arleta.kamilek 01.04.05, 09:28 Proszę o namiary. Dzięki Arleta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betisch Re: Poszukuję dobrego pediatrę w Bydgoszczy 02.04.05, 20:52 Witam , widzę że Bydgoszczan jak na lekarstwo. A może nasze dzieci nie chorują :) Niestety nie pomogę , chodzę z moimi dziećmi do przychodni na osiedlu. Nie jest to szczyt szczęścia ale szczepienia zrobią , a katar praktycznie sam się wyleczy. Myślę też że za dużo naszych pieniędzy jest zabieranych na utrzymanie służby zdrowia żeby jeszcze płacić za prywatne wizyty. Popytam znajomych , może kogoś polecą. Odpowiedz Link Zgłoś
iwomedia1 Re: Poszukuję dobrego pediatrę w Bydgoszczy 24.04.05, 17:46 Mogę polecić Pana dr n.med. Jarosława Szułczyńskiego. Jest on ordynatorem intensywnej opieki noworodków w szpitalu na Kapuściskach. Zawsze gdy mam jakiś problem z moją małą (teraz ma już 10 m-cy) prosze go na wizytę do domu. Wizyta kosztuje 100-150zł. W przychodni bywało bardzo różnie i dlatego zdecydowałam, że lepiej wezwać lekarza do domu na prywatną wizytę. mogę podać dokładne namiary jeśli chcesz. Mój e-mail: iwomedia@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamad1 Re: Poszukuję dobrego pediatrę w Bydgoszczy 01.06.05, 12:38 arleta.kamilek napisała: > Proszę o namiary. > Dzięki > Arleta Doktor Walewska-Sroga przyjmuje w przychodni na ul.Planu 6-cio letniego oraz prywatnie tel.domowy (raczej wieczorem) 361-96-81, 60 zł wizyta domowa Po trzyletnie tułaczce z ciągłym zapaleniem oskrzeli i płuc (przynajmiej raz w m-cu zawsze antybiotyk, dwie chospitalizacje) ona nam pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
lrodziewicz Re: Poszukuję dobrego pediatrę w Bydgoszczy 22.07.05, 09:36 moje dziecko też ma ciągłe zapalenia oskrzeli jak p. doktor wan pomogła. Moja córka dostała 4 antybiotyk w przeciągu 4 miesięcy. Pomocy.. Pozdr. Lucyna i Olgunia Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia11 Re: Poszukuję dobrego pediatrę w Bydgoszczy 20.06.05, 16:02 Cześć. Polecam dr Kurylak. Rewelacyjna,pełna fachowość.Jeśli chcesz namiary napiswz na priva. Za wizytę bierze 80-100 zł. Może przyjechać do domu lub mozna się z nią umówić w szpitalu, gdziej jest z-ca dyrektora ds. lecznictwa. Pozdrawiam Magda (Mama Oleńki-kochanej córeńki 20.12.2002) Odpowiedz Link Zgłoś
sudestra Re: Poszukuję dobrego pediatrę w Bydgoszczy 17.07.05, 20:37 Polecam dr Sułczyńskiego ze Szpitala Miejskiego.Przyjzedzal do siostrzenicy i w sumie tylko on pomagal. Jakby co, o namiar zapytam szwagierkę,bo ma je na bieżąco,ale widzialam,ze juz ktos wyzej podal. I polecam , nawet jescze bardziej dr. Główczewska z przychodni rejonowej Ogrosy. Obawiam sie jednak ze prywtanie nie przyjmuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.kamilek Re: Poszukuję dobrego pediatrę w Bydgoszczy 26.09.05, 15:15 Dziękuję za odpowiedzi. Długo nie bylam na tym forum. Pozdrawiam Arleta Odpowiedz Link Zgłoś