jurek_dzbonie Re: Po ile u was laski? 16.02.06, 00:41 Drewniane od 15 do 35 zl w zaleznosci od wykonczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Po ile u was laski? 16.02.06, 09:50 Dzisiaj będę przechodziła obok Cepelii, to wstąpię i zapytam. Natomiast sama jestem ciekawa, ile kosztuje laska marszałkowska? Laska wanilii kosztuje grosze, mogę Ci przesłać kilka, jeśli podasz adres. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Po ile u was laski? 16.02.06, 16:31 > Laska wanilii kosztuje grosze, mogę Ci przesłać kilka, jeśli > podasz adres. To ja poprosze. Ostatnio kupowalem po 9 zl za sztuke!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: Po ile u was laski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:36 Na Lasek Brzozowy to tylko metrem Panie Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Po ile u was laski? 16.02.06, 10:39 Z tobą w W-wie żadna nawet za 1000 nie pójdzie.........:) U siebie jesteś odtrącony??? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Po ile u was laski? 16.02.06, 16:36 Rozumiem, ze piszesz z odleglej parafii i nie masz polskich znakow (to tak jak ja). A wiec drogi diakonie, u nas laska panska na pstrym koniu jezdzi - raz ludzie rzuca na tace 5 zlotych, raz 10, ale najczesciej to 50 groszy. Tak wiec jak widzisz laska u ludzi staniala, a i bojazni bozej nie tyle co kiedys. P.S. Najlepiej z datkami to u Ojca Dyrektora. Nawet moi wierni mowia, ze nie moga wszystkiego co by chcieli wrzucic na tace, bo jak nie wplaca abonamentu, to ich nazwiska bede na antenie wyczytane zaraz przed "Rozmowami niedokonczonymi..." Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Po ile u was laski? 16.02.06, 22:52 zwalonytrojanski napisał: > Co? ►A jak juz sie dowiesz, zmienisz sobie nika? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Po ile u was laski? 16.02.06, 23:05 buggi napisała: > ►A jak juz sie dowiesz, zmienisz sobie nika? Zalezy. Jesli go bedzie stac, to zapewne tak. Jesli nie, to pozostanie przy tej opcji tanszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /// Re: Po ile u was laski? IP: *.pl 17.02.06, 13:32 my mamy tu laski za darmo. przyjezdni musza placic... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Po ile u was laski? 17.02.06, 16:20 nie zalicam do mych braci tego który za te rzeczy płaci. a.mickiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś