Dodaj do ulubionych

depilacja brazylijska - gdzie?

19.03.06, 19:05
Wycięto ten wątek na Wrocławiu, choć nie mam pojęcia dlaczego... Może w IV RP
uchodzi to za nieobyczajne...
Więc ponawiam pytanie tutaj: czy któraś z forumowiczek wie może coś na temat
gabinetów kosmetycznych we Wrocławiu, gdzie wykonywana jest depilacja
brazylijska? Proszę o namiary.
Piszę z adresu gazetowego, więc jeśli ten wątek również zostanie usunięty
proszę administratora, choć nie wiem nawet kto nim jest, o wyjaśnienie:
dlaczego???
Obserwuj wątek
    • Gość: Agulka Re: depilacja brazylijska - gdzie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.06, 20:40
      A na czym polega ta metoda depilacji?
      • Gość: bez_nicku Re: depilacja brazylijska - gdzie? IP: *.chello.pl 19.03.06, 22:09
        Właściwie to też dokładnie nie wiem, ale nazywana jest też "głęboką", więc
        chyba więcej niż same okolice bikini... Na Twoje pytanie Agulka też chętnie
        poznam odpowiedź od forumowiczek, które stosowały...
    • Gość: dziewczyna Re: depilacja brazylijska - gdzie? IP: *.com.pl / *.com.pl 20.03.06, 00:00
      no właśnie sama jestem ciekawa, który salon we wrocławiu tym się zajmuje. w
      końcu to dość artystyczna depilacja.;) ciekawe czy bardzo boli?;p
      a pytałas moze na forum uroda?
      • Gość: bez_nicku Re: depilacja brazylijska - gdzie? IP: *.chello.pl 20.03.06, 00:26
        Pytałam na forum Wrocław, ale wycięli... :( I na depilacji intymnej ale jeszcze
        nie ma odpowiedzi...
        • Gość: mała mi Re: depilacja brazylijska - gdzie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.06, 19:13
          Taką depilację oferuje gabinet kosmetyczny Ada, na Rejtana. Szybko, tanio i
          bardzo profesjonalnie.
          P.S. Nie ma co się oszukiwać - boli, ale da się wytrzymać i przede wszystkim
          warto :)
          • Gość: bez_nicku Re: depilacja brazylijska - gdzie? IP: *.chello.pl 20.03.06, 19:23
            Dzięki mała mi!! A możesz powiedzieć jak to dokładnie wygląda? Żeby nas nie
            wykasowali :)) to jeśli możesz napisz na gazetowego, proszę!
            • Gość: mała mi Re: depilacja brazylijska - gdzie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.06, 15:24
              bez_nicku - dostałaś wczoraj mojego meila? bo pisałam ale chyba mi się nie
              wysłał, nie ma go w wysłanych :( daj znac, pozdrawiam
              • Gość: bez_nicku Re: depilacja brazylijska - gdzie? IP: *.chello.pl 21.03.06, 18:18
                Dostałam, dziękuje bardzo! Odpisałam :)
          • ulla8 Re: depilacja brazylijska - gdzie? 28.04.06, 12:50
            Witam, a czy mnie tez mogłabyś napisac jak to wygląda i ile kosztuje ?bo może
            się zdecyduję.
            • Gość: selena Re: depilacja brazylijska - gdzie? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 30.04.06, 16:06
              taka depilacja to po prostu wydepilowanie calej cipki[ewentualnie paseczek]i
              jeszcze z tylu [ze tak powiem wlosow z tylka].wiec cie depiluja z przodu i z
              tylu hehe.boli jak normalny wosk,da sie wytrzymac choc przyjemne to nie jest na
              pewno.
              trudno tez znalezc w sumie taka kosmetyczke bo wiele na jakie trafialam byly z
              lekka zbulwersowane:))niestety ciemnogrod.
              • Gość: mamamija Re: depilacja brazylijska - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 22:48
                A ja muszę to robić za free....:)
                • Gość: bez_nicku Re: depilacja brazylijska - gdzie? IP: *.chello.pl 02.05.06, 21:28
                  Jak to za free?? :))
                  • Gość: Dorota Re: depilacja brazylijska - gdzie? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.05.06, 12:30
                    Bylam na takiej depilacji :) kosztowalo mnie to 50 zł ale depilacja odbywala
                    sie tylko z przodu ,a nie jak wczesniej kolezanka napisala "z przodu i z
                    tylu" ;)(chociaz z tego co gdzies czytalam wywnioskowałam,ze faktycznie
                    depilacja ta powinna obejmowac "calosc" ). Pani kosmetyczka nie byla ani
                    zbulwersowana ani nie zaliczala sie do ciemnogrodu ;) młoda dziewczyna, nie
                    wiele starsza ode mnie, po studium - w trakcie studiow :) Zabieg przy uzyciu
                    wosku nie jest taki tragiczny :) da sie przezyc , kosmetyczka intensywnie
                    probuje zagadywac zeby nie myslec o tym,ze moze bolec ;) fakt faktem
                    wloski,ktorych plaster nie zlapal wyrywane sa peseta , a to juz jest
                    nieprzyjemne - dzieki Bogu tych wloskow jest kilka na krzyz :P Studio
                    kosmetyczne mieści sie na ulicy Norwida, trzeba sie umawiac telefonicznie
                    zazwyczaj tydzien wczesniej , podaje adres internetowy :
                    www.toningstudio.pl/index.php . Jakbyscie jednak znalazly jeszcze jakis
                    salon z taka depilacja to dajcie znac :) Pozdrawiam.
                    • Gość: Dorota Re: depilacja brazylijska - gdzie? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.05.06, 12:35
                      Mała Mi albo bez_nicku czy ten salon na Rejtana ma jakas strone internetowa?
                      • Gość: mała mi Re: depilacja brazylijska - gdzie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.06, 19:09
                        niestety nie :(
                        ale ciągle polecam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka