Dodaj do ulubionych

Nowe loty - Dublin

09.01.07, 12:11
Ryanair. Od maja.
Obserwuj wątek
    • ka_zet Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 12:17
      a_creep napisał:

> Ryanair. Od maja.

To koniec bydgoskiego lotniska! :->
      • tlss Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 12:31
        skąd ta wiadomośc ?
        • a_creep Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 12:40
          Ze strony Ryanair.
      • maximus100 Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 17:44
        ka_zet napisał:

> a_creep napisał:
        >
        > > Ryanair. Od maja.
        >
        > To koniec bydgoskiego lotniska! :->
        creep wracaj na forum.i kto tu zmienia temat
        >
    • a_creep Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 12:40
      Środa i sobota.
      • bydsk Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 13:05
        Ciekawe ile miasto Bydgoszcz zapłaci za tą usługę transportową? ;-)
        • a_creep Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 13:09
          > Ciekawe ile miasto Bydgoszcz zapłaci za tą usługę transportową? ;-)

Ciekawsze, czy w związku z tym miasto Bydgoszcz zajmie się promocją, albo
          chociaż zrezygnuje z kłamstw na stronie przewoźnika. O informacji na dworcu PKP
          o tym jak dojechać na lotnisko to już nawet nie marzę, bo pan prezydent ani jego
          asystent tej informacji nie potrzebują. ;-)
          • zonc Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 19:42
            a_creep napisał:

> > Ciekawe ile miasto Bydgoszcz zapłaci za tą usługę transportową? ;-)
            >
            > Ciekawsze, czy w związku z tym miasto Bydgoszcz zajmie się promocją, albo
            > chociaż zrezygnuje z kłamstw na stronie przewoźnika. O informacji na dworcu PKP
            > o tym jak dojechać na lotnisko to już nawet nie marzę, bo pan prezydent ani jeg
            > o
            > asystent tej informacji nie potrzebują. ;-)

Jakie kłamstwa Pan asystent i Pan Prezydent wypisują?
            • a_creep Re: Nowe loty - Dublin 10.01.07, 11:24
              > Jakie kłamstwa Pan asystent i Pan Prezydent wypisują?

1. Jaki związek ma twój post z tym na co odpowiadasz?

2. Jeśli się pan asystent zgodzi, to postaram się o jego kłamstwach napisać na
              forum. Chciał jednak być anonimowy. W jednej sprawie napisałem do niego maila.
              Oczywiście nie odpisał.

3. O kłamstwach pana prezydenta pisałem tyle, że mógłbyś już poczytać. Dla
              przypomnienia chociażby:

- Międzynarodowy konkurs architektoniczny na jesień 2006.
              - Lodowisko na jesień 2007 (obiecywane już po projekcie budżetu).
        • bydsk 1000000 PLN 10.01.07, 11:08
          Słownie: jeden milion złotych...tyle Bydgoszcz zapłaci daniny na rzecz
          irladzkiego RYANAIR-a za tą skromną usługę transportową (informacja własna z
          pewnego żródła)...Czy to aby nie przesada? Chociaż z drugiej strony,jak to
          słusznie stwierdził miłościwie nam panujacy,jest to dużo mniej niż w przypadku
          faktycznych dopłat do lotów do Londynu...Tak czy inaczej,za tą promocją na
          bilety do Dublina stoi miasto Bydgoszcz jako sponsor emigracji zarobkowej :-)
          • a_creep Re: 1000000 PLN 10.01.07, 11:29
            > stoi miasto Bydgoszcz jako sponsor emigracji zarobkowej :-)

Wiesz... Kiedyś jakiś urzędnik się wypowiadał, że bydgoski ratusz, by zatrzymać
            młodych ludzi w Bydgoszczy... organizuje im praktyki w angielskich hotelach.
            • bydsk Re: 1000000 PLN 10.01.07, 11:46
              Zaiste zacna to idea ;-)
          • marboro2 Re: czekamy na wizzair 11.01.07, 00:24
            aby ryanair nie czul sie za pewnie
    • coooler1 co na to... ? 09.01.07, 17:40
      co na to krysmat ?
      • mac_byd Re: co na to... ? 09.01.07, 17:55
        Krysmat właśnie dowiedział sie o Dublinie, niedługo dowie sie o czymś też
        interesujacym!
        • krysmat Re: co na to... ? 09.01.07, 19:47
          mac_byd napisał:

> Krysmat właśnie dowiedział sie o Dublinie, niedługo dowie sie o czymś też
          > interesujacym!

Mac byd super sprawa zaczynam wirzyc ze naprawde cos wiesz.Uchyl rabka tajemnicy
        • bydsk Re: co na to... ? 10.01.07, 11:13
          Też chętnie bym się dowiedział o czymś interesującym :-) Czyżbys miał jakieś
          dobre informacje z ukochanego przez Ciebie ośrodka władzy samorządowej szczebla
          wojewódzkiego? ;-)
      • krysmat Re: co na to... ? 09.01.07, 19:44
        coooler1 napisał:

> co na to krysmat ?

Wow ciesze sie bardzo, zatkalo mnie,odszczekuje to co pisalem.Jest polaczenie
        na wiosne .tak jak zapowiadal.Teraz mam nadzieje ze w rokladzie jesiennym
        zwieksza czestotliwosc lotow.Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • patriota_lokalny Szkoda, że tylko dwa loty. 09.01.07, 19:00
      Kierunek jest tak popularny, że w maju i czerwcu najtańszy lot kosztuje już 99
      zł. Jak tak dalej pójdzie, to za tydzień wszystkie bilety będą sprzedane.
      Szkoda tylko, że to jednak Rynair, ale dziękujemy Panie Prezesie, że wywiązzał
      się pan z CZESCI obietni.c Teraz czekamy na kolejne loty. Może Południe Europy -
      np. Barcelona?
      • bydsk Bez przesady z tym Hydzikem... 10.01.07, 11:41
        Nie przesadzałbym tak z tym Hydzikiem i jego zasługami dla PLB...Poki co
        dokonał bez porównania mniej niż Makowski,a ten też nie był,jak wiadomo
        ideałem...Oczywiście,że loty do Dublina to krok ku lepszemu,ale ten krok został
        okupiony moim zdaniem zbyt wysoka ceną,która pogarsza i tak nie najlepszy
        bilans finasowy PLB...Martwi mnie też zaniechanie pomysłu budowy terminalu
        cargo...Wczoraj o tym nawet nie wspomniał...Mam wrażenie,że nigdy nie chciał go
        budować(podobnie jak Makowski),tylko tworzył wizję wszechmogaącego
        prezesa...Opinia jaka przywlókł za sobą z Krakowa zdaje się zaprzeczać jego
        wirtualnym umiejetnościom menadżerskim...
        • coooler1 Re: Bez przesady z tym Hydzikem... 10.01.07, 12:04
          Poki co dokonał bez porównania mniej niż Makowski ??
          Nie byłbym tego taki pewien.
    • gracz_nr_1 info 09.01.07, 21:05
      www.ryanair.com/site/PL/newroutes.php?
      www.radiopik.pl/go.php/wiadomosci/z_regionu/art2402.html
      • patriota_lokalny Oprócz Szczecina cały kraj lata do Dublina 09.01.07, 21:08
        Skąd radio PiK ma te informacje o Kopenhadze i Frankfurcie? Chciałbym w to
        uwierzyć, ale kiedy i z jakim przewoźnikiem?
        • gracz_nr_1 Re: Oprócz Szczecina cały kraj lata do Dublina 09.01.07, 21:12
          Moim zadaniem nadal trzeba zabiegac o polaczenia do tych krajow do ktorych nasi
          rodacy lataja w celach zarobkowych!!! Teraz czas na Szkocje czy Wlochy!
          • patriota_lokalny Re: Oprócz Szczecina cały kraj lata do Dublina 09.01.07, 21:15
            gracz_nr_1 napisał:

> Moim zadaniem nadal trzeba zabiegac o polaczenia do tych krajow do ktorych nasi
            >
            > rodacy lataja w celach zarobkowych!!! Teraz czas na Szkocje czy Wlochy!

I uważam, że masz rację. Oba kierunki były z pewnością rentowne, ale jakby
            Szkocja miała być następny kierunkiem, to zaczynam się obowiać, że
            wyspacjelizujemy się w kierunku brytyjskim. A Europa to nie tylko Wyspy.
        • arkadius003 Re: Oprócz Szczecina cały kraj lata do Dublina 09.01.07, 21:13
          Zapewne z powietrza xD
          • gracz_nr_1 Re: Oprócz Szczecina cały kraj lata do Dublina 09.01.07, 21:21
            Szkocja to bylby strzal w dziesiatke!
          • mac_byd Re: Oprócz Szczecina cały kraj lata do Dublina 09.01.07, 21:25
            Biedny areczku nie bój się. Przyszły rok to w 100% Kopenhaga i Frankfurt. Ja ci
            to mówię!
            • gracz_nr_1 Re: Oprócz Szczecina cały kraj lata do Dublina 09.01.07, 21:35
              Kurde ale sie ciesze z tego Dublina :-)))
              • mac_byd Re: Oprócz Szczecina cały kraj lata do Dublina 09.01.07, 23:23
                A co lecisz tam?
    • krysmat Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 21:39
      Na jesien wieksza czestotliwosc do Dublina i jakby jakies jedno nowe jeszcze w
      tym roku to byloby super.
      • ser.86 Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 22:01
        W Zbliżeniach mówili że Bydgoszcz była ostatnim potrem potniczym w Polsce bez
        połączeń do Dublina.
        Nie chcę się więc teraz dowiadywać od Dombrowicza rzeczy w stylu że to
        połączenie to wyjątkowe wyróżnienie i prestiż dla miasta.
        • gracz_nr_1 Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 22:03
          Dombrowicz pie.. glupoty, zreszta jak zawsze!!!
          • maximus100 Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 22:16
            gracz_nr_1 napisał:

> Dombrowicz pie.. glupoty, zreszta jak zawsze!!!
            mowil prawde.widzialem
            • a_creep Re: Nowe loty - Dublin 09.01.07, 22:48
              > widzialem

To co konkretnie powiedział, spamerze?
              • coooler1 Wszystko fajnie, ale ja nadal czekam na... 10.01.07, 00:02
                inną linię lotniczą, która będzie obsługiwała bydgoskie lotnisko, np. Wizzair .
                Ale prezes Hydzik coś wspominał o rozmowachz innymi przewoźniakmi, także
                jestem dobrej myśli :)
                Dzięki Bogu, że tamten prezes wyleciał na zbity p...
                • marboro2 Re: Wszystko fajnie, ale ja nadal czekam na... 10.01.07, 00:04
                  coooler1 napisał:

> inną linię lotniczą, która będzie obsługiwała bydgoskie lotnisko, np.
                  Wizzair .
                  > Ale prezes Hydzik coś wspominał o rozmowachz innymi przewoźniakmi, także
                  > jestem dobrej myśli :)
                  > Dzięki Bogu, że tamten prezes wyleciał na zbity p...

Wizzair oczywiscie bylby dobry taka konkurencja dla Ryanair.Tamtego to nawet
                  nie nazywaj prezesem bo obrazasz innych prezesow
                  • coooler1 Re: Wszystko fajnie, ale ja nadal czekam na... 10.01.07, 00:14
                    Fakt. Tamtego nazwałbym darmozjadem.
                    • marboro2 Re: Wszystko fajnie, ale ja nadal czekam na... 10.01.07, 00:16
                      coooler1 napisał:

> Fakt. Tamtego nazwałbym darmozjadem.

ja bym go do sadu podal o dzialanie na szkode firmy
                      • coooler1 Re: Wszystko fajnie, ale ja nadal czekam na... 10.01.07, 00:18
                        Było, minęło. Teraz czas na panią Loose. Oraz na dyrektora Miejskiego Ośrodka
                        Kultury który to był odpowiedzialny za przygotowanie m/ in/ repertuaru na
                        sylwestra.
                        • gracz_nr_1 i 20 mln bedzie 10.01.07, 16:16
                          www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=494&NrSection=1&NrArticle=53801&IdTag=85
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka