Dodaj do ulubionych

Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie

IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.03.07, 22:53
Usłyszałam w radiu ESKA, że ma być otwarte nowe prywatne przedszkole w
Rzeszowie. Niestety złapałam tylko końcówkę i nie zapisałam sobie żadnych
informacji. Mówili coś o małych odkrywcach (tak chyba się to będzie
nazywało). Szukam już długo przedszkola dla mojej córeczki - bezskutecznie -
wszystko co godne uwagi jest pozajmowane.
Może ktoś słyszał też to w radiu i zapisał jakiś kontakt ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 23:24
      Witam
      w Rzeszowie powstają dwa nowe prywatne przedszkola podaję strony internetowe
      tam szczególy:
      maliodkrywcy.edu.pl oraz mis.rzeszow.pl pozdrawiam
      • Gość: mama Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:03
        To fakt, że jest mało miejsc w przedszkolach państwowych ale alternatywą jest
        niania. W przedszkolu prywatnym miesięcznie płaci się około 500 zł a wszystko
        jest po kosztach bo wiadomo nastawione są PRZEDE WSZYSTKIM na zysk. To NIE są
        organizacje charytatywne! Lepiej już zapłacić 500-600 zł opiekunce i nie trzeba
        się martwić przywożeniem, odwożeniem, chorobami.
        • Gość: steppenwolff1 Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.166.unknown.vectranet.pl 02.04.07, 00:02
          dzieciaki powinny w tym wieku mieć kontakt z rówieśnikami i przechodzić
          infekcje - uodparnia je to na przyszłość (niektóre infekcje przechodzone w
          wieku dojrzałym, jak np. świnka, mają o wiele poważniejsze konsekwencje) i
          chroni przed alergiami, pozwala na wytworzenie prawidłowego schematu odpowiedzi
          immunologicznej.

pozdrawiam
          Anka
      • Gość: sssss Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 15:32
        up
    • Gość: tato Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:09
      Zależy gdzie Pani szuka. Baranówka ma wiele państwowych przedszkoli, bardzo
      dobrych, w których bez problemu znajdzie Pani miejsce ;-)
    • artipb Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie 20.03.07, 19:10
      Zobaczyłem obie strony i się załamałem. Opłata jak za studia podyplomowe a
      nawet lepiej, w pakiecie podstawowym to co w przedszkolu publicznym (no, może
      za angielski w publicznym trzeba dopłacić,ale to są sprawy groszowe). Grupy 15 -
      osobowe, a więc nadzór kadry też niespecjalny. Do tego przy czesnym ok. 400 zł
      dodatkowa opłata za wyżywienie ( czyli tak naprawdę robi się już ponad 440 zł),
      plus wydatek przynajmniej na jedną z "dodatkowych" atrakcji, żeby dziecko nie
      czuło się gorsze - efekt to ponad 500 zł miesięcznie.
      Reasumując - chyba bym musiał na głowę upaść, żeby tyle wydać, robiąc przy
      okazji z dziecka małego snoba.
      • Gość: anka10 Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.globaltechnology.pl 20.03.07, 19:27
        No mnie też cena zabiła, zwłaszcza że myślałam iż cena 380-400zł obejmuje też papu.Widać naiwna jestem:(
        • artipb Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie 20.03.07, 20:32
          Mam nieodparte wrażenie,że ktoś próbuje zbić niezłą kasę. Ja rozumiem, że
          prywatne są w 100 % samofinansujące, ale biorąc pod uwagę konieczność
          dokupienia papu i lekcji-gadżetów ( powiedz dziecku, że nie wyślesz go na
          basen, narty czy tańce, podczas gdy inne dzieci chodzą), cena zaczyna oscylować
          koło 500 zl.
          Przy polskich pensjach to jest chore.
          • Gość: niki Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.range86-132.btcentralplus.com 20.03.07, 20:48
            prawda jest taka,ze edukacja i doskonala opieka,to przywileje zamoznych.
            • Gość: trzeźwy Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.160.unknown.vectranet.pl 20.03.07, 21:39
              Prawda jest taka, że w przypadku tych przedszkoli można mówić o gadżeciarstwie,
              a nie o doskonałej opiece. Dla mnie pierwsza rzecz, której należałoby wymagać
              za taką kasę, to mniejsze grupy. Jak w reklamie - skoro nie widać różnicy, to
              po co przepłacać...
              • Gość: grzesiek Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:06
                Przedszkole prywatne nie są samofinansujące się bo dostają z miasta dopłatę.
                Ale i tak zawsze mało prywaciarzom a do tego "przedszkolanki" mają płacone coś
                koło 800-1000 złotych więc za taką kasę praca będzie pewnie adekwatna ;-(. I do
                tego dłużej pracują w ciągu dnia, nie mają wakacji i będą przemęczone taką
                ilością dzieci więc wiadomo, że opieka to będzie średnia ;-(
                • Gość: ewa Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:37
                  Pracuję w przedszkolu publicznym (państwowym) w Rzeszowie za 800-1000 zł z
                  grupą 26 dzieci.Chętnie zamienię na grupę 15 osobową. Co do prywaciarzy to
                  słusznie - należy pozamykać i upaństwowić wszystkie prywatne sklepy, zkłady i
                  innych wyzyskiwaczy!!!!
                  wychowawczyni nie przedszkolanka :-))
                  • Gość: xxx Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 21.03.07, 20:36
                    @Ewa: Ty tak na poważnie? W którym przedszkolu pracujesz?
                    Ej, ludzie, przestańcie ujadać. Jak to jest dobry biznes, to sami go otwórzcie.
                    Wbrew pozorom 15 a 26 robi różnicę. Teoretycznie oferują takie same usługi, jak
                    państwowcy. I jeżeli będą to robić solidnie, to są warci tej kasy. Mam pod oknem
                    takie jedno przedszkole miejskie - podobno jedno z lepszych. Ja niestety jestem
                    innego zdania.
                    • artipb Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie 21.03.07, 21:00
                      Nie chodzi o ujadanie, tylko o pewne realia.
                      1)Jeśli wołają prawie 400 zł za dziecko, to żądanie dopłaty za wyżywienie jest moim skromnym zdaniem śmieszne;
                      2)Oferta cenowa w żaden sposób nie jest konkurencyjna. Konkurencja byłaby wtedy, gdyby za cenę zbliżoną do miejskiego przedszkola oferowali coś więcej;
                      3)Oferta przedstawiona na stronach internetowych wskazuje na robienie partyzantki, a nie przedszkola;
                      4)Co do Pani przedszkolanki - zapytaj, czy wychowawczynie u prywaciarzy mają wakacje, ferie i niestety w paru przypadkach - czy mają ośmiogodzinny dzień pracy.Godziny otwarcia od 6-18 moim zdaniem wskazują na konieczość dwuzmianowej organizacji czasu pracy personelu. Czyli tak naprawdę podwójnej obsady w etatach...
                      5)Nie jestem za zamykaniem czegokolwiek, lecz za tworzeniem zdrowej konkurencji, a nie próbowaniem szybkiego dorobienia się na dzieciakach.
                      • Gość: xxx Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 21.03.07, 21:29
                        Ad 1) Każdy może mieć swoje zdanie - więc bez komentarza
                        Ad 2) i 5) Taka oferta nigdy nie będzie konkurencyjna z państwowymi. Obliczona
                        kwota nie jest tak znowu wygórowana z punktu widzenia biznesu. Kiedyś próbowałem
                        sobie to policzyć i niestety kokosów z tego nie ma. Znam przedszkola, gdzie
                        czesne jest większe, a zyski bez rewelacji. Zdrowa (a raczej niezdrowa)
                        konkurencja panuje na razie tylko między państwowymi.
                        Ad 3) Zgadzam się, ale to trzeba zobaczyć na własne oczy. Możesz mieć rację, ale
                        równie dobrze mogli zaoszczędzić na promocji (stworzenie tylko wizytówki), co
                        tak czy owak jest minusem.
                        Ad 4) Rodzice są bardzo wyczuleni na błędy wychowawców, więc, jeżeli ktoś chce
                        na tym zaoszczędzić, jest samobójcą. I to z drugiej strony może być przyczyną
                        wysokiego czesnego (podwójna kadra).
                        Ewę chciałem tylko zapytać, czy faktycznie jest za zamykaniem wszystkiego
                        prywatnego dookoła.

A wszystko i tak zweryfikuje życie :). Pozdrawiam

• Gość: ewa Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 22:20
                          oczywiście,że nie.To miała być ironia, miałam cięzki dzień, a o 7 rano bez
                          względu na pogodę muszę być przytomna i uśmiechnięta. Zdecydowanie jednak
                          wolę "moje" dzieci, niż dyskusje na forum. Są bardziej życzliwe. dobranoc
                  • Gość: beta Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 02.06.07, 12:25
                    jezeli zarabiasz800,1000zl to dopiero jestes nauczycielem mlodympopracuj
                    jeszcze pare lat to zarobisz 1800 jak bedziesz miala dyplowanego a napewno
                    jestes starzystka to ile chcialabys zarabiac jak ci malo to idz do sklepu i
                    dupcia cie bedzie bolala od siedzenia ai zarobisz 600 zl za 8 godz
                  • Gość: mi Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.dsl.intertele.pl 10.04.13, 10:47
                    To chyba jako woźna. Kryptolekrame widać na kilometr.
              • oneway9 Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie 02.04.07, 09:25
                'Prawda jest taka, że w przypadku tych przedszkoli można mówić o
                gadżeciarstwie,'
                a coz to za bzdura jezykowa? taki blysk indolencji wynikajacy oczywiscie z
                braku znajmosci jezyka angielskiego,
                prywatne przedszkola i nie tylko rzeczywiscie sa dla tych, ktorzy chca i pewnie
                dobrze,ze nie wszystkich na nie stac, nie tylko finansowo
                efekt panstwowej edukacji i slabych checi do nauki, wlasnie przedstawila
                autorka cytowanego przeze mnie maila
      • Gość: anna Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:29
        Dajcie spokój, chyba bym musiała na głowe upaść żeby dać dziecko do
        nowopowstałego przedszkola, wśród "kadry" bez żadnego doświadzcenia zawodowego,
        wśród rozpuszczonych dzieciaków (bo takie niestety są te z bogatych domów) - i
        przede wszystkim ta cena !!!!!!!!!!!!!! Ludzie, za co ?????
        • Gość: Jacek Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:22
          A ja właśnie tak zrobiłem - nie napiszę co mi się podoba a co nie, lecz napiszę o moim dziecku.
          Odkąd chodzi do przedszkola - ma kontakt z dzieciakami. Zmieniło się dziecko w oczach - po prostu uczy się żyć w społeczeństwie zorganizowanym. Z nianią tego się nie nauczy. To w przedszkolu pozna zachowania innych dzieci (te "'be" też oczywiście), nauczy się wspólnie bawić, dzielić zabawkami, albo walczyć o swoje zabawki, pozna co to znaczy pociągnąć kogoś za włosy, kopnąć, uszczypnąć - wtedy kiedy tego nie chce.. Zjada wszystko z talerza, pomimo iż wcześniej tego nie jadło (bo się nie podobało) - bo przecież jak wszystkie dzieci jedzą..
          Cena przedszkola, a cena niani - to samo.
          Korzyści dla dziecka - większe w przedszkolu
          Co przemawia za nianią? - dziecko mniej choruje.. chyba że niania przyniesie katar..:) - a odnośnie niani, muszę napisać że mieliśmy świetną nianię.. trafiliśmy w dziesiątkę..
          Przedszkole jest "nowe" - czy ma kadrę doświadczoną? - odpowiedź: ????
          Czy dzieci są rozpuszczone? - ech... czy każdy/a z Was jest taki/a grzeczny/a?
          I czy uchronicie swoje dzieci przed kontaktem z rozpuszczonymi dzieciakami? Uda Wam się? Nie sądzę.. później będzie szkoła, a poza tym jest podwórko, telewizja.. Czasem wystarczy trzymać "pieczę" nad swoim dzieckiem..
          • Gość: xxx Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 22.03.07, 17:05
            • Gość: Zalesianka Re: Będzie jeszcze jedno od września na Zalesiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 17:49
              Niepubliczne przedszkole, nie znam cen i warunków ale się dowiem.
              • Gość: mamcia Najważniejsze sa małe grupy i znany prgram! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:07
                Wszystkim mamom polecam sprawdzenie czy grupy sa do 10 dzieciaków! To bardzo
                ważne. Koniecznie trzeba sprawdzic czy porogram według którego realizowana
                jest praca z dziećmi jest licencją znanego autorskiego programu. Taka licencja
                sporo kosztuje wiec jesli ja ktos ma znaczy ze na powaznie traktuje swoje
                przedszkole - jesli nie mozna domyslac sie ze przedszkole nie jest dostatecznie
                profesjonalnie prowadzone. Każdy pedagog moze opracowac program ale tylko
                kilka w Polsce jest wartościowych i polecanych przez autorytety (metody
                opracowane przez psychologów i pedagogów. Pamiętajcie Państwo o tym w trosce o
                swoje dzieci.
                • Gość: Ania Re: Najważniejsze sa małe grupy i znany prgram! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:08
                  czy cena jest wygórowana??? Hmmmm!! mój brat w krakowie płaci 900 zł za
                  prywatne przedszkole i sie cieszy że wogóle dzieciak chodzi ....a jeśli chodzi
                  o kadre to fakt że osoby powinny mieć wykształcenie pedagogiczne, niestety
                  często zdarza się że prywatne przedszkola otwierane są i prowadzone przez osoby
                  nie posiadające uprawnień...a jeśli chodi o wiek wychowawców to uważam iż młoda
                  krew jest najlepsza z doświadczenia wiem że pedagodzy szybko wypalają się bo
                  praca z dziećmi to naprawdę ciężki kawałek chleba...jest nawet takie przysłowie
                  chyba...nie życzę ci abys cudze dzieci bawił...no nie istotne!! a o przedszkolu
                  na zalesiu proszę o jakieś info!!
                  • Gość: mama Re: Najważniejsze sa małe grupy i znany prgram! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 14:05
                    ja również prosze o informacje na temat przedszkola na zalesiu...
        • Gość: mama Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 15:39
          To ze dziecko chodzi do prywatnego przedszkola to wcale nie świadczy ze jest
          rozpuszczone ,pani Aniu.Moja corka nie dostała sie do przedszkola publicznego,
          wiec poszła do prywatnego.Dzieki temu moglam zacząc pracowac.A jesli chodzi o
          bol glowy to moze cos warto zaczac robic a nie tylko narzekac.Dodam ze dziecko
          bardzo dobrze sie przyjelo i jest zadowolone.
    • syl-syl Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie 29.03.07, 17:03
      a jest jakiś mały żłobek prywatny albo prowadzony przez zakonnice? jakoś boję
      się oddawać moją 5 miesięczną córkę do żłobka a muszę...!!!
    • Gość: iksi Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 20:11
      up
      • Gość: anka123 Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: 84.38.160.* 25.05.07, 14:30
        Ma być podobno nowe przedszkole w okolicach Drabinianki
        • Gość: up Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 14:03
          czekam na informacje
        • Gość: mamusia Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: 217.96.23.* 31.05.07, 14:23
          Państwowe czy prywatne? Piszcie wszystko, co wiecie.
          • Gość: Justyna Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:51
            Moim zdaniem to tam gdzie sa male grupy.Ile dziecko ma lat?
    • Gość: nauczyciel Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.13, 15:22
      zapraszam do nowo otwartego przedszkola przy ulicy Kwietniowej 54 w Rzeszowie Bajkowe Przedszkole.
      • Gość: A Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 05.04.13, 20:02
        W przedszkolach brak miejsc, ceny kosmiczne ale w Urzędzie Pełnomocni ds. Oświaty
        Henryk W - ma się dobrze, prawda p. Prezydencie...?
        • Gość: Basia Re: Nowy żłobek w Rzeszowie IP: *.static.hostnoc.net 10.04.13, 09:30
          Nie wiem, czy wiecie, że w Rzeszowie powstał nowy żłobek "Zdolne Misie" dla dzieci od 6 miesięcy do 3 roku życia. Żłobek zacznie funkcjonować od 6 maja 2013r. i jest skierowany jest do rodziców, którzy są na macierzyńskim/tacierzyńskim, a chcą wrócić do pracy i zamieszkują na terenie Rzeszowa lub gmin sąsiadujących z Rzeszowem. W żłobku dzieci będą miały zapewnioną należytą opiekę, wyżywienie i wszystko co takie maluchy potrzebują.
      • Gość: ewela Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 10.04.13, 14:46
        a jaka bedzie cena tego nowego żłobka? Bo na ich stronie nie widze takiej informacji
      • Gość: julia Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.13, 17:57
        Bajkowe Przedszkole funkcjonuje już pół roku.Bardzo polecam,panuje tam super atmosfera,dzieci nie chcą wracać do domu.Bardzo dużo zajęć rozwijających maluszki.POLECAM.
        • Gość: julia Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 12:42
          Oprócz zajęć podstawowych,zajęcia dodatkowe prowadzone na bardzo wysokim poziomie.
    • Gość: x Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.04.13, 11:32
      Naprawdę wierzycie,że 6-mies.dzieci są zdolne do wychowania w grupie?W takim wypadku cała nauka o rozwoju dziecka bierze w łeb,bo wg.niej żeby wykształciło się społecze przystosowanie,musi się zakończyć etap egocentryzmu/do 3r.ż./Do tego czasu powinien być stały opiekun dla każdego dziecka,inaczej będzie jak w książce "Władca much".Człowiek jest ssakiem i bardzo długo dojrzewa,zanim jest zdolny do bycia w grupie .Inaczej to szkoła przetrwania,gdzie małe dzieci muszą się nauczyć agresji,żeby przetrwać.
      Ktoś powinien jasno zaznaczyć granice biznesu i zdrowia publicznego
    • Gość: jacek Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 13:19
      Bardzo polecam przedszkole przy ul.Kwietniowej 54 .Bajkowe Przedszkole.Mała grupa ,indywidualne podejście do każdego dziecka,bardzo miłe profesjonalne panie-a dzieci zawsze uśmiechnięte.Są jeszcze wolne miejsca.
      • Gość: Justyna Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.04.13, 14:08
        Ja zapisałam swoją 3,5letnią córeczkę do prywatnego przedszkola Pałacyk Malucha, które mieści się w Rzeszowie na ul. Pułaskiego. Od kuzynki usłyszałam bardzo dobrą opinie o tym przedszkolu, które ma jeszcze swój jeden oddział w Tarnowie. Dwie jej córki chodziły do tego przedszkola i była bardzo zadowolona. Nauczycielki były miłe i solidne. Mam nadzieję, że atmosfera w Pałacyku Malucha będzie przyjazna dla mojego dziecka;-))). Słyszałam, że jeszcze są miejsca i trwają zapisy.
        • beaciura Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie 13.06.13, 09:45
          Myślę że to dobry wybór. Sama długo szukałam odpowiedniej placówki dla mojego synka, zdecydowałam się właśnie na Pałacyk Malucha, z tym że w Tarnowie, tu mieszkamy. Jestem zadowolona bardzo, świetna organizacja, ciekawe zajęcia, różne atrakcje dla dzieci, nauka poprzez zabawę. Polecam, myślę że nie będzie Pani żałowała wyboru :)
          • Gość: Elissa31 Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 14:53
            Mój synek tez chodzi do tego przedszkola. Miałam duże opory przed zapisaniem go gdziekolwiek, bo to taki typ maminsynka, ale teraz nie żałuję swojej decyzji. Panie z Pałacyku Malucha traktują dzieciaki jak swoje własne. Kiedy przychodzę po małego, zawsze jest czymś zajęty, nie ma tak,że siedzi jak w poczekalni, co słyszę od koleżanek, które mają dzieci w państwowych przedszkolach. Personel świetnie organizuje czas maluchom, w dodatku jest tam monitoring, dzięki czemu wiem, ze synek jest bezpieczny.
            • Gość: samanta Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.13, 10:45
              Dostałam ostatnio ulotkę Pałacyka Malucha (przyznam się szczerze ze nie słyszałam wcześniej o takim przedszkolu). Wybrałam się zobaczyć bo właśnie szukamy czegoś na sierpień i wrzesień. Bardzo mi sie tam spodobało, ale muszę jeszcze z dzieckiem przyjść sprawdzić czy się jemu spodoba.
        • Gość: Gabriela Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.13, 16:08
          Też zapisałam dziecko do Pałacyka Malucha od sierpnia;) Mam nadzieje że będzie się tam dobrze czuło, akurat w lipcu kończy 2.5 latka. Widziałam przedszkole i jestem pozytywnie zaskoczona. Polecam wszystkim jeszcze niezdecydowanym rodzicom;)
          • Gość: Andzia Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 13:50
            Moja córeczka chodzi do Pałacyku Malucha i uważam, że był to dobry wybór. Nie chodzi już o samo to, że są ciekawe zajęcia, angielski itp bo to teraz jest prawie wszędzie. Najbardziej liczy się podejście do dziecka i rodzica. W Pałacyku wiem,że krzywda się małej nie dzieje.Każde dziecko jest tam dopilnowane, podejście z dużą serdecznością i cierpliwościom, widać, że paniom tam naprawdę zależy. Najważniejsze, żeby dziecko samo chciało iść i zostawać w przedszkolu, a w takim przedszkolu jak Pałacyk Malucha, aż chce się przebywać. Pozdrawiam mamy przedszkolaków:)
            • Gość: Mariola Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.13, 11:04
              witam wszystkich rodziców

Też chciałam zapisać synka do Pałacyka Malucha ponieważ słyszałam same pozytywne opinie. Ale ma on dopiero 1,5 roku a zapisy są niestety od 2 lat. Przed nami jeszcze pół roku oczekiwania a poźniej będzie to zdecydowanie to przedszkole. Byłam tam i zarówno kadra wychowawcza jak i sale są bardzo dobrze przystosowane :)
              • Gość: Joanna Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.150.168.21.netres.com.pl 02.08.13, 08:14
                A moja Madzia ma już 2 latka i wybieram się ją zapisać :) Orientuje się ktoś jak to jest z tym czesnym promocyjnym? czy jest jeszcze??
                • Gość: anna Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.08.13, 16:05
                  Nie bardzo rozumiem zachwytów nad Pałacykiem Malucha - o ile są autentyczne, a nie działaniem PR- przecież to przedszkole mieści się w nieogrodzonej szeregówce, nie ma własnego ogrodu ani placu zabaw. Zobaczcie na zdjęcia w galerii - dzieci bawią się na betonowym skrawku terenu odgrodzonym od ulicy zaplecioną wstążką! Dmuchany domek którym przedszkole się chwali na swojej stronie musi stać w sali, gdyż na zewnątrz nie ma na niego miejsca.
                  Owszem, po drugiej stornie ulicy jest park z placem zabaw, ale to park publiczny do którego każdy może wejść, spacerują po nim również psy.
                  Czy to gwarantuje dzieciom 100% bezpieczeństwo? czy dzieci mają siedzieć całe dnie w budynku?
                  • Gość: Dagmara Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.13, 13:34
                    Po części masz rację. Nie ma placu zabaw przed przedszkolem ale jest bardzo fajny plac zabaw na przeciwko - sama z niego korzystam. Na wiosnę ma być dodatkowo ogrodzony więc nie będzie problemu z bezpieczeństwem dzieci. Ponadto jest bardzo duży park gdzie dzieciaczki mogą również spacerować. Natomiast umówmy się , przedszkole to nie tylko plac zabaw , a to co oferuje w rozwoju dzieci. Moja koleżanka ma zapisane tam dziecko i po dwóch tygodniach nie wierzyła jak szybko dziecko zaczęło się szybko rozwijać . Ja na razie obserwuje ale myślę, że ja też się skuszę .
                    • Gość: becia Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.13, 21:22
                      Czy ktoś może udzielić opinii na temat Bajkowego Przedszkola.Nic nie moge znależć ,a podoba mi się to przedszkole.
                    • Gość: Kryptoreklama Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.14, 15:18
                      Z trudem przebrnęłam przez te reklamy Pałacyku Malucha - to już kolejne forum zaatakowane - ciekawe ile panie przedszkolanki dostają za kolejne wpisy? Chociaż to raczej właściciele sądząc po zachwytach..... ŻENADA tak ostentacyjnie reklamować się na forach!!! Z wpisów wynika, że dzieci tam jest co niemiara, a na zdjęciach widać, że garstka. STOP reklamie na forach!
                      • 1malgorzata42 Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie 06.08.14, 15:06
                        Witam
                        Mam 5 letnią córkę chciałam mieć pewność że moje dziecko pójdzie do dobrej placówki Bałam się jak każda matka żeby sobie poradziło i zgrało się z innymi dziećmi Teściowa zaproponowała mi że będą otwierać nowe przedszkole na Jastrzębiej 9 z wykwalifikowanym personelem Któregoś dnia wybrałam się do tego przedszkola aby porozmawiać z dyrektorką Była bardzo miła dla mnie wypytał się mnie o przydatne rzeczy dotyczące aklimatyzacji I powiedział żebym się nie martwiła my się Pani dzieckiem zajmiemy. Wydaje mi się że będzie super, od 1 września posyłam do nich moje dziecko.
                        • 1malgorzata42 Re: Nowe prywatne przedszkole w Rzeszowie 06.08.14, 15:57
                          Witam
                          Chciałam polecić przedszkole Mała Syrenka na baranówce Jest położone w zacisznym miejscu Dzieci mają sale jedną odnowioną do zabaw a drugą do leżakowanie oraz nowe zabawki Personel bardzo wykwalifikowany bardzo miła atmosfera zapraszamy wszystkie chętne dzieci do zapisywania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka