jke 12.07.07, 15:55 Czy dostał ktokolwiek wiadomość na konto z informacją o dacie wyników? Mi przyszła na jeden kierunek, ale zależy mi na dziale filologii..mogłyby być juz 16 a nie np. 25, kiedy mijają terminy na innych uczelniach..;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natalia Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:02 hej!ja niestety nie dostałam zadnej wiadomości a staram sie o przyjęcie na muzykologię. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jke Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 19:23 i tak dzieki za dobre checi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kce fynyky Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 11:02 No kiedy beda te fynyky :( No kiedy? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:24 nadal nici..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: 86.158.209.* 13.07.07, 22:47 mi powiedzieli, ze MOGĄ być 16, ale nie muszą, a na pewno bedą 25. bardzo wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jke Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 23:09 na pewno bo to ostateczny termin..strasznie późno..modlę się, żeby były 16 lub 17..ehh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 16:55 hyh..a teraz nie dość że nie wiadomo precyzyjnie kiedy będą wyniki to nawet nie można się zalogować na strone UAM..jakiś błąd;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niecierpliwa Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:06 ktoś juz dostał jakąs wiadomośc owynikach rekrutacji????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fioletowa Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.stk-net.pl 16.07.07, 12:11 nie. i pewnie dzis juz ich nie bedzie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:13 a mi ciagle wyskakuje jakis bład wiec sam juz nie wiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fioletowa Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.stk-net.pl 16.07.07, 12:15 mi tez wyskakiwal, ale wejdz na strone przez google. mi dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:13 njalpezsze jest to, ze na innych uczelniach juz są nie ma tylko na UAm to jest bardzo denerwujace ... :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jke Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:17 dokładnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.199.50.230.tesatnet.pl 16.07.07, 19:17 No to Wam matołki coś ... napiszę. Przechodziłem dzisiaj koło jednej z komisji rekrutacyjnych, która próbowała z wpisanych przez Was danych o ocenach zestawić listy rankingowe. I co się okazało? Jedni maturzyści raczyli wpisać tylko poziomy rozszerzone, zapominając o widniejących na świadectwach Giertychówkach z poziomu podstawowego. Inni - z matur dwujęzycznych - nie podali ocen z języków. Jeszcze inni - międzynarodowi - przeoczyli, że zdawali również języki polski i obcy. W efekcie wszystko się przeciąga, niestety. Inni wreszcie dopiero dzisiaj zauważyli, że 'zapomnieli' do kierunków przypisać opłaty rekrutacyjne i bombardowali komisję telefonami, a komisja wg stanu na 8:00 miała już zrąb list rankingowych. No i najważniejsze - dzwonili wszyscy, chcąc się dowiedzieć o wyniki, które przecież mają być wyłącznie w Internecie (o tym była/jest mowa we WSZYSTKICH informacjach rekrutacyjnych). W efekcie część komisji wprowadzała poprawki, a druga - stała na 'warcie telefonicznej'. Dziwicie sie więc, że sprawa się przeciaga i niektóre wyniki będą nie dzisiaj, a najwcześniej jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -- Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.chello.pl 16.07.07, 19:22 Wszystkie uczelnie mają takie problemy, a UAM po prostu leci sobie w kulki. Mówię to z perspektywy osoby, która z UAM nie ma nic wspólnego. Niepoważne i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.199.50.230.tesatnet.pl 16.07.07, 20:07 Nie zapominaj, że na UAM termin zakończenia rejestracji był 6 lipca, a do 12 lipca kandydaci mieli dowolność w przypisywaniu opłat do kierunków oraz w uzupełnaniu swoich danych, w tym i ocen. Do tego - jak się okazało - systemy bankowe działają w taki sposób, że niekiedy do dzisiaj nie wpłynęły na konta kandydatów opłaty rekrutacyjne. Takie sytuacje (podobnie jak i terminy) oraz sposób postępowania w razie wszelkich probemów były podane we wszystkich informacjach o rekrutacji, w tym i w systemie rejestracyjnym. Ale kto by czytał takie pierdoły, nieprawdaż? Tak więc naprawdę dopiero dzisiaj mogły się zacząć pojawiać pierwsze wyniki. Można tego było uniknąć, gdyby wszyscy zastosowali się do próśb wielu komisji, by na bieżąco sygnalizować wszelkie nieprawidłowości. Pewność co do własnej nieomylności maturzystów jest jednak tak duża, że jeden z delikwentów nie dał się przekonać, że podał złą datę uzyskania świadectwa dojrzałości, które wg jego danych (własnoręcznie wprowadzonych do systemu) miał otrzymać trzy miesiące przed ... urodzeniem. Do dzisiaj sądziłem, że moi koledzy w rekrutacyjnej mają pracę lekką, łatwą i przyjemną - w sam raz na miesiąc wakacyjny, ale po godzinnym pobycie w lokalu komisji zmuszony byłem zmienić ten pogląd, podobnie jak moje dotychczasowe zdanie o inteligencji niektórych maturzystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samael Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:52 Ja tam Was rozumiem - sam wpłaciłem opłatę rekrutacyjną dwa dni po czasie ;] Belfer - rozumiem, że współpracujesz z komisją? To może orientujesz się, jak to tam wygląda - czy dużo kandydatów jest? I ilu chętnych na muzykologię? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.199.50.230.tesatnet.pl 17.07.07, 15:48 Nie jestem z historii, więc nie mogę Tobie pomóc. Informacje o liczbie kandydatów dostepne są wyłącznie dla władz Uczelni i konkretnej komisji rekrutacyjnej. Niemniej zagladaj na swoje konto rekrutacyjne - kolejne kierunki są wprowadzane do bazy. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jke Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:36 Jeśli o mnie chodzi, zrobiłam wszystko jak należy.Myślę, że nie tylko ja, bo to trudne nie jest przecież. Po co przeciągać? Jeśli osobnik pełnoletni ze zdaną maturą nie umie czytać ze zrozumieniem to niech go nie liczą i robią listy wg tych, którzy zarejestrowali się poprawnie..;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samael Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:30 Jke - jasne, każdy sposób na eliminacje konkurencji jest dobry,nie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fioletowa Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.stk-net.pl 17.07.07, 09:57 za glupote trzeba placic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znerwicowana Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.altec.pl 17.07.07, 10:36 ja zaraz zwariuje!!! Jeżeli mam na te wyniki czekać do 25 to nici będą z mojego studiowania bo prędzej w szpitalu psychiatrycznym wyląduje!!! Możecie picać ile mieliście punktów?? Oczywiście z tego co sami sobie obliczamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fioletowa Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.stk-net.pl 17.07.07, 10:53 na co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zła Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:58 mam już tego dość!! :[ kiedy będą te wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PB Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 11:05 ..ale to jest faktycznie chore ;| czekam na wyniki na stronie z uś, z uam i uj.. ciekawe długo to jeszcze potrwa, bo szczerze mówiąc mam dość patrzenia w komputer i zastanawiania sie ile jeszcze... swoją drogą pozdrawiam wszystkich oczekujących ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jke Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:01 spoko..poczekajmy do jutra rana;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znerwicowana Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.altec.pl 17.07.07, 12:14 zaraz zemdleje z nerwów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:39 konserwacja serwera:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fioletowa Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.stk-net.pl 17.07.07, 17:41 ciekawe czy beda na wszytskich juz wydzialach dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
regulus_regulus Re: UAM - wiadomość o wynikach... 17.07.07, 17:57 Wem, że sąsiedzki Wydział Biologii już wprowadził swoje wyniki, ale nie wiem, czy one już są dostępne dla kandydatów - to mogą sprawdzić tylko kandydaci. > konserwacja serwera:D Może biedaczek nie wytrzymał ataku pseudo-DOS niecierpliwych kandydatów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.07.07, 18:33 rejestracja.amu.edu.pl/ : "Trwa kons-werwacja serwera..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fioletowa Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.stk-net.pl 17.07.07, 18:41 nie mow! nikt nie zauwazyl... Odpowiedz Link Zgłoś
starveling Re: UAM - wiadomość o wynikach... 17.07.07, 18:52 Gość portalu: fioletowa napisał(a): > nie mow! nikt nie zauwazyl... Nie ma co dyskutować - przedstawiciel 'przodującego' w kraju uniwersyteciku ma radochę z dopieczenia Uczelni 'gorszej' od swojej - nie zauważyłaś domeny? Nawet komunikatu serwera nie potrafi prawidłowo przekopiować ze strony. A największym osiągnięciem jest ... pusta strona z wynikami rekrutacji. Już widzę ich serwer sprawnie obsługujący jednocześnie 20-30 tys. wywołań!!! - my to właśnie dzisiaj robimy. Mam tylko nadzieję, że znajdę się na liście przyjętych w tym tygodniu, a nie w następnym, w turze uzupełniającej. Głodomorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.07.07, 21:55 Przestań kompromitować siebie, swoim występowaniem w obronie UAM. Pomyśl przez chwilę co Ty sam spieprzyłeś, skoro jest tylu piszących w tym wątku zestresowanych "maturzystów - matołków". Zajmij się rzetelnie tym za co Ci płacą pensję i jakieś dodatki. I lecz się z jakiegoś schizofrenicznego wchodzenia w kilka wcieleń na forum, nawet w jednym poście - "Już widzę ich serwer sprawnie obsługujący jednocześnie 20-30 tys. wywołań!!! - my to właśnie dzisiaj robimy. Mam tylko nadzieję, że znajdę się na liście przyjętych w tym tygodniu". Nie oceniaj inteligencji innych swoją (krótką) miarą. Odpowiedz Link Zgłoś
starveling Re: UAM - wiadomość o wynikach... 17.07.07, 23:17 O do licha, trafiłam!!! I to w ciemno sugerując się samą domeną. Fajny z Ciebie Gucio, skoro nie rozumiesz, co czytasz. Mam nadzieję, że podobnych Tobie na studiach nie spotkam. Pa, jutro jadę na wakacje - Tobie tego jakoś nie jestem w stanie żczyć ... a może jednak: wakacyjnych kursów logiki i zdania gimnazjalnego testu kompetencyjnego. Aha, dziekuję za swoiście wyrazone gratulacje z powodu dostania się na studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fioletowa Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.stk-net.pl 18.07.07, 08:32 fakt faktem, ze jakby nie bylo to uam powinien byc przygotowany na to, ze 30tys osob bedzie chcialo sprawdzic swoje wyniki na raz, skoro wybrali sposob informowania o nich TYLKO przez internet.. z ksiezyca nie spadli i powinni sie z tym liczyc.. wkurza mnie, ze inne uczelnie mogly to wszytsko sprawniej zalatwic.. Odpowiedz Link Zgłoś
columba_livia Re: UAM - wiadomość o wynikach... 18.07.07, 12:51 Sorki, tu miało być to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=65801143&a=66095190 Odpowiedz Link Zgłoś
starveling Re: UAM - wiadomość o wynikach... 17.07.07, 19:55 erwer został zwerwowany - zapewne cieszysz się? - ja tak, znalazłam czgo oczekiwałam. Jutro na wydział, pojutrze na zasłużone wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fści..ki ;-) Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 19:59 A można wiedzieć na jaki kierunek składałaś papiery? Bo u mnie nic nie ma :( A tak w ogole gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
columba_livia Re: UAM - wiadomość o wynikach... 18.07.07, 12:46 Zauważ jednak, że inne uczelnie dawały tegorocznym maturzystom znacznie mniej czasu (od otrzymania świadectw) na wpisanie ocen i dokończenie zapisu lub (o zgrozo!) na dostarczenie oryginałów (druga zgroza) świadectw. Może na UAMie zrobili to (wydłużenie terminów) asekuracyjnie, bo pamiętam, jakie w ubiegłym roku miałam problemy z logowaniem do systemu i aktualizacją danych osobowych (wtedy finalnie nie dostałam się, a w tym roku czekam - choć tkwię gdzie indziej). Wierz mi, że sprawność internetowej rekrutacji jest w tym roku bardzo dobra. Myślę, że wąskim gardłem jest jedna osoba, która na wszystkich dokumentach musi złożyć swój podpis. A więc jak zwykle człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorr Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 19:05 no tak, wariuję patrząc na tą 'konswerwacje' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jke Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:04 na neofilologii też pusto.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorr Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:08 i na chemii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jke Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 08:45 Wyniki miały być DZISIAJ, rano. Ktoś się orientuje o której godzinie??Pusto. Mam tego dość.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorr Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 08:52 tia, to zaczyna być bardzo denerwujące... 'Informujemy, że w czwartek, 19 lipca 2007 od godziny 16 nastąpi przerwa w dostępie do Systemu Internetowej Rekrutacji związana z pracami w sieci uniwersyteckiej AMU-NET. Funkcjonalność serwisu zostanie przywrócona w późnych godzinach nocnych. Za powstałą niedogodność przepraszamy.' żeby nas nie porobili i nie dali wyników dopiero po tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fioletowa Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.stk-net.pl 18.07.07, 09:07 a skad to info, ze dzisiaj rano?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jke Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:39 bo tak napisali na koncie..przynajmniej na filologii..a ktoś dzwonił się dowiadywać?;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PB Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:08 I jak tam stoicie z wynikami albo ich brakiem? Na co w ogóle składaliście? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:11 Rektor nie podpisał list..nie mam pojęcia kiedy będą.. a szkoda, bo jutro mijają terminy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aś Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.231.udn.pl 18.07.07, 12:15 ja czekam na turystykę i rekreację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:05 to na jakich wydziałach są już wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shinyu Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.globalconnect.pl 18.07.07, 13:45 Wydział Nauk Społecznych, politologia. I chyba etnologia, bo widzę po opisie znajomego znajomej że się nie dostał ;D Czekam na WSE wciąż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:56 dzwoniłam na UAM i powiedzieli mi że reszta wyników powinna być dziś lub jutro... Ile można czekać ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:07 oby dziś, jutro to terminy mijają na innych uczelniach..byłoby not fair Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 15:16 też mam nadzieję,że będą jeszcze dziś...nie wiadomo co robić...czekać i czekać ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fpz germanistyka juz nie czeka IP: *.icpnet.pl 18.07.07, 15:25 Na filologii germańskiej sa juz wyniki (dzis sie pojawily). I nawet lista rankingowa na stronie insytutu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fioletowa Re: germanistyka juz nie czeka IP: *.stk-net.pl 18.07.07, 15:27 a wpia nie ma :( wrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:11 jeah wyniki na filologi polskiej i klasycznej są ;D ...dostałam się hehe ;D...sprawdzajcie kto składał ;). powodzonka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znerwicowana Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.altec.pl 18.07.07, 16:58 jak to? O co chodzi? Dlaczego ja jeszcze nie mam wyników na filologii polskiej? Czy to możliwe?RATUNKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.rene.com.pl 18.07.07, 17:09 Gdzie są??!! Na IRK nie ma!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,, Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:13 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:16 tak na swoim koncie są wyniki...hmm...u mnie są...a na jaki kierunek składaliście? może nie wszędzie podali...są na pewno na filologii słowiańskiej (serbskiej,chorwackiej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.rene.com.pl 18.07.07, 17:20 na filologii polskiej nie mam, na WOT też nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,, Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:25 to jeden ma a drugi nie?:| fajnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nice_kate Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:29 ja nie wiem o co chodzi w ogole....czekam i czekam i chyba sie nie doczekam ;/ a z tymi wynikami to troche niesprawiedliwe ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 18:18 ja tez nie mam na polonistyce. a ile macie punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lan Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.spidernet.pl 18.07.07, 18:25 Czy ma ktoś już może wyniki na filologii koreańskiej lub japonistyce? Cały dzień próbuję się dodzwonić na uniwersytet, bez skutku. A wyników jak nie było tak nie ma:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.eranet.pl 18.07.07, 19:05 wie ktos kiedy beda wyniki na stos. miedzynarodowe?? ilez mozna czekac;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:58 od ok.18 mają na psychologii..myślicie że jeszcze coś dziś rzucą?;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.range81-155.btcentralplus.com 18.07.07, 21:42 psycholgia próg 79,70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:55 nie wiecie moze gdzie mozna znalezc liste rankingowa na psychologie? ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znerwicowana Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.altec.pl 19.07.07, 10:30 Temat już prawie upadł a wyników na niektóre kierunki jak nie było tak nie ma. Czy może ma ktoś jakieś nowe informacje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lan Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.spidernet.pl 19.07.07, 10:50 Dzwoniłam na uczelnie i powiedziano mi że "wyniki będą może dzisiaj a na 90% jutro". Może sie zlitują i jednak podadzą wyniki dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.ztpnet.pl 19.07.07, 14:36 tak gadają, żeby mieć nas z głowy :/ ja się dowiedziałam, że rektor jeszcze nie podpisał listy, a ta informacja pojawiła się już wczoraj po 10. a kończy się czas składania dokumentów na inne uczelnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aqueda Re: UAM - wiadomość o wynikach... 20.07.07, 14:39 dzwoniłam do instytutu psychologii i niestety pani powiedziała, że na psychologii nie ma listy rezerwowej. ale Tobie chodzi o rankingową --> zadzwon do IP albo przejedź się do poznanca tam na pewno jest wywieszona lista. ale miałeś(aś) punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
rook24 Re: UAM - wiadomość o wynikach... 19.07.07, 10:34 Na geoinformacje potrzebabyło 234pkt. 75% z rozszerzonej gegry nie starczyło (5pkt zabrakło) :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama nie wiem a ja dostałam się na geografię ale IP: 80.50.250.* 19.07.07, 11:09 chyba jednak wybiorę AP w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
antymunka Re: UAM - wiadomość o wynikach... 19.07.07, 11:29 Ja właśnie dostałam wyniki ze stosunków międzynarodowych..próg wyniósł 77,5...mi niestety zabrakło..czekam na reszte wyników..powodzenia..;) Odpowiedz Link Zgłoś
aqueda Re: UAM - wiadomość o wynikach... 20.07.07, 18:36 co prawda na psychologie zabrakło mi 6 punktów, ale na pedagogikę się dostałam...ale nie jestem do końca zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłapouchy Re: UAM - wiadomość o wynikach... IP: *.gorzow.mm.pl 20.07.07, 21:52 Na ugrofinistyce są już wyniki! Odpowiedz Link Zgłoś