Dodaj do ulubionych

Widzilam wczoraj UFO nad Krakowem!!!!!!

IP: *.autocom.pl 01.10.04, 14:37
Sama nie moge uwierzyc w to co widzilam wczoraj wieczorem , jeszcze nie bylo ciemno ok godzin 18.30- wracalam z pracy. Nie wierze w takie rzeczy ale cos widzilam czego nie umie wytlumaczyc.Byl to szybko lecacy punkt swiatla , ktory zatrzymal sie w pewnej chwili nieruchomo i mozna bylo dostrzec plaski ksztalt tego czegos.Po zatrzymaniu sie jakby powiekszl swoja objetosc po czym po chwili wrocil do wczesniejszego ksztaltu i odlecial tak szybko jak sie pojawil.Pewnie zaraz pojawa sie komentarze ze jestem jakas nienormalna albo cos, ale ja to naprawde widzilam.Moze ktos mial podobne przezycia???
Obserwuj wątek
    • Gość: j23 Re: Widzilam wczoraj UFO nad Krakowem!!!!!! IP: 195.70.71.* 01.10.04, 14:45
      czy mialo pejsy
      • Gość: lila Re: Widzilam wczoraj UFO nad Krakowem!!!!!! IP: *.autocom.pl 01.10.04, 15:02
        No wlasnie wiedzilam ze beda takie glupie komentarze
    • Gość: o! Re: Widzilam wczoraj UFO nad Krakowem!!!!!! IP: 62.121.129.* 01.10.04, 15:01
      a wiesz ze o tej samej porze widzialem cos w rodzaju spadajacego meteorytu?!
      jakis spalajacy sie obiekt, bardzo szybko przecinajacy ukosnie niebo, pare razy
      rozblysnal bardziej...
      wygladal jak wystrzelony sztuczny ogien tylko ze pedzil na dol a nie do gory i
      wysoko -tak na wysokosci lotu samolotu...
      bloki go zaslonily, wiec nie widzialem co dalej ale wygladalo niesamowicie
    • megas1 Re: Widzilam wczoraj UFO nad Krakowem!!!!!! 01.10.04, 15:39
      Samolot - podchodził do lądowania - na wysuniętym podwoziu jest silny reflektor. Najpierw leciał pod pewnym kątem względem Ciebie - tak że widziałaś światło, potem zmienił kurs na Ciebie (leciał w Twoim kierunku) i stąd nieruchome białe powiększające się światło.Potem znów zmienił kurs i zniknął Ci z oczu. Też się na to kiedys nabrałem - żadne UFO

• Gość: v4v Re: Widzilam wczoraj UFO nad Krakowem!!!!!! IP: *.nss.pl 01.10.04, 16:56
      Z ciekawości zaglądnąłem na forum krakowa czy tylko ja to widziałem ale widzę
      że nie.
      Wczoraj jadąc 29tą (czyli aleją 29 listopada) w kierunku Węgrzc widziałem jak
      spada coś z nieba. W pierwszej chwili myślałem że to jakaś raca, flara ale to
      zamiast lecieć w górę leciało w dół (tak na oko zmiejsca w którym to widzałem
      to pod duzym kątem prawie prostopadle w kierunku czerwonego prądnika) z bardzo
      dużą prędkością i zostawiało za sobą spory "ogon". Wygląda na to że wiedzilismy
      spadający na ziemię meteoryt który spala się w atmosferze. Ślad po nim na
      niebie widać było z dobrą minutę. Bardzo ciekawe zjawisko nigdy czegoś
      podobnego nie widziałem. Było to dokładnie o 18.28 wg czasu mojega zegara w
      aucie.

P.S. Samoloty podchodzące do lądowania na 25 w balicach nie latają protopadle w
      dół, nie zostawiają za sobą takiego śladu na niebie. Doatkowo było jeszcze dość
      jasno więc trudno nie zauważyć samolotu. Na 100% widzieliśmy meteoryt.
      Pozdrawiam Paweł
      • the_nevermind No i mam wasze ufo... 02.10.04, 13:54
        też się wczoraj kręciłam w pobliżu waszej 29 Listopada i niestety ominął mnie
        ten widok... natomiast wiem co to jest...
        W wiadomościach czy informacjach mówili przedwczoraj, że do ziemi zbliża się
        asterodia i będzie widoczna na nocnycm niebie-ktoś mi tak mówił...
        Pewnie spalała się w atmosferze stąd spektakularne widowisko:)
    • Gość: Lula. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:31
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • kriss.forum Re: Widzilam wczoraj UFO nad Krakowem!!!!!! 02.10.04, 13:28
        Oj sabbin widać ze ci chłopa brakuje!

--
        www.kazimierz.com
        Pozdrawiam,
        Kriss.
    • Gość: MICHAL [...] IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 23:05
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: H56 Michał, przez ciebie tracę tolerancję IP: *.comnet.krakow.pl 03.10.04, 08:45
        dla mniejszości seksualnych ! spadaj popaprańcu między swoich kałolubnych
        kolegów bo nie lubię smrodu kloaki.
    • Gość: 7 ja ci wierze !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 23:07
      i zazdroszcze!!! tez bym chcial zobaczyc :D
    • Gość: randolf Re: Widzilam wczoraj UFO nad Krakowem!!!!!! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.04, 00:28
      odwiedz strone wwww.us-happy-homes.com tam znajdziesz cos wiecej na temat UFO.
      Jezeli chcesz ten przypadek zglosic z podanej strony
      wyslij maila z dokladnym opisem
    • Gość: basia Re: Widzilam wczoraj UFO nad Krakowem!!!!!! IP: *.info 02.10.04, 19:21
      Lublin górą! U nas leciało o 17, ale wybuchło;)
      • Gość: provokator Re: Widzilam wczoraj UFO nad Krakowem!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 10:01
        wybuchło? To pewnie jakieś muzułmańskie ufo ;)
    • Gość: Paulo Re: Widzilam wczoraj UFO nad Krakowem!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 08:24
      Czyli widzieliśmy to samo, tylko że ja w Lublinie i lot owego czegoś był poziomy w stosunku do ziemi, pozostały mi tylko zdjęcia po smudze kondensacyjnej. Pozdrawiam.
    • Gość: Uta Re: Widzilam wczoraj UFO nad Krakowem!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.10.04, 21:31
      Ja też widziałam :)
      Mieszkam na 4 piętrze i mogłam obserwować ten obiekt przez długą chwilę,
      wyglądał jak spadający meteoryt i zosatwiał po sobie smugę dymu, ciekawa jestem
      gdzie upadł?? A może się spalił zanim doleciał do ziemi?
      pozdrawiam
      • zielonki Re: Spokojnie to tylko 04.10.04, 23:23
        ja wracałem z grzybobrania.
        Wszystko OK.
    • Gość: bosman Re: Ludzie - spoko IP: *.lublin.mm.pl 04.10.04, 20:41
      To prałat Jankowski leciał do Rzymu.
      • Gość: Ciupazka Re: Sami nie wiecie.... IP: 217.153.209.* 04.10.04, 23:26
        ...coi kogo w Krakowie macie, nei nie dziwota, hehe:

www.technologieufo.planty.pl/
        • ciupazka Re: Sami nie wiecie.... 04.10.04, 23:47
          I jeszcze na temat szpiegostwa:

www.ufo-album.prv.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka