Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc w sciągnięciu schematów

22.03.09, 12:33
Znalazlam cztery obrazki na rosyjskiej stronie, zalogowalam sie, ale nie potrafie sciagnac schematow, gdyz pojawia sie napis nieautoryzowana
www.handmade.idvz.ru/forum/forum_posts.asp?TID=515&PN=2&TPN=32
podaje link do tej strony.
Moze ktos wie dlaczega tak sie dzieje i udzieli mi podpowiedzi, jak dalej postepowac, aby sciagnac wzory.
Prosze rowniez o schemat kolorow do obrazu firmy Dimemsions o nr 03767
to dziewczyna w bialej sukni trzymajaca wiazake kwiatow.
Dziekuje za pomoc. Beata
Obserwuj wątek
    • anutek115 Re: Proszę o pomoc w sciągnięciu schematów 22.03.09, 12:54
      Ja nie jestem zalogowana, a problemów ze ~ściaganiem schematów nie mam... Trzeba
      nacisnąć napis "схема" i się ściąga. Albo, jeśli wzór jest załączony w formie
      graficznej, zapisywać tak jak zwykły obrazek.
      • beatryczka1 Re: Proszę o pomoc w sciągnięciu schematów 22.03.09, 13:39
        A gdzie jest ten napis, ja go nie widze, chodzi mi o cztery obrazki z porami roku, jest tylko napis tut, gdy kilkam, to pojawsia sie napis i nie moge nic zrobic. Prosze podpowiedziec, co zle robie?
        Beata
        • anutek115 Re: Proszę o pomoc w sciągnięciu schematów 22.03.09, 13:49
          Poniżej informacji "Скачать файл" jest notka mówiaca, że można ściągnąć ten
          schemat z zagranicznych serwerów tylko po odwiedzeniu strony jakiegoś ze
          sponsorów (każą klikać "сюда"), obawiam się, ze te odwiedziny mogą byc płatne...
        • anutek115 Re: Proszę o pomoc w sciągnięciu schematów 22.03.09, 13:52
          A może i nie smile. Kliknęłam, na górze okienka wy~świetliła się informacja, że
          trzeba czekać 30 sekund, potem objawiło sie okienko: "Wpisz kod" i numerki do
          wpisania, podobno potem dostaje się dostęp do sciągnięcia schematu, ale
          przyznam, że tego już nie sprawdzałam smile...
          • muchatsetse1 Re: Proszę o pomoc w sciągnięciu schematów 22.03.09, 16:05
            Wielokrotnie był już opisywany sposób ściągania z handmade.idvz.ru.
            Po wpisaniu w naszą wyszukiwarkę słowa "handmade" wyświetla się to:
            szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=handmade&s.sm.title=&s.sm.forumXx=20039&sf=tresc&s.sm.aut
            hor=
            Trzeci wpis po wyszukaniu jest prostym odnośnikiem:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20039&w=91450832&a=91452520
            Warto czasami samemu ruszyć głową i wykazać trochę inteligencji
            zamiast tylko wołać: POMÓŻCIE. Gdzie pomoc potrzebna tam się pomaga,
            ale czasami ze strony niektórych hafciarek wołanie o pomoc jest
            zwykłą drogą na skróty. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka