Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem

24.04.06, 19:54
    Do dzisiaj słowo "modelka" kojarzyło mi się raczej negatywnie. To fajnie, że
    jednak nie wszystkie modelki starają się wyglądać "zimno" i "odpychająco" :)

Pani nazywa się Ashley Graham. Jak wpadnie kiedyś na pokaz do polski, chętnie
    się wybiorę:

img195.imageshack.us/img195/5572/028yk.jpg
    A poniżej filmik (dziwny format, ale u mnie jakimś cudem działał):

www.fordmodels.com/fmvideo/video2.cfm?video_url=ag30_28_1_2.flv
    Obserwuj wątek
      • kalinazkalinowa Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 24.04.06, 19:58
        do Polski ;)
        jak dla mnie zbyt puszysta ale ja nie gustuję w paniach ;)
      • cioccolato_bianco Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 24.04.06, 20:12
        jak dla mnie to ta jest odpychajaca.
        ale generalnie nie zabieram glosu w takich watkach=prowokacjach.
        • kochanica-francuza Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 24.04.06, 20:14
          Zanim goldioo i hotally napiszą, że to mój rozmiar i że powinnam być
          zainteresowana - pani ma co najmniej rozmiar 50.
          • umaa jestes przewrazliwiona n/t 24.04.06, 20:17
            • kochanica-francuza Re: jestes przewrazliwiona n/t 24.04.06, 20:19
              wiesz, jak sobie poczytałam, że mam klepki zamknięte i do tego nie można na mnie
              patrzeć...
              • umaa Re: jestes przewrazliwiona n/t 24.04.06, 20:21
                och!! gdybym miala przejmowac sie wszystkim co czytam i slysze na swoj temat
                to...
                • kochanica-francuza Re: jestes przewrazliwiona n/t 24.04.06, 20:30
                  umaa napisała:

> och!! gdybym miala przejmowac sie wszystkim co czytam i slysze na swoj temat
                  > to...
                  och, ależ nie wszystkim, ale panie przysrywały mi wyjątkowo zgodnie... sugerując
                  sobie ich zdaniem dyskretnie co to można drogą "psychologii amatorskiej"
                  wyczytać z moich postów...
                  • umaa Re: jestes przewrazliwiona n/t 24.04.06, 20:52
                    nie wiem o co chodzi, nie moja sprawa. jednakze Twoj pierwszy post w tym watku
                    wymienione przez Ciebie forumki moga traktowac jako zaczepke.
                    • kochanica-francuza Re: jestes przewrazliwiona n/t 24.04.06, 23:09
                      umaa napisała:

> nie wiem o co chodzi, nie moja sprawa. jednakze Twoj pierwszy post w tym watku
                      > wymienione przez Ciebie forumki moga traktowac jako zaczepke.

tyle że był on nawiązaniem do wypowiedzi hotally
                      • umaa Re: jestes przewrazliwiona n/t 25.04.06, 09:44
                        nie widze w tym watku wypowiedzi hotally
                        • kochanica-francuza Re: jestes przewrazliwiona n/t 25.04.06, 16:02
                          umaa napisała:

> nie widze w tym watku wypowiedzi hotally
                          oj tam. do wypowiedzi w innym wątku.
          • cioccolato_bianco Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 24.04.06, 20:34
            moim zdaniem 46-48.
            • kochanica-francuza Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 24.04.06, 20:38
              cioccolato_bianco napisała:

> moim zdaniem 46-48.
              >
              niemożliwe, jestem znacznie szczuplejsza, a nie wyszczuplają mnie obcasy.
              • cioccolato_bianco Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 24.04.06, 20:39
                a ja znam osobe, ktora wyglada podobnie do pani na zdjeciu i nosi 46-48. no ale
                jak wiadomo rozmiar rozmiarowi nie jest rowny.
                • kochanica-francuza Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 24.04.06, 20:40
                  cioccolato_bianco napisała:

> a ja znam osobe, ktora wyglada podobnie do pani na zdjeciu i nosi 46-48. no ale
                  >
                  > jak wiadomo rozmiar rozmiarowi nie jest rowny.

fajna modelka puszysta jest na stronie www.gaba-fashion.pl, chociaż
                  ciuchy ma ohydne, ale skopiować się nie daje
                  >
                  • kochanica-francuza Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 24.04.06, 20:41
                    www.gaba-fashion.pl
                    > >
                    • kochanica-francuza Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 24.04.06, 20:41
                      kochanica-francuza napisała:

> www.gaba-fashion.pl
                      > > >
                      kolekcja Giani Forte
                      • umaa Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 24.04.06, 20:50
                        co to za firma ta GABA?? i jak to wyglada cenowo??
                        • kochanica-francuza Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 24.04.06, 23:27
                          umaa napisała:

> co to za firma ta GABA?? i jak to wyglada cenowo??
                          Dżinsy 300 zł. Widziałam ich sklep w blue city Wawa, nie polecam. Albo włoskie
                          ciuchy przeładowane ozdobami, albo szalenie tandetne dżinsy.

Mieli jednak ładne i dobre gatunkowo szale.
                          • lili75 Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 25.04.06, 09:41
                            Cześć kochanica,
                            dziewczyno, zmień psychoterapeutę, bo to co Ty wyprawiasz to wstyd. Albo się
                            czepiasz pisowni albo uważasz, że wszyscy Cię i Twoje wymiary krytykują...
                            Twoje rozmiary to Twój problem. Komuś się mogą nie podobać grube dziewczyny i
                            ma prawo o tym napisać, co niekoniecznie ZAWSZE musi dotyczyc Ciebie.
                            Pozdrawiam,
                            • kochanica-francuza Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 25.04.06, 16:02
                              lili75 napisała:

> Cześć kochanica,
                              > dziewczyno, zmień psychoterapeutę

Mam świetną. Nie będę eksperymentować.

, bo to co Ty wyprawiasz to wstyd. Albo się
                              > czepiasz pisowni

Pisowni się czepiam od dziecka . Nie ma takiej jednostki chorobowej. :-PPP

albo uważasz, że wszyscy Cię i Twoje wymiary krytykują...

Nie wszyscy, tylko dwie lale.

> Twoje rozmiary to Twój problem.

Dla mnie one nie są problemem, tylko dla lal, które są nimi zaszokowane...

• goldioo Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 26.04.06, 07:52
                                Nie wszyscy, tylko dwie lale
                                z czego wnioskujesz, że jestem lalą???
                                • kochanica-francuza Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 26.04.06, 14:47
                                  goldioo napisała:

> Nie wszyscy, tylko dwie lale
                                  > z czego wnioskujesz, że jestem lalą???

Z Twoich postów. Amatorska psychologia, hehe.
                                  • goldioo Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 26.04.06, 22:39
                                    I tu się mylisz, i ja jako niedoszły psycholog i moje znajome jako "doszłe"
                                    psycholożki mają nieco inne zdanie...a są to aż nazbyt szczere istoty.Lale dają
                                    powód do radości....samym swoim istnieniem...No coż, mogłabym być lalą, ale
                                    jestem zbyt depresyjna;)
                                    • goldioo Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 26.04.06, 22:40
                                      W sumie mogłabym a nawet CHCIAŁA!Zycie byłoby o wiele prostsze...:)
                                      Zazdroszczę "im" (jakiekolwiek naprawdę są)
          • goldioo Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 25.04.06, 09:55
            Nigdy cię nie atakowałam ze wzg. na wagę, rozmiar...:)
            Nigdy nie wspomniała o TWOIM rozmiarze...nawet między wierszami...:)
        • kadoro1969 Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 24.04.06, 23:20

• liselle Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 24.04.06, 20:29
        I bardzo dobrze. Istnieje jeszcze coś takiego jak moda dla puszystych.Uważam, że
        wcale nie jest odpychająca. Odpychająca to moze jest Lohan czy inny wieszak,
        któremu klekoczą kości. Uważam ponadto, ze to nie ilośc kilogramów decyduje o
        tym czy kobieta jest seksowna czy nie. I od razu napiszę, ze nie nosze rozmiaru
        50 tylko XS/S. Nie przypominam także wyglądem ani Lohan ani innej anorektycznej
        gwiazdki. Moje BMI wynosi 20, czyli jest w dolnej granicy normy.o:)
      • tralalumpek Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 24.04.06, 20:53
        nie mam nic przeciwko puszystym ale puszysta pani puszystej nierowna...
        rzadko kiedy puszystosc i dzie w polaczeniu z zadbaniem
        ta pokazana modelka jest dla mnie malo jakas taka nieatrakcyjna, nie ma w sobie
        wdzieku, nie ma tego czegos, to ze kreci d...a wcale jeszcze nie oznacza ze
        dobrze w tym wyglada, jednym slowem : nie podoba mi sie jako modelka
      • myniek1 Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 24.04.06, 21:18
        nie podoba mi się.
        Zeby było jasne, nie chodzi o jej tuszę, ale nie widzę w niej nic niezwykłego.
      • ell9 Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 24.04.06, 21:41
        rzeczywiście pomimo tego, że jest uhm...nienajchudsza ;-) wydaje się bardzo
        miła i ma coś w sobie.
        • charade Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 25.04.06, 09:38

Ładną ma twarz i włosy
          • l81 Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 25.04.06, 12:06
            Okropna i odpychająca.Rozmiar 50.
      • agusia552 Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 25.04.06, 21:54
        niejestem najchudsza osoba na świecie ale uważam że wszystko ma swoje granice i
        kobiety powyżej rozmiaru 42 są po prostu nie estetyczne
        • kochanica-francuza Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 25.04.06, 22:05
          a
          > kobiety powyżej rozmiaru 42 są po prostu nie estetyczne

I mamy nie wychodzić z domu, jak rozumiem. Następna...
          • lili75 Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 26.04.06, 11:14
            Tak.
            Idąc Twoim tokiem, tak. Powinnyście siedzieć w domu i się ni epokazywać dopuki
            nie schudniecie do 36/38.
            Znowu się czepiasz i prowokujesz innych.
            Pozdrawiam,
            • kochanica-francuza Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 26.04.06, 14:47
              lili75 napisała:

> Tak.
              > Idąc Twoim tokiem, tak. Powinnyście siedzieć w domu i się ni epokazywać dopuki
              > nie schudniecie do 36/38.
              > Znowu się czepiasz i prowokujesz innych.

Ja? To chyba ona coś napisała?
              • lili75 Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 26.04.06, 15:10
                Jasne, a Ty natychmiast musisz eskalować problem. Ty masz prawo do poglądów
                (jedynych słusznych) a inni nie.
                Otyłość jest w wiekszości przypadków efektem zaniedbania, z Twoim oczywiście
                wyjątkiem, bo jak wiadomo, Twoje problemy z wagą są efektem leków
                (antydepresanty - zalecone przez panią psychoterapeutę) i wszyscy musimy brać
                poprawkę, że jesteś bardzo wysportowana i bardzo lekko chodzisz, w odróżnieniu
                od innych.
                Ech, kochanica, przestań się tak czepiać, bo jeszcze trollem zostaniesz.
                Pozdrawiam,
      • starawyjadaczka Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 25.04.06, 22:08
        a mi tam obojetne jest, gruba czy chuda, jej sprawa, jak jej klekoczace kosci
        albo obwisly brzuch nie przeszkadzaja-niech sobie zyje na zdrowie.
        wkurzam sie tylko wtedy, kiedy ktos probuje mi narzucic mode na anoreksje albo
        wmowic, ze grubas jest piekny.
        oczy mam i swoje zdanie tez.
        • magdaksp Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 26.04.06, 00:34
          ja uwarzam ze grubi ludzi moga byc piekni.ta panna jest ok.fajnie ze ktos taki jest modelka bo mysle ze jest zapotrzebowanie na takich ludzi i na takie ciuchy.moja mama jest gruba inieuwarzam ze jest brzydka czy niezadbana.swietnym przykladem uroczego grubasa jest bohater serialu"lost".jak ktos oglada to wie oco chodzi.jest przeuroczy ima bardzo ladna twarz .pozatym jest najfajniejsza postacia wtym filmie.kochanico takimi pustakami jak hotally to jabym sienie przejmowala.
      • kadarkaa Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 26.04.06, 02:49
        O boże.. Przecież ona ma zwyczjnie nadwagę...Są kobiety zdrowo, ładnie i
        seksownie zaokrąglone (mnie do takich daleko i przytyć nie mogę), ale bez
        przesady. Tu nie ma nic z seksu, jest gruba baba krzyżująca nogi przy chodzeniu...
        • tojaaneksa [...] 26.04.06, 07:00
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • tojaaneksa Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 26.04.06, 07:01
          Aha, i żeby nie było że pewnie jestem grubaś:-))
          Nosze rozmiar 36-38-mam biust, tyłek-wszystko na swoim miejscu i czuję sie
          super..
          • anew123 Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 26.04.06, 10:40
            Gdyby trochę chudsza była to byłaby śliczna :* Ma bardzo ładną buzię!
            • black_magic_women Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 26.04.06, 10:44
              Piekna kragla modelka byla w ostatnim(?)niemieckim Vogue,prezentowala tam
              bielizne,jakze by inaczej;)Tylko nie pamietam jak sie nazywa:(
      • nadinka_nadinka Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 26.04.06, 16:51
        mnie sie nie podoba i nie dlatego, ze jest gruba, ale twarz ma nieladna.
      • caprissa Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 26.04.06, 17:21
        ładan buzka i//usmiehc szczery, radosny:)
        • mech-k Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 26.04.06, 21:08
          piękny uśmiech, ładna twarz, pewnie na żywo wiecej wdzięku
      • khaki3 Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 26.04.06, 21:30
        Modelki super size sa coraz czesciej "goracym towarem" prezentowana kobieta moim
        zdaniem jest ladna,ma mila buzie,ladne wlosy,wyglada na sympatyczna.Ladne
        zeby,sliczny usmiech.a to,ze mam kilka kg wiecej niz wieszaki ,do ktorych sie
        przyzwyczailismy to co z tego?Ilu ludzi tyle gustow.
      • kora3 Jak na mój gust ... 26.04.06, 21:57
        Twarz ładna, nawet więcej niz ładna, włosy też ...ale podkreslam, jak dla mnie,
        zbyt puszysta osoba. W kobietach nie gustuję i kiedy patrze na nie to myslę
        "Chciałabym tak wygladać, albo nie" W przypadku tej pani - zdecydowanie - nie,
        ale to moja opinia na mój wyłączny użytek.
      • anna4444 Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 27.04.06, 08:59
        Hehe chyba nie jest najpiekniejsza kobieta swiata ale tez nie najbrzydsza.Jesli sie ladnie porusza to moze byc modelka czemu nie,tyle tylko,ze Armani,Boss czy Prada raczej nie skorzystaja z jej usług...
      • hyacinth.bucket Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 28.04.06, 04:02
        Dziewczyna ladna ale normalnie jest zapasiona ok 15-20 kg
        Tak mysle , czy nie specjalnie ? Bo na jej miejscu kazdy by to zrzucil
        Figure ma proporcjonalna i ta nadwaga ...
        Modelka "heavy weight " pewnie nie bylaby juz modelka w nizszej kategorii
        wiec w ten sposob sobie zarabia .
      • brahenn Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 01.05.06, 01:50
        dziewczyna jest ladna moim zdaniem, ok moze nieco przy kosci ale ogolnie OK, ja sama tez jestem taka sobie 38-40 rozmiar przy ewidentnej propagacji szczuplosci. Powiem szczerze ze zaczynam powoli nabawiac sie kompleksow pod tym wzgledem, mam 28 lat waze 58-60kg przy wzroscie 170cm i... ogolnie ja sie czuje w miare dobrze,ale moje kolezanki w tym samaym wieku ważą po 50 kg. No dobrze sa to osoby robiace kariere itd itp. ja mam patnera gotuje mu obiadki (przyznaje ze uwielbiam to robic) ale jak gdzies wychodzimy razem to sie czyje jak wieloryb... tragedia. Nawet nie pomaga mi fakt ze cwicze 5x w tygodniu fitness.... bardzo chcialabym byc osoba o smuklej budowie
      • ana-green Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 01.05.06, 09:56
        Co tu dużo gadać - gruba i tyle. Ale podobno niektórzy takie lubią, a nawet
        grubsze.:)
        • nycole Re: Najładniejsza modelka jaką w życiu widziałem 01.05.06, 10:02
          Nie podoba mi się. Powinna trochę zrzucić.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka