Gość: mania IP: *.dyn.optonline.net 25.09.06, 20:35 Czy ktos orientuje sie gdzie mozna kupic ladne dzialki lub domki dzialkowe w ladnych okolicach, w lesie nad jeziorem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IZA Re: ladne dzialki kolo za Poznaniem IP: 62.3.160.* 27.09.06, 14:24 Ja szukam takiej na której można postawić dom i spokojnie mieszkać, w miarę szybko dojechać do pracy do Poznania i oczywiście w przyzwoitej cenie - nie mogę nic znaleźć. Ty to masz wymagania: ładną. Ładną to polecam 110 km od Poznania. Jezioro, las, cisza, spokój.... Odpowiedz Link Zgłoś
marta_inter Re: ladne dzialki kolo za Poznaniem 27.09.06, 15:31 Aktualnie znalezienie ładnej działki, w odległosci do 15 km od Poznania, w cenie mniejszej niz 110 zł / m^2 graniczy z cudem ... Ceny poszły astronomicznie w góre. Np. jeszcze półtora roku temu mozna było kupic ciekawą działkę w Lusówku, Zakrzewie, Batorowie czy Dabrowie za ok 55-60 zł - dzis praktycznie nie ma szans na nic ciekawego ponizej 100 zł :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: ladne dzialki kolo za Poznaniem IP: 195.20.110.* 27.09.06, 17:15 A propo Lusówka to natknąłem się na ofertę Hausnera. Działki w Lusówku po 80zł/m2. A tak na marginesie - jekieś opinie nt. Lusówka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopernik Re: ladne dzialki kolo za Poznaniem IP: *.icpnet.pl 27.09.06, 20:07 ładne działki są w szreniawie a czy jeszcze można je kupić to inna sprawa kaloszy Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: ladne dzialki kolo za Poznaniem 27.09.06, 23:37 Gość portalu: Q napisał(a): > A tak na marginesie - jekieś opinie nt. Lusówka??? Napisz do mnie na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webaholic Re: ladne dzialki kolo za Poznaniem IP: *.icpnet.pl 28.09.06, 13:52 Tez chciałabym poznać opinie na temat Lusówka i Lusowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: ladne dzialki kolo za Poznaniem 28.09.06, 23:58 Lusówko jest śliczne, ale dojazd autobusem na Ogrody trwa 40 minut. Jeśli masz dzieci, to musisz się z tym liczyć. Poza tym, zanim coś kupisz, sprawdź swoje wymarzone miejsce w Gminie w planach zagospodarowania dla tego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papierowa Torba Re: ladne dzialki kolo za Poznaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 19:17 Kolega wspominał o ładnych działkach w Hubach Rogalińskich za Rogalinem. Odpowiedz Link Zgłoś