Dodaj do ulubionych

"BIAZET S.A."-opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 16:04
Dostałem z Urzędu Pracy - ofertę pracy w tej właśnie firmie. Ale słyszałem
nie najlepsze opinie na jej temat. Jeśli coś wiecie - piszcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: rektor Re: "BIAZET S.A."-opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 16:31
      Nie idź tam, jest to obóz pracy. Kierownictwo wyżywa się na pracownikach.
      Pieniądze bardzo marne i zawsze się spóźniają. Pracowałem tam 7 miesięcy.
      Tragedia - lepsza już biedronka i auchan
      • Gość: sylla Re: "BIAZET S.A."-opinie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.11.06, 20:08
        Jeśli szukasz pracy tymczasowej to tak. Na dłuższą metę nie wytrzymasz. Co do
        płac to przez kilka lat nie miałam opóźnionej wypłaty, ale nie wiem jak to jest
        w przypadku umowy-zlecenia. Ogólnie nie polecam. Cieszę się, że już tam nie
        pracuję!!!
    • Gość: Johan Re: "BIAZET S.A."-opinie IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 08.11.06, 23:46
      Cieniutkie pobory ale fakt na czas.Zatrudnianie przez pośredników bez żadnych
      przywilejów socjalnych.No i ta "wysoko wykształcona" kadra pomiatająca
      pracownikiem. Pracownicy są traktowani jak roboty no może gorzej bo robota
      trzeba czasami naoliwić i przeglądnąć technicznie.Pracowałem w tym obozie pracy
      dwa lata wyjęte z życiorysu, bez żadnej satysfakcji jakbym pracował na
      plantacji trzciny cukrowej pod knutem kapo. Nie bójmy się pisać i zróbmy tej
      firmie reklamę.A propos czy pracuje jeszcze przygłupia BRYGADZISTKA Wiesia.
      • Gość: XXX Re: "BIAZET S.A."-opinie IP: *.euro-net.pl 09.11.06, 17:52
        Ja też pracowałem tam w tym burdelu przez 3 lata ale juz nie pracuje od lipca
        tego roku umowa się skończyła i popie..łem tą robotę i więcej tam już nie
        pujdę choćby błagali mnie na kolanach , wyzysk na maxa i zero satysfakcji .
        Nigdy nie cierpiałem tej po..ej na maxa roboty ,stoisz na nogach 8 albo
        więcej godzin przy lini ze swoją grupą pojebańców , składamy expresy do kawy
        albo jakieś odkurzacze.Normy to chyba z kosmosu wzieli zapie..na
        okrągło.Kasa jest beznadziejna okres próbny 820-830 na ręke,pózniej 100więcej
        po 3 miesiącach . A najbardziej to z tego lubiałem pracować w soboty na
        popołudnie, kiedy to niebyło albo brakowało jakiś komponętów w tygodniu.ALE W
        SUMIE TO NIE MIŁO WSPOMINAM TEN KOŁCHOZ I NIE ŻYCZE NIKOMU TAM IŚĆ. A PROPO
        WIEŚKA TA TRENERKA TO SIĘ UWAŻA ZA NAJLEPSZĄ CHYBA JESZCZE DO DZISIAJ PRACUJE
        • Gość: Johan Re: "BIAZET S.A."-opinie IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.11.06, 23:56
          No właśnie takie uszaki jak trenerka Wiesia przetrwają i mają tam formę bytu.
          Normy są wymyślane z sufitu przez naszych zarządzających np. Dareczek a nie
          przez menagment Philipsa. Jeśli nie ma części czy dostaw w tygodniu to
          odpracujemy to za friko w wolną sobotę lub w niedzielę. Szeregowy robol nie ma
          nic do gadania a trenerki są za bo nabijają sobie nadgodziny. Nikt tam się nie
          wstawi za pracownikiem bo oczywiście że nie ma żadnych związków zawodowych. To
          fajnie że Philips się zainstalował się w naszym Białymstoku ale trzeba
          przejrzeć lub przewietrzyć starą kadrę gdyż zbyt szybko nabrała
          manierów "psełdokapitalistycznego" zarządzania
          • Gość: xxx Re: "BIAZET S.A."-opinie IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.11.06, 23:44
            :}}
    • Gość: podsłuchiwacz Re: "BIAZET S.A."-opinie IP: 82.160.179.* 11.11.06, 09:11
      Słuchy chodziły , że w Biazecie miała być kiedyś linia produkcyjna telewizorów
      SANYO.
      Były już wyłożone pieniądze. Komuś jednak to przeszkadzało, ktoś dał w łapę
      komuś i teraz produkują młynki
    • Gość: xxx Re: "BIAZET S.A."-opinie IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 20.11.06, 23:55
      ;}}
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka