Dodaj do ulubionych

Gall Anonim

IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.08, 23:25
Jak widze nie jest odwazny Gall Anonim moze nie chce sie zdradzic
czego szuka,ja wiem bo szukam tego samego.Jestesmy bardzo
zaniepokojeni bo zniknal nawet z naszej klasy ,nie wiem dlaczego ale
domyslam sie. Nie jest wydaje mi sie to w porzadku ale takie czasy
nastaly.Mam tylko jedno moze ten Anonim pomylil tylko klasy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Elzbieta. Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.08, 14:17
      Janusz jesli czytasz prosimy odezwij sie.Czekamy na ciebie jutro
      woeczorem u Jurka i Wieski przyjedz na Borbek,wystarczy tego.Wlodek
      tez czeka.
      • Gość: nowakwlod. Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.08, 14:36
        Eli przyjedziemy wieczorem z Regina jest cos co trzeba
        omowic.Domyslam sie dlaczego Janusz milczy bylismy z Joasia tamale
        okna sa puste Janusz sie wyprowadzil.Sasiadka powiedziala nam ,ze
        tam juz nie mieszka.Spotkalem u Janusza ciekawego goscia napisalem
        trzy posty ale ta tchorzliwa dusza nie odpowiada.Domyslam sie kto to
        taki,tylko o takie cos nie podejrzewalbym tego kogos chyba strach
        przed innymi.Tacy sa teraz ludzie do wieczora .
    • Gość: mn Re: Gall Anonim IP: *.chello.pl 07.02.08, 16:20
      Janusz tylko na moment zniknął z naszej klasy.Nie wiem dlaczego, ale tym razem nie wpisał miejscowości ani nie zapisał się do żadnej klasy. Jeżeli dobrze poszperacie w nasze klasie to napewno go znajdziecie.
      • Gość: Regina Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.08, 16:35
        Dziekujemy ale to chyba nie bedzie Janusz.Jesli mozna dowiedziec sie
        w jakiej szkole? Tam gdzie byl Janusz jest maz jako gosc i tam
        Janusza nie ma.Prosze w jakiej szkole mamy szukac?
        • Gość: mn Re: Gall Anonim IP: *.chello.pl 07.02.08, 16:49
          Nie wiem czy wiecie, ale aby zalogować sie do naszej klasy nie trzeba zapisywać się do żadnej klasy ani szkoły.Można poprostu zapisać się ot tak sobie i śledzić innych-hi,hi.W naszej klasie jest taka opcja jak szukaj znajomych, wystarczy wpisać np. imię i nazwisko lub tylko nazwisko, nie trzeba podawać miejscowości i wdusić szukaj.
          • Gość: Regina Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.08, 17:27
            Dobra podpowiedz tylko ,ze tego nazwiska nie ma.Wyswietla za kazdym
            razem nie istnieja wiec gdzie i jak znalezc?.To nie pasuje tutaj cos
            to nie musi byc Janusz skoro by zagladal to odezwalby sie.
            • Gość: mn Re: Gall Anonim IP: *.chello.pl 07.02.08, 18:22
              Podpowiem tylko tyle zamieńcie ń na n.
              A co do odezwania się może poprostu chce być anonimowy.
              • Gość: Regina Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.08, 19:00
                Na naszych klawiaturach nie mamy ze znakami wiec nie mozemy inaczej
                pisac.Nie jest w jego stylu zeby nie odpowiedziec ,jak by to on byl
                odezwalby sie.
                • Gość: janka561 Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.08, 19:42
                  Ja dzisiaj rozmawialam z Rafalem ale nie powiedzial dokad Janusz sie
                  wyprowadzil.Jesli czegos sie dowiem napisze.
                  • Gość: Wiesia Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.08, 21:06
                    Prosimy bardzo jesli cos bedzie wiadomo.Czekamy na cos co moze nam
                    dac spokoj zalezy nam na tym zeby sie odezwal.Nigdy tegi bie robil
                    Janko jesli cos do´ciebie dotrze powiadom nas.
                    • Gość: nowakwlod Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.08, 21:52
                      Przesledzilismy cos z Regina i dzieciakami,teraz juz jestem pewien
                      kto to taki "Gall Anonim",jednak jeszcze jest tak jak
                      bylo "dwulicowosc" poplaca.U nas nie mialoby to szans´, bo jest sie
                      przyjacielem albo recznikiem na lince /delikatne okreslenie/.
                      Gallu Anonimie nie kim jestes ale czym jestes tutaj to sie liczy.Nie
                      warto grac bo mozna dotkliwie przegrac ,jest sie albo nie
                      ma.Przyjazn nie jest towarem w markecie.Moze dasz sobie spokoj.
                      • Gość: janka561 Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.08, 22:55
                        Nawet niezle ujete ja stwierdzilam juz to dawno,ale tak bylo jest i
                        bedzie ludzi nic nie nauczy.Najwazniejsze w imie falszywsj przyjazni
                        lojalnym byc.
                        • Gość: Werner Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.08, 09:40
                          Janusz to nie zarty,masz byc u Wieski dzisiaj czekamy.Do jasnej
                          odezwij sie .
                          • Gość: Wiesia Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.08, 14:54
                            Czekamy na ciebie.Przyjedz wyjasnij to milczenie.
                            • Gość: janka561 Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.08, 15:08
                              jak bede wiedziala to zawiadomie,podam moj adres
                              janka561@wp.pl.Pojde wieczorem do Rafala moze cos powie to dlugie
                              milczenie nie wyglada na zabawe.
                              • Gość: Elzbieta Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.08, 15:22
                                Wysle pare adresow i nr telefonow prosimy pod nie dzwonic nawet w
                                nocy.Teraz w weekend jestesmy uchwytni.Prosimy bardzo bo niepokoi
                                nas juz to.Skoro jestes tam na miejscu masz wiecej rozeznania.
                                Janusz czekamy wszyscy w Essen przyjedz.
                                • Gość: Joasia Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.08, 23:23
                                  Janusz juz bardziej oficjalnie nie idzie,obojetnie co jest prosimy
                                  odezwij sie.Martwia sie Wszyscy odpowiedz Tata juz nie wie co myslec
                                  o Twoim milczeniu.Przyjedzcie z Leschkiem porozmawiajmy.Jesli
                                  potrzebujesz pomocy zadzwon.
                                  • Gość: Jurek Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.08, 00:55
                                    Dziekuje bardzo umililes impreze jestes nie napisze bo wstyd ,nie
                                    zapomne tego.Otrzymasz jeszcze mla porcje od Wiesi.Pokaz sie tylko.
                                    • Gość: :o :o Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.08, 13:41
                                      Nie wsciekac sie tylko czytac.:(
                                      • Gość: :U :U: Re: Gall Anonim IP: *.1411N-CUD12K-02.ish.de 09.02.08, 14:30
                                        a ja Wam powiem,ze trzeba dedektywa zatrudnic,bo sam sie
                                        nieodnajdzie,"czarna dziura" i czarno to widze,no to macie kolejna
                                        zagodke kryminalna,ale jaja!!!!!dorosli ludzie a jak dzieci
                                        • Gość: :(:( Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.08, 14:44
                                          Nie potrzeba czarna dziura juz zniknela.Wydaje mi sie przy Twej
                                          pomocy.:):)Masz racje dzieci ale jestesmy nimi, tak dlugo jak o tym
                                          myslimy.Jak widac jeszcze ktos komus jest potrzebny .
                                          • Gość: Regina Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.08, 14:53
                                            Jak widac nie za bardzo komus sie to podoba,ale takie mamy zycie o
                                            przyjaciolach sie nie zapomina.Mozna miec pelno przyjaciol i to bez
                                            slinienia pewnej czesci ciala. Zguba odnalazla sie z czego kazdy z
                                            nas jest zadowolony.Mielismy tutaj juz nie pisac ale wydaje mi
                                            sie ,ze bedziemy nadal to robic.Jesli komus sie to nie podoba czytac
                                            nie musi.
                                            • Gość: janka561 Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.08, 16:42
                                              To dobrze ,ze zguba sie znalazla ,widzialam rano jak szedl na
                                              cmentarz. Z tego co wyczytalam otrzymaloscie maile ja tez, ale
                                              strach czytac i pokazywac sie na oczy przez pare dni.Nie wiem co
                                              mysli ale dostanie mi sie odpowiednio.
                                              Milo mi ,ze poznalam Was moze to nie koniec znajomosci.
                                              • Gość: Janusz:(:(( Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.08, 18:21
                                                Wiem kto pisze o co pisze "czarne dziury" sa oczywiscie takze
                                                czasami w naszej pamieci.Te kosmiczne sa naturalne a te pamieciowe
                                                sa nad naturalne. Nie ma o co sie boczyc dziura jest dziura i mozna
                                                w kazdej chwili ja zasklepic.Nie bede pisac kto to pisal juz nie
                                                interesuje mnie to.jesli tak piszemy wszystko jak inni to Janka
                                                PROSBA zniknij z mego zycia, nie jest mi ptrzebny ktos ,kto bez
                                                przerwy ma cos do powiedzenia nic nie wiedzac.
                                                Janusz.
                                                • Gość: Jurek Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.08, 23:20
                                                  Janusz nie tak nerwowo zapadniesz na zdrowiu.Janka tez pomagala wec
                                                  nie badz juz taki opryskliwy.Joasia przyjedzie po was przygotujcie
                                                  sie z Leschkiem.
                                                  • Gość: Regina Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 13:44
                                                    Elzbieta o sie stalo nie widac anie nie slychac Was co robicie.Czy
                                                    siedzicie nad Ruhra my sie tam wybieramy.Masz wlaczonego wiec czytaj.
                                                  • Gość: Jurek Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 15:46
                                                    Ludzie wracajcie pusto sie robi,skonczmy z tym pisaniem tutaj
                                                    wracamy do Nas.
                                                  • Gość: nowkwlod Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 16:24
                                                    Janko dziekuje za zdjecia sa wspaniale.Nie pomyslalem o tym ,ze
                                                    Szwederowo tak pieknieje.Milo ogladac stare miejsca na nowo.Teraz
                                                    pewne odwiedzimy Bydgoszcz tylko najpierw Gdansk.
                                                  • Gość: Wiesia Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 17:01
                                                    Nie chwal sie tyle my tez otrzymalismy.Tam gdzie mieszkalam nie ma
                                                    sladu po budynku stoi ladny pietrowy ,zeby tak kiedys bylo.Wracaja
                                                    wspomnienia.Mozna byloby sie zmowic i jechac tam razem,prawde mowiac
                                                    nie mam tam juz do kogo ale chyba warto.Wiec ostatnie lata bywamy
                                                    tylko w Gdansku.Kto chetny umawiamy sie na wyjazd w kwietniu.
                                                  • Gość: Jurek. Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 18:30
                                                    Jak wiecie byla corka z zieciem a miedzy Januszem i Stefanem zawsze
                                                    cos jest.No i zaczelo sie od pilki kto lepszy Herta czy MSV po tych
                                                    rozmawach zrobilo sie cieplej.Janusz nie dawal szans Stefanowi no a
                                                    jak Janusz zaczal wnuczki po Polsku uczyc byl juz koniec wojna,Ela
                                                    szkoda brakowalo ciebie tutaj.Jutro u Elzbiety spotykamy sie Janusz
                                                    tez przyjedzie obiecal.
                                                  • Gość: Elzbieta Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 19:20
                                                    Wiem co moglo byc i zlosc na calego.Ja odbieram Janusza z Leschkiem
                                                    do poludnia.ktos musi pomoc wszystko przygotowac no i jego
                                                    specjalnosci tez beda.Jesli chcecie tutaj pisac to nie chcialabym
                                                    tego ,lepiej jest u nas.No i lepiej dla Janusza.
                                                  • Gość: Werner Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 20:00
                                                    Przeszliscie tutaj u nas tylko ja Janusz i paru jeszcze co jest.Nie
                                                    chcecie juz pisac.Ela nie przymierzaj sie bo Cie Aska podsumuje no i
                                                    poza tym peknie Ci jutro niezle na liczniku.Wiec uwazaj bo
                                                    dziewczyny moga byc zlosliwe.Wracajcie .
                                                  • Gość: Elzbieta Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 20:53
                                                    Od kiedy mozesz sam przed komputerem siedziec,co dzisiaj bez
                                                    kontroli? uwazaj zebym nie odpowiedziala jak Januszek ,twoj licznik
                                                    konczy sie powoli. Wroci Irma dostaniesz i po co ci to staruszku.Idz
                                                    juz spac bo rano nie wstaniesz.Jesli nie podoba sie tutaj nie
                                                    zagladaj,Janusz nie musi jak nie chce czy on najwazniejszy?.
                                                  • Gość: Regina Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 21:02
                                                    Elzbieta skonczylam wlasnie rozmowe z Januszem przytocze jego
                                                    slowa ,wszystkich porabalo nie maja co robic.Co powiecie na to ,nic
                                                    wiecej nie dodam piszcie tam gdzie trzeba tutaj dajcie spokoj.Elli
                                                    trzymaj sie jutro z daleka Wieska juz jest zla na ciebie uwazaj.
                                                  • Gość: Wiesia Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 21:08
                                                    Uwaga ,Uwaga Janusz ma tajemnice przed nami popatrzcie na opis co
                                                    napisal na gg, ma jakies sloneczko na Bajce .Czy tak postepuje sie z
                                                    przyjaciolmi,Janusz wstydz sie.Ela wez sie za niego jutro nie daj
                                                    odpoczac,wydus co to znaczy?
                                                  • Gość: Elzbieta Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 21:29
                                                    jak to dobrze miec wolne, moze tak odczepicie sie od Januszka nie
                                                    macie tematu? Boje sie ,ze jak zaczelabym wyduszyc prawde nic by nie
                                                    pozostalo. Wiem co Aska by napisala ,poczekajmy jeszcze ale dowiem
                                                    sie co to znaczy .Nie ma nic straconego.jurek wszystko gotowe lezy w
                                                    szufladzie kluczyk masz wiec daj staremu. Gute nacht bin ich weg.
                                                  • Gość: Jurek Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 22:11
                                                    Co poslanca sobie znalazlas?.Zadzwon rano wiesz ,ze bedzie awantura
                                                    to Ty mialas tam jechac nie mysl ,ze ujdzie ci to na sucho.Kiedy
                                                    pisalas o wolne? bist du eine !!!!zagrywasz sobie.w twoim wieku juz
                                                    czegos takiego sie nie robi.Jestes ta z chatki na kurzej lapce.
                                                  • Gość: Werner Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 22:14
                                                    Jurek ale cie dostala jak Wieska przeczyta masz sie z czego
                                                    tlumaczyc,kto czeka na Aske? .Janusz spisz juz?zaraz dzwonie ,wiem
                                                    czytasz.
                                                  • Gość: :(:(:(:(:((( Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 22:16
                                                    Teraz wiesz,koncze piwko dzwon.
                                                  • Gość: nowakwlod Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 22:21
                                                    To wiesz wszystko uwazaj na Elzbiete.Oszukuje jak ty moze juz sie
                                                    dogadaliscie?.Janusz musisz czekac na Aske jak dojedzie bedzie pisac.
                                                  • Gość: Wieska Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 22:24
                                                    Janusz co to za sloneczko tam wywolujesz?.Jak widzisz nic nie da sie
                                                    ukryc od paru dni sa te dziwne opisy.Co tam znalazles?
                                                  • Gość: Wiesia Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 22:42
                                                    Wlodziu idz juz spac bo robisz sie zlosliwy.Januszek jesli bedziesz
                                                    u Eli nie pracuj za duzo baba robi sie leniwa.Nie robcie tyle do
                                                    jedzenia i tak dlugo nie bedziemy.Tak u niej bedziesz a u Jurka nie
                                                    byles.Czy ta baba ma jakies wzgledy u ciebie?
                                                  • Gość: :(:(:(:(((( Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 23:10
                                                    Nie badz zlosliwa i odp-------
                                                  • Gość: Joasia. Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.08, 23:20
                                                    Wujek zajechalismy Ewita cala droge denerwowala ,Stefana slowami
                                                    jakie sie nauczyla dzisiaj Maritka spala ale chce do
                                                    Leschka.Jestesmy cali i zdrowi Stefan zly ale bedzie dobrze ,nie
                                                    moze dojsc do siebie ,ze zawsze przegrawa z toba. Gute nacht
                                                    onkel.Aska.
                                                  • Gość: :(:(:(:(((( Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.08, 00:06
                                                    Aska nie zapomnij co masz mi rano wyslac musze to miec orzed 11:00
                                                    bo ide dalej zalatwiac. Stary juz chyba spi bo kazal mi na ciebie
                                                    czekac.I przestan z tym wujkiem.Stefanowi dobrze to zrobi niech sie
                                                    nie wymadrza ja tez znam sie i umie mowic to co jest potrzebne.Niech
                                                    sie uczy Polskiego zapisz go na kurs.
                                                    .
                                                  • Gość: Elzbieta Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.08, 08:45
                                                    Jestem juz u Janusza mieszkanie moglo byc lepsze bez balkonu.Znam
                                                    powod milczenia ponad 20-cia zdjec nawet niezla babka.Wiem tez cos
                                                    co mnie zaskoczylo grawerowane obraczki wysle zdjecia mieszkania i
                                                    wszystkiego sami zobaczycie.Teraz wiem co to znaczylo bedzie
                                                    niespodzianka szok.
                                                    Asiu dzieki za fax Janusz juz przed osma pojechal do miasta.Mam czas
                                                    zdjec narobic sami ocenicie.
                                                  • Gość: Wlodek Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.08, 11:07
                                                    No mieszkanie niezle co chcesz.Tylko co tam pisze w srodku date
                                                    widac a jakie inicjaly i co to jest A.J.R.zrob porzadne zdjecia.Jak
                                                    jestes jeszcze u Janusza dzwon do firmy.
                                                  • Gość: Jurek Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.08, 12:08
                                                    Elu wszystkiego najlepszego w tym dniu reszte wieczorem.Wiem kto byl
                                                    pierwszy.Kwiatkow nie bedzie bo chociaz sie postarzalas .to i bez
                                                    darowanych kwiatow pieknie wygladasz.Wieczorem bedzie bomba
                                                    kaloryczna przyda sie to tobie.Nie przemeczaj Janusza.
                                                  • Gość: Elzbieta Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.08, 12:28
                                                    Jurek kwiaty od takiego starego slimaka jak ty?nie rozsmieszaj
                                                    mnie,juz otrzymalam nie kwiaty ale kwiatka rozyczke czerwona, od
                                                    kogo domyslaj sie.Nie przeszkadzaj gdy pracujemy.
                                                  • Gość: Regina Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.08, 12:34
                                                    Jurek ty musisz swoje przykleic ,obojetnie czy starzejemy sie ladnie
                                                    czy brzydko wazne godnie,tak zeby dzieci i wnuki mogly sie
                                                    cieszyc,ze babcia albo dziadek godnie swe lata przezyli i nie musza
                                                    sie niczego wstydzic.Ma racje Ela jestes stary slimak.
                                                    Elu najlepszego i nie wyjadaj z garnka.
                                                  • Gość: Wiesia Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.08, 12:50
                                                    Zostawcie mojego slimaczka w spokoju przeciez on nie wie ,ze
                                                    istnieja kwiaty spytajcie o ceny piwa to wie.Elu zaraz jestem u
                                                    ciebie musze pilnowac Januszka, nie daje znaku zycia cos nie ladnie.
                                                    Oglaszam koniec mojej udreki koncze prace, komputer aus i nie ma
                                                    mnie.
                                                  • Gość: Werner Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.08, 12:57
                                                    Ela wszystkiego dobrego w zyciu nie w garnkach.To prawda ,ze to juz
                                                    tyle kalendarzy zniszczylas? wierzyc sie nie chce ale zycze ci
                                                    jeszcze raz tyle. W spokoju i radosci.
                                                  • Gość: Janka Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.08, 13:38
                                                    To i ja przylacze sie do zyczen,wszystkiego najlepszego i jeszcze
                                                    raz tyle przezytych dni.
                                                  • Gość: Jurek Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.08, 14:07
                                                    To i ja koncze czas sie przygotowac, nie wiadomo jak daleko
                                                    jestescie przygotowani na gosci.A kwiatka to tylko mogl dac Janusz
                                                    zawsze byl zlosliwy,musi byc zawsze pierwszy.Zaraz bede.
                                                  • Gość: :(:(:(:(((( Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.08, 15:06
                                                    Zlosliwy to Ty jestes,nie musicie mnie szukac po szufladach siedze w
                                                    domu.Przyjade pozniej zajmijcie sie Leszkiem bedziecie mieli troszke
                                                    zajecia.I nie wyjadac teraz.
                                                  • Gość: Joasia Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.08, 16:21
                                                    Elu ja tez zycze ci dalszych wspanialych lat w szczesciu i
                                                    radosci.Przezyj jeszcze raz tyle.Mam prosbe nie przemeczaj wujka
                                                    Januszka oszczedzaj go ma jeszcze Leschka.Stefan byl predzej teraz
                                                    zdradzil sie ,ze dzwonil.Dobrej zabawy.
                                                  • Gość: Joasia Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.08, 17:27
                                                    I co to znaczy na tych obraczkach? czy moze mi ktos wyjasnic.Ja nic
                                                    nie rozumie i co sie stalo,Ela ta babka jak ja nazwalas ladnie
                                                    wyglada co chcesz.Ty bys tak wygladala jak by bylo z piec lat
                                                    mniej/zazdtosnica/.Wiec napisze mi ktos maila zebym wiedziala co
                                                    jest grane.
                                                  • Gość: Joasia Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.08, 21:22
                                                    Co jest z wami nikt nie potrafi odpisac ,skrzynka pusta tutaj nikogo
                                                    tak sie bawicie.Moze jednak ktos sie odezwie i napisze co jest z
                                                    moim pytaniem.Za dlugo nie balujcie czy telefonu tez nie slyszycie?
                                                  • Gość: Elzbieta Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.08, 22:28
                                                    Nie denerwuj sie dzieciaku bylismy w dolku wiec telefony pozostaly
                                                    na gorze.Komputer wlaczony ale Leschek gral wiec nie mogl ci
                                                    odpowiedziec.Jak wroca do domu to zadzwonia i powiedza chyba,juz
                                                    idziesz spac.Wszystko wiemy przyznal sie nie jest taki swiety.Tylko
                                                    to nie nasza sprawa musi wiedziec co zrobil.Obraczki mozna schowac i
                                                    to dobrze juz sie na nic nie przydadza.Mama ci opowie.
                                                  • Gość: Joasia Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.08, 23:28
                                                    Elu mama opowiedziala ale mimo wszystko Janusza klamca i oszustem
                                                    nazwac nie mozna.Sami wiemy co bylo od grudnia wiec nie mow ,ze nie
                                                    mam racji.Teraz tez tylko may wiemy jak jest nikomu nie powiedzial
                                                    slowa ,ze potrzebuje pomocy.Z drugiej strony jesli ja zgodzilabym
                                                    sie na zmiane terminu to trzymalabym sie tego.Nie bronie go ale
                                                    zrozumiec trzeba w jakiej byl sytuacji.
                                                  • Gość: Elzbieta Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.08, 00:08
                                                    Co tak go bronisz tak samo Regina czy wam cos dolega.Moze miala go
                                                    juz dosc i co nie wiedziala jak to zrobila jak myslala najlepiej.
                                                  • Gość: Regina Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.08, 08:41
                                                    Wstawaj niedzwiedziu czas sie szykowac.Wyniki faxem wyslij.Jak tego
                                                    nie zrobisz przyjade.Dzwonie i nie odbierasz czyzbys juz poszedl?
                                                    czekam na odpowiedz.
                                                  • Gość: Jurek Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.08, 09:16
                                                    Nie rob szumu w domu juz pojechal rano rozmawialem z Januszem,
                                                    wybieral sie wlasnie w droge.Zadzwon do Wernera nie mozemy sie
                                                    dodzwonic jak Leschek spedzil nocke u nich.Wez sie za prace.
                                                  • Gość: Regina Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.08, 09:53
                                                    Rozmawialam z Wernerem ,Leschek spi jeszcze wiec tylko handy dziala
                                                    siedza cicho jak myszy.Janusz juz wrocil?.
                                                  • Gość: Regina. Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.08, 12:34
                                                    Moze ktos sprawdzi czy juz jest na zaden telefon nie odpowiada.Moze
                                                    jak widzi moj nr nie odpowiada.Teraz nie dzwonic ide na oddzial.
                                                  • Gość: Regina Re: Gall Anonim IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.08, 13:52
                                                    Wlasnie wszystko wylaczam i uciekam Wiesiu na 16 sta bede u
                                                    was,pojedziemy razem po co na dwa samochody dostanie dzisiaj jak
                                                    nidgy.Stracilam handy przez niego.
                                                  • Gość: Wlodek Znikniecie Galla Anonima IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.08, 13:59
                                                    Regina idz do specjalisty ,sama ze soba piszesz niezwykly przypadek.
                                                  • Gość: Jurek Re: Znikniecie Galla Anonima IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.08, 16:47
                                                    Regina co tak z Aska za Januszem stoicie?.Zostawcie go w
                                                    spokoju ,Aska szuka cie caly czas.Teraz i na mnie czas jak jestescie
                                                    na miejscu dzwoncie.
                                                  • Gość: Regina Re: Znikniecie Galla Anonima IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.08, 17:51
                                                    Zabieramy z Wieska ,Janusza trzeba go pilnowac pakujemy co
                                                    potrzebne,i jedziemy do mnie.Nie jest wesolo i pod opieke trafi do
                                                    mnie do firmy.Jak chcesz mozesz do mnie juz jechac wychodzimy.
                                                  • Gość: Joasia Re: Znikniecie Galla Anonima IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.08, 18:42
                                                    Co cie ugryzlo pisac juz zapomnialas?skad te nerwy ,co sie dzieje.
                                                    U taty nikt nie pisze tutaj troszke i w nerwach co jest?
                                                  • Gość: Joasia Re: Znikniecie Galla Anonima IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.08, 19:00
                                                    Wchodzcie tak jak zawsze do taty na strone.
                                                  • Gość: nowakwlod Janusz IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.08, 11:34
                                                    Przepraszam bardzo Galla Anonima ,za ten bezpodstawny atak na jego
                                                    osobe.Mam jeszcze tyle odwagi, zeby przyznac sie do bledu tak
                                                    czasami bywa ,ze dostaje sie nie temu co ma.Prosze zrozumiec to,ze
                                                    bylismy zaniepokojeni tym co sie dzialo.Przepraszam tylko nie wiem
                                                    czy przeprosiny zostana przyjete.
                                                  • Gość: Joasia Re: Janusz IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.08, 23:41
                                                    Wujcio zdrowiej szybko, nie daj sie Mamie i reszcie.Czekamy kiedy
                                                    zawitasz do Nas.
                                                    Duzo slonca i uspokojenia duchowego.
                                                    W dniu Wielkiej Nocy nie zapominaj co jeszcze masz przed
                                                    soba.Zdrowia i szczescia .
                                                    Joasia z Rodzinka.Caluski od dzieci.
                                                  • Gość: Janusz Re: Janusz IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.08, 13:19
                                                    Asia.
                                                    Prosilem tyle razy ale Ty chcesz zebym byl zly.Dziekuje za Wszystko
                                                    ale nie pisz juz w ten sposob i tutaj.Wiem,ze zrobilas to
                                                    specjalnie.Znalazlem chwilke czasu i odpisalem ,ale to jest tutaj
                                                    ostatni raz.
                                                    Janusz.
                                                  • Gość: Joasia. Re: Janusz IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.08, 17:36
                                                    Tak tutaj zajrzysz a czy Ty potrafisz sie zloscic?chyba nie chcesz
                                                    trafic pod opieke mamy i Reginy,Elzbieta za duzo Ci puszczala
                                                    wszystko.Wydaje mi sie ,ze to Ty chcesz tego tylko Ci wstyd,nie
                                                    Wujaszku Ty zly na mnie nie bedziesz.Uwazaj przy garnkach a co
                                                    robisz?Juz mam apetyt.
                                                    Joasia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka