Dodaj do ulubionych

Nasz komentarz: Czarno widzę

06.03.06, 00:09
Tak, takie sterowane dziennikarzyny jak wy powinny zacząć czarno widzieć swoją
przyszłość. Pewnie znów dostaliście zlecenie na PiS. Minister Prawa i
Sprawiedliwości do tego nie dopuści i zadba o wolne media w Polsce, może
zaczniemy od Wrocławia.
Obserwuj wątek
    • Gość: trak Re: Nasz komentarz: Czarno widzę IP: *.wroclaw.mm.pl 06.03.06, 08:08
      Ile się mówiło o przekrętach Raweckiego i zmowie milczenia ?? Wy dziennikarze
      znaliście sprawę od dawna i dlaczego dopiero teraz o tym piszecie??
      • Gość: cookies Re: Nasz komentarz: Czarno widzę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.06, 09:38
        Moze dlatego,że został sekretarzem posła PiS-u?
    • Gość: Rhonek Re: Nasz komentarz: Czarno widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 09:25
      Eeee nie jest tak zle.Nie patrzcie na to tak pesymistycznie!Jest i dobra tego
      medalu strona...Spojrzcie jak poziom oraz charakterystyke ma jego reotryka w
      zwiazku z zzainstniala sytuacja...To polityk moim drodzy z krwi i
      kosci: "...nie mam sobie nic do zarzucenia...". Czy ja nie slysze od ponad 100
      dni, ze nikt z tego "kregu" nie ma sobie niczego do zarzucenia.Zapewne i
      mataczeniu maja dyscypilne "klubowa"...Rece opadaja...
    • pablo_francisko zaczęło sie od Planety Młodych 06.03.06, 09:56
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35645&w=33280492&a=33280492
    • Gość: afkase Re: Nasz komentarz: Czarno widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:00
      Jaja sobie robicie, czy co? O przekretach Raweckiego bylo glosno
      od dawna. Pisali o tym wasi czytelnicy, a pan Kokot osobiscie
      spotykal sie z osobami, ktore dostarczaly mu dowodow na te
      przekrety. I nic. Pisaly o tym rozne gazety i gazetki, ale Wyborcza
      milczala jak zakleta. I teraz, gdy Rawecki przyplatal sie do PiSu,
      to nagle jest wielkie halo. On jest w PiSie, bo PiS rzadzi. Gdyby rzadzila
      PO, to zapisalby sie do PO. To taki ty, rozumiecie?
      Co za glupi i tendecyjny komentarz.
      • tomek854 Re: Nasz komentarz: Czarno widzę 06.03.06, 11:25
        E tam, Kokot to akurat się nad tym nałaził, i wie dużo więcej niż tu jest napisane. Tylko ze nie zawszełatwo jest udowodznić.

A co do samego komentarza: mój artykuł, który się w końcu nie ukazał miał nosic tytuł "skąd się biorą politycy". Miało być to ze dwa lata temu - i jak widać po Jacku R. przewidziałem jak jego kariera się potoczy ;D
    • stefan_niesie_tornister Re: Nasz komentarz: Czarno widzę 06.03.06, 10:54
      Staram się byc obiektywny patrząc na moje otoczenie ale nasuwa mi się tu taka myśl: Ot kwiecie przyszłej politykiery rządowej i samorządowej uczy się fachu...
      Wstyd, wstyd, wstyd.

A Pan Kokot jako dziennikarz "najlepszej" GAZETY mógłby pamiętać, że stylistyka
      i biegły polski to wymiary, którymi w pierwszej kolejności mierzy się dziennikarza...Poprawności!
    • Gość: ząbek Re: Smutne, że Kilian bierze do PiSu IP: *.com / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.06, 11:21
      gościa co dwóch zdań sklecić nie umie, z ato wałki robić jak nikt potrafi. Oj!
      Poczciwy ten nasz Kilian, ale głupi...
      • Gość: justa rawecki mial tez drugie wyjscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:58
        Malo kto wie, ze rawecki robil kampanie nie tylko kilianowi ale i poslowi dudzie
        z PO. Gdyby wygralo PO to pewnie by zostal szefem biura Dudy. Zreszta cala
        rodzinka grubego jest umoczona politycznie - w czasie kampanii na szybach ich
        klubu Brajt (nawiasem mowiac niewiadomo jak dostali lokal w tej czesci miasta w
        samym centrum kolo uniwersystetu) wisialy zarowno plakaty kiliana i dudy. Tak
        wiec niewazne czy z Po czy PiS - rawecki i tak robilby walki. Pisze to bo znam
        grubego i sam sie tym chwalil na wydziale. I sie nie boje podpisac, bo mamy juz
        go dosc. Justyna Adamczuk UWr.
    • Gość: Nie przesadzajmy Re: Nasz komentarz: Czarno widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:13
      Przyjdzie czas oddzielenia ziarna od plew.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka