Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co tak spokojnie???

18.04.04, 20:50
    halo....dlaczego tu tak spokojnie???nasze forum powinno "kipiec"od wypowiedzi!
    szczegolni w taki goracym snookerowym czasie...przywoluje wszystkich
    snookerowych Ziomow do porzadku!!!!!11
    Obserwuj wątek
      • gawronka Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 20:54
        A o czym mamy rozmawiać, skoro nie ma żadnych transmisji? Na głodzie siedzę!
        :)
        • dorota_snooker Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 20:59
          gawronka, łysi atakują, po tym jak Andy Hicks pokonał Hanna, trzeba uwazać na
          Ebdona, oby nie były to mistrzostawa osób pozbawionych owłosiena na głowie jak
          to wyraził się szanowny P.K.
          • gawronka Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 21:36
            Więc jednak. Snooker to gra, w której przez kilka (naście) frejmów dwóch
            facetów ugania się za kulkami, a potem wygrywa Ebdon.

Ja tam trzymam paluszki za Ronniem. Tylko niech się porządnie uczesze...
            • dorota_snooker Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 21:47
              Jak wiesz ja też trzymam za Ronnie'm, mam nadzieję że nie będzie wyglądał jak
              kelner, uczesze się inaczej niz na samuraja i wygra.
              Liczę że będzie w dobrej formie, lubię jego styl i sposób w jaki buduje
              atmosferę pojedynku. ( ma facet osobowość )
              Co do Ebdona cała nadzieja w Lilipcu i jego komórce, kaszlu, gwizdach .........
              • gawronka Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 21:50
                dorota_snooker napisała:

> Jak wiesz ja też trzymam za Ronnie'm, mam nadzieję że nie będzie wyglądał jak
                > kelner, uczesze się inaczej niz na samuraja i wygra.
                > Liczę że będzie w dobrej formie, lubię jego styl i sposób w jaki buduje
                > atmosferę pojedynku. ( ma facet osobowość )
                > Co do Ebdona cała nadzieja w Lilipcu i jego komórce, kaszlu,
                gwizdach .........

Przegrana sprawa. Lilipiec nie ma komórki.
                Ale może gwizdać jakiś jazz... Może Ebdon nie lubi jazzu?
                • dorota_snooker Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 22:00
                  Cel uświęca środki, niech Lilipiec robi co chce, tylko niech powstrzyma
                  łysielca ( Ebdona oczywiście )
                  • marciorek Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 22:10
                    ejjjjj...widze ze eurosport laskawie nawet nie daje transmisji o 22.szkoda ze
                    nie mam wiekszej mocy, to cos bym zaradzila.i znowu na glodzie!!!!!do jutra..a
                    ja sie wylamuje-lubie Ebdona!a co?! :)
      • kakulczy Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 21:05
        Rzeczywiscie na forum cisza nieslychana, a na stolach dzieja sie rzeczy
        nieslychane. Hann przegral z Hicksem i jeszcze sobie obaj panowie napyskowali -
        a snooker to rzekomo "gra dzentelmenow" :D Swail daje mocno w kosc "czlowiekowi
        z blizna" - Doherty'emu (jest 8-5 dla Swaila) i zapowiada sie na kolejna
        niespodzianke. Wattana i Stevens ida poki co leb w leb (teraz 6-5 dla Taja).
        Zapowiada sie ciekaw relacja o 22 - tylko szkoda, ze tak pozno i tak krotko :(

P.S. Chyba nasz wspanialy komentator odpadl w polfinale. Szkoda - trzymalem
        mocno kciuki.
        • lilipiec Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 21:47
          kakulczy napisał:

> Swail daje mocno w kosc "czlowiekowi
          > z blizna" - Doherty'emu (jest 8-5 dla Swaila) i zapowiada sie na kolejna
          > niespodzianke.

Widziałem kawałki - Swail rzeczywiście rządzi. Fajnie gra długie czerwone.

• marciorek Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 21:31
        no...nareszcie znowu czuje sie jak w domu...faktycznie-dzisiaj transmisja
        niestety za krotko.ale juz odliczam godziny do jutra do 11.30 bo jak usiade ,
        tak wstane dopiero o 23!(no, moze z malymi przerwami:)ciekawe co jutro nam sie
        wyklaruje...jewta odpadl?szkoooooda.tez trzymalam mocno kciuki!ale niech juz
        wraca do komentowania..w tym tez jest rownie dobry :)a kazdemu moze czasami
        szczescie nie dopomoc..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka