Dodaj do ulubionych

Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas sale

IP: *.bg.ae.wroc.pl / *.bg.ae.wroc.pl 28.11.03, 19:36
W maju mamy zmiar zorganizowc wesele na ok.60 osob. Wiem wiem maj nie ma r w nazwie. No trudno. W kazdym razie poszukujemy jakiejs niedrogej sali ktora moglaby nam posluzyc do zabawy.Chcielibysmy aby miala zaplecze kuchenne, niebanalny wyglad, byla w jakichs milych okolicznosciach przyrody, najlepiej z tarasem na ktorym mozna by zorganizowac parkiet w przypadku pieknej pogody. Najchetniej bawilibysmy sie na dworze ale aura w Polsce jest zbyt nieprzewidywalna. Czy ktos z forumowiczow moze polecic nam jakis adres? Bylibysmy dozgonnie wdzieczni.
Obserwuj wątek
    • hanas Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas 28.11.03, 20:43
      przejdz na forum o ślubach -przewodnik ślubny . Tam znajdziesz więcej
      pokrewnych "dusz"
    • Gość: pettycash Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 29.11.03, 15:33
      To zależy ile chcecie przeznaczyć pieniędzy na imprezę, my w tamtym roku
      robiliśmy wesele w hotelu Rezydent, taki rózowy po lewej stronie jak się jedzie
      do Stadionu Olimpijskiego. Z zewnątrz wygląda jak jakaś agencja towarzyska, ale
      było b. sympatycznie, przez ulicę do Parku Szczytnickiego mają taras częsciowo
      zadaszony, wystrój trochę odpustowy, ale w końcu to wesele. Cena jak na Wrocław
      umiarkowana, 100 zł od gościa - jedzenie pierwsza klasa, sporo, nikt nie
      chodzil glodny, jeden mankament to taki ze impreza musi sie skonczyc o 3, a i
      jeszcze dają apartament dla nowozeńców - pełen odlot cały różowy, gołąbki,
      kokardki itd.
    • mm282 Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas 29.11.03, 17:24
      polecam tel 603 273 555 tam uzyskasz wiele porad od profesionalistki

sala + organizacia itp poleca ( marek .m )
      • Gość: eta5 Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 18:12
        polecam Techme na pl. Kromera
        do dzis jak ogladam zdjecia jestem pod wrazeniem
        • Gość: lili Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.03, 16:45
          Nie brałam tam ślubu (całe szczęście), ale jadłam obiad i ... to była tragedia!
          Wystrój, no cóż, różne są gusta. Mnie zupełnie nie odpowiadał styl dansigowy z początku lat 80.
    • Gość: Agsza Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas IP: *.recluce.one.pl / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.11.03, 23:23
      ul.Na Grobli - Chyba Wodnik się nazywa. Jest taras i ogróg i przepyszne
      jedzenie, nawet wielki krytykant pan z Gazety Wyborczej, który chodzi po
      knajpach i krytykuje przeważnie, miał jak najlepsze zdanie o tej knajpie. Tylko
      nie wiem czy będą miejsca. Jest sala na Księżu Małym na terenie strzelnicy.
      Teren zamknięty. Powodzenia
    • silencium Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas 30.11.03, 13:31
      Wodnik - pyszne jedzenie, ladny wystroj, profesjonalna obsluga(!), taras z
      mozliwoscia grila/pieczeni (mozliwy tez bar na tarasie, ale my ostatecznie
      zrezygnowalismy z tego) z laweczkami, dostepny duzy, strzezony parking.
      Miejsce tez ladne - nad Odra.
      Nie jestem z tej firmy, ale bralem tam slub we wrzesniu i wszyscy goscie byli
      pod wrazeniem! I ja tez :-)
      Jedzenie mozesz sprawdzic wczesniej - restauracja jest czynna chyba codziennie
      (nie wiem od ktorej, ale na pewno po 18tej); warto sprobowac nie tylko z okazji
      wesela!
      Cena ok. 130zl/osoby (cena uzgodniona przed rokiem, wiec teraz moze byc inna).

Pozdroofka i dobrej zabawy!

Silencium
    • Gość: ddfd Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 00:48
      podkowa wojszycka 8
      • Gość: gość Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 10:28
        tylko przygotujcie sie na to, że w Podkowie razem z gośćmi weselnymi beda
        bawic sie goscie hotelowi, bo przecież" nie zabronią im zejścia do restauracji"

• Gość: obryty@o2.pl Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 01:12
      Na 60 osób to może nie, ale 50 osób bawiło się zajebiście na moim weselu w
      restauracji PODKOWA na ulicy Wojszyckiej róg Agrestowej. Cena dobra i
      apartament dla nowożenców, bo tam hotl też jest. Pamiętam numer telefonu
      7900111. Do Wrocławia kierunek 0-71
    • Gość: obryty Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 01:17
      sorry, ale jest dla gości hotelowych również restauracja zamknięta. Nie
      wyobrażam sobie, żeby na moje wesele wchodzili jacyś obcy ludzie. Polecam
    • Gość: anka Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.03, 13:35
      Zcznę od przestrogi: nie daj się nabrać na Monopol. Byłam tam na ślubie
      znajmoej (ponad rok temu) fatalne jedzenie, zła wentylacja i niestaranna
      obsługa.Ceny są konkurencyjne (w stosunku do innych wrocławskich), ale
      otrzymujesz za to niewiele.
      Natomiast świetnie prezentuje się "Dom Pielgrzyma" (czy jakoś tak) na Ostrowie
      Tumskim. Okolica przepiękna - z drugiej strony Ogród Botaniczny, elegancko, ale
      podejrzewam, że nie najtaniej.
      Trzymaj się. Powodzenia.
      a.

PS. Ciekawe zaproszenia i duży wybór są w takim dużym budynku na ul.
      Nabycińskiej niedaleko Dworca Świebockiego. Można kupić czyste druki i samemu
      drukować.
    • sapere Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas 02.12.03, 13:39
      Byłem latem na weselu w Ristorante Catedrale na Ostrowiu Tumskim i to była
      świetnie zorganizowana impreza. Żarcie ok (dobrze i dużo), ładny lokal, fajowa
      atmosfera (to raczej dzięki DJ'owi, którego musicie sami sobie dobrać) i
      możliwość odetchnięcia na tarasie z widokiem na ogród botaniczny. Nie wiem ile
      to kosztowało, ale państwo młodzi twierdzili, że porównywalnie do innych ofert.
      Ale uwaga, przy 90 osobach było trochę ciasno. Skoro zakładacie ok 60 gości to
      będzie OK. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
    • Gość: Rafał Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 13:43
      Witajcie
      Ja osobiście posiadam restauracje z tarasem we Wrocławiu przy samym ogrodzie
      botanicznym.sądze że są to najpiękniejsze "okoliczności przyrody" w tym
      mieście Jeżeli byście byli zainteresowani to jest adres strony restauracji
      www.catedrale.com
      (przeprzszam ale jest jeszcze nie skończona)
      W razie pytań proszę o kontakt 691385757
      Podrawiam Rafał Makieła
    • sapere Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas 02.12.03, 13:45
      Gość portalu: Leonowie napisał(a):
      > Wiem wiem maj nie ma r w nazwie. No trudno.
      Nie przejmujcie się. Moja siostra brała ślub 2 maja i od 11 lat jest szczęśliwą
      mężatką i matką 3 ślicznych ancymonów.
      Dodatkową motywację niech stanowi dla Was w tej kwestii staropolskie przysłowie:
      "A kto wierzy w gusła, temu dupa uschła" :)
      Pozdrowienia raz jeszcze!
      • Gość: Leonowie Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.03, 18:06
        Dziekujemy wszystkim za rady i adresy .Przepraszamy ze dopiero teraz, ale
        zostalismy dosc drastycznie rozsieciowani ;(
        pozdrowka
        Panstwo L ;)
        • Gość: Prezenter Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas IP: *.media4.pl / *.media4.pl 06.12.03, 21:28
          Warunki, o ktore pytacie, zapewni Wam MOTEL orbisowski przy ul Lotniczej151
          tel.3518153. Nie wiem, czy mają jeszcze wolny termin. Można zorganizować
          przyjęcie w nowoklimatyzowanej sali lub na wolnym powietrzu. Maja rozkladany
          parkiet i zadaszenie pod markizami. W maju bywa jednak trochę chłodno.
          Otrzymacie tam bezplatnie apartament i pokoje dla gości po atrakcyjnych cenach.
          Obsługa doskonała, jedzonko także. Obsługa muzyczna, video i foto reportaż do
          uzgodnienia pod adresem biuro@anderstudio.art.pl
          Pozdrawiam,
          Michał
    • Gość: A. Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.03, 19:13
      Zameczek "Forty" w Leśnicy.
      W zależności od wybranego/ustalonego menu - od 80 do 120zł od osoby
      Kuchnia wyśmienita (ilości zadawalające największych łasuchów):-)
      Obsługa przesympatyczna (a nawet opiekuńcza!)
      Byłam tam na trzech weselach i za każdym razem było SUPER!

To link do strony, gdzie możecie państwo obejrzeć zameczek,wystrój sali i
      stołów weselnych oraz inne proponowane atrakcje.
      www.bachus.wroclaw.pl/
      • luksusowy_yacht Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas 07.12.03, 19:30
        wynajmijcie namiot 10mx30m albo troche mniejszy z podłogą na całej powierzcni
        lub do połowy namiotu na parkiet namiot może mieć ściany w razie wiatru i
        można je rozsunąć jak jest ładna pogoda do tego wynajmujecie komplety ławkowe
        ze stołami i fajna zabawa.
        • Gość: aga Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 15:50
          A gdzie ten namiot mieliby sobie rozłożyć jeśli mieszkają w Centrum miasta?
    • Gość: Olo Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.03, 13:17
      Tylko WODNIK, nie najtańszy, ale warto. Wiem, bo sami tam robiliśmy. Szczerze
      polecam.
      • winderek Re: Wesele we Wrocławiu - kto moze polecic jakas 08.12.03, 21:54
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=187&w=7602656&v=2&s=0
        to tak na temat pewnej ww reklamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka