mangax 23.03.07, 19:47 Od wczoraj wystawa lalek barbie i lego w hali ludowej - był ktoś? jak wrażenia? jest coś ciekawego? warto się pofatygować i wydać kasę na bilety? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamil Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? 23.03.07, 20:57 no właśnie?wie ktoś cos? Odpowiedz Link Zgłoś
zwycieska12 Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? 23.03.07, 22:19 pewnie że warto:-)) jeśli włączam radio i słyszę modern talking to watro doświadczyć 80.lat na żywo i przypomnieć sobie ten luksus baltony = barbie za 6 dolców kiedy mama moja nauczycielka mniej więcej tyle na miesiąc zarabiała. a teraz dziewczynki maja rodziny barbie, klany całe, pokolenia, wspólnoty sąsiedzkie niemalże. warto zatem poznać ciocie barbie Kopciuszka, babcię Roszpunki, pradziadka Eliny z Wróżkolandii. Warto napatrzeć sie na te nieżyciowo długonogie laski, nasycic oczy rewia mody i szybciutko o tym zapomnieć. na małym spacerku w parku szczytnickim. luuubię Wrocław. Naprawdę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
de.viant Omijać z daleka! 24.03.07, 13:40 Wyprawa w grupie dorosły + dwójka dzieci to wydatek niemal 70 złotych za same bilety. W zamian mamy okazję "podziwiać" jedno wielkie nieporozumienie jakim jest ta wystawa: dziesięć gablotek wielkości sporego akwarium w którym zamknięto średniej jakości budowle z klocków oraz około 30 gablotek z lalkami. Poza tym nędzny placyk zabaw z limitowanym czasem zabawy, a na nim rozwalający się basenik z klockami i sterta lalek, które są tak zniszczone i brudne, że nikt przy zdrowych zmysłach ich nie dotknie. Jedna wielka pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbie Re: Omijać z daleka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 16:20 a wrażenia innych?Ktoś jeszcze był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Omijać z daleka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 18:38 Ja bylam z dzieciakami wczoraj i bardzo nam sie podobalo, dziewczynki byly zachwycone - projekcja filmow z Barbie, ciekawe modele lalek, fajny plac zabaw - ja polecam. Sama zreszta siedzialam w kafejce pijac sobie kawke, patrzylam jak moja cory sie bawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 09:33 wystawa jest super, nie spodziewalam sie ze zobacze az tyle lalek w tak roznych strojach.....kto nie byl nie zaluje ale z tego co pamietam dolanego poniedzialku mozna sie wybrac! Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Do zadowolona i tp 05.04.07, 09:55 Kryptoreklama jest zakazana.Wiesz? Tutaj te wspaniałe stroje lalek img246.imageshack.us/img246/379/barbie1el7.jpgHehe Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Re: Do zadowolona i tp 05.04.07, 09:56 img246.imageshack.us/img246/4494/barbie1nk9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
de.viant Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? 05.04.07, 10:39 Uważałbym na Waszym miejscu z tą reklamą, bo coraz bardziej mnie świerzbią palce, żeby skrzyknąć nabitych przez Was w butelkę i zorganizować masowe odzyskanie forsy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:09 czyli jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama pracująca Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? IP: *.wroclaw.mm.pl 25.03.07, 15:17 koszt 60 zł do tego gofry picie itp. a sama wystawa to wielki niewypał. Kto ma lepszy pomysł na spędzenie czau i wydanie kasy to niech nie idzie do Hali Stulecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamiki Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? IP: 195.116.23.* 26.03.07, 09:33 byłem zobaczyłem zgadzam się z przedmówcą - porażka jednym słowem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? IP: 62.87.137.* 26.03.07, 09:47 całkowita porażka reklama czyni cuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziekuj Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 18:42 ja sie nie zgadzam - super zabawa dla calej rodziny. Tez bylam i jestem bardzo zadowolona. Dziekuje organizatorom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 18:41 Oby wiecej takich imprez w naszym miescie - nareszcie jest gdzie sie wybrac cala rodzina, bo wystaw jest interesujaca zarowno dla dzieciakow, jak tez i doroslych, z wzgledu na okazjonalne modele - chociazby lalka Cher, czy Liz Taylor - sa to jedyne na swiecie egzemplarze. Czy warto je obejrzec? Sami sobie odpowiedzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: < Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 09:31 Jakieś nowe wrażenia?chyba ja podziekuję tej wystawie po tym co czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ol Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.07, 10:35 Już lepiej pooglądać sobie tę stronę: www.barbiecollector.com/showcase/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddt Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 18:45 Naprawde warto - i wcale nie drogo, zaplacilem za 4 osoby (bilet rodzinny) 50zl. Gdzie znajdziecie lepsza rozrywke dla calej rodziny za taka kase. I my z zona i dzieci bylismy zachwyceni. Zgadzam sie z przedmowca - dziekuje organizatorom i wiecej fajnych imprez we Wroclawiu. Odpowiedz Link Zgłoś
de.viant Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? 04.04.07, 18:57 Pogratulować organizatorom pomysłu na podstawianie osób chwalących wystawę na forum. :D Naprawdę sądzicie, że komukolwiek, kto tam był i jest przy zdrowych zmysłach mogło się tam podobać? Zresztą stosunek głosów krytycznych do pochwalnych mówi sam za siebie. Miejcie chociaż tyle godności szanowni organizatorzy, żeby przyjąć krytykę na którą zasługujecie i módlcie się, żeby jakaś grupa nabitych w butelkę nie wpadła na pomysł odzyskania pieniędzy. Jakby co - bilety mam zachowane...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 19:37 Dokładnie takie same wrażenie jak ty miałam po przeczytaniu opinii osób chwalących wystawę.Organizatorom ktos doniósł,że istnieje taki wątek odnośnie tej kiepskiej zabawy proponowanej dzieciom i na siłę pod różnym nickami chwalą wystawę.Siedzi sobie jedna osoba i pisze same pozytywy. Wystawie nalęzy podziękować a z dzieckiem naprawdę lepiej wybrać się na spacer lub do capitolu.A na kino rzeczywiście mi nie żal, bo jesli film dobry to dziecko coś z niego wyniesie.A z wystawy li i jedynie chorobę wynieść może!! Odpowiedz Link Zgłoś
de.viant Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? 04.04.07, 19:46 Nawet nie silą się na to, żeby pisać z różnych komputerów. Żenujące... Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? 04.04.07, 19:54 Dokładnie żenada! W stopce umiesciłam zdjęcia z wystawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? IP: *.210.broadband4.iol.cz 14.04.07, 17:29 skad tyle zlosci - ja akurat odnosze wrazenie ze to ten deviant - to jedna osoba ktora jest nie zadowolona z wystawy i wypisuje bzdety. Bylem na wystawie z rodzina i wyszlsimy zadowoleni - fajne projekcje filmow, plac zabaw dla dzieciakow, lalek jest duzo i sa interesujace modele, no moze z tymi Lego to nie bylo tego za wiele - ale laki corce i zonie bardzo sie podobaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? - ŻENADA IP: *.generacja.pl 01.04.07, 21:21 BYłam tam w ubiegłym tygodniu wraz z mężem i główną adresatką moją 3 letnią córeczką. Na początku przeraziła nas cena biletów - 60 zł niezależnie czy wchodzi dziecko, czy dorosły. Wystawa może i była ciekawa, ale dla mnie i mojego męża. Wystawiano lalki kolekcjonerskie, które można było obejrzec w szklanych gablotach. Organizatorzy postarali się też stworzyc "kącik zabaw" dla dzieci. Osobiście bałam się tam puścic dziecko. Miejsce to było przeraźliwie brudne, lalki były chyba zbierane ze śmietników ( naprawdę nie przesadzam), nie dośc ze brudne, gołe, to jeszcze z kołtonami zamiast włosów. Nie sądzę, aby w ciagu jednego dnia bawiące się dzieci aż tak mogły je zniszczyc. BYły tam również porozsypywane klocki - najgorsze z możliwych - sprawiały wrażenie takich, którymi ja się bawiłam we wczesnych latach 80 tych. Całośc sprawiała bardzo ponure wrażenie. Zapomniałam jeszcze dodac, że były również wystawiane klocki. ytuacja podobna do Barbie, kilka modeli wstawiono do gablot i tyle. Nie wiem czy ta wystawa jeszcze jest, ale gorąco odradzam. Straciliśmy 60 zł, a w tym czasie w Capitolu grano "Mrówkę Bogo Jogo".. POzdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? 04.04.07, 18:46 Dla nas beznadzieja!Niezbyt imponujaca ilość i fatalnie zachowane lalki.To juz moja córcia niespełna 4 latnia ma ciekawsze okazy i podobna ilość;))Klocków jak na lekarstwo!A plac zabaw !!Czy ktos tu powaznie pisał ze zezwolił swoim dzieciakom bawic sie w tym syfie???Nic dziwnego ze choróbska mnozą sie na potegę! Na końcu wystawy jest sklepik w którym mozna zakupić lalki w jakze atrakcyjnych cenach 2x drozszych niz w sklepie! Moja opinia: Idzcie lepiej na spacer chocby na pergolę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 18:53 Mi sie podobalo, mojej corce rowniez i wcale ceny lalek nie sa drozsze niz wsklepie, a modele sa jakich nie ma w sklepie! Kupilismy 2 super fajne lalki. Lalek madel faktycznie jest baaardzo duzo ... ludzie o co wam chodzi??? Na jakiej lepszej wystawie byliscie ??? na kino to nie szkoda wydac 20zl na bilet? a 50zl za 4 osoby na wystawe to juz szkoda? A czego sie spodziewaliscie? Zywej Barbie? Mi sie bardzo podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? 04.04.07, 19:08 Daj spokoj wszystkie modele z tego sklepiku sa w sprzedazy ogólnodostepnej! > Lalek madel faktycznie jest baaardzo duzo ... ludzie o co wam chodzi??? Niewiem co to lalki madel moze codziło ci o mattel?? Chodzi nam o to ze wystawa nam się nie podobała:)Kazdy gustuje w czymś innym ,to źle?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mess Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:11 Gość portalu: Zyta napisał(a): > Mi sie podobalo ranyyy gościu odpisujesz z tego samego IP, po prostu wiochę odstawiasz... Odpowiedz Link Zgłoś
katka256 Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? 05.04.07, 18:27 Zatem do "lanego poniedziałku" Halę Ludową lepiej omojać, chyba,że ktoś wybierze się na spacer po raku lub pergoli.Ale wystawa?Byłem, zobaczyłem i...uciekłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ltw A czego się spodziewaliście? IP: *.as.kn.pl 05.04.07, 19:16 Myśleliście że na wieś przyjedzie objazdowa wystawa prosto z Luwru? Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Wiesz 05.04.07, 21:38 Przestań się juz tu osmieszać. Takie płotki zjadam codzień na śniadanko [lol] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asienka Re: A czego się spodziewaliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:50 ty jestes wiesniak i mieszkasz na wsi jak nie wiesz co to jest wrocław to sie nie dziwie buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipan Re: A czego się spodziewaliście? IP: *.as.kn.pl 07.04.07, 17:42 Nie dość że twój styl wypowiedzi jest ekstremalnie prostacki to jeszcze ciężko zrozumieć o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: A czego się spodziewaliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 19:22 Ja całe szczęście ustrzegłam się tej wystawy dzięki koleżanką z Warszawy, które też się nabrały... ech szkoda, że znowu ktoś kosztem dzieci sobie kabzę nabija Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: wystawa barbie i lego - jak wrażenia? 14.04.07, 21:05 Klaus BARBIE (ur. 25 października 1913, zm. 25 września 1991) - zbrodniarz hitlerowski, szef Gestapo w Lyonie i SS-Hauptsturmführer. W związku ze swoimi zbrodniami w okupowanej przez III Rzeszę Francji zyskał sobie przydomek "Rzeźnik Lyonu". Odpowiedz Link Zgłoś