big_cassani 13.12.07, 23:26 Co sądzimy o choince za 69 tys. zł? Ładna? Warto było? Cieszymy się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: Co sądzimy o choince za 69 tys. zł? 13.12.07, 23:27 aaa,gdzież ona.........ta najdroższa(?) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bajkers Re: Co sądzimy o choince za 69 tys. zł? 13.12.07, 23:53 Co sądzimy ?? Podobno delegacja władz NYC już leci czarterem na Lublinek po tym jak nasza "szczotka do butelek" zdeklasowała tamtejszą "christmas tree". Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Ręce opadają. 14.12.07, 08:19 lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/799301.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: o! jejku jejku IP: *.toya.net.pl 14.12.07, 10:48 Wszystko w opiniach lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/798755.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu "Za samo drzewko zapłacili nam 1030 złotych." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 14:25 :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: "Za samo drzewko zapłacili nam 1030 złotych." 14.12.07, 14:32 Lesniczy juz pewnie wnukom opowiada jak to znalazl sie frajer na najgorszego badyla w borze. Dzierżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Za to dziadek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 14:35 Za to dziadek, właściciel firmy oświetlającej... ten to się nachapał :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_cassani Co Dziad Borowy zrobił z choinką? 14.12.07, 18:09 Co Dziad Borowy zrobił z choinką? On jedyny tu zająć się powinien odrestaurowaniem choinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Co sądzimy o choince za 69 tys. zł? IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.07, 20:43 Choinka za 69 tyś PLN? Pytam się KU*WA, kto za to gó.. zapłacił taką kasę!? Czy te barany nie widzą, ile to ścierwo jest warte? Kto się ze mną założy, że za 2 tyś (słownie: dwa tysiące złotych!) załatwię lepszą? Ktoś przytulił ładną kaskę... Srał ich pies, ale z okazji zbliżających się świąt, życzę im, aby jak najszybciej umoczyli swoje złodziejskie dupska! Paszport mi się w kieszeni otworzył... Polska to jednak kraj złodziei... Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: Co sądzimy o choince za 69 tys. zł? 14.12.07, 21:19 Pracuję w miejscu, które finansuje miasto! Mamy miliony potrzeb, na które miasto nie daje pieniędzy! Chyba mnie szlag zaraz trafi z powodu kosztów tej choinki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_cassani Przecież mogli wydać nie 69 a 128 tys. 14.12.07, 23:41 No co wy tak?! Przecież mogli wydać nie 69 a 128 tys. PLN, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
czechy11 Re: Co sądzimy o choince za 69 tys. zł? 15.12.07, 10:01 Chyba nie uwazasz, ze miasto nie powinno byc dekorowane na święta? Obecnie (tak jest od lat) Łodź jest najgorzej udekorowanym na święta miastem w Polsce. Nawet małe miasteczka mają czasami lepsze dekoracje niż tak duże miasto jak Łódź. Czy Wam to nie przeszkadza? Bo mi tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Co sądzimy o choince za 69 tys. zł? IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.07, 14:19 Zapytam ponownie. Czy chcesz się ze mną założyć, że za 2 tysiące PLN załatwię 723 razy ładniejszą choinkę? Nawet z oświetleniem! Ja nigdzie nie napisałem, że nie chcę, żeby miasto nie było udekorowane. Przeciwnie! Tylko nie mogę zrozumieć jednej rzeczy. JAK MOŻNA WYDAĆ 69.000 PLN Z MOICH PODATKÓW NA TEGO BADYLA, który tylko szpeci moje miasto?! Jeśli uważasz, że 69 tyś PLN to odpowiednia cena za to, co stanęło na placu, to z przyjemnością ubiję z Tobą jakiś interesik... Liczę, że ktoś odpowie za ten zakup! Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Co sądzimy o choince za 69 tys. zł? 15.12.07, 22:17 Zgodnie z informacjami zawartymi w artykule: na badyla i jego transport zostało przeznaczone 12.250 zł, a reszta, czyli 56.750 zostało przenaczone na dekracje na ul. Piotrkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czechy11 Re: Co sądzimy o choince za 69 tys. zł? IP: 212.160.240.* 17.12.07, 13:38 Ale ten badyl jest dlatego, ze podobno został oskubany przez troli (bo inaczej nie mozna tego sklasyfikowac) którzy nic nie robią tylko dewastują maisto. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Co sądzimy o choince za 69 tys. zł? 15.12.07, 16:44 Byłem kiedyś w Kaliszu przed świętami i byłem pod potężnym wrażeniem wyglądu tego miasta. Ostatnio byłem też w Białej Rawskiej i tam też o wiele ładniej jest niż w Łodzi. Mnie to nie przeszkadza. Przyzwyczaiłem się do beznadziejności tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Inna choinka. 15.12.07, 14:24 ...ta jest niepotrzebny wybrykiem. Choinka powinna byc zrobiona z podświetlanych petów i foliówek. Mało tego się wala dokoła? Odpowiedz Link Zgłoś
rough Re: Co sądzimy o choince za 69 tys. zł? 15.12.07, 14:51 Ludzie!!!! Kradną nasze pieniądze w biały dzień!!! Ta choinka to z Alp przywieziona została czy co???Prokuratura do roboty!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Na co zasługujemy to mamy. 15.12.07, 18:36 Na co zasługujemy to mamy. Choinka na miarę naszych możliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: Na co zasługujemy to mamy. 15.12.07, 20:50 Ludzie! Widziałam dzisiaj na własne oczy tę choinkę!!! Jestem w głębokiej traumie od jej widoku!!!!! Chyba muszę się napić, to mi wróci radość życia! Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Ciekawe, za ile pójdzie na licytacji 15.12.07, 22:16 Ciekawe, za ile pójdzie na licytacji w aukcji charytatywnej prezydenta Kropiwnickiego? Odpowiedz Link Zgłoś
rough Upgrade naszej choinki^^^ 23.12.07, 01:12 Ciekawe kto z Was zwrócił uwagę na ulepszenie Naszej choinki.Jak cudownie władze miasta zadbały o to aby otoczyć ją mniejszymi drzewkami i postawić dookoła małe żelazne ogrodzenie wokół tej okazałości.Nie ważne, że krzywo stoi i nie trzyma się pionu, a co się w Łodzi trzyma?Brak kompetencji ludzi nadzorującej ten okaz i najgorsza i najdroższa choinka we wsi >> a to Polska właśnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: Upgrade naszej choinki^^^ 23.12.07, 18:46 Pewien Pan powie: „I tak leży lepiej niż mój garnitur”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Daj link! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 19:54 To się razem pośmiejemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś