bbbb15 29.10.06, 11:55 Zajmuje się ktos tego typu działalnością? Chodzi mi o kupowanie odzieży,obuwia,galanterii i wystawianie na aukcjach allegro. Ciekawość mnie zrzera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prick.teaser Re: z Ptaka na allegro 15.11.06, 11:33 bbbb15 napisał: > Zajmuje się ktos tego typu działalnością? > Chodzi mi o kupowanie odzieży,obuwia,galanterii i wystawianie na aukcjach > allegro. > Ciekawość mnie zrzera najlepszy Allegrowy biznes to handel ciuchami z lumpeksów; oczywiście z wcześniejszym wciśnięciem kitu że towar przywieziony z Anglii, H&M, itd:D Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: z Ptaka na allegro 06.12.06, 17:33 jasne,kup w lumpeksie z 5 złotych i sprzedaj za 10 na allegro biznes jak się patrzy:)) a ten lepszy to na pewno chinole z pod wawki,kolejny super biznes :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bbbb15 Re: z Ptaka na allegro 02.01.07, 16:17 spróbowałem z tym lumpem i Ci powiem że to faktycznie nie jest taki glupi pomysł jak sie na poczatku wydaje pochodziłem,poszperałem po wieszakach i całkiem nieźle zarobiłem chinczyków narazie odpuszczam aczkolwiek kiedyś na pewno sie wybiore pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: z Ptaka na allegro 02.01.07, 22:03 konkretnie się pochwal,jakie kwoty ile poniosłeś kosztów i ile czasu straciłeś na obfotografowanie i opis i wysyłkę,i ile zarobiłeś, bo według moich wyliczen gdybyś w tym czasie zajął sie normalna pracą pewnie lepiej byś na tym wyszedł. pozdrawiam i gratuluję zapału Odpowiedz Link Zgłoś
bbbb15 Re: z Ptaka na allegro 02.01.07, 23:08 muszę Cię zaskoczyć gdyż prace stałą mam a tym lumpem mnie po prostu zainteresowałeś i chciałem spróbować tego typu działaloności,z fotkami nie miałem problemu gdyz na allegro sprzedaje juz od bardzo dawna (moja zona prowadzi działalność związana ze sprzedażą odzieży tyle że nowej,więc nie jestem aż taki zielony) a pieniądze które zarabiam mam na porządne imprezy,nie są to jakieś duże kwoty (w granicach 600-900 zl) aczkolwiek mi w zupełności starczają czasu to troche zajmuje,ale nie ma nic za darmo,cierpliwy jestem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś