mamatyzi 09.07.05, 18:49 Nie wiecie przypadkiem kto kupił Bugaj?I co tam będzie robił?Bo, że ktoś kupił to informacja sprawdzona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maddox84 Re: kto kupił Bugaj? 09.07.05, 23:46 A to ciekawe... widzialem kiedys jakis plan zagospodarowania przestrzeni Bugaja i bardzo mi sie podobal ale watpie czy kiedykolwiek zostanie zrealizowany dla zainteresowanych podaje link: www.um.piotrkow.pl/oferta/bugaj/bugajscand.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: kto kupił Bugaj? 09.07.05, 23:54 KOSMOS!! Ale to miasto miałoby to finansować? Odpowiedz Link Zgłoś
panbrzydki Re: kto kupił Bugaj? 14.07.05, 00:48 Bugaj zarasta i za kilka lat znów zniknie z krajobrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela25 Re: kto kupił Bugaj? 09.07.05, 23:53 Pewno, jakiś Tydgrys czy też Prezes albo jeszczwe inny z "kręgu". Niebawem wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
noname10 Re: kto kupił Bugaj? 10.07.05, 01:43 słuchajcie, kto by tego nie kupił (wątpię) to to co jest wrysowane na planie to "marzenie ściętej głowy". Nas już wtedy nie będzie. KRYTA PŁYWALNIA ???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: kto kupił Bugaj? 10.07.05, 08:26 Wy jeszcze wierzycie w plany zagospodarowania terenu :-)). Takie plany są po to aby ogłupiać ludzi. Patrz stadion miała byc działalnosc sportowa a co zoastało parking :-)). Jezeli ktos kupił teren przy bugaju to tylko po to aby wybudowac stacje benzynową, motel lub jakis bar przy obwodnicy i to wszystko. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: ? 11.07.05, 22:47 Dobre pytanie! Prawda jest taka: niechcący (naprawdę) kupując w aptece leki dla Tyziuni usłyszałam pewną rozmowę tel.:że niejaki pan Zbyszek będąc przejazdem zakupił nasze miejskie bajorko. Informacja kto zacz potrzebna mi z pewnych względów....Więc jeśli ktoś wie, to niech mi powie... Odpowiedz Link Zgłoś
kilwater3 Zle pytanie ! 12.07.05, 22:19 Mysle, ze dobrze postawionym pytaniem byloby kto sprzedal Bugaj. Gdybys otrzymala odpowiedz na tak postawione pytanie, wtedy zasiegnelabys informacji u zrodla, kto to jest ten tajemniczy Zbyszek. Musi jest to ktos zasobny, ze przejazdem jezioro sobie kupuje na wlasnosc ;] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Zle pytanie ! 12.07.05, 22:55 A moze to pewien pan deweloper z Piotrkowa :) ktorego nazwisko nie wiedziec czemu kojarzy mi sie z watacha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
noname10 Re: Zle pytanie ! 12.07.05, 23:58 > A moze to pewien pan deweloper z Piotrkowa :) ktorego nazwisko nie wiedziec > czemu kojarzy mi sie z watacha ;) o inicjałach ZW widocznych gdze nie gdzie (kurcze jak to się pisze ?) ? Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa Moderator analfabeta? 13.07.05, 23:03 maddox84 napisał: > A moze to pewien pan deweloper z Piotrkowa :) ktorego nazwisko nie wiedziec > czemu kojarzy mi sie z watacha ;) Szczawiku, jak się chce być moderatorem, to warto najpierw poznać język, którym masz się zamiar posługiwać. WATAHA przez "h" a nie przez "ch". Inne słowo, pewnie dobrze ci znane, piszemy właśnie przez "ch". Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Moderator analfabeta? 13.07.05, 23:17 Oczywiscie jak sie nie ma argumentow to sie trzeba przyczepic do ortografii :/ a mowilas ze juz tutaj nie bedziesz zagladac... bardzo szkoda ze nie dotrzymalas slowa :( Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie znasz... 13.07.05, 23:19 analfabeta - czlowiek dorosly, nie umiejacy czytac ani pisac; Nie wiem co jest gorsze pisac z bledami, czy uzywac slow ktorych znaczenia sie nie zna! Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa To Tyziunia miała wypryski na dupie? 13.07.05, 23:05 mamatyzi napisała: > Dobre pytanie! > Prawda jest taka: niechcący (naprawdę) kupując w aptece leki dla Tyziuni > usłyszałam pewną rozmowę tel.:że niejaki pan Zbyszek będąc przejazdem zakupił > nasze miejskie bajorko. > Informacja kto zacz potrzebna mi z pewnych względów....Więc jeśli ktoś wie, to > niech mi powie... A cóżeś ty kupowała dla Tyziuni w tej aptece? Maść na wypryski na różowej dupce? Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: To Tyziunia miała wypryski na dupie? 13.07.05, 23:42 Droga Zjawiskowa! Może według Ciebie jedynym problemem, z którym borykają się mamy małych dzieci (oprócz oczywiście wysokiej ceny pampersów i trudnej nauki sikania do nocnika) są "wypryski na dupie".Jeśli masz dziecko lub będziesz mieć(nawet jeśli jesteś facetem)to z całego serca życzę Ci tylko takich problemów (na wypryski na dupie najlepszy sudokrem-do nabycia w aptece). Tyziunia ma co miesiąc zapalenie krtani, stąd moje częste wizyty w aptece. Mimo wszystko pozdrawiam (podoba mi się subtelne przejście "od Bugaju do wyprysków na dupie"). Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Zjawiskowa jeszcze jedno 14.07.05, 00:03 Skoro zawsze na wszystko masz odpowiedź, jesteś obcykana z internetem to poszukaj sobie hasła "zapalenie krtani u dzieci" i poczytaj.Śmieszne? Odpowiedz Link Zgłoś