socjalliberal Re: Pałac prezydencki zamknięty bt 25.06.07, 23:02 Na Boga, nie nazywajmy szamba perfumerią ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Nowe nicki majoneza;devil_(cos tam), antka_pustak, 25.06.07, 23:02 ...kakaland. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Giwi, czas oczyścic szambo 25.06.07, 23:03 skazali Giertycha to ja proponuję skazać tornsona za takie bredzenie .............................................................................. tornson 25.06.07, 22:35 + odpowiedz Polska w IIWŚ była bardziej krajem prohitlerowskim niż proalianckim (bratanie się z bałtyjskimi fanami SS, heroizowanie zdrajców NSZ, szczekanie na Armię Czerwonę, LWP i polskie partyzantki AL,GL). Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Giwi, czas oczyścic szambo 25.06.07, 23:04 o ile Polska szczekała to Armia Czerwona zaczęła od zagryzania Odpowiedz Link Zgłoś
black_razor Witamy kapusia na pokladzie 25.06.07, 23:04 jdbad napisała: > Masz to w genach czy to wynik szkolenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
devil_inside1 [...] 25.06.07, 23:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: nie Agora, giwi..! 25.06.07, 23:13 no nie p. J., nie ja toleruję na FK gertychowo_chmoobronne tałałajstwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
omari2 Re: Giwi, czas oczyścic szambo 25.06.07, 23:10 zaskakujesz mnie,jdbad..... :( Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Dłuuuugo trwało.... 25.06.07, 23:14 Better late than never, p. Henryku:) Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: Dłuuuugo trwało.... 25.06.07, 23:18 ..a mnie jednak szkoda lata.. i p. , lato krótkie, p. zaś musisz jak każdy nowicjusz swoje guzy zebrać na FK?..;) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A, majonez sie objawil,od razu w trzech postaciach 25.06.07, 23:13 ...jako devil_inside, antka_pustak oraz kakaland. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ja nawet nie wiem za bardzo o co chodzi :( Ale 25.06.07, 23:15 wlaczyc sie z minimalnie rzeczowym postem do dyskusji zawsze mozna ;) marouder napisał: > ...jako devil_inside, antka_pustak oraz kakaland. Odpowiedz Link Zgłoś
devil_inside1 [...] 25.06.07, 23:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Mnie nie szkodzi, gdy komus przypne latke, ze.. 25.06.07, 23:22 ...jest twoim klonem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Giwi nie ma wpływu na rząd! 25.06.07, 23:12 jdbad napisała: Giwi, czas oczyścic szambo > Jak to ma zrobić gdy nie ma wpływu na rzad? Nie wymagaj rzeczy niewykonalnych od Giwi. W tym celu musielibyśmy się skrzyknąć i zadziałać wespół a nie nawołując jedną Giwi do podkładania się! Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Giwi, czas oczyścic szambo 25.06.07, 23:14 TW jadbad mimo wakacji śle swoje pedagogiczne denuncjacje.Typowa przedstawicielka ściany wschodniej.A pfe!Belferska natura nie ma urlopu nawet w czasie wakacji.Wręcz jest ona nasilona w surowości swej.To jest już chyba zawodowy przechył.Albo na Podlasiu u śledzików za mocno słońce zadziałało,lub w czasie burzy nastąpiło silne wyładowanie atmosferyczne na głowę pedagożki(pedagorzki?). Odpowiedz Link Zgłoś
omari2 Re: Giwi, czas oczyścic szambo 25.06.07, 23:16 zwykle ludzie z Podlasia są sympatyczni..... Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Giwi, czas oczyścic szambo 25.06.07, 23:24 Ano zwykle zwykli ludzie z Podlasia są sympatyczni,też znałem wielu takich.Ale jadbad to jest moheroini! Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Uprzejmie donoszę, ze wszelkie opinie na mój temat 25.06.07, 23:16 są przesadzone. Mark Twain - sparafrazowany. Odpowiedz Link Zgłoś
tune_down [...] 25.06.07, 23:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Uprzejmie donoszę, ze wszelkie opinie na mój 25.06.07, 23:37 Czy Ty naprawdę jesteś nauczycielką?Jeżeli tak,to mierną.Mnie polonistka uczyła że sparafrazować można jedynie słowa,nigdy człowieka.Mimo że edukację zakończyłem kilkadziesiąt lat temu pozostanę wierny mojej nauczycielce z j polskiego ze szkoły podstawowej.A Jadbad nie mogę sparafrazować choć chcę,.Zacytuję jednak słowa którego autora nie pamiętam:Tylko niewielu ludzi rodzi się szlachetnymi,jeszcze mniej żyje szlachetnie a rzadko kto umiera szlachetnie!Nie proszę o szczerość,proszę o milczenie i nie kapowanie! Odpowiedz Link Zgłoś