Gość: Marcepan IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 22:03 Czy był ktoś w hotelu Safir w Hurgadzie? Proszę o info na temat tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Safir IP: *.cable.ubr03.camd.blueyonder.co.uk 24.03.05, 11:53 wszedzie daleko, nic specjalnego. poszukaj czegos lepszego... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_rysia Re: Safir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 12:35 zapraszam na forum hotele :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ismailija Re: Safir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:03 Byłam tam w styczniu, było super i wcale nie jest wszędzie daleko, do centrum Sakali idzie się spokojnie pieszo. Wejdź na stronę wwww.wakacje.pl ,wspomnienia, Empire/Safir. Mam mnóstwo zdjęć - rónież hotelu. Podaj maila,to wyślę, ale jak najszybciej, bo 2.04, lecę do Safagi na 2 tyg. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcepan Re: Safir IP: 193.59.91.* 25.03.05, 15:13 Dzięki za info. Zdjęcia prześlij proszę na Patrol18@wp.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Safir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 18:20 Bardzo miły, czyściutki hotel. Od innych, które widziałam odróżnia go kameralność. Mnie sie to brdzo podobało, zwłaszcza jak odwiedziłam parę innych molochów. Żarcie wysmienite. Odlegość od nowego centrum na piechotę. Zero atrakcji dla dzieci i bardzo mało animacji dla dorosłych ale co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś