Gość: janka IP: *.4web.pl 10.05.09, 23:34 Ciekawe kto zapłaci za te opinie rzeczoznawców. 2 promile to 2 promile, czy to dyrektor, były minister(nie jeden zresztą) czy zwykły Kowalski. Tylko kara różna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rysio Bliski finał sprawy byłej szefowej łódzkiej pol.. IP: 217.153.8.* 11.05.09, 13:21 jakże łatwo jest komuś złamać karierę i życie prywatne........... Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: Bliski finał sprawy byłej szefowej łódzkiej p 11.05.09, 13:37 Ba ! A jakże niekiedy trudno ją (tzn. karierę) uratować. Naturalnie mam na myśli karierę dyrektora śpitala.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś II Bliski finał sprawy byłej szefowej łódzkiej pol.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 15:10 Jan K nie jest lekarzem !! Jest "doktorem" tzw.zdrowia publicznego,nauki która nie istnieje i ma niewiele wspólnego z medycyna.Z zawody jest hydraulikiem,później długoletnim z-ca dyrektora do spraw administracyjnych SPZOZ w Brzezinach,później studia pewnie zaoczne"prawo i administracja",a w końcu " doktorat" ze zdrowia publicznego pewnie zrobiony po znajomości z bzdurnego ,nic nie znaczącego i nikomu niepotrzebnego tematu! Taki to doktor. Nieudany poseł PO!(dostał 1000 głosów).Teraz szef spółki Tomaszowskie Centrum Zdrowia będzie "kręcił lody" na służbie Zdrowia w Tomaszowie Maz.Czy za każdego pijanego kierowcę, do alkomatu dmucha oficer policji?Tak to ta uczciwość PO.Kto z Centrali popiera Jana K i za nim stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kto kryje i dlaczego ,,doktora,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 15:14 Dobre pytanie .A zniego taki doktor jak ze mnie profesor Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: Bliski finał sprawy byłej szefowej łódzkiej p 11.05.09, 16:00 W treści tej notatki nie przywołano tytułu naukowego i kwalifikacji Jana K. Wydaje mi się, że dla rezultatu tej sprawy znaczenie mają przede wszystkim kwalifikacje i tytuły naukowe BIEGŁYCH, nie wyłączając autora/ów owej "prywatnej" ekspertyzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren A co z pozbawieniem emerytury policyjnej !? IP: 212.51.205.* 01.10.09, 08:50 "Kary dwóch lat więzienia w zawieszeniu na cztery oraz czteroletniego zakazu pełnienia funkcji publicznych "-zażądał prokurator -cytat. O ile pamiętam ,to jest akurat "małe piwo" . Chodziło o to , aby w razie udowodnienia winy POZBAWIĆ TEJ KOBIETY EMERYTURY POLICYJNEJ (!). I to POWINNO BYC WYEGZEKWOWANE. Te dwie proponowane kary są śmieszne - za czyny ,które popełniła . Mnie to pachnie przestępstwem. Ktoś chce po prostu aby ta kobieta poniosła jedynie karę "kosmetyczną".I nie powinno się do tego dopuścić ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: A co z pozbawieniem emerytury policyjnej !? IP: *.smrw.lodz.pl 01.10.09, 12:01 tak zniszczono najlepszego jak dotad komendanta policji w Lodzi Odpowiedz Link Zgłoś