Dodaj do ulubionych

Kibelek który nie chlapie.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 17:23
Pomóżcie mi znaleźć kibelek z którego można korzystać bez
funkcji "podmywania". Muszę kupić w najbliższym czasie dwie sztuki a nie chcę
mieć dodatkowych atrakcji. Funkcja chlupania w tyłek po zrobieniu kupy podoba
się baaardzo mojemu dziecku ale niestety nie nam. Macie na pewno wypróbowane
modele...prawda?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mif Re: Kibelek który nie chlapie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 17:32
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=653&w=32010238&a=32010238
    • Gość: gość22 Re: Kibelek który nie chlapie. IP: *.magma-net.pl 21.01.07, 20:05
      szukaj muszli klozetowej z tzw.półką,obecnie trudno dostępna,nie wiem dlaczego
      ich nie produkują,w jednym sklepie widziałem taką ale nie pamietam nazwy
      producenta,mnie też wkurza to przymusowe podmywanie i gdy robiłem remont
      łazienki to z tego względu zostawiłem starą muszlę i do tej pory jestem z niej
      zadowolony a przekonał mnie do niej pewien chirurg z Katowic wykonujacy
      operacje na układzie trawiennym,zalecający aby co jakis czas spojrzeć na to co
      wydalamy aby w porę zauważyc co dzieje sie ze stolcem bo tam są pierwsze objawy
      chorób układu trawiennego
      • Gość: mif Re: Kibelek który nie chlapie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 20:56
        Muszlę produkuje Koło. Seria: Nova
        www.kolo.com.pl/produkt_sku_6.html
        • Gość: Kasia Re: Kibelek który nie chlapie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:32
          Tej muszli z Koła nie polecam. Też koniecznie chciałam półeczkę, a teraz jestem
          strasznie wkurzona, bo przy spuszczaniu wody dużo wydostaje się poza muszlę i to
          przy opuszczonej desce. Nawet kosz stojący za muszlą obrywa rykoszetem. ;) Wiem,
          że nie wszystkie "z półeczkami" tak mają, bo u moich rodziców jest jakiś stary
          model i problemu z chlapaniem przy spłukiwaniu nie ma.
          • blaszany_dzwoneczek Re: Kibelek który nie chlapie. 25.01.07, 14:13
            Ja też mam ten kibelek z Koła z półką - i u nas na szczęście nie chlapie naokoło
            przy spłukiwaniu nawet przy podniesionej desce.
          • Gość: mif Re: Kibelek który nie chlapie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 17:59
            > że nie wszystkie "z półeczkami" tak mają, bo u moich rodziców jest jakiś stary
            > model i problemu z chlapaniem przy spłukiwaniu nie ma.

Pewnie kupiłaś w promocji, bo taniej[2 gatunek, albo poza wyborem] :(
            Mam z Koła i nie chlapie, a znajomi też się nie skarżą.
    • Gość: A. Re: Kibelek który nie chlapie. IP: *.172.103-84.rev.gaoland.net 22.01.07, 04:56
      Ale w czym problem? Przecież wodę spuszcza się po wstaniu z sedesu i zamknięciu
      klapy, więc co za różnica czy kibel robi plum, czy chlap, czy w ogóle nic?
      • kreatywni Re: Kibelek który nie chlapie. 22.01.07, 10:20
        Gość portalu: A. napisał(a):

> Ale w czym problem? Przecież wodę spuszcza się po wstaniu z sedesu i
        zamknięciu
        > klapy, więc co za różnica czy kibel robi plum, czy chlap, czy w ogóle nic?

No właśnie tyż jestem ciekawa...
        • tivlaf Re: Kibelek który nie chlapie. 22.01.07, 13:13
          Autor wątku raczej nie miał na myśli spuszczania wody, jak sądzę...
          • kreatywni Re: Kibelek który nie chlapie. 22.01.07, 15:25
            tivlaf napisała:

> Autor wątku raczej nie miał na myśli spuszczania wody, jak sądzę...

Hmn... więc co? Uświadomcie mnie biedną bo temat mnie zaintrygował... Nie będe
            mogła w nocy spać ;-)
            • blaszany_dzwoneczek Re: Kibelek który nie chlapie. 22.01.07, 15:31
              Ano chodzi o to, że jak większy kawałek chlupnie prosto do wody, to nieraz i do
              pupy to chlupnięcie doleci. Naprawdę nie zadarzyło Ci się to? Ja zaliczam się do
              grona miłośników sedesów z półką - z tegoż powodu właśnie :-)
    • Gość: gość Re: Kibelek który nie chlapie. IP: *.magma-net.pl 22.01.07, 13:59
      zadajecie głupie pytania jakby wam sracz nie ochlapał nigdy dupy
      • Gość: mif Re: Kibelek który nie chlapie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:00
        Jak jest z półką, to nie chlapie :)
        • Gość: gosc Re: Kibelek który nie chlapie. IP: *.acn.waw.pl 23.01.07, 15:09
          w zwyklej latrynie też nie chlapie i nie robi ani plum, ani plim tylko plask i
          do dupy nie dosięgnie na 100%. Jak jest za pełno kopiesz nowy dołek i
          przestawiasz latrynę. Przy okazji rozruszasz sie troche.
          • vascator Re: Kibelek który nie chlapie. 23.01.07, 15:43
            Półkowych nie polecam-Okrutnie smierdzi...

Ps:Ja nigdy nie mialem takich problemow z chlapaniem.
            • Gość: gość Re: Kibelek który nie chlapie. IP: *.magma-net.pl 23.01.07, 16:18
              a czemu ma śmierdzieć jak ktoś nie myje kibla to zawsze śmierdzi czy jest z
              półką czy bez
              • Gość: adamus Re: Kibelek który nie chlapie. IP: 195.47.201.* 31.01.07, 11:15
                To nie muszla smierdzi tylko balasy, które leża na półce zanim zostaną
                spłukane :) Zupełnie nie da rady poczytać gazety w takich warunkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka