sylwiaro2 28.02.08, 14:46 Co sądzicie o tym przedszkolu? Mój syn tam uczęszcza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
birmanek Re: Przedszkole Nr 126 na Różance-co sądzicie? 12.03.08, 20:10 Jestem niezadowolona, córcia chodzi tam drugi rok. Wiele możnaby zarzucić niestety. Po pierwsze brak stałej Pani w grupie, ciągle jest inna, bo główna opiekunka ciągle jest na zwolnieniu. Drugiej- stałej Pani nie ma, więc każdego dnia inna pani. To jakaś porażka, naprawdę. Zajęcie dodatkowe (odpłatne) np. tańce - moja córcia komentuje-że jej się nudzi, bo ciągle to samo robią, a generalnie nie pokazuje nic ciekawego z tych zajęć. Nie uczą żadnych wierszyków, piosenka jakaś jedna od początku roku.Zero inicjatyw typu wyjścia na zewnątrz - mam na myśli jakiś teatr, muzeum - cokolwiek. Wśród pracownic przedszkola czuć marazm i ogólne zmęczenie materiału - wnioskuję z ich wypowiedzi. Ciekawa jestem opinii innych mam/tatusiów. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaro2 Re: Przedszkole Nr 126 na Różance-co sądzicie? 18.03.08, 14:37 ja w zasadzie to sama nie wiem, co mam sadzic, Syn chodził wczesniej do żlobka i nie było problemu z porozumieniem się z paniami, ponieważ, tak jak mówisz zawsze były te same. W przedszkolu natomiast denerwuje mnie to, że jak przyprowadzam syna rano, to codziennie jest odprowadzany do innej grupy, a ja niestety odbierajac dziecko okolo 16:30 nie mam jak porozmawiac z jego pania.Widze sie z nia raz w tygodniu :-( Ostatnio usłyszałam, ze tydzień ją bardzo zmęczył, bo mój syn był wyjątkowo marudny, podobnie jak kilkoro innych dzieci(?!) Zauwazylam rowniez, ze faktycznie jest mało wyjść. Tylko jedno wyjscie do muzeum. Syn bedac w żłobku miał średnio dwa razy w miesiącu teatrzyki. Mimo ze nie kwapi sie do występów, to ze żłobka "przynosił" więcej piosenek itp. Odpowiedz Link Zgłoś