dominosonia 18.08.07, 17:14 Słyszałam o tej knajpce bardzo pozytywne opinie.Podobno mają bardzo dobre jedzenie. Jak sprawdza się ta sala na wesele? Może ktoś wie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadia.m1 Re: Czy ktoś miał wesele U Hermanów w Olsztynie? 21.08.07, 09:18 Witam.Byłam świadkową u mojej przyjaciółki która organizowała tam swoje wesele.Było super.Jedzenie bardzo dobre,obsługa też ok.Polecam. Odpowiedz Link
dominosonia Re: Czy ktoś miał wesele U Hermanów w Olsztynie? 21.08.07, 17:43 A mogę zapytać na ile osób było to wesele? czy nie było ciasno? Odpowiedz Link
nadia.m1 Re: Czy ktoś miał wesele U Hermanów w Olsztynie? 21.08.07, 20:30 To było wesele na 70 osób.Nie było ciasno.Sala jest klimatyzowana,bylo super.Dawno nie byłam na takim weselu. Odpowiedz Link
skiyon Re: Czy ktoś miał wesele U Hermanów w Olsztynie? 17.09.07, 21:23 witamy, mamy tam wesele 23.08.08. Ogólnie zobaczyliśmy około 20 paru sal(jesteśmy bardzo wybredni:) ) i z niej jesteśmy najbardziej zadowoleni ponieważ z właścicielką da się wszystko załatwić.Nasza imprezka będzie kosztować około 130os. i nie interesuje nasz nic oprócz alkoholu(to chyba dobrze)bo nawet w to jest wliczona klima,tort i ciasto dla gości oraz wystrój sali.Słyszeliśmy bardzo dobre opinie na temat tej sali(jedzenie itp.),jeśli ktoś więcej wie na ten temat prosimy aby sie wypowiedział!!Możecie pisać na maila talos@poczta.onet.pl mamy zespół 5-os.który gra na żywo[2300pln) ale martwi nas że tam jest mało miejsca na zespół!!! Odpowiedz Link
daror11 Jak wygląda wesele u Hermanów 11.03.08, 11:06 Wznawiam wątek. Czy może mi ktoś opisać jak to tam wszystko wygląda? Tzn jak smakowały potrawy, jak tam wyglądałą cała zabawa , czy nie zamało miejsca (ja będe mieć koło 60osób). Mi się bardzo podoba okolica w środku też jeż super no i cena nawet przystępna. Odpowiedz Link
delfinek7 Re: Czy ktoś miał wesele U Hermanów w Olsztynie? 21.07.08, 11:45 mam prośbe proszę o przesłanie zdjęć tej sali. mamy tam wesele w przyszłym roku i jestem ciekawa jak wyglada udekorowana sala. część jadalna i do tańczenia. z góry dziękuje agnieszka.kopka@interia.pl Odpowiedz Link