Dodaj do ulubionych

wkurzający współlokatorzy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 17:25
Tak, wiem, takie wątki były, ale sa zarchiwizowane i nijak do nich coś
dopisać. A ja muszę się wyżyć ;-)

Jak to kurcze jest, że laski deklarujące pedantyzm w ogóle nie sprzątają po
sobie w kuchni i łazience!!! Ich brudne gary leżą w zlewie, kuchenka się
lepi, w łazience waciki po demakijażu, ale k..wa na ścianie w kuchni
poprzyklejane ,,urocze" obrazeczki, ,,...żeby było ładnie i estetycznie..."

No i skąd się bierze to przekonanie, że jak to nie jest własne mieszkanie to
można go roz...dolić?

Uczciwa rozmowa prosto w oczy nie pomaga.

Eh.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosciowa Re: wkurzający współlokatorzy IP: *.ichf.edu.pl 08.02.07, 17:55
      nie wiem, ale wkuzraja czulosci brand-new wspollokatora: 'ku..aaa, ty
      bezboznico, adwent sie dawno skonczyl"
      • juisy Re: wkurzający współlokatorzy 09.02.07, 01:01
        U mnie w składzie w akademiku sznowne Królowe i Królowie nie potrafią wziąć berła do ręki i kibla po sobie umyć! Zostawiają podpisany fajans!!! Nie mówiąc już o spłukaniu po sobie kabiny prysznicowej. To się w głowie nie mieści żeby ludzie którzy mają po dwadzieścia - dwadzieścia kilka lat nie potrafili takich czynności wykonać!!!
        • ibelin26 Re: wkurzający współlokatorzy 09.02.07, 08:47
          Może i nie potrafią albo i nie wiedzą że trzeba, bo do tej pory za nich robiła
          to mamusia. Dla nich do oczywiste że brudna łazienka sprzata się sama, czyste
          ubrania po prostu pojawiają sie same w szafie, tak samo jak czyste talerze i
          szklankiw szafce w kuchni, smieci z wiadra znikają.
        • penicylina81 Re: wkurzający współlokatorzy 16.05.07, 13:59
          juisy a może taki tekst nad sedesem byłby pomocny: POMÓŻ G..NIE RUSZYĆ W DALSZĄ
          DROGĘ!
          • kochanica-francuza Re: wkurzający współlokatorzy 16.05.07, 19:10
            penicylina81 napisała:

> juisy a może taki tekst nad sedesem byłby pomocny: POMÓŻ G..NIE RUSZYĆ W DALSZĄ
            >
            > DROGĘ!
            g...nu ;-)

niezłe, ale mogliby nie zrozumieć
    • Gość: cefal Re: wkurzający współlokatorzy IP: *.199.63.92.tesatnet.pl 16.05.07, 10:57
      Ja mieszkam z osoba, ktora nie posiada poczucia humoru, nigdy sie nie smieje! Jest poprostu niesympatyczna! Jakby nie miala chlopaka to zaryzykowalbym stwierdzeniem, ze brakuje jej bata.... Nie wiem o czym mam z nia rozmawiac, nie chce mi sie z nia rozmawiac. Jak przez przypadek znajdziemy sie w jednym pomieszczeniu to zawsze pierwsza moja mysla jest: "Czy okej bedzie to ,ze poprostu wyjde?", druga: "Pie.. nie wyjde!", trzecia: "Musze wyjsc... zaraz, teraz!".
      • Gość: Julka Re: wkurzający współlokatorzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:34
        Cefal, ona po prostu leci na Ciebie:)
      • kochanica-francuza Re: wkurzający współlokatorzy 16.05.07, 19:10
        Gość portalu: cefal napisał(a):

> Ja mieszkam z osoba, ktora nie posiada poczucia humoru, nigdy sie nie smieje! J
        > est poprostu niesympatyczna! Jakby nie miala chlopaka to zaryzykowalbym stwierd
        > zeniem, ze brakuje jej bata...

A tak to nie możesz biedaczku i masz dyskomfort poznawczy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka