Gość: hiro IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.05, 22:22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ksero Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.05, 22:27 my wiemy o tym Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: UWAGA!!!! max to Radca 23.04.05, 22:29 a to wesole :) hirek, ale jestes spostrzegawczy :} jak to odkryles ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.05, 22:35 Radco, my wiemy wszystko o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: UWAGA!!!! max to Radca 23.04.05, 22:37 Gość portalu: hiro napisał(a): > Radco, > my wiemy wszystko o Tobie. - no jasne :}}} radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.05, 22:40 Dla Ceibie jasne, dla nas ciemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.05, 22:42 s-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.tvgawex.pl 23.04.05, 22:41 radco,ale oni sa spostrzegawczy,co? tacy tepi sa,ze nie potrafia odroznic naszych "językow"... ale sie usmialem.... he.he. gdyby znali prawde-kim jestem-by sie lekko zdziwili,co? ale niech sobie tak mysla.... fajny jestem?-sam do siebie pisze....he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.05, 22:43 niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.05, 22:44 <*:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.05, 22:46 :/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max hiro ma problem sam ze soba... IP: *.tvgawex.pl 23.04.05, 22:46 oceniam ciebie wedlug siebie-tym kierujesz sie w zyciu... radco-mozesz jakos ujawnic tym tukom skad piszesz-np.neostrada czy tam gawex...jestem z fordonu,nawet nie wiem gdzie ty mieszkasz,ale pokaz tym ułomom skad ty jestes... dobra,co sie bede tlumaczyc....zaraz napisza,ze jestem twoim bratem....pozdrawiam....jutro postaram sie przeslac cos na skrzynke Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: hiro ma problem sam ze soba... 23.04.05, 22:50 Gość portalu: max napisał(a): > oceniam ciebie wedlug siebie-tym kierujesz sie w zyciu... > radco-mozesz jakos ujawnic tym tukom skad piszesz-np.neostrada czy tam > gawex...jestem z fordonu,nawet nie wiem gdzie ty mieszkasz,ale pokaz tym ułomom > > skad ty jestes... > dobra,co sie bede tlumaczyc....zaraz napisza,ze jestem twoim > bratem....pozdrawiam....jutro postaram sie przeslac cos na skrzynke - oni wszyscy wiedza skad ja nadaje radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: UWAGA!!!! max to Radca 23.04.05, 22:47 Gość portalu: max napisał(a): > radco,ale oni sa spostrzegawczy,co? > tacy tepi sa,ze nie potrafia odroznic naszych "językow"... > ale sie usmialem.... > he.he. > gdyby znali prawde-kim jestem-by sie lekko zdziwili,co? > ale niech sobie tak mysla.... > fajny jestem?-sam do siebie pisze....he - ja przed chwila chcialem juz wylaczyc komputer,bo jutro czeka praca ... ale jak zobaczylem ten watek .... to sie usmialem co niemiara :}}} a tak poza tym, jesli chodzi o jezyk ? to jak bym tylko chcial - to bym chyba cie nawet przeskoczyl Max - uwierz mi. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.05, 22:49 Clown!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.tvgawex.pl 23.04.05, 22:49 wierze tobie...ale ja rowniez staram sie opanowac... ale tj pisalem w mailu,ty potrafisz sie opanowac,ja nie... ale ludzie maja problemy,co? a do kiedy jestes w polsce?napisz mi wszytsko na maila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.tvgawex.pl 23.04.05, 22:50 radco-a ten hiro skad sie wzial? musze wylaczyc komputer....wiesz....obowiazki....wiesz jakie.... do jutra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.tvgawex.pl 23.04.05, 22:53 jednaj jutro radco pod napieciem...miales racje.... juz sie zamknal ten niejaki iro...glupio mu sie zrobilo...stulil pysk...ide do mojego...pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.05, 22:56 UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!! max to Radca!!!!!!!!!! :/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do maxa Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.tvgawex.pl 24.04.05, 08:36 To nie to,żebym coś do Ciebie miał.Radca na pewno nie jest Tobą,ma o wiele mniej prostacki styl.Jestem przekonany,że max to Gosia,która to niby wyemigrowała na czas jakis za granicę.Nie musisz mi odpowiadać.A propos, jestem przeciwko wszystkim łapówkarzom,niezaleznie od rodzaju ich pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hym Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:15 a keidy dojdziecie do wniosku, ze wszyscy to to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:36 Czy to ten słynny max - toruński wielbiciel strony www.torun-bydgoszcz.pl? Jeśli macie na jego temat jakieś ciekawe informacje prześlijcie je na adres: zzy@buziaczek.pl Dyskrecja zapewniona !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.05, 23:45 max i radca to jedno i to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Do Leszka IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.05, 00:00 to jest maax1, a tutaj max i radca = to jedno i to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Do Leszka IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.05, 20:33 tramwajem wodnym na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Do Leszka IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.05, 20:43 radca idzie na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Do Leszka IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.05, 20:46 mamy go :*( *(;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wielokrotny_recydywista Re: Do Leszka 24.04.05, 21:18 co za różnica,wybór pomiędzy maxem a radcą jest taki jak pomiędzy dżumą a cholerą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chirurg Re: Do Leszka IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.05, 21:34 najlepiej kastracja ( przymusowo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chirurg Re: Do Leszka IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.05, 22:17 albo wariatkowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymek Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 06:08 eeetam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:14 z wielka satysfacja czytam wasze wypowiedzi...he. przykro mi,ale zaden z was nie trafil... radco!ale mam z nich ubaw,a ty? jestem w pracy...zeby nie bylo-taak,to radca,bo nie pisze z fordonu-z gawexu... pozdrawiam serdecznie...i zycze dalszego głowaia-ale bardziej trafnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: 80.121.245.* 25.04.05, 12:16 ja tez mam ubaw pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: 80.121.245.* 25.04.05, 12:17 i ja mam ubaw max ps. i tez pisze jako max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max i radca Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: 80.121.245.* 25.04.05, 12:18 a moze my wszyscy to max i radca ? max i radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: UWAGA!!!! max to Radca 25.04.05, 16:30 Gość portalu: max napisał(a): > z wielka satysfacja czytam wasze wypowiedzi...he. > przykro mi,ale zaden z was nie trafil... > radco!ale mam z nich ubaw,a ty? > jestem w pracy...zeby nie bylo-taak,to radca,bo nie pisze z fordonu-z gawexu... > pozdrawiam serdecznie...i zycze dalszego głowaia-ale bardziej trafnego.... - to cos jak w " stawka wieksza niz zycie " :} z tym " Gr. WOLF " :}}} pzdr. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.05, 16:38 my wiemy wszystko o tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.05, 14:11 radca i max to jedno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksero Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.05, 16:51 jego gra kosztem innych, brudna zemsta za swoje marne przeznaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwis Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.04.05, 21:41 A mnie to nisko wisi kim jest radca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga!!!! Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.05, 00:13 UWAGA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga!!!!!!!!! Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.05, 18:51 Uwaga!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruk Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.05, 22:25 bruk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max=radca=gruszka nie gubicie sie juz w tych domyslach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:10 nie gubicie sie juz w tych domyslach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: nie gubicie sie juz w tych domyslach? IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.05, 09:29 do tego dochodzi Ivica z Ratusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skad to wiesz? skad to wiesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:43 skad to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: UWAGA!!!! max to Radca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:20 a radca to max.... ktos jest chory Odpowiedz Link Zgłoś