kreatywny2 05.12.12, 15:41 Witam mam pytanie kto gra w tą serię,a konkretnie chodzi mi o Brotherhood.Bym potrzebował pomocy i wskazówek jak jest ktoś niech wpisuje sie tutaj lub piszę na pocztę adres michal2159@vp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreatywny2 Re: Kto gra w Assassin's Creed ? 05.12.12, 18:04 I jak nikt nie gra w tą grę?jeśli ktoś się zdecyduję niech piszę bym był wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do micha Re: Kto gra w Assassin's Creed ? IP: *.play-internet.pl 05.12.12, 18:48 michu pipo Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywny2 Re: Kto gra w Assassin's Creed ? 05.12.12, 21:24 Widzę,że tutaj tylko same debile bo jak maja być takie odpowiedzi to żal,że ktoś wymyślił forum,a ten co tak napisał niech nic już nie piszę bo takich odpowiedzi nie chciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest Re: Kto gra w Assassin's Creed ? IP: *.tvgawex.pl 08.12.12, 16:37 Pomijając najnowszą odsłonę gry resztę znam na pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywny2 Re: Kto gra w Assassin's Creed ? 08.12.12, 19:42 To widzę,że ktoś gra w tą serie to dobrze ja dopiero zacząłem grać,ale nie wiem czy dobrze robię i te misje poboczne itp jak możesz napisz na pocztę swoja pocztę to jak możesz mi pomóc.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest Re: Kto gra w Assassin's Creed ? IP: *.tvgawex.pl 09.12.12, 16:25 Jak co masz już na poczcie wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś