ibk 20.10.03, 09:58 Witam, Jesli mozecie podac mi namiary na dobrego_skutecznego_adwokata w Waszym miescie to bardzo prosze o pomoc (chodzi o sprawe majatkowa), nie jestem z Waszego miasta. z gory dziekuje. -- pozdrawiam ibk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucassa69 Re: Adwokat - poszukuje 24.11.13, 13:03 Ja polecam adwokat katarzyne maszarek ziółkowską, prowadziła moja sprawę i jestem ogólnie zadowolona, bardzo konkretna i co najważniejsze przykłada się do pracy, nie była droga. Odpowiedz Link Zgłoś
wspomagam.org Re: Adwokat - poszukuje 14.03.14, 20:35 Lepiej późno niż wcale - jak powiedział pasażer spóźniając się na ostatni pociąg ;) ale może przyda się komuś jeszcze Jeśli chodzi o prawnika w Kutnie do rozwodów i innych spraw prawnych polecam tę kancelarię pani mec. Magdaleny Wójkowskiej radca-prawny.kutno.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klient88 Re: Adwokat - poszukuje 14.11.14, 11:38 Mi osobiście bardzo pomógł Adwokat Paweł Kubiak, prowadził moją prywatną sprawę cywilną, a obecnie zajmuje się sprawami mojej firmy. Fachowa pomoc, naprawdę wszechstronna wiedza. Polecam z czystym sumieniem każdemu. www.adwokat-kubiak.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
mellind01 Re: Adwokat - poszukuje 10.09.24, 13:50 Adwokat Chróścielewska-no cóż mogę napisać. Najlepszy adwokat z którym mieliśmy do czynienia. Przygotowanie do sprawy, potem reprezentacja - wszystko w jak najlepszym wydaniu. Do tego wygrana jak z marzeń. Podaję namiary +48 666 609 065 Ja znalazłam namiar na tym forum www.dobryprawnik-lodz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1990_1 Re: Adwokat - poszukuje 28.11.24, 12:25 Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
palinkaa9 Re: Adwokat - poszukuje 22.05.25, 15:59 Z całego serca polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską. Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę z ogromnym zaangażowaniem, empatią i pełnym profesjonalizmem. Od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach – nie tylko pod względem prawnym, ale też ludzkim. Pani Magdalena walczyła o mnie jak lwica, była zawsze przygotowana, konkretna i skuteczna. Dzięki niej sprawa zakończyła się sukcesem. To adwokat z prawdziwego powołania. Dziękuję za wszystko i polecam każdej kobiecie, która potrzebuje silnej, mądrej i oddanej prawniczki po swojej stronie! tel do niej 666609065 Odpowiedz Link Zgłoś
asiamala Re: Adwokat - poszukuje 14.04.26, 11:24 Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com Odpowiedz Link Zgłoś