Przykro czytać! Taka dieta, to katowanie się. Stosowałem w swoim życiu dietę podobną do zaprezentowanej wielokrotnie. Jakiś skutek dawała. Bez niej wszedłbym zapewne w otyłość, a tak, oscylowałem między normą a umiarkowaną nadwagą. Trzy lata temu zapoznałem się z metodą Montignaca. Pozwala ona
nie brzmi smacznie, ale lubię zdrową żywność
czy ktos może mi podać fajne przepisy całodzienne, które "zmieszczą się" w 1000 kalorii? właśnie jestem na diecie i potrzebuję gotowych łatawych potraw, które mieściłyby się w dziennej nieprzekraczalnej ilości kalorii. Jeśli możecie mi podać tez fajne strony z dietami, będę wdzięczna
Proponuje dietę pt. jedz mniej:) Ja taką stosuje od 3 miesięcy i efekty super:))) Pozdrawiam:)
cHCIALABYM ROZPOCZAC DIETE 1000 KALORII. ZNACIE MOZE STRONY GDZIE SA MOZLIWIE NAJDOKLADNIEJSZE I MAJACE NAJWIECEJ PRODUKTOW TABELE KALORYCZNE??? A MOZE KTORAS Z WAS STOSOWALA TA DIETE??? JAK DLUGO NALEZY JA STOSOWAC ZEBY NIE NAROBIC SOBIE PROBLEMOW ZDROWOTNYCH??? CZY TRZEBA W TYM CZASIE LYKAC
zapraszam na forum 1000 kcal oto link:) : www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=15023 pozdrawiam:)
Czy ktos ja stosuje i moglby byc moim guru? Interesuje mnie czy mozna rzeczywiscie jesc wszystko byle nie przekroczyc ilosci kcal? Czy naprawde widac efekty i czy nie chodzi sie ze scisnietym zoladkiem? Pozdrawiam amo
Cześć
W 1999 roku schudłam stosując tą dietę 30 kg (z 84 kg na 54 kg), w przeciągu 5 miesięcy.
Dodatkowo chodziłam 2 x w tygodniu na aerobic i 2 x w tygodniu na gimnastykę (należałam do "Klubu Kwadransowych Grubasów
zupka chińska i flaszka whisky :)) -- pl.youtube.com/watch?v=qf6FldkA5vA Truskaweczki,wisieneczki Pocałunek anioła na wiosnę
Czy ktos ja stosowal i czy przyniosla efekty? podzielcie sie swoimi spostrzezeniami na ten temat
Kochane Kolezanki! mam ogromna prosbe, chce odchudzic meza, wiem ze na kopenhaska nie pojdzie, musi zjesc sniadanie rano. Czy macie jakies przykladowe jadlospisy na diete 1000 kalorii? Pozdrawiam
Wejdż na strone www.grubas.pl jest tam kilka diet w tym gotowce na 1000 kalorii
Kochane dietowniczki - mam wielka prosbę. Poszukuje zestawów jedzenia - dziennych lub tygodniowych zawierających po 1000 kalorii. Ponieważ właśnie kończę diete 13, a nie chciałabym z powrotem zacząć żreć, to przechodzę na dietę właśnie 1000 kalorii. Błagam pomóżcie kochane dziewczyny. Pozdrawiam
Dziewczyny!
Polecam wspomnianą stronę: www.grubasy.pl.
Wielka nie jestem - sprytna może, bo skopiowałam tamtejsze przepisy
. Dziękuję za uznanie
czy ktos z was juz ja stosował? i co sądzicie? Pomaga schudnąć czy nie bardzo? a jak z wysiłkiem fizycznym przy tej diecie?
Tak jak nadmiar tłuszczu.
Dziewczyny ile można schudnąć na diecie 1000 kalorii? Proszę podajcie jakieś przykłady. Dzięki
Potwierdzam. Jedzac ok 1000 kalorii (boraz tgo było 950 a raz 1150)dziennie podzielonych na 4-5 posiłków (zdrowych) przy 165cm i 60kg chudłam ok 0,5-1kg tygodniowo. Po 2 miesiącach osiągnełam założona wagę 53 kg i ja utrzymuję jedząc już więcej ;)