Dodaj do ulubionych

Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt!

15.02.07, 22:56
Nie mam pojęcia co to za <autocenzura> w <autocenzura> kopany. Wycina wątki
według swojego debilnego uznania. Z takim chamstwem ze strony admina nie
spotkałem sie jeszcze niegdy i nigdzie. Jest to osoba wysoce niekompetentna.
Kury jej macać a nie forum o Egipcie się zajmować. Ta osoba doprowadzi do tego
że Forum Egipt poprostu umrze.
Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 15.02.07, 22:58
      podnoszę. próbka "popisów:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=57426719
      • valdivia Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 15.02.07, 23:13
        No tak... Rzeczywiscie opinie o kosmetykach to wysoce turystyczny temat! :)
        PdV
        • iberia.pl Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 15.02.07, 23:29
          valdivia napisał:

> No tak... Rzeczywiscie opinie o kosmetykach to wysoce turystyczny temat! :)

tak na zdrowy chlopski rozum:jak uwazasz, gdzie wiecej osob ma pojecie na temat
          kosmetykow z MM na forum Egipt czy na forum Uroda???

Nawet jesli nie pasuje to do forum Egipt to po jakiego diabla wyrzuciles to na
          osla zamiast na forum Uroda?
          • yavorius Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 16.02.07, 12:47
            Bo może nie ma uprawnień żeby przenosić na Urodę?
    • wanda43 Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 15.02.07, 22:59
      Popieram.
      • platynka.iw Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 15.02.07, 23:00
        Popieram!
        Iwcia
        • cameltravel Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 15.02.07, 23:23
          popieram

Ewa
          • valdivia Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 15.02.07, 23:28
            Jesli ktos mi w sposob przekonujacy wyjasni zwiazek miedzy opiniami na temat
            kosmetykow, a turystyka to temat wroci na Forum.
            PdV
            • derduch Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 15.02.07, 23:30
              Wyjaśniać to będziesz ty przed administarcją portalu
              Mam nadzieje że do jutra do południa z setka maili będzie do portalu :-)))
              To już jest wojna
            • miriam_73 Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 15.02.07, 23:49
              Voila:
              Dziewczyna przy okazji wyjazdu na Bliski Wschód zapytała o kosmetyki z Morza
              Martwego, bo chce takowe kupić. Tak jak ludzie pytają na forum o sziszę,
              papirusy czy czy inne rzeczy z tego regionu albo o sklep wolnocłowy w Sharmie
              czy alkohol w Hurgadzie. Też bardzo turystyczne prawda???
              Proste? Skoro o szisze czy wódę można zapytać i nie
              tniesz to dlaczego kosmetyki tak.
              A teraz bierzesz myszkę, klikasz i wątek wraca na swoje miejsce.
              • valdivia Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 15.02.07, 23:52
                Juz wrocil. Przekonalas mnie.
                PdV
            • amon-re Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 16.02.07, 11:54
              valdivia napisał:

> Jesli ktos mi w sposob przekonujacy wyjasni zwiazek miedzy opiniami na temat
              > kosmetykow, a turystyka to temat wroci na Forum.
              To może pojedź nawet nie do egiptu ale gdziekolwiek gdzie jest słoneczko i
              wystaw goły tyłek na to słoneczko bez używania kosmetyków - zaręczam Ci, że
              szybko złapiesz związek między kosmetykami i turystyką.

• iberia.pl Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 15.02.07, 23:30
      POPIERAM!
    • jureek Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 16.02.07, 08:48
      A to forum Egipt ma opiekuna? To ciekawe, dlaczego nie chce się on przedstawić w
      nagłówku forum. Wstydzi się?
      Jura
      • Gość: mariuszgr Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! IP: 195.205.202.* 16.02.07, 09:06
        valdivia
        • jureek Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 16.02.07, 09:57
          Gość portalu: mariuszgr napisał(a):

> valdivia

Tak też wywnioskowałem z przebiegu wątku. Zdziwiło mnie tylko to, że nie ma o
          tym informacji w nagłówku forum.
          Jura
          • eela Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 16.02.07, 10:08
            Jakieś chyba niedawne zmiany, bo jeśli mnie pamięć nie myli, tam aesem była poprzednio miriam_76.
            • eela poprawka 16.02.07, 10:09
              Miriam_73, pisząca w tym wątku
              • jureek Robi się coraz ciekawiej :) (nt) 16.02.07, 10:24
              • miriam_73 Re: poprawka 16.02.07, 10:38
                od grupo ponad pół roku juz nie.
            • miriam_73 Nietsety eelu, 16.02.07, 10:47
              mocno Cie pamięć myli bo nie opiekuję sie forum od ponad pół roku. A valdivia
              nie jest opiekunem społecznym tylko administratorem.
              • eela Re: Nietsety eelu, 16.02.07, 11:06
                Mam rozumieć, że valdivia jest pracownikiem etatowym Agory? Dlaczego wobec tego nie jest na czerwono? Hmm, ciekawe.

ps. No nie myli, bo byłas jednak. :-)
              • valdivia opiekus spoleczny 16.02.07, 12:15
                Jesli rzeczywiscie chcecie miec spolecznego opiekuna to jest to oczywiscie do
                zalatwienia - zreszta pisalem juz o tym do miriam. Ale dyskusje o tym
                przeprowadzmy tutaj (w tym watku), nie na forum Egipt.
                PdV
              • ols Re: Nietsety eelu, 16.02.07, 12:27
                miriam_73 napisała:

> A valdivia
                > nie jest opiekunem społecznym tylko administratorem.

Nie jest to prawdą.
                • miriam_73 Re: Nietsety eelu, 16.02.07, 12:33
                  no to widac wszyscy jesteśmu zdezorientowani. To może drogi administratorze,
                  zabrałbys głos i wyjasnił te zawiłości, bo jak byc może zauważyłeś zrobiło się
                  małe zamieszanie.
                  • valdivia Re: Nietsety eelu, 16.02.07, 12:41
                    Ja moge wyjasnic. Jestem opiekunem kilku innych forow turystycznych, ale
                    poniewaz zdarza mi sie przenosic watki wlasnie z tych innych forow na Egipt to
                    mam tez uprawnienia do porzadkowania tegoz. Co czynie wyjatkowo rzadko.
                    Oficjalnie to forum nie ma ASa.
                    Czy tak jesz Mr. Ols? :)
                    PdV
                    • ols Re: Nietsety eelu, 16.02.07, 13:05
                      Tak właśnie jest.
                    • miriam_73 Re: Nietsety eelu, 17.02.07, 21:11
                      no to skoro opiekun forum formalnie jest, to daleczgo na stronie nie ma takiej
                      informacji??? Jak ja się opekowała forum był mój nick i każdy się mógł
                      skontaktowac jeśli miał wątpliwości? Dlaczego zatem teraz są inne porządkI???

A co do zasadniczej kwestii, ols, to tak jak już napisałam valdivii - Ja w sumie
                      żałuję że zrezygnowałam, ale byłam w ub. roku przemęczona i chora i żle
                      tolerowałam ataki personalne. Teraz jest dobrze, bo przede wszystkim jestem po
                      porządnym urlopie :))Czasem dobrze jest szybko zareagowac.
                      Szczerze mówiąc chętnie bym wróciła, tylko kwestia, co forumowicze powiedzą.
                      Myslę, że trochę lepiej znam to forum niż valdivia :)))
                      • iberia.pl do miriam 17.02.07, 21:55
                        miriam_73 napisała:

>- Ja w sumie żałuję że zrezygnowałam,
                        > Szczerze mówiąc chętnie bym wróciła, tylko kwestia, co forumowicze powiedzą.

jesli o mnie chodzi to jestem ZA ;-)

> Myslę, że trochę lepiej znam to forum niż valdivia :)))

tez mi sie tak wydaje.
    • yavorius Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 16.02.07, 12:48
      derduch napisał:
      > swojego debilnego uznania.

Ostoja kultury się odezwała, rotfl.
      • derduch Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 16.02.07, 13:30
        Myk i już cie mam w niewidocznych.
        I nawet nie możesz mi odpysknąć bo już tego nie będe widział.
        Złamasie w giertycha kopany
        • Gość: . Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! IP: 217.97.182.* 16.02.07, 13:38
          zawsze sie moze wylogowac i twoje sztuczki do kitu:)
          a tobie taka retoryka moze spowodowac, ze bedziesz przejsciowo niewidoczny dla
          wszystkich forumowiczow..
          • derduch Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 16.02.07, 14:38
            Coś ci tam w Tych Katowicach chyba rozum zaczadział od smogu.
            Żeby zablokować konto musi być łamany regulamin, ja go nie łamie.
            A poza tym korzystając z multiproxy każdego admina można doprowadzić do zawału,
            po co to komu?
            • Gość: . Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:51
              wystarczy lamanie Netykiety, oczywiscie powtarzajace sie
              tak uprzejmie uprzedzam
              zebys potem nie plakal, ot co
              • derduch Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 17.02.07, 09:18
                Nie rozśmieszaj mnie. Jakby ktoś miał ochotę pobawić się w bałagan to nikt mu w
                tym nie przeszkodzi, mozna zakładac konta co chwilkę z innego proxy i robić
                kompletny bajzel. Tylko po co? Juz wiem, po to żeby udowodnic że admin sobie nie
                radzi i trzeba go wywalic :-)
      • Gość: balbina66 Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! IP: *.139.reserved.ish.de 16.02.07, 13:33
        Valdivia ,czy mozesz mi powiedziec dlaczego watki ktore nie maja nic wspolnego
        z turystyka,zostawiasz !!!,a te ktore sa ludzia pomocne to usuwasz !!jak nie
        masz pojecia to daj sobie z tym spokuj, wprowadzasz na tym forum tylko
        nieporozumienia!
        • valdivia Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 16.02.07, 13:37
          Przyklady, przyklady? Co nalezy usunac? Co zostalo usuniete bez powodu?

PdV
          • mariuszgr Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 16.02.07, 17:11
            Ciebie nalezy usunac.
    • elsalvador1 Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 16.02.07, 13:20
      I co,teraz jest wszystko poukładane,czuściutkie...i nudne aż się niedobrze
      robi.Nie moę zrozumieć dlaczego nie mogło być jak do tej pory,czy to takie
      trudne zrozumieć,że ludzie na forum też się chcą powygłupiać,pożartować.Po co
      taki "pożądek",chyba,że tu chodzi o jakieś układy.Jeżeli tak to będzie to tylko
      ze szkodą dla tego forum.Z żalem to piszę ale takie postępowanie jest
      amoralne.Pozdrawiam.
      • Gość: aszra-al-aszra Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! IP: 83.18.9.* 16.02.07, 14:48
        Czy możesz podac jakimi jeszcze forami sie "opiekujesz" adminujesz?
        jesli to nie tajemnica

• figo7000 Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 16.02.07, 21:30
      popieram!
      • cameltravel Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 18.02.07, 18:56
        oj chyba tknieto czuły temat !!!!!
        • cameltravel Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 21.02.07, 21:34
          popieroam
          podbijam
          przypominam
          i prosze o odpowiedż valdivię jakimi jeszcze forami sie "opiekuje"

ewa
    • iberia.pl Re: Wywalić natychmiast opiekuna forum Egipt! 01.03.07, 21:15
      no i co?Czyzby temat umarl????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka