hania.robus 18.10.05, 14:50 Dziewczyny, może możecie polecić pediatre z Wzgóża, bądź Szwederowa, zmieniamy naszego ( całkowity brak kompetencji ) i nie chcemy podjąć błędnej decyzji, dlatego też Was prosze o radę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusiadyk Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 20.10.05, 12:11 Ja nie znam lekarzy z tych dzielnic ale mówiła mi znajoma, że godna polecenia jest przychodnia przy szpitalu wojskowym i że tamtejsi pediatrzy jeżdżą do pacjentów w granicach miasta Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
loola74 Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 20.10.05, 14:41 A ja bym tej przychodni az tak bardzo nie polecala (tej przy szpitalu wojskowym). A juz w jazde do pacjentow nie zabardzo daje wiare. Sama mialam krytyczna sytuacje i sie bardzo musialam nadzwonic i naprosic zeby ktos przyjechal. W koncu zadzwonilam do prywatnego lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
mamad1 Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 02.11.05, 10:33 Mojemu synkowi pomogła doktor Walewska-Sroga. Przyjmuje w przychodni "Kapuściska" na Planu 6-cio letniego oraz przyjeżdza na wizyty prywatne (tel. domowy 361-96-81). Synek ma dzięki niej rozpoznaną i leczoną astmę. Dodam, że przez dwa lata tułaliśmy się po szpitalach, jeździliśmy prywatnie do różnych niby dobrych pediatrów. Jest ostrożna w podawaniu antybiotyków. Nam pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 06.11.05, 13:15 ja bardzo polecam doktor parulska z przychodni centrum na walach jagiellonskich, maly dostal szczepionke temperatura utrzymywala sie 3 dzien, byla to niedziela wiec tylko lekarz prywatny wchodzil w gre, zadzwonilam jednak do pani doktor, ktora mimo ze nie ma nawet samochodu tlukla sie autobusem i w dodatku nic absolutnie za to nie chciala, sama chodzilam do niej jako dziecko i wiem ze wielu ludziom bardzo pomogla gdyz niczego nie bagatelizuje Odpowiedz Link Zgłoś
erodzicee Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 09.11.05, 07:38 Ja też zmieniam pediarte. Predzej jeździłam do Przychodni Komunalni na ul. Sportową, a ze mieszkam przy Bizielu to z 2 wiecznie chorujących dzieciaczków to horror, zwłaszcza ze nie mam samochodu... Zastanawiam sie nad ta przychodnią na Wzgórzy obok poczty, w sąsiedztwie Policji. Słyszałam ze nie jest najgorsza, byłam w niej nawet po deklaracje, tylko nie moge sie przemóc.. skolei ta na Kładce jest (wizualnie)lepsza, tylko jakich ma pediatrów nie mam pojecia. I stoje przed wyborem, WAŻNYM i bardzo skomplikowanym. Może ktoś doradzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 09.11.05, 14:16 jezeli chodzi o "wizualnosc" to przychodnia centrum na walach jest calkiem wyremontowana, nie spotkalam tam sie z zadnym zbywaniem, niemilymi uwagami, a kazda pani doktor czy pielegniarka zawsze milo zagaduja dzieci i sa bardzo przyjaznie nastawione...chodzilam tam jako dziecko wiec juz mam doswiadczenie z ladnych paru lat Odpowiedz Link Zgłoś
inia1972 Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 09.11.05, 20:48 Należeliśmy jakiś czas do przychodni na Wzgórzu. I zawsze wychodziliśmy z receptą na antybiotyk :( Odpowiedz Link Zgłoś
erodzicee Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 09.11.05, 22:45 Czyli ta koło poczty tak, na Karpackiej? Pytam, bo w październiku leczyłam moje młode syropkami, inhalacjami i innymi pierdułkami, straciłam ponad 400 zł a i tak skończyło sie na antybiotyku, zatem postanowiłam zmienić lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
hania.robus Re: WAŻNE!!!!!Pediatra z Wzgóża, lub Szwederowa?? 10.11.05, 15:10 My niestey nadal szukamy, znaleźliśmy za to dobrego alergologa, pisałam o tym. Dziękuje za Wasze opinie i prosze o jeszcze, są bezcenne, postanowiliśmy do konca miesiaca dokonać wyboru pediatry. Pozdrawam. Odpowiedz Link Zgłoś