Dodaj do ulubionych

WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa????

18.10.05, 14:50
Dziewczyny, może możecie polecić pediatre z Wzgóża, bądź Szwederowa, zmieniamy
naszego ( całkowity brak kompetencji ) i nie chcemy podjąć błędnej decyzji,
dlatego też Was prosze o radę. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • jusiadyk Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 20.10.05, 12:11
      Ja nie znam lekarzy z tych dzielnic ale mówiła mi znajoma, że godna polecenia
      jest przychodnia przy szpitalu wojskowym i że tamtejsi pediatrzy jeżdżą do
      pacjentów w granicach miasta Bydgoszczy.
      • loola74 Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 20.10.05, 14:41
        A ja bym tej przychodni az tak bardzo nie polecala (tej przy szpitalu
        wojskowym). A juz w jazde do pacjentow nie zabardzo daje wiare. Sama mialam
        krytyczna sytuacje i sie bardzo musialam nadzwonic i naprosic zeby ktos
        przyjechal. W koncu zadzwonilam do prywatnego lekarza...
    • mamad1 Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 02.11.05, 10:33
      Mojemu synkowi pomogła doktor Walewska-Sroga. Przyjmuje w
      przychodni "Kapuściska" na Planu 6-cio letniego oraz przyjeżdza na wizyty
      prywatne (tel. domowy 361-96-81). Synek ma dzięki niej rozpoznaną i leczoną
      astmę. Dodam, że przez dwa lata tułaliśmy się po szpitalach, jeździliśmy
      prywatnie do różnych niby dobrych pediatrów. Jest ostrożna w podawaniu
      antybiotyków. Nam pomogła.
      • natalya20 Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 06.11.05, 13:15
        ja bardzo polecam doktor parulska z przychodni centrum na walach
        jagiellonskich, maly dostal szczepionke temperatura utrzymywala sie 3 dzien,
        byla to niedziela wiec tylko lekarz prywatny wchodzil w gre, zadzwonilam jednak
        do pani doktor, ktora mimo ze nie ma nawet samochodu tlukla sie autobusem i w
        dodatku nic absolutnie za to nie chciala, sama chodzilam do niej jako dziecko i
        wiem ze wielu ludziom bardzo pomogla gdyz niczego nie bagatelizuje
    • erodzicee Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 09.11.05, 07:38

Ja też zmieniam pediarte.
      Predzej jeździłam do Przychodni Komunalni na ul. Sportową, a ze mieszkam przy
      Bizielu to z 2 wiecznie chorujących dzieciaczków to horror, zwłaszcza ze nie
      mam samochodu...
      Zastanawiam sie nad ta przychodnią na Wzgórzy obok poczty, w sąsiedztwie
      Policji. Słyszałam ze nie jest najgorsza, byłam w niej nawet po deklaracje,
      tylko nie moge sie przemóc..
      skolei ta na Kładce jest (wizualnie)lepsza, tylko jakich ma pediatrów nie mam
      pojecia.
      I stoje przed wyborem, WAŻNYM i bardzo skomplikowanym.
      Może ktoś doradzi??
      • natalya20 Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 09.11.05, 14:16
        jezeli chodzi o "wizualnosc" to przychodnia centrum na walach jest calkiem
        wyremontowana, nie spotkalam tam sie z zadnym zbywaniem, niemilymi uwagami, a
        kazda pani doktor czy pielegniarka zawsze milo zagaduja dzieci i sa bardzo
        przyjaznie nastawione...chodzilam tam jako dziecko wiec juz mam doswiadczenie z
        ladnych paru lat
      • inia1972 Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 09.11.05, 20:48
        Należeliśmy jakiś czas do przychodni na Wzgórzu. I zawsze wychodziliśmy z
        receptą na antybiotyk :(
        • erodzicee Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 09.11.05, 22:45

Czyli ta koło poczty tak, na Karpackiej?

Pytam, bo w październiku leczyłam moje młode syropkami, inhalacjami i innymi
          pierdułkami, straciłam ponad 400 zł a i tak skończyło sie na antybiotyku, zatem
          postanowiłam zmienić lekarza...
          • hania.robus Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 10.11.05, 15:10
            My niestey nadal szukamy, znaleźliśmy za to dobrego alergologa, pisałam o tym.
            Dziękuje za Wasze opinie i prosze o jeszcze, są bezcenne, postanowiliśmy do
            konca miesiaca dokonać wyboru pediatry. Pozdrawam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka