vladip 25.10.01, 20:47 moim zdaniem jest to najwspanialsza gra jaka zostala wymyslona... a taki szlem BA o 4 nad ranem ... po prostu miodzio... pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaa Re: czy ktos z was gra w brydza? 25.10.01, 20:52 Yaa gram. Co prawda kiedyś grywałem baaardzo dużo (jakim cudem skończyłem studia między rozdaniami? - cały czas się zastanawiam) :)))) A znacie definicję brydża? Brydż to, jak powszechnie wiadomo gra w której geniusz z kretynem gra przeciwko parze oszustów. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: czy ktos z was gra w brydza? 25.10.01, 20:56 dooobre :)))))))))) ja tylko wiem ze wina lezy zawsze po stronie partnera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: czy ktos z was gra w brydza? 25.10.01, 21:03 Pewnie, ze zawsze partner jest winny - taka jest podstawowa zasada. W końcu czym brydż się różni od sexu? Niczym. I tu i tu jeśli nie ma się dobrego partnera to trzeba mieć dobrą rękę. Pozdrawiam Yaa PS. Mam nadzieję, że nikogo nie zgorszyłem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: czy ktos z was gra w brydza? 25.10.01, 21:35 yaa napisał(a): > PS. Mam nadzieję, że nikogo nie zgorszyłem ;))) Skąd! Przy brydżu??? Nie ma takiej mozliwosci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: czy ktos z was gra w brydza? 25.10.01, 21:23 vladip napisał(a): > ja tylko wiem ze wina lezy zawsze po stronie partnera ;) partnerki, vladip :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: czy ktos z was gra w brydza? 25.10.01, 21:21 yaa napisał(a): > Yaa gram. Co prawda kiedyś grywałem baaardzo dużo (jakim cudem skończyłem studi > a między rozdaniami? szybciej się rozdawało i dobrze rozgrywało, zapomniałes? > Brydż to, jak powszechnie wiadomo gra w której geniusz z kretynem gra przeciwko > parze oszustów. Oj, święta prawda! Tylko dlaczego ja zawsze musze trafić na kretyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: czy ktos z was gra w brydza? IP: *.ipt.aol.com 25.10.01, 23:24 yaa napisał(a): > Co prawda kiedyś grywałem baaardzo dużo (jakim cudem skończyłem studi > a między rozdaniami? - cały czas się zastanawiam) :)))) A ja wrecz przeciwnie - nie udalo sie. Dlatego tez wyjechalem do ojczyzny brydza - wiadomo, pod latarnia najciemniej. Od tego czasu w brydza nie zagralem za to studia, ho, ho... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: czy ktos z was gra w brydza? 25.10.01, 21:13 vladip napisał(a): > a taki szlem BA o 4 nad ranem ... bez jednej... > po prostu miodzio... Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: czy ktos z was gra w brydza? 25.10.01, 21:18 > > bez jednej... > po prostu miodzio... > :(((((( a ty to zawsze chcesz zabawe popsuc... jak wyjdzie przymus to na 78,5% bedzie dobrze... a swoja droga wlasnie nad ranem mam zwykle najlepsza karte... szczescie czy fatum???? pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: czy ktos z was gra w brydza? 25.10.01, 21:32 vladip napisał(a): > :(((((( a ty to zawsze chcesz zabawe popsuc... Znowu JA winna??? Jakbyś od razu impasował damę, skarbie...! Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: czy ktos z was gra w brydza? 25.10.01, 21:56 Obserwowałem kiedyś jedną partię brydża która zakończyła się mordobiciem, ba prawie rozwodem. Ale przy drugiej partii było już fajnie, chociaż z acholerę nie wiem o co tam chodzi. greetz pB Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: czy ktos z was gra w brydza? 26.10.01, 02:16 No niby ja gram..., tylko już dawno nie było okazji. Może ktoś szuka czwartego? :)) Pozdrowienia przed partią. Odpowiedz Link Zgłoś