Dodaj do ulubionych

Usunięto wątek o osobach których opłaca KonDom!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:09
Usunięto wątek o osobach których opłaca KonDom!
Byl taki przedruk z gazety Fakt, gdzie wypowiadali sie rózni bydgoscy radni i
urzednicy, że pred. Dombrowicz wynajmuje osoby, ktore pisza pozytywnie o nim,
a usuwane sa wątki negatywne!

Wątek mial chyba z 30 wpisów istnial 3 dni. Dzis popołudniu go usunieto!
Dombrowicz boi sie prawdy o sobie?
Obserwuj wątek
    • Gość: pamietliwy Internauci typowali leszka, ethanaka, macieja, mań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:12
      Wypowiadal sie tam Mirósław Barkowski, który sam podał swoje dane
      jako "pracownik internetowy" Dombrowicza, piszacego jako ivica, iv lub elfikt1.
      Internauci typowali na te 3 osoby leszka, ethanaka, macieja, mańka
      • Gość: pamietliwy! Re: Internauci typowali leszka, ethanaka, macieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:13
        Ja pisalem, ze glownie maciej:

Wielki sukces bydgoszczan!!!
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=24859791
        Bydgoszcz z nadwyżka budżetową!!!Brawo!!!
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=22431278
        Pasuje tez leszek -zwala wszystko zawsze na Torun.
        Raczej odrzucalem nick maniek.
        • ethanak Mnie odrzucałeś...zmyślaczu 18.07.05, 21:18
          Dopóki nikt o mnie nie pisał , odrzucałeś moją osobę jako opłacanego klakiera
          Dąbrowicza.Ciekawe czemu teraz sugerujesz , że było inaczej?
          • Gość: pamietliwy! Masz racje, ethanak i maniek mieli mniej wskazan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:24
            Masz racje, ethanak i maniek mieli mniej wskazan, a glownie leszek i maciej.
            Ale gdzie jest prawda? Kim sa te 2-3 osoby?
            Musimy polegac na deklaracji kazdego.
            • Gość: Jak sie maja spraw Jak sie maja sprawy w urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:18
              Jak sie maja sprawy w urzedzie:
              1. Jednego usunieto - protestowal i nie chcial pisac pozytywnie o Dombrowiczu
              2. Drugi to elfikt1, ivica - sam podal swoje nazwisko Miroslaw B, informatyk
              3. Trzeci jest owiany tajemnica -maciej, ethanak, leeszek, maniek...
              • Gość: c.d. Re: Jak sie maja sprawy w urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:00
                Miroslaw Bartkowiak.
                • Gość: 44 Re: Jak sie maja sprawy w urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 07:39
                  leszek i maciej!
                  • Gość: realista Re: Jak sie maja sprawy w urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:50
                    Najbardziej maciej, wg mnie.
                  • Gość: Andrzej Re: Jak sie maja sprawy w urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:34
                    Dlaczego usunięto ten wątek? Komu przeszkadza prawda?
                    • janass1 ma najmniej łąpówek i przekretow na koncie. 11.04.06, 08:08
                      I tak KD nie jest najgorszym urzednikiem, ma najmniej łąpówek i przekretow na
                      koncie.
                      • fordoniak1 Re: ma najmniej łąpówek i przekretow na koncie. 11.05.06, 11:24
                        janass1 napisał:

> I tak KD nie jest najgorszym urzednikiem, ma najmniej łąpówek i przekretow na
                        > koncie.

I co z tego?
          • Gość: tropiciel Nie ethanak, ale balum=leszek i maciej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:37
            Nie ethanak, ale balum = leszek i maciej - wg mnie.
      • ethanak Nie internauci , tylko jeden internauta 18.07.05, 21:16
        Mogę powiedzieć , że nikt mi nie płaci ani nie wspomaga w żaden sposób mojej
        działalności na tym ani żadnym innym forum.To co piszę , piszę w swoim własnym
        imieniu jako osoba prywatna - wyrażam własne poglądy.
        • Gość: maniek Re: Nie internauci , tylko jeden internauta IP: *.brda.net 18.07.05, 23:46
          przyznaj sie ethanak...nie ma co dluzej sie ukrywac...holmsi z torunia sa najlepsi w swoim fachu! ide spac...dosc wrazen na dzisiaj
        • Gość: vvv Re: Nie internauci , tylko jeden internauta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:23
          Co myslisz o tym w swietle tej kolejnej aferki?
      • Gość: oun Re: Internauci typowali leszka, ethanaka, macieja IP: *.chello.pl 19.07.05, 11:41
        A może Minosław Burkowski? Ta dyskusja jest rzenująca.
    • Gość: Ludzie Dombrowicza Ludzie Dombrowicza mieszaja na forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:16
      Ludzie Dombrowicza mieszaja na forum!

• Gość: uuups! Re: Ludzie Dombrowicza mieszaja na forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:36
        stad ten caly harmider.
      • Gość: maniek niezla schiza was toczy torunianie... IP: *.brda.net 18.07.05, 23:41
        niezla schiza was toczy torunianie...ale dobrze...mozna pobrechtac z was, yntelygentow...nic wiec dziwnego ze waszym ulubionym zajeciem w dziecinstwie jest nakladanie smietnikow na glowy swoich nauczycieli...
        • Gość: leszek Moze to torunczyk jest moderatorem Dombrowicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:41
          Moze to torunczyk jest moderatorem Dombrowicza?
          Dombrowiz tez z Torunia!
          • Gość: torunczyk Re: Moze to torunczyk jest moderatorem Dombrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:53
            Torun odpowiada nawet za to, ze mleko sie w Bydgoszczy szybciej zsiada :-)
            • Gość: pytek 2 czy 3 osoby pracuja dla KonDoma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:44
              szkoda, ze nie podano, czy 2 czy 3 osoby pracuja dla KonDoma?
              • Gość: gh Re: 2 czy 3 osoby pracuja dla KonDoma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:09
                tak, ale artuykul usunieto.
                • mylady1 Re: 2 czy 3 osoby pracuja dla KonDoma? 22.07.05, 11:43
                  A moze ethanak? on ciagle wywyzsza urzad i wselkie przejawy jakichs ruchow
                  • Gość: aww Re: 2 czy 3 osoby pracuja dla KonDoma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:38
                    Ethanak nie, raczej maciej i leszek=balum
                    • calcaan Re: 2 czy 3 osoby pracuja dla KonDoma? 27.07.05, 17:53
                      Mysle, ze Fakt troche szuka sensacji, a to obecnosc zwyklych internautow, tyle
                      ze z polecenia szefa.
    • Gość: vigla maciej to chyba on! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:16
      Ethanak raczej nie jest przydupasem KonDoma, ale taki maciej to chyba on!
      Leszek? Nie wiem....moze w sumie tez.
      • Gość: maciej Re: maciej to chyba on! IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 27.07.05, 18:11
        Widzisz mały toruńczyku, gdybyś pogadał z RADCĄ to on tobie wytłumaczy jak
        przepadam za naszym prezydentem!Od momentu wyboru do dnia dzisiejszego!
        ps. który to już nick, faktycznie chyba alzhaimer w twoim przypadku to
        udokumentowany przypadek!
    • Gość: xxx Re: Usunięto wątek o osobach których opłaca KonDo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:24
      moje typy: macxiej i leszek
      • Gość: xxL Re: Usunięto wątek o osobach których opłaca KonDo IP: *.brda.net 19.07.05, 21:05
        Leszek Zarzycki
    • Gość: www Re: Usunięto wątek o osobach których opłaca KonDo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:43
      ethanak, Leszek, maciej - tak.
      maniek nie jego inteligencja raczej na to nie pozwala.

• Gość: ER Re: Usunięto wątek o osobach których opłaca KonDo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:44
      A NIKT NIE MOWI, ZE PIT?
      ON ZAKLADA WATKI O PRZETARGACH ITP:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=26679770
    • Gość: radek Bo był niewygodny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:01
      Bo był niewygodny!

• Gość: stat Re: Bo był niewygodny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:21
        cenzura dziala - balum, leszek i na pewno maciej!
        • Gość: stat Re: Bo był niewygodny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 18:08
          A kto byl niewygodny? Ten usuniety?
          • Gość: gh KonDom oplaca, a jak ktos nie posze dobrze - wywal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:56
            KonDom oplaca, a jak ktos nie posze dobrze - wywala.
    • Gość: alex dzialanie KonDoma jest niedopuszczalne !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:55
      Takie dzialanie KonDoma za moje pieniadze jest niedopuszczalne !!!
      • Gość: alex Re: dzialanie KonDoma jest niedopuszczalne !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:48
        W sumie robi to za naze pieniadze!
    • Gość: maja A co my mozemy zrobic, prosci ludzie? Nie glosowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:28
      A co my mozemy zrobic, prosci ludzie? Nie glosowac? Wyprowadzic sie z miasta?
      Nic wiecej.
    • Gość: gosiasta Re: Usunięto wątek o osobach których opłaca KonDo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 20:13
      Ja mysle ze Leszek i maciej
    • Gość: ren Tak czy inaczej KonDom żeruja na nazych pieniadzac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:38
      Tak czy inaczej KonDom żeruja na nazych pieniadzach.
      • Gość: kjj Re: Tak czy inaczej KonDom żeruja na nazych pieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 13:19
        A Leszek i ethanak z tego zyją
        • mylady1 Re: Tak czy inaczej KonDom żeruja na nazych pieni 02.11.05, 09:35
          Ja mu nie wierze.
    • Gość: bydek Re: 2 czy 3 osoby pracuja dla KonDoma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 12:22
      Maciej ty na pewno jestes!
      • Gość: ramona Re: 2 czy 3 osoby pracuja dla KonDoma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 15:34
        To pokazuje krotkowzrocznosc wladz....
        • Gość: g Re: 2 czy 3 osoby pracuja dla KonDoma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:27
          Dlaczego nie można pisac w tym watku? Czemu kasujecie wpisy ????????
          To jakis nielegalny, zabroniony wątek?????
    • Gość: kamil To na pewno nie maciej !!! Na pewno nie maciej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 19:30
      To na pewno nie maciej !!! Na pewno nie maciej !!!!
      • b_weirdo Re: To na pewno nie maciej !!! Na pewno nie macie 30.04.06, 12:25
        :-)
    • trendy4 Re: Usunięto wątek o osobach których opłaca KonDo 16.08.05, 08:29
      Zalosne te zabiegi - i tak wszyscy widza eafery i wiedza co myslec o nich.
    • Gość: EX Re: Usunięto wątek o osobach których opłaca KonDo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 09:03
      Ale nowe watki jak to wspaniale rzadzi - powstaja!!!
      • mylady1 Re: Usunięto wątek o osobach których opłaca KonDo 25.08.05, 16:24
        Nie podoba mi sie, ze usuwa sie tyle wpisow przeciwnych Dombrowiczowi. Moze to
        dlatego, ze jego ludzie tu sa?
    • Gość: mark tu nikt nie mowi co mysli, tylko kasa dla siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:59
      Zobacz jak nasza biedna bydzia wypada w wiekszosci spraw - mizernie. Poczytaj
      opnie innych spoza B-czy, moze one otworza ci oczy. kocham to miasto, a rrczej
      kochalem, dopoki nie wszedlem w struktury urzednicze i widze co sie dzieje.
      Normalnie wszystko jest przezarte, tu nikt nie mowi co mysli, tylko kasa dla
      siebie a nic dla miasta.
      Tak jest, uwierz mi.
    • Gość: TELSTEN Znow zaplacil za usuniecie, to usuneli. Wybiórcza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 19:39
      Znow zaplacil za usuniecie, to usuneli. Wybiórcza?
      • idziunia Re: Znow zaplacil za usuniecie, to usuneli. Wybió 03.04.06, 08:36
        Nie jest taka zla ta gazeta.
    • Gość: gawlik To maciej !!! -kolejny dowod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:26
      To maciej !!! -kolejny dowod:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=28134382&v=2&s=0
    • Gość: gostek Dlaczego usuwane sa wpisy? Dlaczego wywalacie kome IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:42
      Dlaczego usuwane sa wpisy? Dlaczego wywalacie komentarze??????????
    • Gość: Oto kolejny dowod Oto kolejny dowod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:35
      Oto kolejny dowod:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=28164131&v=2&s=0
    • trendy4 Re: Usunięto wątek o osobach których opłaca KonDo 25.08.05, 19:53
      Gość portalu: shock! napisał(a):

> Usunięto wątek o osobach których opłaca KonDom!
      > Byl taki przedruk z gazety Fakt, gdzie wypowiadali sie rózni bydgoscy radni i
      > urzednicy, że pred. Dombrowicz wynajmuje osoby, ktore pisza pozytywnie o nim,
      > a usuwane sa wątki negatywne!
      >
      > Wątek mial chyba z 30 wpisów istnial 3 dni. Dzis popołudniu go usunieto!
      > Dombrowicz boi sie prawdy o sobie?

Moze to sprawy przed wyborcze?
      • Gość: leo Juz wiem na co idą moje podatki :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 19:29
        Juz wiem na co idą moje podatki :-)
      • Gość: kamil Re: Usunięto wątek o osobach których opłaca KonDo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:19
        Nie tylko, to dzieje sie juz dlugi czas, GW i KD sa chyba powiazane.
    • Gość: Maciej = Dombrowic Maciej = człowiek Dombrowicza na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:55
      Maciej = człowiek Dombrowicza na forum:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=28391651&a=28391651
      • Gość: maciej Re: Maciej = człowiek Dombrowicza na forum IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 30.08.05, 21:56
        pisza ze Zemkego!
    • brathless Re: 2 czy 3 osoby pracuja dla KonDoma? 31.08.05, 12:26
      Po prostu zwykly zbieg okolicznosci, ze o nim sie kasuje.
      • Gość: janas Re: 2 czy 3 osoby pracuja dla KonDoma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:36
        A nie widzisz, ze to maciej, broniacy SLD?
        • Gość: grazyna Re: 2 czy 3 osoby pracuja dla KonDoma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 15:54
          Gość portalu: janas napisał(a):

> A nie widzisz, ze to maciej, broniacy SLD?

tez mi on podpada.
          • radca ivica-iv ... ten to juz zostal rozszyfrowany M.B 10.09.05, 16:24
            informatyk z Ratusza Miroslaw B.
            podobno donosiciel na pracownikow ?
            czy to prawda ?

czy to ten,ktory byl w SZTABIE WYBORCZYM K.D ?
            chyba sie tutaj reklamowal na forum,ze jest z PLATFORMY OBYWATELSKIEJ ?

radca

• Gość: komus nie pasuje?? Tez widze, ze komus nie pasuje??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 08:53
      Tez widze, ze komus nie pasuje???
      • Gość: detektyw Maciej oraz leszek to moi dwaj faworyci na tych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:29
        Maciej (piszacy jako PIT, charlesbabage, geograf102) oraz leszek (a_weirdo,
        kopiarka) - to moi dwaj faworyci na tych opłacanych panów przez KD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka