Dodaj do ulubionych

Stomatolog dziecięcy w Bydgoszczy

16.07.05, 23:12
Witajcie drogie bydgoskie mamy. Jestem mamą 18 miesięcznego łobuziaka,
poszukujemy stomatologa dziecięcego, może możecie nam kogoś polecić?
Pozdrawiamy. Hania mama Robusia.
Obserwuj wątek
    • jusiadyk Re: Stomatolog dziecięcy w Bydgoszczy 17.07.05, 20:49
      Też byłabym zainteresowana. Taki lekarz ma nawet specjalną nazwę (chyba
      pedodonta ale nie jestem pewna.)
    • hania.robus Re: Stomatolog dziecięcy w Bydgoszczy 20.07.05, 12:35
      Niestety stomatologów dziecięych w Bydgoszczy brak...Brak odzewu, szkoda.
      Podczas rozmów ławkowych z mamusami dowiedziałam się, że na Szwederowe, na
      ul.Sierocej jest dobra dentystka z fantastycznym podejściem do dzieci. Nie ma
      ona specjalizacji typowo dziecięcej, ale dzieci podobno chodzą do niej chętnie,
      bez większych oporów. Jest jednak faktem, że żadna z mam nie bła z dzeciątkiem
      przd ukończeniem trzech lat u dentysty, czyli znowu lekarze swoje a życie swoje.
      Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć właściwego stomatologa dla mojego skarba.
      Pozdrawiam.
      • jusiadyk Re: Stomatolog dziecięcy w Bydgoszczy 26.07.05, 22:16
        Mój kuzyn był ze swoim synkiem u dentysty jak mały miał rok i 3 miesiące. była
        to niestety porażka bo młody powiedział, że nie i było nie. Ale ja znam tego
        dentystę i chyba też do niego synka zaprowadzę, bo jest niesamowicie spokojny i
        wczuwa sie w ból pacjenta. Dodam, że kuzyn jest z Poznania a dentysta przyjmuje
        w Bydgoszczy na ul. Bratkowej. Jak się dowiem szczegółów to dam znać.
    • monique251 Re: Stomatolog dziecięcy w Bydgoszczy 29.01.06, 23:39
      Ola Grabarczyk na (chyba) Kijowskiej. Po wypadku mój syn miał bez znieczulenia
      usuwany ząb z podniebienia (bo sie tam wbił przez przypadek). To go skutecznie
      nauczyło, że dentyście nie należy ufać i przeszliśmy męki szukając stomatologa,
      który sprawi, że w ogóle da się go posadzić na fotel. Po wielu (!) wizytach u
      przeróżnych fachowców (polecanych!) trafiliśmy na panią Olę. Jest niesamowita.
      Działa cuda. Bardzo polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka