ka_zet Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 12:17 a_creep napisał: > Ryanair. Od maja. To koniec bydgoskiego lotniska! :-> Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 17:44 ka_zet napisał: > a_creep napisał: > > > Ryanair. Od maja. > > To koniec bydgoskiego lotniska! :-> creep wracaj na forum.i kto tu zmienia temat > Odpowiedz Link Zgłoś
bydsk Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 13:05 Ciekawe ile miasto Bydgoszcz zapłaci za tą usługę transportową? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 13:09 > Ciekawe ile miasto Bydgoszcz zapłaci za tą usługę transportową? ;-) Ciekawsze, czy w związku z tym miasto Bydgoszcz zajmie się promocją, albo chociaż zrezygnuje z kłamstw na stronie przewoźnika. O informacji na dworcu PKP o tym jak dojechać na lotnisko to już nawet nie marzę, bo pan prezydent ani jego asystent tej informacji nie potrzebują. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 19:42 a_creep napisał: > > Ciekawe ile miasto Bydgoszcz zapłaci za tą usługę transportową? ;-) > > Ciekawsze, czy w związku z tym miasto Bydgoszcz zajmie się promocją, albo > chociaż zrezygnuje z kłamstw na stronie przewoźnika. O informacji na dworcu PKP > o tym jak dojechać na lotnisko to już nawet nie marzę, bo pan prezydent ani jeg > o > asystent tej informacji nie potrzebują. ;-) Jakie kłamstwa Pan asystent i Pan Prezydent wypisują? Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Nowe loty - Dublin 10.01.07, 11:24 > Jakie kłamstwa Pan asystent i Pan Prezydent wypisują? 1. Jaki związek ma twój post z tym na co odpowiadasz? 2. Jeśli się pan asystent zgodzi, to postaram się o jego kłamstwach napisać na forum. Chciał jednak być anonimowy. W jednej sprawie napisałem do niego maila. Oczywiście nie odpisał. 3. O kłamstwach pana prezydenta pisałem tyle, że mógłbyś już poczytać. Dla przypomnienia chociażby: - Międzynarodowy konkurs architektoniczny na jesień 2006. - Lodowisko na jesień 2007 (obiecywane już po projekcie budżetu). Odpowiedz Link Zgłoś
bydsk 1000000 PLN 10.01.07, 11:08 Słownie: jeden milion złotych...tyle Bydgoszcz zapłaci daniny na rzecz irladzkiego RYANAIR-a za tą skromną usługę transportową (informacja własna z pewnego żródła)...Czy to aby nie przesada? Chociaż z drugiej strony,jak to słusznie stwierdził miłościwie nam panujacy,jest to dużo mniej niż w przypadku faktycznych dopłat do lotów do Londynu...Tak czy inaczej,za tą promocją na bilety do Dublina stoi miasto Bydgoszcz jako sponsor emigracji zarobkowej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: 1000000 PLN 10.01.07, 11:29 > stoi miasto Bydgoszcz jako sponsor emigracji zarobkowej :-) Wiesz... Kiedyś jakiś urzędnik się wypowiadał, że bydgoski ratusz, by zatrzymać młodych ludzi w Bydgoszczy... organizuje im praktyki w angielskich hotelach. Odpowiedz Link Zgłoś
marboro2 Re: czekamy na wizzair 11.01.07, 00:24 aby ryanair nie czul sie za pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: co na to... ? 09.01.07, 17:55 Krysmat właśnie dowiedział sie o Dublinie, niedługo dowie sie o czymś też interesujacym! Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: co na to... ? 09.01.07, 19:47 mac_byd napisał: > Krysmat właśnie dowiedział sie o Dublinie, niedługo dowie sie o czymś też > interesujacym! Mac byd super sprawa zaczynam wirzyc ze naprawde cos wiesz.Uchyl rabka tajemnicy Odpowiedz Link Zgłoś
bydsk Re: co na to... ? 10.01.07, 11:13 Też chętnie bym się dowiedział o czymś interesującym :-) Czyżbys miał jakieś dobre informacje z ukochanego przez Ciebie ośrodka władzy samorządowej szczebla wojewódzkiego? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: co na to... ? 09.01.07, 19:44 coooler1 napisał: > co na to krysmat ? Wow ciesze sie bardzo, zatkalo mnie,odszczekuje to co pisalem.Jest polaczenie na wiosne .tak jak zapowiadal.Teraz mam nadzieje ze w rokladzie jesiennym zwieksza czestotliwosc lotow.Super!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patriota_lokalny Szkoda, że tylko dwa loty. 09.01.07, 19:00 Kierunek jest tak popularny, że w maju i czerwcu najtańszy lot kosztuje już 99 zł. Jak tak dalej pójdzie, to za tydzień wszystkie bilety będą sprzedane. Szkoda tylko, że to jednak Rynair, ale dziękujemy Panie Prezesie, że wywiązzał się pan z CZESCI obietni.c Teraz czekamy na kolejne loty. Może Południe Europy - np. Barcelona? Odpowiedz Link Zgłoś
bydsk Bez przesady z tym Hydzikem... 10.01.07, 11:41 Nie przesadzałbym tak z tym Hydzikiem i jego zasługami dla PLB...Poki co dokonał bez porównania mniej niż Makowski,a ten też nie był,jak wiadomo ideałem...Oczywiście,że loty do Dublina to krok ku lepszemu,ale ten krok został okupiony moim zdaniem zbyt wysoka ceną,która pogarsza i tak nie najlepszy bilans finasowy PLB...Martwi mnie też zaniechanie pomysłu budowy terminalu cargo...Wczoraj o tym nawet nie wspomniał...Mam wrażenie,że nigdy nie chciał go budować(podobnie jak Makowski),tylko tworzył wizję wszechmogaącego prezesa...Opinia jaka przywlókł za sobą z Krakowa zdaje się zaprzeczać jego wirtualnym umiejetnościom menadżerskim... Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Bez przesady z tym Hydzikem... 10.01.07, 12:04 Poki co dokonał bez porównania mniej niż Makowski ?? Nie byłbym tego taki pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 info 09.01.07, 21:05 www.ryanair.com/site/PL/newroutes.php? www.radiopik.pl/go.php/wiadomosci/z_regionu/art2402.html Odpowiedz Link Zgłoś
patriota_lokalny Oprócz Szczecina cały kraj lata do Dublina 09.01.07, 21:08 Skąd radio PiK ma te informacje o Kopenhadze i Frankfurcie? Chciałbym w to uwierzyć, ale kiedy i z jakim przewoźnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Oprócz Szczecina cały kraj lata do Dublina 09.01.07, 21:12 Moim zadaniem nadal trzeba zabiegac o polaczenia do tych krajow do ktorych nasi rodacy lataja w celach zarobkowych!!! Teraz czas na Szkocje czy Wlochy! Odpowiedz Link Zgłoś
patriota_lokalny Re: Oprócz Szczecina cały kraj lata do Dublina 09.01.07, 21:15 gracz_nr_1 napisał: > Moim zadaniem nadal trzeba zabiegac o polaczenia do tych krajow do ktorych nasi > > rodacy lataja w celach zarobkowych!!! Teraz czas na Szkocje czy Wlochy! I uważam, że masz rację. Oba kierunki były z pewnością rentowne, ale jakby Szkocja miała być następny kierunkiem, to zaczynam się obowiać, że wyspacjelizujemy się w kierunku brytyjskim. A Europa to nie tylko Wyspy. Odpowiedz Link Zgłoś
arkadius003 Re: Oprócz Szczecina cały kraj lata do Dublina 09.01.07, 21:13 Zapewne z powietrza xD Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Oprócz Szczecina cały kraj lata do Dublina 09.01.07, 21:21 Szkocja to bylby strzal w dziesiatke! Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Oprócz Szczecina cały kraj lata do Dublina 09.01.07, 21:25 Biedny areczku nie bój się. Przyszły rok to w 100% Kopenhaga i Frankfurt. Ja ci to mówię! Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Oprócz Szczecina cały kraj lata do Dublina 09.01.07, 21:35 Kurde ale sie ciesze z tego Dublina :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Oprócz Szczecina cały kraj lata do Dublina 09.01.07, 23:23 A co lecisz tam? Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 21:39 Na jesien wieksza czestotliwosc do Dublina i jakby jakies jedno nowe jeszcze w tym roku to byloby super. Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 22:01 W Zbliżeniach mówili że Bydgoszcz była ostatnim potrem potniczym w Polsce bez połączeń do Dublina. Nie chcę się więc teraz dowiadywać od Dombrowicza rzeczy w stylu że to połączenie to wyjątkowe wyróżnienie i prestiż dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 22:03 Dombrowicz pie.. glupoty, zreszta jak zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 22:16 gracz_nr_1 napisał: > Dombrowicz pie.. glupoty, zreszta jak zawsze!!! mowil prawde.widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 22:48 > widzialem To co konkretnie powiedział, spamerze? Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Wszystko fajnie, ale ja nadal czekam na... 10.01.07, 00:02 inną linię lotniczą, która będzie obsługiwała bydgoskie lotnisko, np. Wizzair . Ale prezes Hydzik coś wspominał o rozmowachz innymi przewoźniakmi, także jestem dobrej myśli :) Dzięki Bogu, że tamten prezes wyleciał na zbity p... Odpowiedz Link Zgłoś
marboro2 Re: Wszystko fajnie, ale ja nadal czekam na... 10.01.07, 00:04 coooler1 napisał: > inną linię lotniczą, która będzie obsługiwała bydgoskie lotnisko, np. Wizzair . > Ale prezes Hydzik coś wspominał o rozmowachz innymi przewoźniakmi, także > jestem dobrej myśli :) > Dzięki Bogu, że tamten prezes wyleciał na zbity p... Wizzair oczywiscie bylby dobry taka konkurencja dla Ryanair.Tamtego to nawet nie nazywaj prezesem bo obrazasz innych prezesow Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Wszystko fajnie, ale ja nadal czekam na... 10.01.07, 00:14 Fakt. Tamtego nazwałbym darmozjadem. Odpowiedz Link Zgłoś
marboro2 Re: Wszystko fajnie, ale ja nadal czekam na... 10.01.07, 00:16 coooler1 napisał: > Fakt. Tamtego nazwałbym darmozjadem. ja bym go do sadu podal o dzialanie na szkode firmy Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Wszystko fajnie, ale ja nadal czekam na... 10.01.07, 00:18 Było, minęło. Teraz czas na panią Loose. Oraz na dyrektora Miejskiego Ośrodka Kultury który to był odpowiedzialny za przygotowanie m/ in/ repertuaru na sylwestra. Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 i 20 mln bedzie 10.01.07, 16:16 www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=494&NrSection=1&NrArticle=53801&IdTag=85 Odpowiedz Link Zgłoś