asia_asica 25.06.07, 13:02 To obrzydliwe. Znalazłam w brokułach połowę szczura. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie da się tego za bardzo nikomu zgłosić, a oni bezkarnie sprzedają ludziom TAKIE jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbigniew74 Re: Znalazłam pół szczura w mrożonce TESCO 25.06.07, 13:07 asia_asica napisała: > To obrzydliwe. Znalazłam w brokułach połowę szczura. Najgorsze w tym > wszystkim jest to, że nie da się tego za bardzo nikomu zgłosić, a oni > bezkarnie sprzedają ludziom TAKIE jedzenie. Jak to NIE DA się zgłosić? Masz tego szczura jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Znalazłam pół szczura w mrożonce TESCO 25.06.07, 13:09 tylko go nie rozmrażaj! a swoja drogą to ciekawe gdzie jest druga połówka? Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Re: Znalazłam pół szczura w mrożonce TESCO 25.06.07, 13:10 luckystrike napisał: > tylko go nie rozmrażaj! > > a swoja drogą to ciekawe gdzie jest druga połówka? > Jak to gdzie we frytkach mrożonych:) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Znalazłam pół szczura w mrożonce TESCO 25.06.07, 13:15 znam miejsce gdzie są świeże :( ale może autorka wątku szuka drugiej połówki? Odpowiedz Link Zgłoś
gph a jaka firma zrobiłą mrożonkę? 25.06.07, 13:23 no bo tesco jak tesco. raczej nie produkuje mrożonych brokułów... Odpowiedz Link Zgłoś
asia_asica Re: Znalazłam pół szczura w mrożonce TESCO 25.06.07, 13:52 Mam jeszcze tego szczura :-) Trzymam go na wypadek gdyby ktoś mógł mi doradzić komu mogę go pokazać. A nie da się zgłosić, bo wszedzie tylko przełączają mnie w jakiś martwy punkt gdzie nikt nie odbiera. Próbowałam zgłosić to do Tesco i do sanepidu. Na opakowaniu jest napisane : wyprodukowane w Unii Europejskiej dla Tesco. Producent nie jest wymieniony. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Znalazłam pół szczura w mrożonce TESCO 25.06.07, 14:17 Za to jest umieszczony "wprowadzający do obrotu" czyli Tesco. Odnieś paczkę wraz z dowodem zakupu i złóż reklamację. Ważne jest to, żeby było opakowanie wraz z kodem produkcji. Potrzebny kod produkcji będzie Tesco i producentowi do postępowania reklamacyjnego. Będą sprawdzać próby referencyjne w bibliotece prób i sprawdzać, gdzie towar z tej partii trafił do sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
amii2 Re: Znalazłam pół szczura w mrożonce TESCO 25.06.07, 14:04 Jak to nie ma gdzie zgłosić? Zanosisz zawartość wraz z opakowaniem do najbliższego Sanepidu. Reszta należy do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredka1 Re: Znalazłam pół szczura w mrożonce TESCO 25.06.07, 17:12 Jeżeli możesz /psychicznie/, zrób zdjęcie zwierzecia i wklej tutaj. TESCO straci więcej klientów niż można sobie wyobrazić. A okazanie w Sanepidzie jest konieczne ze wzgledów społecznych. Może będą bardziej uważać i uniknie się takich np. zakażeń jak w Szczecinie włośnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Znalazłam pół szczura w mrożonce TESCO 25.06.07, 14:21 ho ho, brokuły z wkładką mięsną? Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_na_wierzbie Re: Znalazłam pół szczura w mrożonce TESCO 25.06.07, 14:49 o fuuj! wspolczujee! marsz to natychmiast gdzies zglosic! PS: mi w sobote z brokuly 5 gasienic wyplynelo:) tyle ze warzywo swieze z kleparza bylo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 pół szczura w mrożonce 25.06.07, 17:56 ale zadnia czesc czy przodek? zadnia jest lepsza ale na przedniej mozesz jakas zupke lekka sprobowac...z tym ze sie dlugo gotuje...no i rzeczywiscie do brokulow idzie slabo lepszy jest z buraczkami trudny Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: pół szczura w mrożonce 25.06.07, 18:06 Znalazłam coś dla ciebie: portalwiedzy.onet.pl/1,15,8,23374310,65074762,2492154,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa wkładka to wkładka 25.06.07, 18:16 nieważne czy od ryja, czy od zadka ;) Pewnie że tylnia lepsza, bo i ogonek można sensownie zutylizować, zupkę jakąś ogonową uwarzyć, szyneczkę wykroić i uwędzić, a na resztkach to jeszcze jako-taki rosół na przednówku wyjdzie. Może na opakowaniu napisali coś o promocji? bonus wszakże ewidentny, najwyraźniej w trybie losowania przydzielony. No i jak w brokułach, to chyba lądowy a nie morski. Przynajmniej nie solony. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: wkładka to wkładka 25.06.07, 20:14 > Pewnie że tylnia lepsza, bo i ogonek można sensownie zutylizować, zupkę jakąś > ogonową uwarzyć, Słyszałam, że szczurze ogony są trujące. Odpowiedz Link Zgłoś
monia86wieliczka Re: Znalazłam pół szczura w mrożonce TESCO 25.06.07, 20:19 Fuuuu......A można wiedzieć w którym Tesco?pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Ty o tym lepiej głośno nie mów... 25.06.07, 20:45 Bo Ci jeszcze dopłacić każą...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Szczury są podobno 25.06.07, 21:17 bardzo ineligentne - ale pół -szczura to chyba pół-nteligenta no i wazne czy przywódca , czy " pionek ". Jak jakis ważniak , to radzę uważac - bo przyciagnie innych .. ))) nawet zamarzniętych i... Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: Szczury są podobno 25.06.07, 21:52 Powinnasc cale opakowanie odniesc do sklepu. Czy nie ma tam zadnego "punktu obslugi Klienta"? Telefony niewiele pomoga bo jak im udowodnisz tego szczura a jak go przyniesiesz to zadziala. A wogole....brokuly ze szczurem to juz takie danie nie wegetarianskie ale jakby z wkladka miesna. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Znalazłam pół szczura w mrożonce TESCO 26.06.07, 10:55 asia_asica napisała: > że nie da się tego za bardzo nikomu zgłosić TOZ powinien się tym zająć.. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Znalazłam pół szczura w mrożonce TESCO 26.06.07, 11:09 e-konsument.pl/pih.htm Odpowiedz Link Zgłoś
jolanttak Re: Znalazłam pół szczura w mrożonce TESCO 27.06.07, 02:51 A czy kupowałeś całego ??? Odpowiedz Link Zgłoś