Dodaj do ulubionych

TAK PO PROSTU

03.01.02, 11:12
Tak zwyczajnie............
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 11:12
      nooo.... i odkrywczo.... :o)))
      • jasmina_tdi Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 11:15
        ...idę sobie zamaszyscie, a wokoło lecą liście.....

mario2 napisał(a):

> nooo.... i odkrywczo.... :o)))

• mario2 Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 11:17
          liscie figowe? To musi byc niezly widok! :o)))
          • mirinda Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 11:27
            a ja nigdzie nie chodzę bo mam za krótki kabelek przy klawiaturze...........
            zresztąwieje za oknem - liście dawno warstwa śniegu przykryła,
            • jasmina_tdi Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 11:28
              ....a gdy leżę, czuje się jak zwierzę......
              • mario2 Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 11:36
                Jasminko: jak na kim lezysz? :o)))

Mirindo, czy nie czas pomyslec o stalym, sztywnym laczu? :o)))
                • oona Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 12:06
                  dziecko czuje się zgorszone!-chociaz dziecku nie powinno sie kojarzyc,bo jest
                  dzieckiem przeciez...
                  • mario2 Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 12:07
                    Twoje dziecko?
                    • oona Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 12:08
                      kitkowe
                      • mario2 Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 12:26
                        hmmm, to moze tatus zadbalby o uswiadomienie dziecka?
                        • oona Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 12:29
                          wystarczy,jesli dziecko połazikuje po forum...tym,albo innym
                          • mario2 Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 13:05
                            Chyba mi nie powiesz, ze lazisz na Forum "Osla Lawka"

Za takie zaniedbania odbierzemy Kitkowi prawa rodzicielskie!
                            • oona Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 13:10
                              próbował,blokował,zakazywał....ale kto się boi kitka?! :)))chyba tu nie
                              zajrzy??...
                              • mario2 Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 13:35
                                Nie badz tego taka pewna! Juz za sam fakt rommowy ze mna czeka Cie chlosta
                                psychiczna :O)))
                                • oona Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 13:49
                                  chłosta psychiczna...a pózniej pewnie szantaż emocjonalny
                                  • mario2 Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 13:57
                                    a wszystko po to, by pozniej moc jako dobry tatus dziewczynke z dolka
                                    wyciagac! :o)))
                                    Albo pod innym nickiem pokladac sie ze smiechu!
                                    • oona Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 14:02
                                      to chyba własnie po to kochana gazeta stworzyła nam mozliwosc bezadresowego
                                      logowania sie na niej...jak sie człowiek nudzi to w ostatecznosci sam ze soba
                                      moze pogadac,pokłócić się,poprowokowac,namieszać,zamieszac
                                      • mario2 Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 14:06
                                        owszem, ale czy wykorzystywanie tego w nadmiarze nie jest no..., troszeczke
                                        przesadzone :o)))
                                        • oona Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 14:14
                                          swoją drogą ciekawe jak wygląda forumowa szara strefa-w dziedzinie
                                          wykorzystywania tej mozliwosci....
                                          • mario2 Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 14:25
                                            No jak to jak??? Nie zauwazasz tego??? :o)))) 300% normy, mamy tutaj samych
                                            Pstrowskich! :o)))
                                            • oona Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 14:29
                                              obowiązuje tutaj 300% normy????jeej,trzeba by sie natychmiast dostosować!
                                              • mario2 Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 14:32
                                                hihi, przyklad z Mena brac trzeba. Toz to nasz forumowy Birktu w tej
                                                dziedzinie :o)))
                                                • oona Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 14:37
                                                  a to nawet ja w swej dzieciecej naiwnosci zauwazyłam...i mysle sobie,ze moze
                                                  nie muszę zakładac az trzech adresów-on wyrabia normę za mnie.I pewnie nie tylko
                                                  • mario2 Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 15:57
                                                    No Kitek za nim daleko nie odstaje :o)))))
                      • kitek1 UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 15:55
                        czemu, nic mi o naszym malenstwie nie pisalas,
                        • oona Re: UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 16:02
                          aaa nie chciałam ci głowy zawracac,z dziecmi tyle kłopotów,a twoja praca pewnie
                          stresujaca
                          • kitek1 Re: UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 16:05
                            ale ja chetnie uswiadomie nasze malenstwo, np. ze takie kable, jak mario2
                            kazdego sposobu sie lapia, byle tylko mamusie malenstwa soba zainteresowac,
                            • oona Re: UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 16:07
                              szczerze mówiąc to raczej mamusia za mariem sie szwendała...ale nie w celu
                              zdrady tatusia malenstwa tylko...tylko...tylko po co?!...
                              • kitek1 Re: UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 16:09
                                z nudow chyba,
                                • oona Re: UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 16:12
                                  o,właśnie!
                                  • kitek1 Re: UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 16:16
                                    to sobie jeszcze z nudow i malenstwu na spanie poczytajcie marysiowe bajeczki,
                                    a ja na razie do lasu ide,
                            • mario2 Re: UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 16:08
                              Kitku,
                              no wiesz. zarzucasz mi szerzenie deprawacji mlodych matek??? Toz to jedna w
                              Warszawie wlosy z wlasnego lona rwie, marzac o Tobie, a ja milcze jak
                              grob!!!!!!! O dzieci sie nie martw. Jak baby Cie zaatakuja _ sprobuje
                              zaadoptowac :o)))
                              • oona Re: UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 16:16
                                jedna tylko?na całą dużą Warszawę?!ee,i to ma być niby taki kobieciarz i
                                uwodziciel ten mój Kitek?!
                                • mario2 Re: UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 16:19
                                  Kiciu nie jest z Warszawy . Ja tez nie, chociaz.... :o))) Mam tu kobiete i juz
                                  3 tydzien u niej goszcze! A Ty takoz ze Stolycy?
                                  • oona Re: UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 16:22
                                    gościnna ta Twoja kobieta...
                                    ja nie ze stolycy,ja bliżej Kitka zdecydowanie...a żadna fama o jego podbojach
                                    mimo to do mnie nie dotarła...?
                                    • mario2 Re: UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 16:26
                                      no coz- Opole, Brzeg, Suchy Bor, czy Niemodlin, to to samo- wiadomosci sie
                                      golebiami przesyla! Mozesz wiec nie wiedziec! :o))
                                      • oona Re: UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 16:30
                                        ale ja centrum stolycy Dolnego śląska,gołębi tu w bród,cały balkon obsrany...a
                                        wiadomości żadnej!
                                        • mario2 Re: UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 16:32
                                          Coz- moze golebie sraja w alfabecie Morsea, a moze pismo wezelkowe
                                          uskuteczniaja? :o))) Pozdrow Magnolie, Potwora i jeszcze kilku przyjaciol
                                          netowych!
                                          • oona Re: UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 16:35
                                            ja się jeszcze raz przyjrzę,może ja te g...odczytywałam zbyt dosłownie?...
                                            A wrocławianie widac czują pociąg wielki do forum gazetowego
                                        • kitek1 Re: UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 16:32
                                          una paloma blanka, juz leci do Ciebie,
                                          • oona Re: UNECZKO!!!!!!!!!!!! 03.01.02, 16:36
                                            una palonka blanka...a na dworze mrrrrróz,za duzy kontrast Kitku!
                                            • oona tata nie wraca ranki i wieczory 03.01.02, 16:46
                                              matka z dzieckiem porzucona na mrozie!!...mężczyżni.....
                                              • kitek1 Re: tata nie wraca ranki i wieczory 03.01.02, 16:47
                                                jestem, jestem tylko troszeczke w lesie pobladzilem,
                                                • oona Re: tata nie wraca ranki i wieczory 03.01.02, 16:50
                                                  zauważyłam,chociaz przewaznie udaje,ze nie widze...tfu,miałam juz nie udawac.
                                                  Tak podejrzewałam,ze kobieta z dzieckiem traci na atrakcyjnosci....
                                                  • kitek1 Re: tata nie wraca ranki i wieczory 03.01.02, 16:52
                                                    nie traktuj mnie prosze, jak jakiegos samca pospolitego,
                                                  • oona Re: tata nie wraca ranki i wieczory 03.01.02, 16:54
                                                    ale ja przecież wiem,ze Ty jestes samiec niepospolity!...z innym nie chciałabym
                                                    mieć dziecięcia!
                                                  • mario2 Re: tata nie wraca ranki i wieczory 03.01.02, 16:54
                                                    a co ja mam powiedziec??? samiec z dzieckiem???
                                                  • oona Re: tata nie wraca ranki i wieczory 03.01.02, 16:57
                                                    samiec z dzieckiem..to tez conajmniej niepospolite!
                                                  • kitek1 Re: tata nie wraca ranki i wieczory 03.01.02, 16:59
                                                    starykon sie na mnie rzuca, za to ze mu lyczek herbaty jakas szkapa wypila,
                                                  • oona Re: tata nie wraca ranki i wieczory 03.01.02, 17:01
                                                    to ja mam Cię swoim kruchym ciałem osłaniać przed starymkoniem?..ok,dla Ciebie
                                                    wszystko!
                                                  • kitek1 Re: tata nie wraca ranki i wieczory 03.01.02, 17:03
                                                    schowam sie tu na chwilke, przytule do Ciebie, a potem znowu na niego warkne,
                                                  • oona Re: tata nie wraca ranki i wieczory 03.01.02, 17:05
                                                    zza moich pleców?..hihi...słodki z Ciebie bohater
                                                  • kitek1 Re: tata nie wraca ranki i wieczory 03.01.02, 17:09
                                                    troszeczke sie boje staregokonia, a teraz jeszcze romantycznego jaska
                                                    dziabnalem, wiec prosze, nie wyrzucaj mnie,
                                                  • oona Re: tata nie wraca ranki i wieczory 03.01.02, 17:15
                                                    ja Ciebie?!a skąd!miło mi czuć Twój oddech za swoimi plecami,w okolicy
                                                    karku.Mozesz pochuchac,bo mi chłodnawo?
                                                  • kitek1 Re: tata nie wraca ranki i wieczory 03.01.02, 17:17
                                                    chucham ze strachu i z sympatii, ale sie porobilo,
                                                  • oona Re: tata nie wraca ranki i wieczory 03.01.02, 17:19
                                                    ale nie boisz sie mnie,coo?Co prawda ja kobieta-oona-skorpion
                                                    nieboraczku,ale..to o niczym nie swiadczy!...
                                                  • kitek1 Re: tata nie wraca ranki i wieczory 03.01.02, 17:28
                                                    ide zrobic, to o czym od rana marze, caluje mamusie i nasze slodkie malenstwo,
                                                  • oona nie rób tego! 03.01.02, 17:34
                                                    ??????Kogoś zamord...?!Pa pa od mamusi i od maleństwa
                • jasmina_tdi Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 12:28
                  jak leze na kanapie i słodko sobie chrapie :-))))

mario2 napisał(a):

> Jasminko: jak na kim lezysz? :o)))
                  >
                  > Mirindo, czy nie czas pomyslec o stalym, sztywnym laczu? :o)))

• oona Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 12:33
                    chrapanie nie jest słodkie!!!...i ryma ni ma
          • Gość: mirinda Re: TAK PO PROSTU IP: *.giraud.fr 03.01.02, 12:43
            a ja nigdzie nie chodzę bo mam za krótki kabelek przy klawiaturze...........
            zresztąwieje za oknem - liście dawno warstwa śniegu przykryła,
            • mario2 Re: TAK PO PROSTU 03.01.02, 13:01
              Gość portalu: mirinda napisał(a):

> a ja nigdzie nie chodzę bo mam za krótki kabelek przy klawiaturze...........
              > zresztąwieje za oknem - liście dawno warstwa śniegu przykryła,

****Mirindo, czy nie czas pomyslec o stalym, sztywnym laczu? :o)))

• mirinda Re: TAK PO PROSTU 04.01.02, 10:47
                Witam Wszystkich w ten paskudny - bo strasznie zimny dzień.
                O czym mówię wiedzą wszyscy Ci którzy kozystaja z komunikacji miejskiej a ich
                autobusy nie zawsze są punktualne a nawet jak się pojawią to kierowcy nie
                bardzo wiedzą jak włączyć ogrzewanie............
                • leopard Re: TAK PO PROSTU 04.01.02, 11:01
                  A ja zawsze myślałem, że Mirinda najlepiej smakuje "z lodu". Nie, nie gniewaj
                  się, to taki żart na rozgrzewkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka