Dodaj do ulubionych

Psycholog godny polecenia

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.05, 16:35
z góry dzięki za odpowiedzi...
Obserwuj wątek
    • joannakozubal Re: Psycholog godny polecenia 13.06.05, 16:51
      mgr Ala Gawłowska, przyjmuje w PZP na Podwalu 13 tel. 355-63-61 w ramach ubezp.,
      przyjmuje również prywatnie w Pulsantisie(przychodnia na Ostrowskiego), ale nie
      znam jej numeru kom. Skontaktuj się z nią w ww przychodni na Podwalu. Przeszłam
      z nią 2,5l. psychoterapię z rewelacyjnym skutkiem.
    • nat.wroclaw Re: Psycholog godny polecenia 13.06.05, 22:15
      Dr Krystyna Węgłowska-Rzepa, najskuteczniejszy kontakt z nią - przez Instytut
      Psychologii UWr przy Dawida. Zakład Psychologii Wychowawczej. Można do niej
      dzwonić w czasie konsultacji, czy łapać przez sekretariat. Warto, bardzo.

Pozdrawiam Cię bardzo i jak chcesz tak pogadać w ogóle - to pisz śmiało na
      maila. Anytime, jak to mówią :)

Serdeczności
      Nat
      • Gość: doktorantka UWr Re: Psycholog godny polecenia IP: null 12.05.13, 21:16
        Tia... Dr Krystyna Węgłowska-Rzepa, specjalistka od psychoanalizy i interpretacji snów wg Junga, jedna z największych pseudonakowczyń w Instytucie Psychologii UWr. Skuteczny u niej jest tylko kontakt. Miałam z nią zajęcia na psychologii, takich bzdur, jak u niej to u nikogo się nie nasłuchałam.
    • katarzyna.wafel Re: Psycholog godny polecenia 12.05.13, 19:24
      Polecam Natalię Lemiech przyjmuje prywatnie w gabinecie ale wiem, że również można się do niej dostać w ramach NFZ.
      Bardzo kompetentna psycholog a przy tym bardzo ciepła i umiejąca słuchać,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka