unsatisfied6 21.06.04, 20:58 dla nieżonatych panów kawalerka , a dla niezamężnych pań panierka . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zinekk Re: dla nieżonatych panów 21.06.04, 20:59 :))) fajne. Sam wymysliłes, czy to takie powiedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: dla nieżonatych panów 21.06.04, 21:18 zinekk napisał: > :))) fajne. Sam wymysliłes, czy to takie powiedzenie? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: dla nieżonatych panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 21:40 dlaczego sie ograniczasz do: "dla nieżonatych panów"? jestes homofobem??? "dla nieżonatych panów i dla niezameznych panow" tak chyba teraz jest na czasie BzT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: dla nieżonatych panów IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 21.06.04, 21:41 a fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: dla nieżonatych panów 21.06.04, 21:42 Gość portalu: pat napisał(a): > a fuj!!! dlaczego raz jestes 'pat' a raz 'fox'? to jest fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: dla nieżonatych panów IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 21.06.04, 22:12 chitruska. bo ja nieucwytny jestem Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: dla nieżonatych panów 21.06.04, 21:43 Gość portalu: [B]B napisał(a): > dlaczego sie ograniczasz do: "dla nieżonatych panów"? > > jestes homofobem??? > > "dla nieżonatych panów i dla niezameznych panow" > tak chyba teraz jest na czasie > > BzT ja jestem ponadczasowy . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 polonus 21.06.04, 21:53 kowalskiemu nic nie pasiło - biadolił jak mało który Polak - co wydaje się niemozliwym - jego biadolenia miała nawet dosyć rodzinka . rodzinka się złożyła i wysłała kowalskiego do hameryki - tam nie wypada biadolić , mówią tylko o pogodzie , więc i może on się oduczy . wróci , to co ładnego powie , albo coś niedrażliwego o pogodzie . kowalski wraca po długim pobycie z hameryki rozgląda się i mówi - pogoda tego lata w Polsce do dupy , jak cała reszta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: polonus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 22:02 > kowalskiemu nic nie pasiło - biadolił jak mało który Polak - byl po prostu "nieusatysfakcjonowany" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: polonus 21.06.04, 22:04 Gość portalu: [B]B napisał(a): > > kowalskiemu nic nie pasiło - biadolił jak mało który Polak - > > byl po prostu "nieusatysfakcjonowany" > :-) ano , tak to bywa z polonusami - normalnosci im się zachciwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: polonus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 22:08 > ano , tak to bywa z polonusami - normalnosci im się zachciwa . Ty bardziej repatriant niz polonus, a jednak unsatisfied To jak to w koncu z Toba? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 jak tu nie wierzyć w sny 21.06.04, 22:15 Gość portalu: [B]B napisał(a): > > ano , tak to bywa z polonusami - normalnosci im się zachciwa . > > Ty bardziej repatriant niz polonus, a jednak unsatisfied > To jak to w koncu z Toba? polonusem nie jestem , ale nim byłem . jak większosci polonusów miewałem koszmar , że jestem z powrotem w kraju . po przebudzeniu wzdychali z ulgą , że to tylko przykry sen . mi się ten sen zrealizował . Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jak tu nie wierzyć w sny 22.06.04, 13:38 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: [B]B napisał(a): > > > > ano , tak to bywa z polonusami - normalnosci im się zachciwa . > > > > Ty bardziej repatriant niz polonus, a jednak unsatisfied > > To jak to w koncu z Toba? > > polonusem nie jestem , ale nim byłem . > > jak większosci polonusów miewałem koszmar , że jestem z powrotem w kraju . > po przebudzeniu wzdychali z ulgą , że to tylko przykry sen . > mi się ten sen zrealizował . Ciekawe jest to, że bardzo ładnie brzmi Twój głos w Polynomialowym chórze wrogów Ameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 na czym wg ciebie polega przyajaźń? 22.06.04, 18:27 lokator napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > Gość portalu: [B]B napisał(a): > > > > > > ano , tak to bywa z polonusami - normalnosci im się zachciwa . > > > > > > Ty bardziej repatriant niz polonus, a jednak unsatisfied > > > To jak to w koncu z Toba? > > > > polonusem nie jestem , ale nim byłem . > > > > jak większosci polonusów miewałem koszmar , że jestem z powrotem w kraju . > > po przebudzeniu wzdychali z ulgą , że to tylko przykry sen . > > mi się ten sen zrealizował . > > Ciekawe jest to, że bardzo ładnie brzmi Twój głos w Polynomialowym chórze > wrogów Ameryki. ja przyjaciołom w dupę nie wchodzę - przyjaźń na tym nie polega . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: dla nieżonatych panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 07:59 Norweg zabił Szweda finką. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: dla nieżonatych panów 23.06.04, 08:38 Gość portalu: Gall napisał(a): > Norweg zabił Szweda finką. > Pozdrawiam > Gall to dobre , sam wymyśliłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: dla nieżonatych panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 08:43 Niestety nie. Jest to prawdopodobnie tego samego (nieznanego) autorstwa, co: Lepiej siedzieć pod lipą i pisać, niż siedzieć i pisać lipę. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: dla nieżonatych panów 23.06.04, 09:59 Gość portalu: Gall napisał(a): > Niestety nie. Jest to prawdopodobnie tego samego (nieznanego) autorstwa, co: > > Lepiej siedzieć pod lipą i pisać, niż siedzieć i pisać lipę. > > Pozdrawiam > Gall to jest wysmienite . kogo dotyczy "siedział i pisał lipę" ? Odpowiedz Link Zgłoś