Dodaj do ulubionych

Niedostępne Miejsce Pamięci Narodowej - Padlewski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:22
www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=6
komentarz pod zdjęciem (patrz link) Tego chyba nie ma na całym swiecie by
miejsce pamięci narodowej i pomnik był niedostępny dla turystów i mieszkańców
Plocka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dermo Re: Niedostępne Miejsce Pamięci Narodowej - Padle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:24
      www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?pos=-2854
      • Gość: zenon dylewski Re: Niedostępne Miejsce Pamięci Narodowej - Padle IP: *.plock.mm.pl 28.04.06, 08:02
        Minister Kultury i Dziedzictwa Narodowego, Sejm, Senat, Rzecznik Praw
        Obywatelskich, Sekretarz RadyPamieci Walk i Męczeństwa, Prokuratura, Prezydenci
        Płocka, powiedzieli, napisali, że tego Miejsca w Płocku - NIE MA!

Dziękuję, że podjęliście ten hańbiący Płock i Polskę temat.
        Wejście bezpieczne? Byliśmy wyzywani, upokarzani. Oficer udrzył mnie. jest
        film. Bronił mnie Janek Waćkowski...
    • Gość: zd Re: Niedostępne Miejsce Pamięci Narodowej - Padle IP: *.plock.mm.pl 28.04.06, 08:31
      zwróćcie uwagę na fałszywy napis na Kamieniu postawionym na kablu tel.
      Bydgoszcz - Warszawa. jest pod kamieniem 61 cm.
      Napisano Naczelnik a był NACZELNIKIEM WOJSKOWYM, dyktatorem. Sam miał prawo
      mianować Naczelników cywilnych wg potrzeb. Poniżanie nie zaczeło sie dzisiaj.
      • Gość: zd Re: była rodzina Generała - Padle IP: *.plock.mm.pl 28.04.06, 17:10
        O godz. 14,20 miejsce straceń Powstańców Styczniowych odwiedziła rodzina
        Generała. Zrobionozdjęcia. Nie było komu zdawać relacji... Niech tak będzie...
        • Gość: bezrobotny Re: była rodzina Generała - Padle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 07:30
          Nie ma w Płocku dziennikarzy??
          • Gość: zd Re: była rodzina Generała - Padle IP: *.plock.mm.pl 29.04.06, 10:11
            nie było. były rozmowy telefoniczne... zreszta dziennikarze maja Padlewskiego
            w ....
    • Gość: jazzi Re: Niedostępne Miejsce Pamięci Narodowej - Padle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 07:44
      o roli Padlewskiego jakiś kolo wyjaśniał juz w innym wątku, ja dziekuję,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka