marciorek 18.04.04, 20:50 halo....dlaczego tu tak spokojnie???nasze forum powinno "kipiec"od wypowiedzi! szczegolni w taki goracym snookerowym czasie...przywoluje wszystkich snookerowych Ziomow do porzadku!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gawronka Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 20:54 A o czym mamy rozmawiać, skoro nie ma żadnych transmisji? Na głodzie siedzę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 20:59 gawronka, łysi atakują, po tym jak Andy Hicks pokonał Hanna, trzeba uwazać na Ebdona, oby nie były to mistrzostawa osób pozbawionych owłosiena na głowie jak to wyraził się szanowny P.K. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 21:36 Więc jednak. Snooker to gra, w której przez kilka (naście) frejmów dwóch facetów ugania się za kulkami, a potem wygrywa Ebdon. Ja tam trzymam paluszki za Ronniem. Tylko niech się porządnie uczesze... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 21:47 Jak wiesz ja też trzymam za Ronnie'm, mam nadzieję że nie będzie wyglądał jak kelner, uczesze się inaczej niz na samuraja i wygra. Liczę że będzie w dobrej formie, lubię jego styl i sposób w jaki buduje atmosferę pojedynku. ( ma facet osobowość ) Co do Ebdona cała nadzieja w Lilipcu i jego komórce, kaszlu, gwizdach ......... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 21:50 dorota_snooker napisała: > Jak wiesz ja też trzymam za Ronnie'm, mam nadzieję że nie będzie wyglądał jak > kelner, uczesze się inaczej niz na samuraja i wygra. > Liczę że będzie w dobrej formie, lubię jego styl i sposób w jaki buduje > atmosferę pojedynku. ( ma facet osobowość ) > Co do Ebdona cała nadzieja w Lilipcu i jego komórce, kaszlu, gwizdach ......... Przegrana sprawa. Lilipiec nie ma komórki. Ale może gwizdać jakiś jazz... Może Ebdon nie lubi jazzu? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 22:00 Cel uświęca środki, niech Lilipiec robi co chce, tylko niech powstrzyma łysielca ( Ebdona oczywiście ) Odpowiedz Link Zgłoś
marciorek Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 22:10 ejjjjj...widze ze eurosport laskawie nawet nie daje transmisji o 22.szkoda ze nie mam wiekszej mocy, to cos bym zaradzila.i znowu na glodzie!!!!!do jutra..a ja sie wylamuje-lubie Ebdona!a co?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kakulczy Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 21:05 Rzeczywiscie na forum cisza nieslychana, a na stolach dzieja sie rzeczy nieslychane. Hann przegral z Hicksem i jeszcze sobie obaj panowie napyskowali - a snooker to rzekomo "gra dzentelmenow" :D Swail daje mocno w kosc "czlowiekowi z blizna" - Doherty'emu (jest 8-5 dla Swaila) i zapowiada sie na kolejna niespodzianke. Wattana i Stevens ida poki co leb w leb (teraz 6-5 dla Taja). Zapowiada sie ciekaw relacja o 22 - tylko szkoda, ze tak pozno i tak krotko :( P.S. Chyba nasz wspanialy komentator odpadl w polfinale. Szkoda - trzymalem mocno kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 21:47 kakulczy napisał: > Swail daje mocno w kosc "czlowiekowi > z blizna" - Doherty'emu (jest 8-5 dla Swaila) i zapowiada sie na kolejna > niespodzianke. Widziałem kawałki - Swail rzeczywiście rządzi. Fajnie gra długie czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
marciorek Re: co tak spokojnie??? 18.04.04, 21:31 no...nareszcie znowu czuje sie jak w domu...faktycznie-dzisiaj transmisja niestety za krotko.ale juz odliczam godziny do jutra do 11.30 bo jak usiade , tak wstane dopiero o 23!(no, moze z malymi przerwami:)ciekawe co jutro nam sie wyklaruje...jewta odpadl?szkoooooda.tez trzymalam mocno kciuki!ale niech juz wraca do komentowania..w tym tez jest rownie dobry :)a kazdemu moze czasami szczescie nie dopomoc.. Odpowiedz Link Zgłoś