Dodaj do ulubionych

kto kupił Bugaj?

09.07.05, 18:49
Nie wiecie przypadkiem kto kupił Bugaj?I co tam będzie robił?Bo, że ktoś
kupił to informacja sprawdzona.
Obserwuj wątek
    • maddox84 Re: kto kupił Bugaj? 09.07.05, 23:46
      A to ciekawe... widzialem kiedys jakis plan zagospodarowania przestrzeni Bugaja
      i bardzo mi sie podobal ale watpie czy kiedykolwiek zostanie zrealizowany dla
      zainteresowanych podaje link:
      www.um.piotrkow.pl/oferta/bugaj/bugajscand.jpg
      • mamatyzi Re: kto kupił Bugaj? 09.07.05, 23:54
        KOSMOS!!
        Ale to miasto miałoby to finansować?
      • panbrzydki Re: kto kupił Bugaj? 14.07.05, 00:48
        Bugaj zarasta i za kilka lat znów zniknie z krajobrazu.
    • daniela25 Re: kto kupił Bugaj? 09.07.05, 23:53
      Pewno, jakiś Tydgrys czy też Prezes albo jeszczwe inny z "kręgu". Niebawem
      wyjdzie.
      • noname10 Re: kto kupił Bugaj? 10.07.05, 01:43
        słuchajcie, kto by tego nie kupił (wątpię) to to co jest wrysowane na planie
        to "marzenie ściętej głowy". Nas już wtedy nie będzie. KRYTA PŁYWALNIA ???!!!!
        • kregi Re: kto kupił Bugaj? 10.07.05, 08:26
          Wy jeszcze wierzycie w plany zagospodarowania terenu :-)). Takie plany są po to
          aby ogłupiać ludzi. Patrz stadion miała byc działalnosc sportowa a co zoastało
          parking :-)).
          Jezeli ktos kupił teren przy bugaju to tylko po to aby wybudowac stacje
          benzynową, motel lub jakis bar przy obwodnicy i to wszystko.

pozdrawiam
          • coloquez Re: kto kupił Bugaj? 11.07.05, 08:25
            Święte słowa!!
    • kilwater3 ? 11.07.05, 22:15
      A kto sprzedał ?
      • mamatyzi Re: ? 11.07.05, 22:47
        Dobre pytanie!
        Prawda jest taka: niechcący (naprawdę) kupując w aptece leki dla Tyziuni
        usłyszałam pewną rozmowę tel.:że niejaki pan Zbyszek będąc przejazdem zakupił
        nasze miejskie bajorko.
        Informacja kto zacz potrzebna mi z pewnych względów....Więc jeśli ktoś wie, to
        niech mi powie...
        • kilwater3 Zle pytanie ! 12.07.05, 22:19
          Mysle, ze dobrze postawionym pytaniem byloby kto sprzedal Bugaj.
          Gdybys otrzymala odpowiedz na tak postawione pytanie, wtedy zasiegnelabys informacji u zrodla, kto
          to jest ten tajemniczy Zbyszek. Musi jest to ktos zasobny, ze przejazdem jezioro sobie kupuje na
          wlasnosc ;]
          Pozdrawiam
          • maddox84 Re: Zle pytanie ! 12.07.05, 22:55
            A moze to pewien pan deweloper z Piotrkowa :) ktorego nazwisko nie wiedziec
            czemu kojarzy mi sie z watacha ;)
            • noname10 Re: Zle pytanie ! 12.07.05, 23:58
              > A moze to pewien pan deweloper z Piotrkowa :) ktorego nazwisko nie wiedziec
              > czemu kojarzy mi sie z watacha ;)
              o inicjałach ZW widocznych gdze nie gdzie (kurcze jak to się pisze ?) ?
            • zjawiskowa Moderator analfabeta? 13.07.05, 23:03
              maddox84 napisał:

> A moze to pewien pan deweloper z Piotrkowa :) ktorego nazwisko nie wiedziec
              > czemu kojarzy mi sie z watacha ;)

Szczawiku, jak się chce być moderatorem, to warto najpierw poznać język, którym
              masz się zamiar posługiwać. WATAHA przez "h" a nie przez "ch". Inne słowo,
              pewnie dobrze ci znane, piszemy właśnie przez "ch".
              • maddox84 Re: Moderator analfabeta? 13.07.05, 23:17
                Oczywiscie jak sie nie ma argumentow to sie trzeba przyczepic do ortografii :/ a
                mowilas ze juz tutaj nie bedziesz zagladac... bardzo szkoda ze nie dotrzymalas
                slowa :(
              • maddox84 Nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie znasz... 13.07.05, 23:19
                analfabeta - czlowiek dorosly, nie umiejacy czytac ani pisac;

Nie wiem co jest gorsze pisac z bledami, czy uzywac slow ktorych znaczenia sie
                nie zna!
        • zjawiskowa To Tyziunia miała wypryski na dupie? 13.07.05, 23:05
          mamatyzi napisała:

> Dobre pytanie!
          > Prawda jest taka: niechcący (naprawdę) kupując w aptece leki dla Tyziuni
          > usłyszałam pewną rozmowę tel.:że niejaki pan Zbyszek będąc przejazdem zakupił
          > nasze miejskie bajorko.
          > Informacja kto zacz potrzebna mi z pewnych względów....Więc jeśli ktoś wie,
          to
          > niech mi powie...

A cóżeś ty kupowała dla Tyziuni w tej aptece? Maść na wypryski na różowej dupce?
          • mamatyzi Re: To Tyziunia miała wypryski na dupie? 13.07.05, 23:42
            Droga Zjawiskowa!
            Może według Ciebie jedynym problemem, z którym borykają się mamy małych dzieci
            (oprócz oczywiście wysokiej ceny pampersów i trudnej nauki sikania do nocnika)
            są "wypryski na dupie".Jeśli masz dziecko lub będziesz mieć(nawet jeśli jesteś
            facetem)to z całego serca życzę Ci tylko takich problemów (na wypryski na dupie
            najlepszy sudokrem-do nabycia w aptece).
            Tyziunia ma co miesiąc zapalenie krtani, stąd moje częste wizyty w aptece.
            Mimo wszystko pozdrawiam (podoba mi się subtelne przejście "od Bugaju do
            wyprysków na dupie").
          • mamatyzi Zjawiskowa jeszcze jedno 14.07.05, 00:03
            Skoro zawsze na wszystko masz odpowiedź, jesteś obcykana z internetem to
            poszukaj sobie hasła "zapalenie krtani u dzieci" i poczytaj.Śmieszne?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka