
zofeyus Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 22:00 Grecka upadła, nasz upada... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 22:05 to wszystko wina kobiet! Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 23:20 zofeyus napisał: > Grecka upadła, nasz upada... Naród grecki wymarł, upadła III Rzesza i rozpadł się komunizm. I to wszystko, patrz pan, przez homoseksualistów, paradujących co roku na 1 maja z różowymi torebkami po Unter den Linden i na Placu Czerwonym. Co za skuteczność! Ale jest w tym ciemnym tunelu jedno światełko - el Comandante walczy! Jedź na Kubę i proś tow. Fidela o azyl - na pewno ci nie odmówi. Jego kraj jest niedotknięty tą zarazą moralną, więc chwała Marksowi, Engelsowi i Leninowi. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 16:01 > zofeyus napisał: > > > Grecka upadła, nasz upada... > > Naród grecki wymarł, upadła III Rzesza i rozpadł się komunizm. I to wszystko, > patrz pan, przez homoseksualistów, paradujących co roku na 1 maja z różowymi > torebkami po Unter den Linden i na Placu Czerwonym. Co za skuteczność! > Ale jest w tym ciemnym tunelu jedno światełko - el Comandante walczy! Jedź na > Kubę i proś tow. Fidela o azyl - na pewno ci nie odmówi. Jego kraj jest > niedotknięty tą zarazą moralną, więc chwała Marksowi, Engelsowi i Leninowi. > Lepiej ogladac marsze wolnosci niz pielgrzymki w swiete? miejsca ,terror czarnych trzeba wstrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 19:53 Nie ilość się liczy, a jakość - popatrz na wielodzietne małżeństwo, które marynowało swoje kolejne dzieci w beczkach na kapustę. Największą dzietnością "cieszą" się rodziny patologiczne, uszczęśliwiając społeczeństwo kolejnymi wychowankami domów dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 16:03 ar.co napisała: > Nie ilość się liczy, a jakość - popatrz na wielodzietne małżeństwo, które > marynowało swoje kolejne dzieci w beczkach na kapustę. Największą > dzietnością "cieszą" się rodziny patologiczne, uszczęśliwiając społeczeństwo > kolejnymi wychowankami domów dziecka. >I nikomu nie potrzebnymi bekartami ,dewiantami i innymi chorymi psychcznie stworami. Odpowiedz Link Zgłoś
aquinus Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 29.04.06, 20:45 nemo123 napisał: > z tego punktu widzenia homoseksualizm to podobny sukces co bezplodnosc ... Skoro tak się martwisz o przetrwanie gatunku, to zabierz się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw Mam w dupie przetrwanie gatunku 30.04.06, 00:34 To tak jakbym miała rodzić osmiro dzieci jak Danuta wieorudka Wałęsina, tylko dlatego, że liczbna nardzoin w Poslce spda. Takie sprawy rozpatruje sei z prywatnej własnej perspektywy, a nie z jakiejś wimagionwoanej ksenofobicznej wizji przyszłości narodu, gatunku itd. Mam to gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: Mam w dupie przetrwanie gatunku 30.04.06, 00:58 jasne... a miej sobie w dupie... ciekawe kto będzie pracował na Ciebie jak już będziesz stara i zgrzybiała Odpowiedz Link Zgłoś
ecco1234 Re: Mam w dupie przetrwanie gatunku 30.04.06, 01:19 cichutek napisała: > jasne... a miej sobie w dupie... ciekawe kto będzie pracował na Ciebie jak już > będziesz stara i zgrzybiała Do wszystkich zwolenników teorii o zależności emerytur od przyrostu naturalnego: Od kilku lat wchodzą na rynek pracy młodzi ludzie z wyżu demograficznego lat 80. Liczba ludzi w wieku produkcyjnych, w tym - mlodych i zdrowych - jest wiec dziś o wiele większa niż 7-8 lat temu. Pytanie: dlaczego ZUS nie pęka w szwach od nadmiaru pieniędzy? Bo według tej teorii emerytury powinny teraz rosnąć bez opamiętania! Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: Mam w dupie przetrwanie gatunku 30.04.06, 19:13 popatrz sobie na: 1) wielkość emigracji 2) stopę bezrobocia 3) skalę szarej strefy jeżeli rozumiesz te pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Mam w dupie przetrwanie gatunku 30.04.06, 16:07 cichutek napisała: > jasne... a miej sobie w dupie... ciekawe kto będzie pracował na Ciebie jak już > będziesz stara i zgrzybiała >Ciekawe co ty robisz bo chyba nie pracujesz, a twoje obawy o renty starych i zgrzybialych staruchow mam po prostu w d..pie i to bardzo gleboko zboczony psychcznie maly karzelku,gdyz nie mieszkam w tym twoim pieknym szambie. Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Mam w dupie przetrwanie gatunku 30.04.06, 16:10 ale tam gdzie mieszkają takie bezmózgowia też są renciści i zgrzybiałę staruchy. europa 130 też kiedyś taka będzie, o rentę już może wnioskować... Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: Mam w dupie przetrwanie gatunku 30.04.06, 19:15 a jasne... pan "emygrant" jak nietrudno się domyślić - siedzi w londynie zmywa gary i w wolnych chwilach wylewa swe żale i frustracje Odpowiedz Link Zgłoś
guarnieri Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 14:45 jeśli sprowadzasz człowieczeństwo do pie..nia i rozrodu to masz rację.Ale to tylko tyle.Bo człowiek to osiągnięcia społeczne,techniczne i kulturowe,a tu akurat homoseksualiści są górą.Czyli-może się nie mnożą ale starają się żebyś ty i podobne tobie indywidua nie byli bydlętami rozpładowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 14:55 guarnieri przyznaj że jesteś gejem a nie rób z twarzy d... Osiągnięcia... a ile osiągnięć mieli pedofile, zoofile, nekrofici, kazirodcy? Nie zapominaj o nich herosie walki z komuną haha Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 16:11 jenna.jameson napisała: > guarnieri przyznaj że jesteś gejem a nie rób z twarzy d... Osiągnięcia... a ile > osiągnięć mieli pedofile, zoofile, nekrofici, kazirodcy? Nie zapominaj o nich > herosie walki z komuną haha >Skontaktuj sie z tym moralista cichopkiem i zamowcie sobie bilety na lot w kosmos o ile was stac ,zycze wam niepowrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 16:13 możesz mi wylizać Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 16:14 jenna.jameson napisała: > możesz mi wylizać albo nie, bo za wiele radości by ci to dało Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: a z punktu widzenia przetrwania gatunku? 30.04.06, 19:17 baardzo ciekawe... tyle że gdyby nie owo "bydło rozpładowe" (tu widać wybitne zdolności lingwistyczne mojego interlokutora) czyli m.in. twoi rodzice... to nie byłoby żadnych homoseksualistów choćby nie wiem jak wybitnych... Odpowiedz Link Zgłoś
nemo123 Re: Homoseksualizm to orientacja, a nie dewiacja 29.04.06, 19:34 a zeby bylo jesne, znam troche gejow i lesbijek, spoko ludzie nie rozumiem ich orientacji, ale to nie jest dla mnie problem Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Re: Homoseksualizm to orientacja, a nie dewiacja 29.04.06, 19:54 Prpopnuje zeby wiekszosc spoleczenstwa szeroko otwarla sie i 'nawrocila' na homoseksualizm. Otwarla oczywiscie nie ramiona ale posladki. Moze w koncu sie uspokoja z tymi marszami. Pytanie dlaczego nie maszeruja np. po lasach gdzie nikogo to nie bedzie wk@#$@#$iac i nikomu nie przeszkadzac. Jestesmy w takiej samej sytuacji co wy. Nikt nie znosi narzucania pogladow na sile. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Homoseksualizm to orientacja, a nie dewiacja 29.04.06, 20:09 Geje są takimi samymi obywatelami jak ty i ja - i mają takie samo obywatelskie prawo do demonstrowania zagwarantowane Konstytucją. Przestrzeń publiczna należy DO WSZYSTKICH. Odpowiedz Link Zgłoś
cichutek Re: Homoseksualizm to orientacja, a nie dewiacja 29.04.06, 23:50 do pedofili i morderców również? i proszę daruj sobie teksty że to są przestępcy... jeszcze wcale nie tak dawno - sodomia (czyli właśnie homoseksualizm) był spenalizowany choćby w Wielkiej Brytanii... cóż być może za parę lat i pedofilia będzie "normalna" Odpowiedz Link Zgłoś
meow_meow1 Re: Homoseksualizm to orientacja, a nie dewiacja 30.04.06, 11:14 Jeżeli jesteś takim orędownikiem "brytyjskiej drogi" to przejedź się do Londynu i ujrzyj tam pary gejowskie oficjalnie okazujące sobie miłość na ulicach tego miasta, choćby trzymając się za ręce i całując, chcąc pokazać innym jacy są szczęśliwi. Rozumiem, że ciebie cudze szczęście w oczy kole, i najchętniej wszystkich byś powsadzał za kratki, gdyż reprezentujesz światopogląd sprzed roku 1968, kiedy to w Wlk. Brytanii zniesiono karalność za homoseksualizm (zresztą antygejowskiej legislacji nie stosowano w praktyce już dużo wcześniej). Odpowiedz Link Zgłoś
peks11 Re: Homoseksualizm to orientacja, a nie dewiacja 30.04.06, 11:30 A czy my polacy musimy wszystko zbierac od innych nie mamy wlasnej drogi ?? ja nie pisze zeby karac kogos za to ze jest gejem lub lesbijka ale takze nie dawac im specjalnych uprzywilejowan bo ostatnio mniejszosci nie mowie tu tylko o seksualnych ale i religijnych i narodowych maja wieksze prawa niz wiekszosc a to jest chyba nienormalne. Na przyklad powiem komus ty pedale popatrze zle na niego i moge isc nawet do wiezienia, a przecietnemu czlowiekowi mozna powiedziec praktycznie wszystko i nic nikomu sie za to nie dzieje wiec nie mow o dyskryminacji i zastanow sie kto ta dyskryminacje tak na prawde wykozystuje Na koniec podkreslam nie jeste za ty zeby innych ludzi za ich orientacje, pochodzenie czy wyznanie karac czy przesladowac ale nie obnoscie sie tak z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
meow_meow1 Re: Homoseksualizm to orientacja, a nie dewiacja 30.04.06, 11:37 Nie zgodzę się z tobą. Mniejszości, do póki nie uzyskają statusu pełnoprawnych uczestników życia społecznego, powinny mieć ochronę prawną, gdyż są bardziej narażone na ataki i agresję. Nie słyszałem o tym, żeby ktokolwiek w naszym kraju poszedł do więzienia za nazwanie kogokolwiek pedałem, a o karalności za obrazę uczuć religijnych słyszę na prawo i lewo (chodzi oczywiście o uczucia katolickie, a Katolicy rzekomo w naszym kraju stanowią ok. 95% mieszkańców). No i wskaż proszę jeszcze, jakie to "uprzywilejowania" oferowane są mniejszościom seksualnym w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 W sprawie wyzwisk 30.04.06, 16:02 peks11 napisał: > A czy my polacy musimy wszystko zbierac od innych nie mamy wlasnej drogi ?? > ja nie pisze zeby karac kogos za to ze jest gejem lub lesbijka ale takze nie > dawac im specjalnych uprzywilejowan bo ostatnio mniejszosci nie mowie tu tylko > o > seksualnych ale i religijnych i narodowych maja wieksze prawa niz wiekszosc a t > o > jest chyba nienormalne. Na przyklad powiem komus ty pedale popatrze zle na nieg > o > i moge isc nawet do wiezienia, a przecietnemu czlowiekowi mozna powiedziec > praktycznie wszystko i nic nikomu sie za to nie dzieje Czyżbym poczuł tu brzydki zapaszek szowinizmu ("rządzą nami Żydki, pedałki i Urugwajczycy oraz taki jeden ryży" - same mniejszości)? A co do wyzwiski - pojadę stereotypem, zakładając, że jesteś, peksi11, jak 95% ludności naszego pięknego kraju, na które tak lubisz się powoływać, katolikiem rzymskim. Gdy ktoś ci powie "ty katolicka szmato!", masz prawo pozwać go w trybie procesu cywilnego. Tak zrobiła jedna babka z Biedroniem (zestawił razem w wypowiedzi słowa "katolicki" i "faszystowski"), facet dostał w I instancji 600 zł grzywny. Podobnie, gdyby ktos do mnie powiedział "ewangelickie ścierwo", to albo bym od razu zapodał fanę w nos, albo wystąpił na drodze pozwu cywilnego. Więc bez przesady z tym prześladowaniem, dobra? Natomiast ostatnio w Poznaniu, młoda pani asesor (blondynka? ;-))) ) uznała, że zestawianie gejów z pedofilami i zoofilami nie jest obrazą dla tych pierwszych, bo "przecież większość ludzi w Polsce tak uważa". Przyznasz, że po takiej argumentacji pani powinna mieć zamkniętą drogę do zawodu sędziego i przekładać do końca życia papierki w Urzędzie Miasta i Gminy Oborniki Wielkopolskie. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Homoseksualizm to orientacja, a nie dewiacja 30.04.06, 16:19 peks11 napisał: > A czy my polacy musimy wszystko zbierac od innych nie mamy wlasnej drogi ?? > ja nie pisze zeby karac kogos za to ze jest gejem lub lesbijka ale takze nie > dawac im specjalnych uprzywilejowan bo ostatnio mniejszosci nie mowie tu tylko > o > seksualnych ale i religijnych i narodowych maja wieksze prawa niz wiekszosc a t > o > jest chyba nienormalne. Na przyklad powiem komus ty pedale popatrze zle na nieg > o > i moge isc nawet do wiezienia, a przecietnemu czlowiekowi mozna powiedziec > praktycznie wszystko i nic nikomu sie za to nie dzieje wiec nie mow o > dyskryminacji i zastanow sie kto ta dyskryminacje tak na prawde wykozystuje > Na koniec podkreslam nie jeste za ty zeby innych ludzi za ich orientacje, > pochodzenie czy wyznanie karac czy przesladowac ale nie obnoscie sie tak z tym. >Byc moze dla ciebie jest przyjemne jak dwoje mlodych ludzi w publicznym miejscu wylizuja sobie jezorami wszystko co maja po nosem,jezeli tak to zycze smacznego ,obrzydliwosc ,obrzydliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
msbrokos Homoseksualiści też mają prawo do manifestowania 29.04.06, 20:12 każdy obywatel ma prawo manifestowoać swojepoglądy w sposób ktróry nie rani uczuć drugiego człowieka. W jaki sposób manifestacja na rzecz równości którą przyjeło sie nazywać manifestacją homoseksualistów obraża czyjeś uczucia religijne Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 [...] 29.04.06, 20:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Homoseksualiści też mają prawo do manifestowa 29.04.06, 20:49 "pedały i lesbijki" NIE - czy NIE dla ich obywatelskich praw do demonstrowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
karomarlenka Re: Homoseksualizm to orientacja, a nie dewiacja 29.04.06, 20:29 A dlaczego mają się ukrywać? Dlaczego mają się bać? To tacy sami ludzie jak inni i nie zgadzam się z twoją opinnią. Odpowiedz Link Zgłoś
aquinus Re: Homoseksualizm to orientacja, a nie dewiacja 29.04.06, 20:49 heartpumper napisał: > Prpopnuje zeby wiekszosc spoleczenstwa szeroko otwarla sie i 'nawrocila' na > homoseksualizm. Otwarla oczywiscie nie ramiona ale posladki. Moze w koncu sie > uspokoja z tymi marszami. Pytanie dlaczego nie maszeruja np. po lasach gdzie > nikogo to nie bedzie wk@#$@#$iac i nikomu nie przeszkadzac. Jestesmy w takiej > samej sytuacji co wy. Nikt nie znosi narzucania pogladow na sile. Nie widzisz róznicy między "narzucaniem" a "manifestowaniem", tzn. korzystaniem z praw, jakie mają wszyscy obywatele? Odpowiedz Link Zgłoś
fryderyk-kleryk Re: Homoseksualizm to orientacja, a nie dewiacja 29.04.06, 21:05 Nie jestesmy w tej samej sytuacji co oni, sadze, ze nie znasz osobiscie ani jednego homoseksualisty, skoro tak ich sie obawiasz. Polska jest wolnym krajem, gdzie moze sobie demonstrowac zarowno mlodziez wszechpolska jak i homoseksualisci. Mnie sie nie podoba mlodziez wszechpolska ale musze ich tolerowac. tak jak i ty musisz tolerowac parady "kochajacych inaczej". Jesli sie z tym nie zgadzasz to na bialorus!! Odpowiedz Link Zgłoś
nicky15 MW umywa ręce? 29.04.06, 19:34 Z tymi koszulkami to mieli dobry pomysł. Grunt to dobra organizacja! Zapraszam więc na forum Frondy (dla niezorientowanych – forum skądinąd inteligentnych ludzi o poglądach prawicowo-katolickich), gdzie w wątku „Różowa lista” pewna osoba (kobieta? katoliczka?) zamieszcza listę działaczy fundacji „Kultura dla tolerancji” oraz program „pedalskich” imprez krakowskiego festiwalu, komentując je następującymi zachętami: „a może ktoś podrzuci naszym przyjaciołom kibicom z Krakowa poniższe info o pedalskich imprezach? „ „to jest samoobrona przed inwanzją zepsucia i zboczenia. Każdy ma prawo się bronić, jeśli jest zagrożony ład moralny. Jak dotąd kibice najlepiej bronili społeczeństwo przed napastowaniem przez dewiantów” Co niektórzy jej wtórują: „Nie zawsze jest możliwość przebierania w środkach i nie wszystko można załatwić w eleganckim stylu. Pytanie nie powinno brzmieć czy warto, tylko kiedy należy”. Link: forum.fronda.pl/forum.php?akcja=pokaz&id=478807&wat=1 Czy to przypadkiem nie jest zachęcanie do przestępstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: MW umywa ręce? 29.04.06, 19:37 trzeba to przekazać komendzie policji w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
msbrokos Re: MW umywa ręce? 29.04.06, 20:27 prosiłbym cie żebyś przestał cytować tutaj lenina. Jeśli o tolerancje i równość wobec prawa chcesz walczyć przwołując słowa jednego z największych zbrodniarzy XX wieku to przynosisz więcej szkody niż bezmuzdzy skini... Zupełnie nie jest potrzebne żeby walke o tolerancje w naszym kraju kojażono z człowiekiem winnym śmierci milionów ludzi i powstaniu jednego z dwóch najpotworniejszych totalitaryzmów w historii... Pozatym bez obrazy, ale komuniści mieli takie same podejście do homoseksualizmu jak naziści - każdą odmieność traktoweali jako zagrożenie dla społeczeństwa ludowego... Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: MW umywa ręce? 29.04.06, 20:40 Co do mnie, to nie jestem komunistą. Dobrze wiem, że systemy: radziecki, chiński czy północnokoreański były (i są) są zbrodnicze. Swoją świadomość historyczną oceniam na ocenę dobrą z plusem. Nie musisz mi również przypominać o stosunku komunistów radzieckich do homoseksualizmu. Nie cytuję Lenina w poście, lecz w stopce. Robię to nie dlatego, że jest to Lenin, ale ze względu na trafność cytatu w obliczu tradycjonalistycznej polityki układu rządzącego oraz konserwatywnego nastawienia znacznej części społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: MW umywa ręce? 30.04.06, 16:27 msbrokos napisał: > prosiłbym cie żebyś przestał cytować tutaj lenina. Jeśli o tolerancje i równość > > wobec prawa chcesz walczyć przwołując słowa jednego z największych zbrodniarzy > XX wieku to przynosisz więcej szkody niż bezmuzdzy skini... Zupełnie nie jest > potrzebne żeby walke o tolerancje w naszym kraju kojażono z człowiekiem winnym > śmierci milionów ludzi i powstaniu jednego z dwóch najpotworniejszych > totalitaryzmów w historii... > Pozatym bez obrazy, ale komuniści mieli takie same podejście do homoseksualizmu > > jak naziści - każdą odmieność traktoweali jako zagrożenie dla społeczeństwa > ludowego... >A co zabil ci Lenin dziadka albo kogos z rodziny jesli ja masz,nie oskarzaj nikogo jak nie znasz prawdy msciwy chrzescijaninie. Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: MW umywa ręce? 29.04.06, 19:42 Nazwanie osob zwiazanych z fronda "skadinad inteligentnymi" obraza skadinad inteligentnych. Takie to ich katolickie milosierdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Pedalizm i Lesbijizm 29.04.06, 19:39 to sa niebezpieczne awjacje, korym stanowczo mowimy NIE!!! A tak na powaznie malo mnie obchodza zamieszki miedzy dwiema skrajnymi odlamami lewactwa tylko zeby mi Krakowa nie rozwalali. Szacunek mam tylko dla normalnych gejow a nie lewackich oszolomow zbiajjacych na nich kapital. Odpowiedz Link Zgłoś
ddaa Re: Pedalizm i Lesbijizm 29.04.06, 19:51 Brawo kraków. Kibice Cracovii, Hutnika i Wisły znów stanęli na wysokości zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Pedalizm i Lesbijizm 30.04.06, 16:31 ddaa napisał: > Brawo kraków. Kibice Cracovii, Hutnika i Wisły znów stanęli na wysokości zadani > a. >A na nastepnych derbach beda sie modlic (potrafia ,watpliwe)a za godzine wyjdzie z nich katolicka tolerancja i molisierdzie ,pozwolic im sie nawzajem wybic i spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Pedalizm i Lesbijizm 29.04.06, 19:59 Zaintrygowałeś mnie tymi "awjacjami" (czyżbyś do szkoły chodził w l. 20 XX w.? Bo ortografię masz baaardzo przedwojenną). Znaczy co - nie lubisz lotników? Samoloty z pewnością bywają niebezpieczne, ale żeby zaraz mówić im "NIE!!!" (i to jeszcze w liczbie mnogiej). A Kraków to "ci rozwalali" nie "awiatorzy" (he he), ale ogoleni psychole i szalikowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Pedalizm i Lesbijizm 29.04.06, 21:35 Widze nic nie zrozumiales. Narodowa lewica czy lewica miedzynarodowa to dla mnie dwie skrajnosci. Przez ich utarczki robi mi sie w miescie niebezpiecznie i nie podoba mi sie to. Zarowno awiacya homoseksualna w jej politycznym sensie (bo do zwyklych cywilow-gejow nic nie mam) jak i awiacja skrajnie socjalistyczno-narodowa to dla mnie jeden pies. Niech sie wybija ale gdzies w polu albo na stadionie a nie w centrum miasta. Comprende senor? Odpowiedz Link Zgłoś
li-mu-bai Re: Pedalizm i Lesbijizm 30.04.06, 13:15 Bardzo ciekawe, ale możesz wytłumaczyć co to znaczy "dewiacja w politycznym sensie"? Czy to oznacza, że akceptujesz "dewiację homoseksualną" sensu stricto? Czy nie słyszałeś o wolności zgromadzeń zapisanej w Konsytucji? Czy jesteś za tym, zeby wszystkie zgromadzenia (np. religijne, które również zakłócają porządek, blokują ruch, są źródłem hałasu itp.) przenieść na pole czy na stadion? Odpowiedz Link Zgłoś
kabu12 Niewyskrobani ! 29.04.06, 19:54 Ta młodzież weszpolska to niewyskrobany pomiot matek ,którym zabroniono aborcji lub ofiary przemysłu "gumkowego".Zasługują na takie samo traktowanie , jak traktują innych. Mnie lesbijki i geje nie drażnią i nie przeszkadzają , ale te zidiociałe , łyse palanty podważają u mnie wiarę nie tylko w człowieka , ale w cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
wolt-r Re: Kraków: Zarzuty dla atakujących Marsz Toleran 29.04.06, 19:54 "Młodzież Wszechpolska stwierdziła, że jej działacze nie brali udziału w zajściach i że nie bierze odpowiedzialności za uczestników demonstracji spoza organizacji." Za sposób zamawiania piwa (sic!) przez członków a nawet szefów MW też nie biorą odpowiedzialności, choć jest to dziwnie podobne do "Heil!" Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 jesli gej strzeli sobie 2 dzieci to będzie wtedy 29.04.06, 19:55 mógl być gejem? Bo jeden z najpowazniejszych zarzutów MW wobec gejów to to że swoimi preferencjami powodują wymieranie naszego gatunku :) Gdyby taki gej albo lesba spełniliby obowiązek wobec ojczyzny i narodu to chyba móglby potem być soba, prawda? PS: jeśli nasz gatunek ma wyglądac jak kibole Wisły albo MW to ja dziękuję... no ale ewolucja eksperymentuje i chyba dopuszcza jakies wybrakowane elementy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
karomarlenka Re: Kraków: Zarzuty dla atakujących Marsz Toleran 29.04.06, 20:26 Brałam udział w tym marszu, przyjechałam na niego specialnie z Warszawy, choć nie jestem lesbijką, ale chciałam pokazać że nie zgadzam się na nietolerancję, faszyzm, zło i przemoc, nie zgadzam się aby kościół ingerował w swerę intymną człowieka i by nie robił tego nikt inny. By łyse pały pod osłoną patriotycznych, nacionalistycznych i pseudoreligijnych haseł terroryzowali ludzi, którzy są poprostu inni. Inni, ale równi. Przyjechałam i z moimi przyjaciółkami byłyśmy przerażone. Ile nienawiści jest w ludziach, co sprawia że ludzie biorą do ręki kamienie i rzucają jak popadnie.Dlaczego? Wiem że żyjemy tylko dzięki policji, ale i tak byli ranni, naziści są zdolni do wszystkiego. Nie zwracali nawet uwagi na to że był człowiek z dzieckiem na ręku. To już nie są ludzie i nawet nie zwierzęta. Kilka kamieni upadło bezpośrednio koło mnie, gdy pierwszy raz zobaczyłam ich zaczęło mi się kręcić w głowie i nadal nie mogę ogarnąć tego co nimi kierowało, skąd tyle okrucieństwa i bezsensownej nienawiści. Czy żyjemy w IV Rzeszy? Odpowiedz Link Zgłoś
msbrokos Re: Kraków: Zarzuty dla atakujących Marsz Toleran 29.04.06, 20:38 Nie, żyjemy w IV rzeczypospolitej...:( Odpowiedz Link Zgłoś
nacjonalista.org i do kogo te zale? 01.05.06, 09:44 Po cholere tam jechalas aby pozniej wypisywac takie bzdety na forum? Smieszna jestes. Teraz pewnie kazdy ma ci wspolczuc ze dostalas kamieniem w glupi łep? Ale jest jeden pozytek stracilas kase a nic nie osiagnelas. Tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja [...] 29.04.06, 20:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Homoseksualiści to obywatele RP. 29.04.06, 20:42 Twoja indywidualna subiektywna opinia nie ma tutaj żadnego znaczenia - Konstytucja mówi "TAK" wszystkim obywatelom, nie wyłączając nikogo : WOLNOŚCI I PRAWA POLITYCZNE Art. 57. Każdemu zapewnia się wolność organizowania pokojowych zgromadzeń i uczestniczenia w nich. Ograniczenie tej wolności może określać ustawa. www.sejm.gov.pl/prawo/konstytucja/kon1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
peks11 Re: Homoseksualiści to obywatele RP. 29.04.06, 21:00 Mówiac ze homoseksualizm ci nie przeszkadza zgadzasz sie takze z pedofilizmem, zoofilizmem i nekrofilizmem bo tez sa tylko inne odmienne orientacje seksualne a co do tej europy to my w niej jestesmy od jej powstania i mam dla ciebie jeszcze jedna nowine w samym srodku tej europy jest polska kup sobie kiedys mape z podzialem politycznym i zobacz ze samym srodku jest :-) ajak nie chce ci sie szukac mapy masz link images.google.com/images?q=tbn:rABhRbcR680J:www.sp10.jasnet.pl/unia/grafiki/mapa_fizyczna_europy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Homoseksualiści to obywatele RP. 29.04.06, 21:04 Homoseksualizm jest orientacją seksualną, a nie dewiacją ( zboczeniem ). Po więcej informacji zapraszam tutaj : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41039379&a=41050994 Ufff, ciężka ta robota ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Homoseksualiści to obywatele RP. 29.04.06, 21:05 terror.ortodoxa napisał: > Ufff, ciężka ta robota ... :-) Gratuluję wytrwałości :) Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Homoseksualiści to obywatele RP. 29.04.06, 21:30 ... na szczęście nie jestem sam :-))) A propos twojej stopki, zapamiętałem fragment artykułu z grudniowego świątecznego Newsweeka n/t przetrwania gatunków - " większość powina dbać o tradycję, ale też dać mniejszościom prawo do eksperymentowania " w skrócie chodziło o to, że zamykanie się na to co mogą dać mniejszości ( patrz : S. Hawking ) może zubożyć całą społeczność, a czasem nawet doprowadzić do wyginięcia całego narodu lub rasy. Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Co za bzdury ??? 29.04.06, 21:36 Czyżbyśmy mieli tolerować np. dzieciobójców i kazirodców? Widać, zboczenie zmienia doglębnie strukturę mózgu. Jak można się w tym kontekście powoływać na Stewena Hawkinga, który, choć ciężko chory nigdy zboczeńcem nie był ??? Paranoja ! Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Co za bzdury ??? 29.04.06, 21:45 W artykule jest mowa o wszelkich mniejszościach ( w tym seksualnych ) a nie zboczeńcach :-))) Po szczegóły odsyłam do grudniowego "Newsweeka". I tradycyjnie już zapraszam do zapoznania się z różnicą pomiędzy zboczeniem a orientacją seksualną jaką jest hetero, bi - i homoseksualizm : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41039379&a=41050994 Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Co za bzdury ??? 29.04.06, 21:56 Po co nazywać "piątkę" "czwórką"? Czy to zmieni reguły matematyki? Nazwanie dewianta "mniejszością" czy "inną orientacją" też niczego nie zmieni. Wywodząc się z tego środowiska, doskonale zdajesz sobie sprawę, że jest to prosty zabieg socjotechniczny mający zmylić prostych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aquinus Re: Co za bzdury ??? 29.04.06, 22:08 a7721 napisał: > Po co nazywać "piątkę" "czwórką"? Czy to zmieni reguły matematyki? Nazwanie > dewianta "mniejszością" czy "inną orientacją" też niczego nie zmieni. > > Wywodząc się z tego środowiska, doskonale zdajesz sobie sprawę, że jest to > prosty zabieg socjotechniczny mający zmylić prostych ludzi. To właśnie takie buce jak ty stosują zabieg socjotechniczny wrzucając do jednego worka: zoofilów, pedofilow i homseksualistów. To dzisiaj. A co jutro? Może wrzucicie tam też liberałów, endeków, socjalistów, hodowców kanarków, czyli skolko-ugodno. Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Co za bzdury ??? 29.04.06, 22:19 Widzę, że koledze o "innej orientacji" zaczynają puszczać nerwy. Tak zwykle bywa, gdy brakuje argumentów. A kryteria są banalnie proste: np. u przeciętnego człowieka hodowcy kanarków nie wywołują obrzydzenia, a homoseksualiści i nekrofile - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1270 Tolerancja 29.04.06, 22:26 Czy Tobie miło jest, gdy za granicami kraju nazywa się POLAKÓW ZŁODZIEJAMI? Takie określenia dowodzą o braku znajomości Polski i Polaków - brak wiedzy! I bardzo podobnie działa to zjawisko w przypadku nazywania gejów i lesbijek dewiantami, pedofilami, oraz porównywanie ich praktyk seksualnych do pedofilii, nekrofilii czy zoofilii - dowodzi to braku nawet minimalnej wiedzy na temat homoseksualizmu. Pamiętajmy, jeśli ktoś nie zna się na zagadnieniu niech nie bierze się za jego komentowanie, bo to byłoby jednocześnie przyzwoleniem na moje ocenianie Twojej osoby, np. jako złodzieja czy kryminalisty, choć nie znam cię, ale tego nie robię, bo mam w sobie pokorę i jako gej nie tylko domagam się tolerancji, ale również sam akceptuję swoich przeciwników i ich zdanie. Każdy może mieć własne zdanie, tego nikt nie zabrania. Normami, o których tak często mówią tradycjonaliści to jest na początek akceptacja odmiennych poglądów. Zacznijmy rozumieć się od podstaw... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Tolerancja 29.04.06, 22:35 To nie jest nietolerancja - to po prostu FUNDAMENTALISTYCZNY FANATYZM. Tacy jak on będą mieli dziwne miny gdy papież ( lub inny jego przywódca religijny ) uznają stanowisko świata nauki i medycyny, tak jak to się stało z prezerwatywami. Będą ich mogli używać chorzy na AIDS katolicy - choć wcześniej Kościół twierdził ... że mają dziurki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Tolerancja 29.04.06, 22:42 Przypuszczam, że żaden papież tego nie zrobi, ponieważ byłby to KONIEC KATOLICYZMU. Kościół nie może podważać fundamentów na których się opiera. Z antykoncepcją jest już zupełnie inna sprawa - tutaj KK i inne kościoły chrześcijańskie mają różne poglądy. Ta sprawa faktycznie zależy od medycyny i innych czynników. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Tolerancja 29.04.06, 22:56 Dlaczego :-) Można jeść mięso w Wigilię, dopuszcza się hodowanie GMO w rejonach głodu ; coraz częściej mówi się też o małżeństwach księży, za którymi opowiada się 60 % katolickich duchownych - pod naporem rzeczywistości kościół metodycznie łagodzi swoje sztywne stanowisko - i moim zdaniem TO B. DOBRZE. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar.sotomski [...] 29.04.06, 23:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Bój się, bój ... 3-5 % mniejszości 29.04.06, 23:17 strachliwy tradycjonalisto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Re: To Był Marsz Prowokacji !!! !!!!!!!!!!!!! 30.04.06, 07:19 > zboczeńcy coraz bardziej nachalnie prowokują > normalną wiekszość społeczenstwa > aby uzskac rozgłos Od kiedy te łyse pały to normalna część społeczeństwa? Od ostatnich wyborów? Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Tolerancja 29.04.06, 23:31 a7721 napisał: > Przypuszczam, że żaden papież tego nie zrobi, ponieważ byłby to KONIEC > KATOLICYZMU. Kościół nie może podważać fundamentów na których się opiera. Z > antykoncepcją jest już zupełnie inna sprawa - tutaj KK i inne kościoły > chrześcijańskie mają różne poglądy. Jesteś ateistą? To nie wypowiadaj się na tematy teologiczne, których nie zgłębiłeś ani podczas katechezy w szkole, ani w trakcie samodzielnych studiów, bo ujawniasz żałosne braki. 1. Błąd logiczny: w sprawie homoseksualizmu KK i inne Kościoły chrześcijańskie (protestanci) mają różne poglądy - czy to dla ciebie wystarczająca przesłanka, aby uznać ten temat za możliwy do dyskusji w KK? Chyba tak, jeśli podobnie pisałeś o prezerwatywie. Strzeliłeś więc sam sobie gola. 2. Błąd teologiczny: wspomnianym Kościołom nie przeszkadza błogosławienie związków homoseksualnych, więc widać nie jest to fundament chrześcijaństwa. Zawsze myślałem, że KK opiera się na Biblii i na Tradycji - a nie na pedałach. Strzeliłeś sobie gola po raz drugi. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Tolerancja 29.04.06, 23:44 Ad 1 i 2. Jeżeli masz większą wiedzę na ten temat, to może wymienisz JAKIE kościoły tolerują (nie akceptują!) związki homoseksualne? Proszę cię, żebyś się postarał, bo wiedza na ten temat jest bardzo ciekawa. Rzecz mianowicie dotyczy jedynie pewnych marginalnych (i zanikających - kto wie czy nie z tego powodu?)wyznań (np. kościół episkopalny w USA), które w ten sposób chciały dramatycznie wykreować swój wizerunek "nowoczesnych chrześcijan" a w gruncie rzeczy doprawadziły do rozłamów i braku wiarygodności. Świetny temat na dłuższą dyskusję - zachęcam do dalszych studiów! Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Tolerancja 29.04.06, 23:52 Kościoły ewangelickie (luterańskie) w Niemczech błogosławią takie związki. W XVII w. na Siczy Zaporoskiej duchowni prawosławni udzielali parabłogosławieństw związkom dwóch mężczyzn. Więcej na te tematy - w portalu www.ekumenizm.pl. Fascynująca lektura, zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
aquinus Re: Tolerancja 30.04.06, 00:50 a7721 napisał: > Przypuszczam, że żaden papież tego nie zrobi, ponieważ byłby to KONIEC > KATOLICYZMU. Kościół nie może podważać fundamentów na których się opiera. Z > antykoncepcją jest już zupełnie inna sprawa - tutaj KK i inne kościoły > chrześcijańskie mają różne poglądy. Ta sprawa faktycznie zależy od medycyny i > innych czynników. > Kościół zrewidował już nie takie "fundamenty"; widocznie spałeś na lekcjach historii. Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 [...] 29.04.06, 22:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1270 Re: Tolerancja 29.04.06, 22:50 chcesz polemiki? chociaż nie jestem homo to przyjmuję wyzwanie... bycie złodziejem jest zgodne z naturą. Polecam film o Lemurach, który chociażby dzisiaj emitowała TVP2 z cyklu NG. Lemury kradną by przeżyć. bycie homoseksualistą jest zgodne z naturą - dowód? istnienie homoseksualistów, nic dodać nic ująć. mówi to samo przez się. bycie pedofilem? człowie dojżewa już w wieku 13 lat (w zależności od płci)już wtedy wytwarza feromony, a co to znaczy? oznacz to gotowość do aktywności seksualnej. gdyby aktywność seksualna w młodszym wieku, niż regulije to prawo, była nienaturalna, to dziewczyny w wieku 13 -14 lat nie byłyby matkami, bo nie byłyby w stanie zajść w ciążę. Seks z młodszymi niż 18 rok życia zostało zastosowane na korzyść rozwoju cywilizowanych społeczeństw, bo młodzi osobnicy, korzystając z chłonnych umysłów powinni zając się nauką i poznaniem świata, a jak wiadomo seks zmienia człowieka, wtedy procesy fizjologiczne przechodzą zmiany. Mówienie, że pedofilia jest nienaturalna to czysta demagogia. Nasza cywilizacja poprostu musi ograniczyć prawnie kwestię związków seksualnych z nieletnimy po to by przetrwała. Seks z dziećmi naprawdę młodymi takimi jak np: 5, 7 czy 10 lat to rzeczywiście zboczenie, ale nie można go porównywać do homoseksualizmu, gdyż w przypadku pedofilii dziecko nie jest świadome tego co dorosły z nim wyczynia, samo ponosi krzywdę psychiczną gdyż jest PRZYMUSZANE! przymuszanie wśród homoseksualistów nie występuje, a jeśli tak to nazywa się to gwałtem, ale występuje on również wśród heteroseksualistów. Więc nie pierdziel kolego o naturze, bo to jest całkowicie chybiony argument. Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Tolerancja 29.04.06, 23:10 A już myslałem, że spotkałem na forum jakiegoś kulturalnego dewianta. Takich jednak widać nie ma, co tylko potwierdza moje najgorsze przeczucia co do waszego środowiska. Ja nie użyłem żadnego wulgarnego słowa, natomiat kolegom puszczaja nerwy, bo brak wam jakichkolwiek argumentów. 1. Populacja ludzka różni się prawami rozwoju i poziomem cywilizacyjnym od populacji lemurów. Niemniej, jest coś w tym, że zaakceptowanie chorych reguł gry szybko by nas sprowadziło na poziom lemurów. 2. Poglądy na temat "dziewczynek" potwierdzają b. bliski związek homoseksualistów z pedofilami i innymi zboczeńcami. Homoseksualizm to tylko wierzchołek góry lodowej, pod którym kryje się całe morze deprawacji. Dzięki za przykład - zdjąłeś maskę. 3. Natura to nie tylko fizjologia, ale i psychika i kontekst kulturowy (dojrzałość społeczna). Wiem, że dla społeczności gejowskiej, skupionej tylko na ruchach frykcyjnych, nie są to łatwe pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1270 Re: Tolerancja 29.04.06, 23:22 Myśl dalej, bo nadszedł czas korzystać z mózgu - daru natury ;) Widzę, że nie rozumiesz istoty. Każdy cżłowiek, uważający się za szczyt cywilizacyjnego drzewa myśli, że ma prawo przyswając te prawa natury, które są po jego myśli, a odrzucać te, które są sprzeczne z jego przekonaniami. Tak samo jest z Tobą. Nie dopuszczasz do świadomości, że homoseksualizm ma stałą liczbę procentową w społeczności ludzkiej od setek lat przynajmniej. Jeśli nie zrozumiałeś idei dotyczącej "dziewczynek" to nie dyskutuj ze mną wykorzustując natury jako argumentu, bo poprostu nie rozumiesz bardzo prostego faktu, a w totalnym uproszczeniu brzmi on tak: "to co byłoby nienaturalne, poprostu nie istniałoby" - ja wiem, że ciężko w to uwierzyć, zwłaszcza w świecie, gdzie człowiek uważa siebie mądrzejszym od praw natury, a w rzeczywistości nie zna lub nie rozumie mechanizmów jakimi się ona posługuje. Dla ludzkich ciasnych umysłów jest ona zbyt skomplikowana, więc nie dyskutyjmy o homoseksualizmie jako wynaturzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Tolerancja 29.04.06, 23:32 Ten wątek już poruszaliśmy: złodzieje, mordercy i schizofrenicy też stanowią stały odsetek populacji. Nie jest to argument legitymizujący "normalność". Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Tolerancja 29.04.06, 23:36 Czy to znaczy że róznie mały odsetek rudych, leworęcznych i daltonistów uznajesz za "nienormalnych" czyli dewiantów ? Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Tolerancja 29.04.06, 23:46 Bycie "rudym, leworęcznym i daltonistą" nie narusza PRAWA NATURALNEGO i nie wywołuje naturalnego obrzydzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1270 Re: Tolerancja 29.04.06, 23:50 żadne obrzydzenie drugim człowiekiem nie jest naturalne. homoseksualiści, poniewaz takich ich NATURA stworzyła, są naturalni, co więcej - są dziełem samej natury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Tolerancja 30.04.06, 00:07 A cóż to jest to prawo naturalne - masz na myśli powszechny w świecie zwierzęcym promiskuityzm zwiększjący szansę przetrwania gatunku ? Czy też kanibalizm -więc może zalegalizujmy te wzorce i w naszym świecie skoro powołujemy się na prawa natury. A obrzydzenie to rzecz względna ( nie wydawaj osądów na swoim przykładzie ) - na Zachodzie ( w przeciwieństwie do Polski ) osób o orientacji homo nie akceptuje niewielki margines społeczenstwa, a "brzydzi się" promil. I to jak przypuszczam, złożony w przeważającej części z emigrantów zza żelaznej kurtyny. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1270 Re: Tolerancja 30.04.06, 00:15 katolicy kochają się w naturze, uwielbiają gdy wszystko jest naturalne, a nienawidzą tego co ich zdaniem nienaturalne, tylko ciekawe jak wytłumaczą najbardziej nienaturalne zjawisko, które stanowi fundament wiary - dziewictwo Marii... Odpowiedz Link Zgłoś
adam1270 Re: Tolerancja 29.04.06, 23:37 ale lemurów nie pobijesz :P hehehe... no i na cholerę dyskutować o czymś czego nie zmieni nikt? nie da się nas gejów wyplenić, bo chociaż nas wybijecie wszystkich to w następnym pokoleniu pojawią się kolejni homoseksualiści, tak więc, czy nie lepiej się poprostu zrozumieć? przecież nikomu nie zagrażamy, bez obawy, ja mówię poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Tolerancja 29.04.06, 23:53 Nikt nie chce was "wypleniać". Jednak afiszowanie waszej orientacji wywołuje w ludziach naturalną (i zdrową) agresję. Możesz być pewien, że nawet w takiej sytuacji ja cię nie zabiję ani nawet nie uderzę, ale zrobi to powiedzmy prosty chłop spod Koszęcina. Poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1270 Re: Tolerancja 30.04.06, 00:00 no dobrze, ale nie wmówisz mi, że to obrzydzenie jest naturalne tym bardziej zdrowe - jak można w taki sposób reagować na drugą osobę, tym bardziej, że heteroseksualiści popełniają te same czyny (publiczne obłapywanie się, rozpowszechnianie i propabowanie seksu) oficjalnie - nie mówię, że chcemy tego samego bo wg. mnie ani geje ani heteroseksualiści nie powinni afiszować swoich preferencji bo jeden koleś lubi z facetem delikatny seks, a inny z kobietą stanowczy. Nikt nikomu do sypialni nie zagląda. A ja nie będę zapraszał dzieci swoich sąsiadów do swojej sypialni żeby patrzyły jak robię 'to' z moim facetem, wiec w jaki sposób niby wam mamy zagrazac... a chlopi 'spod Koszecina' jak wiemy to typowi Polacy. Oni potrafiliby dac w dziub kazdemu, kogo nie akceptuje, nawet Tobie jesli mu podpadniesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Tolerancja 30.04.06, 00:09 a7721 napisał: > Nikt nie chce was "wypleniać". Jednak afiszowanie waszej orientacji wywołuje w > ludziach naturalną (i zdrową) agresję. Możesz być pewien, że nawet w takiej > sytuacji ja cię nie zabiję ani nawet nie uderzę, ale zrobi to powiedzmy prosty > chłop spod Koszęcina. Poważnie. Gdyby o przyszłości cywilizacji decydował, powiedzmy, prosty chłop spod Koszęcina, to dalej siedzielibyśmy na drzewach i wachlowali się ogonami. Poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Do adama1270 29.04.06, 23:39 Nie wytłumaczysz fanatykom pojęcia 'prawa naturalnego', że mówią bzdury. Samo pojęcie jest sprzeczne wewnętrznie, alogiczne, ponieważ wiąże dwie odrębne sfery: przyrodę i moralność. Naturalne jest wszystko, co występuje w naturze: blondynka z długimi nogami, pedofil (jeśli nie został uwiedziony w dzieciństwie i TO pojawiło się u niego samoistnie), lemur, potworniak i cielę z dwiema głowami. Natomiast nasze słodkie misiaczki od 'pr. nat.' chciałyby, żeby dodatkowo słowo 'naturalny' (oprócz - zgodny z naturą) znaczyło jeszcze 'zgodny z nauką KK'. Logicznie jest to niemożliwe, bowiem oba zakresy znaczeniowe są zbiorami rozłącznymi (albo przynajmniej o jakiejś części wspólnej, ale nie zawierają się jeden w drugim idealnie). Teoria zbiorów to I klasa podstawówki, ale nie wymagajmy zbyt wiele od naszych rozkoszniaczków, trolli, sfrustrowanych fanatyków MW, NOP, ONR, LPR i paru innych liter. Ciekawe, że poza KK ŻADEN Kościół chrześcijański NIE UZNAJE istnienia prawa naturalnego (tj. nie posługuje się taką kategorią). Odpowiedz Link Zgłoś
adam1270 Re: Do adama1270 29.04.06, 23:45 tak, doskonale wiem o tym, dlatego też uważam, że powinno dość do porozumienia. Polaków, Niemców można wybić, bo z małżeństwa innych nacji nie narodzi się nowy Polak, ale nas gejów nie da się wyplenić bo my rodzimy się zawsze ze związków heteroseksualnych, o które tak walczą nasi przeciwnicy, hehehe... nigdzie nie ma logiki. sam kościół nie może mówić o porządku w świecie gdy kiedyś wpajał ludziom, że ziemia jest płaska ;) żadna partia nie przetrwała po tylu kłamstwach co kk, nikt nie utrzymał po tylu sprzecznościach swojej wysokiej pozycji w społeczeństwie, a kk to zrobiło i robi to przez niecałe 2000lat - to jest dopiero nienaturalne :D hehhe... Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Tolerancja 29.04.06, 22:51 A jaki sąd rozlicza z łamiania zasad prawa naturalnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Tolerancja 29.04.06, 22:56 terror.ortodoxa napisał: > A jaki sąd rozlicza z łamiania zasad prawa naturalnego ? Tyle, to chyba wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Tolerancja 29.04.06, 22:59 No właśnie, stąd pytanie do Ciebie : kto z nas tutaj na Ziemi jest uprawniony do rozliczania bliźniego ? O ile wiem Bóg dał ludziom przykazania, rozum i WOLNĄ WOLĘ ... I NIE CZYNIŁ Z RELIGII NARZĘDZIA OPRESJI. Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Tolerancja 29.04.06, 23:17 Prosta sprawa: to nie hetero* organizują marsze i parady miłości, ale homo*. W tej sytuacji np. ja (i większość innych ludzi) jesteśmy ZOBOWIĄZANI (w swoim sumieniu) do obrony podstawowych wartości moralnych. Nie byłoby problemu, gdyby nie agresywna postawa "inaczej myślących i czyniących". Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Tolerancja 29.04.06, 23:23 .... a znasz słowa ewangelii o kamieniu i grzechu ? Odpowiedz Link Zgłoś
adam1270 Re: Tolerancja 29.04.06, 23:26 nie mów mi o moralności człowieku. bo prawda jest taka, że heteroseksualiści są bardziej niemoralni niż homosie - swingersi, seksualne rekordy, burdele, reklamy zawierające treści erotyczne emitowane w godzinach dostepnych przez dzieci. Drogi heteryku, my nie chcemy seks parad, ale zrozumienia, kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ecco1234 Re: Tolerancja 29.04.06, 23:28 a7721 napisał: > Prosta sprawa: to nie hetero* organizują marsze i parady miłości, ale homo*. Hetero nie muszą, bo mogą się obściskiwać i obcałowywać do woli w miejscach publicznych i nikt się ich nie czepia (czy jest to OK, to inna sprawa - znam pewną damę starej daty, dla której jest to nieeleganckie.) Homo też by tak chcieli, ale w tym kraju pewnie zostaliby natychmiast ukamieniowani. Swoje parady robią m.in. po to, aby to zmienić. > W tej sytuacji np. ja (i większość innych ludzi) jesteśmy ZOBOWIĄZANI (w > swoim sumieniu) do obrony podstawowych wartości moralnych. Dlaczego wypowiadasz się w imieniu większości? > gdyby nie agresywna postawa "inaczej myślących i czyniących". Agresywną postawę to, niestety, reprzezentują ludzie myślący tak jak Ty. Geje są z natury łagodni. Wszyscy widzieli, co się działo wczoraj w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Kościół nie potępia homoseksualistów 29.04.06, 23:49 tylko czyny homoseksualne, które stawia na równi np. z grzechem cudzołóstwa czy seksu przedmałżeńskiego. Może by tak zagorzali "obrońcy moralności" hetero zamiast homoseksualistami zajęliby się najpierw troską o swoje morale i walką z własnymi słabościami ducha i ciała ? Odpowiedz Link Zgłoś
adam1270 Re: Kościół nie potępia homoseksualistów 29.04.06, 23:53 a po co? przecież heterycy przenoszą uwagę na gejów i nasze GRZECHY I NIEMORALNOŚC zasłaniając tym samym własne burdele w centrach miast, koło szkół, coroczne rekordy seksualne i filmi erotyczne emitowane w tv. to przecież takie naturalne zachowanie! ;) hehehe... przykro aż się robi z powodu ich ograniczenia no chyba, że to celowe działanie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Kościół nie potępia homoseksualistów 30.04.06, 00:06 adam1270 napisał: > a po co? przecież heterycy przenoszą uwagę na gejów i nasze GRZECHY I > NIEMORALNOŚC zasłaniając tym samym własne burdele w centrach miast, koło szkół, > > coroczne rekordy seksualne i filmi erotyczne emitowane w tv. to przecież takie > naturalne zachowanie! ;) hehehe... Adamie drogi - 1000% racji! Od paru tygodni patrzę sobie na reklamę w centrum półmilionowego miasta (dziennie przwijają się tam dziesiątki tysięcy ludzi, również z dziećmi). Na ścianie budynku, w kwadracie o boku ok. 10-12 m namalowana jest rozebrana kobieta, leżąca na pluszowym, różowym króliku w pozie sugerującej, że właśnie oboje przestali... Tekst dopowiada to (w typowej, dzisiejszej mieszaninie modern polisz), że taki królik to ho, ho... Od miesiąca nikt nie reaguje. NIKT. Reakcja byłaby natychmiastowa, gdyby chciał tamtędy przejść Marsz Tolerancji (nawet w grudniu, gdy drag-quenns byłyby zapięte po samą szyję w puchowych kurtkach), zajmując max. 30 min. Miesięczna pronografi, świątek, piątek czy niedziela, 24 h na dobę nie szkodzi NIKOMU. Zwłaszcza tym najświętszym katolikom od rzucania kamieniami w bezbronny tłum. Moje gratulacje - hipokryzja w tym kraju osiągnęła szczyty Alp. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1270 Re: Kościół nie potępia homoseksualistów 30.04.06, 00:10 bo to nas się obawiają heterycy, że zdeprawujemy ich potomstwo, a sami narażają je na takie widoki - nie muszę mówić jakie są tego efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Kościół nie potępia homoseksualistów 30.04.06, 00:20 Nie wszyscy - też jestem hetero i katolikiem, ale myślącym ( nie fundamentalistą ) :-))) Ale zgadza się - geje to chłopcy do bicia dla niedowartościowanych moralistów z przekonaniem o własnej wyższości w rodzaju a7721 czy innej Młodzieży Wszechgiertychowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ecco1234 Re: Kościół nie potępia homoseksualistów 29.04.06, 23:54 Racja. Kościół, a raczej Biblia generalnie potępia seks, który nie prowadzi do spłodzenia potomstwa. Stąd właśnie wynika "grzech" homoseksualistów. Kto więc nigdy nie robił tego w celach innych niż prokreacyjne, niech rzuci kamień. Odpowiedz Link Zgłoś
ecco1234 Re: Co za bzdury ??? 29.04.06, 22:34 a7721 napisał: > A kryteria są banalnie proste: np. u przeciętnego > człowieka hodowcy kanarków nie wywołują obrzydzenia, a homoseksualiści i > nekrofile - tak. Dlaczego piszesz "u przeciętnego człowieka"? Robiłeś badania statystyczne? Jaką metodą? Obliczyłeś wartość przeciętną? Według jakiego wzoru? Bo jesli to Twoja subiektywna opinia, to pozwól innym również ją mieć. Według mnie na przykład u przeciętnego człowieka homoś nie wywołuje żadnych emocji, nekrofil budzi przerażenie i litość, natomiast obrzydzenie wzbudzają ludzie o takich poglądach jak Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
aquinus Re: Co za bzdury ??? 30.04.06, 00:48 a7721 napisał: > Widzę, że koledze o "innej orientacji" zaczynają puszczać nerwy. Tak zwykle > bywa, gdy brakuje argumentów. A kryteria są banalnie proste: np. u przeciętnego > > człowieka hodowcy kanarków nie wywołują obrzydzenia, a homoseksualiści i > nekrofile - tak. > We mnie budzą obrzydzenie osobnicy tacy jak ty, i co powiesz? To po pierwsze, a po drugie, przyjmij chłopie do wiadomości, że tu wcale nie chodzi o pedałów i lesbijki, lecz o sprawę znacznie ważniejszą: o prawa konstytucyjne, które tamci mają dokładnie takie same jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Co za bzdury ??? 29.04.06, 22:14 A skąd przypuszczenia że jestem tą mniejszością - nie jestem gejem ( ponadto jestem katolikiem ), tylko skromnym obrońcą państwa prawa i demokratycznych wartości. Co uważasz za socjotechnikę - klasyfikację WHO ? "Klasyfikacja WHO Homoseksualizm był dawniej uważany za dewiację seksualną, lecz według najnowszej klasyfikacji zaburzeń i chorób, opracowanej w 1991 roku przez Światową Organizację Zdrowia, żadna orientacja seksualna sama w sobie nie powinna być traktowana jako zaburzenie." pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualizm Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Co za bzdury ??? 29.04.06, 22:25 To nie przypuszczenie lecz pewność. Z taka pasą broni się tylko własnych interesów. W "katolickość" też nie wierzę - stanowisko KK jest tu jednoznaczne. O wartości pustych słów i pustych definicji też mówiliśmy. Chciałbym jednak zwrócić uwagę, że poniższa definicja ujednolica takie wynaturzenia jak: homoseksualizm, pedofilią, kazirodztwo itp. Nic dodać, nic ująć. terror.ortodoxa napisał: > A skąd przypuszczenia że jestem tą mniejszością - nie jestem gejem ( ponadto > jestem katolikiem ), tylko skromnym obrońcą państwa prawa i demokratycznych > wartości. > > Co uważasz za socjotechnikę - klasyfikację WHO ? > > > "Klasyfikacja WHO > Homoseksualizm był dawniej uważany za dewiację seksualną, lecz według > najnowszej klasyfikacji zaburzeń i chorób, opracowanej w 1991 roku przez > Światową Organizację Zdrowia, żadna orientacja seksualna sama w sobie nie > powinna być traktowana jako zaburzenie." > > > pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualizm > > Odpowiedz Link Zgłoś
adam1270 Re: Co za bzdury ??? 29.04.06, 22:38 Wydaje mi się, że w tej całej dyskusji i hetero- i homoseksualni się już pogbili. Kilka zdań do heteroseksualnych: Jeśli mówicie o normach, które obowiązują w naszej kulturze, do przestrzegania, których usilnie nas gejów namawiacie, to sami również je przestrzegajcie. Ogranicznie te epitety w stylu 'kryminaliści', 'zboczeńcy', 'dewianci'. Nie porównujcie nas do zoofilów, nekrofilów czy pedofilów, bo my także nie uważamy tych praktyk za pożądane, przede wszystkim pedofilii, która wyrządza krzywdę dzieciom. My geje nie wyrządzamy sobie krzywdy darząc się uczuciem, uprawiając seks czy mieszkając razem i poświęcając się sobie. Uwierzcie, że potrafimy darzyć się tak silnym uczuciem jak pary heteroseksualne. Kilka słów do homoseksualistów: Jeśli oczekujemy tolerancji od naszych liczniejszych rodaków to sami musimy rozumieć ich obawy. Ich nietolerancja w dużej mierze wynika z niewiedzy (lecz nie zawsze) a naszym zadaniem jest posiadanie cierpliwości i uświadamianiu społeczeństwa w SPOSÓB KULTURALNY o naszym funkcjonowaniu. Do wszystkich: Ograniczcie wogóle wszyscy te wulgarne określenia bo to jest przykre, a świadczy o braku kultury naszego narodu, co znaczy, że przeciwnicy homoseksualizmu bronią zasad, których sami nie przestrzegają. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Co za bzdury ??? 29.04.06, 22:43 Aha. No to gratuluję pewności siebie - ja natomiast uważam, że jesteś czynym członkiem neofaszystowskich organizacji,bo tylko oni z takim zaangażowaniem nienawidzą gejów :-) Do tego ateistą - bo żaden człowiek wierzący w wartości duchowe nie odnosi się w ten sposób do drugiego człowieka ( patrz : JP II który kazał katolikom traktować gejów z delikatnością i szacunkiem ) I co teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
etc_etc terror.ortodoxa, zgadzam sie z toba w 100% 29.04.06, 22:42 Poniektorzy z forumowiczow chcieliby wprowadzic prawa nazistowskie w Polsce. Zal mi takich osob, bo niewiedza i brak tolerancji bardzo utrudnia zycie. Tez nie jestem mniejszoscia seksualna, ale tez obronca prawa i demokratycznych wartosci. Malo tego, jestem liberalem, a w Polsce to gorzej niz byc homoseksualista! Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Obywatele RP muszą respektować prawa i obyczaje 29.04.06, 21:20 Dewianci trzymają się tej definicji jak tonący brzytwy. Sęk w tym, że sami ją ukuli. Można to rozszerzać, np: "Pedofilia jest orientacją seksualną, a nie dewiacją..." "Sodomia jest orientacją seksualną, a nie dewiacją..." "Nekrofilia jest orientacją seksualną, a nie dewiacją..." " XXX jest orientacją seksualną, a nie dewiacją..." instrukcja: w miejsce XXX wstaw cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 29.04.06, 21:40 Zgadza się - w tym naczelny akt prawny jakim jest Konstytucja RP. I towarzyszące jej ustawy, które stanowią iż można zakazać demonstracji wyłącznie ze względu na obsceniczne zachowania - a takich nie stwierdzono na żadnym polskim marszu. Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 29.04.06, 21:46 Promowanie dewiacji i wynaturzeń jest samo w sobie obsceniczne i szkodliwe. Rodziny mają prawo do obrony przed zwyrodnialstwem. Zwłaszcza do ochrony swych dzieci przed degeneracją. To gwarantuje nie tylko konstytucja, ale i nadrzędne wobec niej PRAWO NATURALNE. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 29.04.06, 21:54 Poproszę o podanie obowiązującego aktu prawnego, z przepisami PRAWA NATURALNEGO o którym wspomniałeś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 29.04.06, 22:00 Akty prawne tworzone są przez tych, którzy tworzą prawo. PRAWO NATURALNE zostało stworzone przez TEGO który stworzył NATURĘ, także Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aquinus Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 29.04.06, 22:05 a7721 napisał: > Akty prawne tworzone są przez tych, którzy tworzą prawo. PRAWO NATURALNE > zostało stworzone przez TEGO który stworzył NATURĘ, także Ciebie :-) > A Ty masz monopol na interpretację tego prawa, jak rozumiem? A może masz też bezpośredni telefon do Pana Boga? Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 29.04.06, 22:13 Załóżmy, że rozkład pojmowania i rozumienia PRAWA NATURALNEGO ma chrakter gaussowski. Wtedy na obu końcach znajdą się - z jednej strony sami dewianci, z drugiej ci, którzy by chcieli za zboczenie karać śmiercią (tak jak w hitlerowskich Niemczech). W środku jednak będą ci, którzy chcą po prostu bronić swoje rodziny przed demoralizacją i wynaturzeniem. Nie będą nic złego robić zboczeńcom, dopóki ci nie będą się publicznie afiszować i propagować dewiacji. Pewnie ci najwierniej odbierają PRAWO NATURALNE. Odpowiedz Link Zgłoś
inquisition Faszyzm trzeba leczyć nie karać 29.04.06, 22:18 Jak jakiś żałosny zakomplesiony, śliniący się onanista ogoli główkę, ubierze moro i z innymi mu podobnymi frajerami skrzyknie bo dopiero jak jest w kupie i może komuś do<samocenzura> to czuje się kimś. Podstawówkę by pokończyli jeden z drugim! Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 29.04.06, 22:24 " Publikowane badania statystyczne, naukowe oraz historyczne podają, że wśród populacji ludzkiej jest średnio 3-5% osób o skłonnościach homoseksualnych, a odsetek ten jest mniej więcej stały bez względu na obszar i czas" pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualizm I w tym kontekście ciągle zadaję pytanie : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41062069&a=41064007 Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 29.04.06, 22:30 Nie wiem co miałaby potwierdzać ta statystyka. W każdej dużej populacji kilka procent to złodzieje, mordercy i różnej maści degeneraci. Czy jest to powód, aby ich stawiać na piedestale lub otoczyć aurą "normalności"? Dla każdego społeczeńswta byłaby to droga do śmierci kulturowej i cywilizacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 29.04.06, 22:36 A przeczytałeś moje pytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ecco1234 Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 29.04.06, 22:49 a7721 napisał: > W środku jednak będą ci, którzy chcą po prostu bronić > swoje rodziny przed demoralizacją i wynaturzeniem Nie rozumiem, dlaczego manifestacje gejów miałyby zagrażać tradycyjnej rodzinie. Jeżeli ktoś ma takie obawy, wytłumaczenie moze być tylko jedno - sam jest kryptogejem i boi się, że gdy homoseksualizm nie będzie ogólnie potępiany, to on nie wytrzyma i odejdzie od żony do mężczyzny. Ja jestem kobietą hetero i lesbijki nie budzą we mnie żadnych emocji. Nie rozumiem, dlaczego miałabym je potępiać. Przecież taka nawet nie odbije mi faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 29.04.06, 22:53 ecco1234 napisała: > Nie rozumiem, dlaczego manifestacje gejów miałyby zagrażać tradycyjnej > rodzinie. Jeżeli ktoś ma takie obawy, wytłumaczenie moze być tylko jedno - sam > jest kryptogejem i boi się, że gdy homoseksualizm nie będzie ogólnie potępiany, > Logika godna Immanuela Kanta! Pogratulować! Jeżli oburza mnie demonstarcja np. złodziejów czy prostytutek, to znaczy, że sam jestem złodziejem (albo mam tendencje do prostytucji...). No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 29.04.06, 23:01 Tak, lecz jeżeli ktoś broni praw gejów to znaczy że ... jest gejem :-))) Pozdrowienia dla IK. Odpowiedz Link Zgłoś
ecco1234 Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 29.04.06, 23:19 a7721 napisał: > Jeżli oburza mnie demonstarcja np. złodziejów czy prostytutek, to znaczy, że > sam jestem złodziejem (albo mam tendencje do prostytucji...). Logika godna prawdziwego prawicowca. Dlaczego wrzucasz do jednego worka złodziei, prostytytki i gejów? Normalny człowiek boi się złodziei, bo mogą mu wyrządzić szkodę. Na przykład włamać się do mieszkania. Jeżeli więc zaczną oni demonstrować przeciwko systemom alarmowym, na które ludzie wydają grube pieniądze, to masz prawo się oburzać. I będziesz miał po swojej stronie wszystkich, łącznie z władzami i policją. Prostytutek normalny człowiek się nie boi, bo krzywdy nikomu nie wyrządzają. Chyba że ktoś korzysta z ich usług, to może się obawiać np. chorób. Jeśli więc panie te zrobią sobie demonstrację w walce o jakieś tam prawa (tutaj to abstrakcja, ale w cywilizowanych krajach podobno mają nawet związki zawodowe), to nie mozesz się czepiać. O ile oczywiście nie będą wystawiać biustów i pup, ale wtedy będzie chodziło o obrazę moralności publicznej, nie o demonstrację jako taką. Nadal nie rozumiem, jakie szkody lub krzywdy mieliby Ci wyrządzić geje. Zauważyłam, że prawicowcy mają kłopoty z logiką, ale żeby aż tak? Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 29.04.06, 23:23 Nie mnie, ale moim dzieciom. Mnie bardziej drażni alogiczność. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 29.04.06, 23:34 A więc "logicznie" i krótko - mam rozumieć że nie uznajesz klasyfikacji WHO, która zalicza heteroseksualizm, homoseksualizm i bisekusualizm do orientacji ? Orientacja seksualna From Wikipedia Skocz do: navigation, szukaj Orientacja seksualna - odczuwany wewnętrznie popęd płciowy do osobników płci przeciwnej (heteroseksualizm) lub tej samej (homoseksualizm). Popęd płciowy skierowany zarówno do osobników płci przeciwnej, jak i własnej to biseksualizm. Uwaga: Żadna orientacja seksualna sama w sobie nie jest uznawana za zaburzenie pl.wikipedia.org/wiki/Orientacja_seksualna Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 30.04.06, 00:05 Jeżeli WHO twierdzi coś, co jest sprzeczne z PRAWEM NATURALNYM to kto się tu kompromintuje: WHO czy Stwórca Wszechświata? Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 30.04.06, 00:41 Odpowiedź : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41062069&a=41075133 I jeszcze jedno - jakie prawo rządzi sferą sacrum i profanum ... ? Jest takie powiedzenie : oddajmy co boskie Bogu co cesarskie cesarzowi, i tego się trzymajny Odpowiedz Link Zgłoś
ecco1234 Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 29.04.06, 23:35 a7721 napisał: > Nie mnie, ale moim dzieciom. Mnie bardziej drażni alogiczność. Dlaczego dzieciom? Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 30.04.06, 17:23 a7721 napisał: > Nie mnie, ale moim dzieciom. Mnie bardziej drażni alogiczność. >Juz lepiej miec brata geja niz pozbawionego mozgu prawicowego brata.>Czy ty w ogole spotkales kiedys geja ze tak ich nienawidzisz ,jak ja nienawidze ciebie z calego serca ,i aby okazalo sie kiedys ze jedno z twoich potomkow okazalo sie GEJEM ale bylyby jaja jak mocherowe berety. Odpowiedz Link Zgłoś
aquinus Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 30.04.06, 12:02 a7721 napisał: > ecco1234 napisała: > > > Logika godna Immanuela Kanta! Pogratulować! > Jeżli oburza mnie demonstarcja np. złodziejów czy prostytutek, to znaczy, że > sam jestem złodziejem (albo mam tendencje do prostytucji...). > No comments. > > Twoja logika za to jest godna na pewno nie Kanta, lecz kanciarza; coś ci się pop... . Właśnie o to chodzi, że manifestacja gejów NIE MA PRAWA CIEBIE OBURZAĆ, może ci się co najwyżej nie podobać, ale do oburzenia NIE MASZ PRAWA. Oni za to mają prawo manifestowania. Mnie się nie podobają manifestacje Młodzieży Wszechpolskiej, ale dopóki nie przeradzają się w rozróby, nie MAM PRAWA SIĘ OBURZAĆ. Muszę je zaakceptować, tak jak ty manifestacje gejów. Poniał? Prawo do wieców i manifestacji mają wszyscy, także ci, których poglądy mnie się nie podobają, jak ci, których poglądy nie podobają się tobie. Poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
deepundercover Jakie prawo naturalne do k*** n****??? 30.04.06, 00:22 Co wy wszyscy katole z tym prawem naturalnym. Co to jest do cholery? Prawo naturalne czyli takie wystepujace w naturze? To zgodnie z nim racje ma zawsze silniejszy i tyle. Brutalne prawo piesci, stajesz na mojej drodze i masz tego pecha ze jestes slabszy - masz przeje..e. Skoncz z tym pieprzeniem ze jest ono ustanowione przez NIEGO. Nie kazdy wierzy w katolicka czy ogolnie chrzescijanska wizje swiata i nie uda wam sie narzucic swojego tepego swiatopogladu tylnymi drzwiami. I jeszcze jedno. Dlaczego kazdy, bez wyjatku kazdy zapluty katol jako glowny argument przeciwko homoseksualistom ma stawianie ich w jednym szeregu z pedofilami, nekrofilami i kim tam jeszcze. Geje i lesbijki to dorosli ludzie, ktorzy nikogo nie krzywdza i to co robia w swoich sypialniach to wylacznie ich sprawa. Pedofile krzywdza dzieci (wiem ze odkrywcze:), ale tak samo czesto chlopcow jak i dziewczynki. Nekrofile - jak ktos powiedzial juz na forum, budza przerazenie i wspolczucie, to ludzie po prostu chorzy. Tylko ze to zboczenie ekstremalne i wystepujace rownie ekstremalnie rzadko! Skad u was ta znajomosc dewiacji, tak nawiasem? Macie jakas niezdrowa fascynacje tym tematem. No ale jak na obozach Weszpolakow jednym z punktow programu jest studiowanie napletkow czlonkow to co sie dziwic... Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Konstytucja gwarantuje wolność sumienia 30.04.06, 00:32 a także religii. Art. 53. Każdemu zapewnia się wolność sumienia i religii I jeszcze fragment preambuły p/w : KONSTYTUCJA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ z dnia 2 kwietnia 1997 r. PREAMBUŁA W trosce o byt i przyszłość naszej Ojczyzny, odzyskawszy w 1989 roku możliwość suwerennego i demokratycznego stanowienia o Jej losie, my, Naród Polski - wszyscy obywatele Rzeczypospolitej, zarówno wierzący w Boga będącego źródłem prawdy, sprawiedliwości, dobra i piękna, jak i nie podzielający tej wiary, a te uniwersalne wartości wywodzący z innych źródeł ( ... ) I to jest obowiązujące prawo w RP, zaś wszelkie inne prawa każdy obywatel przyjmuje sobie indywidualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1270 Re: Jakie prawo naturalne do k*** n****??? 30.04.06, 00:34 ta naturalnośc bierze się z Biblii. Tam czołowym przykładem naturalności jest dziewictwo i ciąża Maryii. Nie wspomnę już o Adamie ulepionego z gliny i Ewie z kości. No poprostu same naturalności tam są przedstawione. Również naturalna jest chęć morderstwa własnego potomstwa pod wpływem nieznanych głosów schozofrenicznych. Deszcze żab się zdarzają, ale manny - no tak, to przecież w w okolicach morza śródziemnego codzienność w okresie deszczowym. A cyklop to czołówka tej wspaniałej lekutry, której fanatycy wciąż pieprzą o naturze! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Re: Jakie prawo naturalne do k*** n****??? 30.04.06, 07:22 W Biblii są też fragmenty o płaskiej Ziemi, Jozue podczas jednej z bitew zatrzymuje słońce, a Jezus zapewnia apostołów, że wiara góry przenosi. Dla mnie równie bliska faktom i naturze jest Odyseja. Odpowiedz Link Zgłoś
aquinus Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 03.05.06, 12:10 a7721 napisał: > Akty prawne tworzone są przez tych, którzy tworzą prawo. PRAWO NATURALNE > zostało stworzone przez TEGO który stworzył NATURĘ, także Ciebie :-) > Nie opowiadaj głupot! Zawsze, kiedy dyskusja zbacza na grząski grunt, a ortodoksom brakuje argumentow, podpieraja się tzw. "prawem naturalnym", ktore nie wiadomo co w ogóle znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zdumiony3 Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 03.05.06, 13:12 Jezeli nie z natury to skad sie geje wzieli? Spoza wszechswiatu tu przylecieli? To pieprzenie o jakims prawie naturalnym wyjdzie im naturalnie bokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aquinus Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 03.05.06, 14:09 zdumiony3 napisał: > Jezeli nie z natury to skad sie geje wzieli? Spoza wszechswiatu tu przylecieli? > > To pieprzenie o jakims prawie naturalnym wyjdzie im naturalnie bokiem. Prawa natury a Prawo Naturalne to dwie rózne rzeczy. Prawa natury to dokładnie to samo co prawa przyrody. Natomiast tzw. Prawo Naturalne to coś (nikt nie wie dokładnie, co), co rzekomo stoi ponad prawem stanowionym. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 03.05.06, 15:39 Natomiast tzw. Prawo > Naturalne to coś (nikt nie wie dokładnie, co), co rzekomo stoi ponad prawem > stanowionym. Co to jest Prawo Naturalne wie, naturalnie, KAZORAZOWY papież. Dlatego jeden zakazuje prezerwatywy, a drugi zezwala - i trzeba słuchać Radia Watykan, żeby wiedzieć, jak dzisiaj wygląda Prawo Naturalne, bo mogło się zmienić od wczoraj. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomirek Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 30.04.06, 07:48 "Promowanie homoseksualizmu" to termin wymyślony przez jakiegoś idiotę. Jeżeli ktoś jest heteroseksualny, to będzie nim przez całe życie i żadne promowanie nic nie da (jako hetero jestem niezdolny do jakichkolwiek zachowań seksualnych wobec mężczyzny i żadne promowanie tego nie zmieni - po prostu biologia!!). Zresztą w tych marszach chodzi o coś całkiem innego. A z prawami naturalnymi to nie jest sprawa wcale oczywista, bo chyba jest tylko jedno: zakaz kazirodztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
peks11 Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 30.04.06, 08:54 pomirek napisał: > "Promowanie homoseksualizmu" to termin wymyślony przez jakiegoś idiotę. Jeżeli > ktoś jest heteroseksualny, to będzie nim przez całe życie i żadne promowanie > nic nie da (jako hetero jestem niezdolny do jakichkolwiek zachowań seksualnych > wobec mężczyzny i żadne promowanie tego nie zmieni - po prostu biologia!!). > Zresztą w tych marszach chodzi o coś całkiem innego. A z prawami naturalnymi to > > nie jest sprawa wcale oczywista, bo chyba jest tylko jedno: zakaz kazirodztwa. a o co chodzi w tych marszach ??? bo ja nie wiem i nie rozumie tego jak z takiej amoralnej i anormalnej zeczy mozna robic tyle zamieszania!! Promowanie homoseksualizmu istnieje bo jak ktos ci mowi 1000x ze cos jest czarne a jest biale to w koncu ulegniesz jego namowa pamietaj ze okres dorastania decyduje o naszej psychice i w tym okresie czlowiek nasladuje wzorce spoleczne. Tak ze nie mow ze taki problem nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
aquinus Re: Obywatele RP muszą respektować prawa 03.05.06, 12:08 a7721 napisał: > Promowanie dewiacji i wynaturzeń jest samo w sobie obsceniczne i szkodliwe. > Rodziny mają prawo do obrony przed zwyrodnialstwem. Zwłaszcza do ochrony swych > dzieci przed degeneracją. To gwarantuje nie tylko konstytucja, ale i nadrzędne > wobec niej PRAWO NATURALNE. > Czy znasz choćby jeden przykład, by ktoś stał się homo- wskutek "promowania dewiacji i wynaturzeń"? To jest coś, z czym taki człowiek się rodzi i tyle. Jednakże, zrównywanie homoseksualistów z pedofilami jest o tyle nieuprawnione, że homoseksualiści nie wyrządzają sobie ani nikomu krzywdy. Natomiast pedofile - owszem. Dlatego pedofilia jest ścigana. Co do nekrofilii - to mamy tu profanację zwłok, a więc znowu czyn ścigany. Podobnie z kazirodztwem. O innych przypadkach już nie wspominam, żeby się nie rozdrabniać. A tak w ogóle to chodzi po prostu o prawa obywatelskie a nie o homseksualizm jako taki. Odpowiedz Link Zgłoś
jolka_z_dywit ***S_A_M_A_B_R_O_N_A**** 29.04.06, 23:52 > Dewianci trzymają się tej definicji jak tonący brzytwy. Sęk w tym, że sami ją > ukuli. Można to rozszerzać, np: > "Pedofilia jest orientacją seksualną, a nie dewiacją..." > "Sodomia jest orientacją seksualną, a nie dewiacją..." > "Nekrofilia jest orientacją seksualną, a nie dewiacją..." No, no! Od sodomii to ty się odczep. Chłop żywemu nie przepuści... A tak przy okazji tematu, chcę dodać że Balcerowicz zniszczył rolników, bo to on sterując wszystkimi bankami naraz, nie dał kredytów i gospodarstwa upadły. Aha i gwoli ścisłości pragnę dodać, że każdy liberał to złodziej i trzeba go rozliczyć i ukarać za to co ukradł. A jak nie ukradł to napewno o tym myśli więc, powinniśmy go rozliczyć awansem i też ukarać. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1270 Re: ***S_A_M_A_B_R_O_N_A**** 30.04.06, 00:06 a wszystkie dzivki spalić na stosie, bo być może są czarownicami. ukamionować każdego, kto nie wierzy w dziewictwo Maryi - przecież to naturalna rzecz! Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Obywatele RP muszą respektować prawa i obycza 30.04.06, 17:13 >a7721 napisał: > Dewianci trzymają się tej definicji jak tonący brzytwy. Sęk w tym, że sami ją > ukuli. Można to rozszerzać, np: > "Pedofilia jest orientacją seksualną, a nie dewiacją..." > "Sodomia jest orientacją seksualną, a nie dewiacją..." > "Nekrofilia jest orientacją seksualną, a nie dewiacją..." > " XXX jest orientacją seksualną, a nie dewiacją..." > > instrukcja: w miejsce XXX wstaw cokolwiek > >I wstawie wydrazona dynie zamiast twojej lepetyny pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Homoseksualiści to obywatele RP. 30.04.06, 16:41 peks11 napisał: > Mówiac ze homoseksualizm ci nie przeszkadza zgadzasz sie takze z pedofilizmem, > zoofilizmem i nekrofilizmem bo tez sa tylko inne odmienne orientacje seksualne > a > co do tej europy to my w niej jestesmy od jej powstania i mam dla ciebie jeszcz > e > jedna nowine w samym srodku tej europy jest polska kup sobie kiedys mape z > podzialem politycznym i zobacz ze samym srodku jest :-) ajak nie chce ci sie > szukac mapy masz link > > images.google.com/images?q=tbn:rABhRbcR680J:www.sp10.jasnet.pl/unia/grafiki/mapa_fizyczna_europy.jpg >A powinno sie te srodeczek wyciac na wieki wiekow amen,i bedzie normalna EUROPA ale bez chorego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: do a7721 !!! 30.04.06, 16:39 stefa12 napisała: > pedałom i lesbijkom....NIE >Nastepny (a)czlowieczek o chorym umysle,nauczyli cie tych slo na religii ,lub na zebraniu MW? Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: do a7721 !!! 29.04.06, 20:43 tadeusz_ja napisał: > Co ty psycholu znad wisly pieprzysz, nie dziwota ze Europa być może jeszcze w > tym roku zamknie się przed Polakami. To Ty jesteś upośledzony po polsku!!!! Europ już dawno nie chce zboczeńców z Młodzi Wrzechpolskiej. Takim pedałom, nie Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 odpowiadam 29.04.06, 21:11 Nie mam nic przeciwko Europie. Bardzo często przebywam w różnych krajach i dobrze się tam czuję. Tak na prawdę WSZYSTKIE SPOŁECZEŃSTWA brzydzą się homoseksualizmem, pedalstwem, sodomią itp. Jedynie wąska, acz nieproporcjonalnie wpłwowa grupka eurobiurokratów usułuje narzucić reszcie idee pseudotolerancji. Te tendencje już się kończą. Być może rolą Polski jest zainicjowanie ODNOWY MORALNEJ Europy. Bez tego czeka nas upadek cywilizacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: odpowiadam 29.04.06, 21:19 a7721 napisał: > Tak na prawdę WSZYSTKIE SPOŁECZEŃSTWA brzydzą się > homoseksualizmem, pedalstwem, sodomią itp. Tak? Ciekawe! Np. ponad 80% Holendrów akceptujących homoskesualistów, albo ok. 70% Hiszpanów, którzy byli za legalizacją "małżeństw" homoseksualnych. Może to Twoje towarzystwo takie jakieś liche? ;) > Te tendencje już się kończą. Być może rolą Polski jest zainicjowanie ODNOWY > MORALNEJ Europy. Bez tego czeka nas upadek cywilizacyjny. Pewnie... i w obronie przed islamska hordą powinniśmy nawrócić się na katolicki fundamentalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
a7721 Re: odpowiadam 29.04.06, 21:28 1. Skąd masz te dane? Z materiałów towarzyszenia Lambda? Wielokrotnie bywałem w Holandii i Hiszpanii - tam też są normalni ludzie, a indoktrynowana pseudotolerancja odbija im się czkawką. 2. Tu chodzi o FUNDAMENTALIZM MORALNY, którego zakres jest szerszy niż katolicyzm. Także środowiska protestanckie mają bardzo podobne poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
peks11 Re: odpowiadam 30.04.06, 08:36 > Pewnie... i w obronie przed islamska hordą powinniśmy nawrócić się na katolicki > fundamentalizm? I ty chcesz uczyc tolerancji?? zastanów sie co ty piszesz o innych!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aquinus Re: odpowiadam 29.04.06, 22:09 a7721 napisał: > Nie mam nic przeciwko Europie. Bardzo często przebywam w różnych krajach i > dobrze się tam czuję. Tak na prawdę WSZYSTKIE SPOŁECZEŃSTWA brzydzą się > homoseksualizmem, pedalstwem, sodomią itp. Jedynie wąska, acz > nieproporcjonalnie wpłwowa grupka eurobiurokratów usułuje narzucić reszcie idee > > pseudotolerancji. > > Te tendencje już się kończą. Być może rolą Polski jest zainicjowanie ODNOWY > MORALNEJ Europy. Bez tego czeka nas upadek cywilizacyjny. ODNOWĘ MORALNĄ zacznij gamoniu od siebie i tobie podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: odpowiadam 30.04.06, 17:34 a7721 napisał: > Nie mam nic przeciwko Europie. Bardzo często przebywam w różnych krajach i > dobrze się tam czuję. Tak na prawdę WSZYSTKIE SPOŁECZEŃSTWA brzydzą się > homoseksualizmem, pedalstwem, sodomią itp. Jedynie wąska, acz > nieproporcjonalnie wpłwowa grupka eurobiurokratów usułuje narzucić reszcie idee > > pseudotolerancji. > > Te tendencje już się kończą. Być może rolą Polski jest zainicjowanie ODNOWY > MORALNEJ Europy. Bez tego czeka nas upadek cywilizacyjny. > Jedyna rola polski jest trzymac pysk na klodke bo wy i tak nie macie nic do zaoferowania oprocz katolickich ideologii i frazesow my POLACY jestesmy jacy jestesmy ,odizolowac ten narod od cywilizowanych krajow bo tylko szkodza kapito.? Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 [...] 29.04.06, 20:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Zboczeńcy - do rynsztoka, tam ich miejsce 29.04.06, 20:34 Zrozum : żyjemy w demokratycznym państwie prawa i obywatelskiej równości ; więc możesz nie akceptować "pedałów i lesbijek", ale nie możesz im zakazać demonstrowania, bo mają do tego takie samo niezbywalne prawo jak ty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fryderyk-kleryk Re: Zboczeńcy - do rynsztoka, tam ich miejsce 29.04.06, 20:54 Stefa, pedaly to przy rowerze. Co ty, Stefa soba reprezentujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
peks11 POzwoli wszystkim (innym)??? 29.04.06, 20:29 OK pozwoliliscie homoseksualista na marsz pozwólcie też pedofilom i zoofilom bo oni też przecież (tylko kochają inaczej). zastanówcie się ludzie dokąd zmierza ten świat bo ja naszą przyszlosc czarno widze Odpowiedz Link Zgłoś
msbrokos Re: POzwoli wszystkim (innym)??? 29.04.06, 20:34 ja też skoro tacy ludzie jak ty nie widzą róznicy między homoseksualistami a zboczeniami i dewiacjami... Coraz częściej głupote nazywa sie mądrością a debilizm cnotą... Odpowiedz Link Zgłoś
peks11 Re: POzwoli wszystkim (innym)??? 29.04.06, 20:41 ja nie widze ruznicy bo natura nas tworzyla jednakowo kazdy z nas ma taki sam start w zyciu ale zycie puzniej krzywi co niektorych psychike i to jest dewiacja a ty to nazywaj jak chcesz na szczescie wiekszosc narodu jest moich pogladow po 2 jest jest jakis znacznik moralny ktory trzeba pzestrzegac wiec nie gadaj ze to jest normalne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 apeks11 nie wie co liże??? 29.04.06, 22:16 peks11 napisał: > OK pozwoliliscie homoseksualista na marsz pozwólcie też pedofilom i zoofilom bo > oni też przecież (tylko kochają inaczej). > zastanówcie się ludzie dokąd zmierza ten świat bo ja naszą przyszlosc czarno wi > dze Nie wiem czy zoofilja jest przestępstwem myśle, że tak. Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami zareagowałoby natychmiast. A zwolenników tejże w Polsce znajdziesz paru, są to ludzie upośledzeni, a tacy nigdy nie upomną się o cokolwiek. Natomiast pedofilia bardzo rozpowszechniona przede wszystkim wśród kleru jest przestępstwem. I marsze popierające to zboczenie powinny się nazywać pielgrzymkami dziecięcymi. Tak jak kiedyś krucjata dziecięca. Amen. Niech będzie pochylony. Odpowiedz Link Zgłoś
peks11 Re: apeks11 nie wie co liże??? 30.04.06, 06:13 ok wiec twierdzisz jednak ze pedofilizm jest przestepstwem i skrzywieniem psychicznym mnie nie obchodzi jaka grupa preferuje to bo to nie istotne w tej rozmowie wazne jest ze jest jakas norma i od tej normy patrzmy co jest w granicach normy a co jest zboczeniem dewiacja czy przestepstwem i tu jest cale sedno tej sprawy pamietaj ze wiekszosc ma zawsze racje skoro wiekszosc nie mowie tu juz tylko o polsce ale i swiecie twierdzi ze homoseksualizm jest dewiacja to czemu mniejszosc ktura ma oddzielne zdanie ma miec racje Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 peksie11! 30.04.06, 15:45 peks11 napisał: pamietaj ze wiekszosc ma zawsze racje skoro wiekszosc nie mowi > e > tu juz tylko o polsce ale i swiecie twierdzi ze homoseksualizm jest dewiacja to > czemu mniejszosc ktura ma oddzielne zdanie ma miec racje Nie szafuj tak tym twierdzeniem, że większość ma zawsze rację. W 1939 większość Niemców była zachwycona polityką Fuehrera i postępami naszego dzielnego Wehrmachtu - czy to znaczy, że mieli rację? Prawdopodobnie większość obywateli ZSSR w marcu 1953 szczerze ubolewała nad śmiercią Słoneczka Całej Postępowej Ludzkości - ale dziś wiemy, że rację miało te 2-3 mln., które siedziało w łagrach... Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Pedały z Młodzieży Wszechpolskiej 29.04.06, 20:30 nie przyznają się. O fe, przebrzydli brutale. Odpowiedz Link Zgłoś