Gość: Laura IP: *.centertel.pl 07.05.11, 08:01 czy ktos z was juz ja stosował? i co sądzicie? Pomaga schudnąć czy nie bardzo? a jak z wysiłkiem fizycznym przy tej diecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uesoifedif Re: Dieta 1000 Kalorii IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.11, 09:28 ja stosowalam. spowalnia metabolizm, bez sensu ogolnie, bo potem wlasciwie rzucasz sie na jedzenie, chyba ze na zawsze chcesz zmienic nawyki zywieniowe. ja zrzucilam 15 kg przez 3 miesiace, teraz stosuje inna diete... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Dieta 1000 Kalorii IP: *.centertel.pl 07.05.11, 17:56 nie zacisnoł Ci się zołądek po tej diecie? hmm..... to nie dobrze a jak ze zdrowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opojiojio Re: Dieta 1000 Kalorii IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.11, 18:12 Ze zdrowiem w porządku, oprócz niedoboru magnezu i żelaza, ale z tym już sobie prawie poradziłam. Jeśli koniecznie chcesz schudnąć to lepiej chudnij na określonej diecie przez dietetyka, no i oczywiście ruch to podstawa. Ja obecnie stosuję dietę Dukana, która wywołuje dużo kontrowersji, ale dobrze prowadzona nie jest niebezpieczna dla zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dieta 1000 Kalorii IP: *.centertel.pl 07.05.11, 18:42 nadmiar białka szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opedpfo Re: Dieta 1000 Kalorii IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.11, 21:22 Tak jak nadmiar tłuszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Dieta 1000 Kalorii IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.05.11, 10:56 Witam moim zdaniem żadna dieta nie jest skuteczna bo jest tylko chwilowym rozwiązaniem!!Z ciała schodzi wtedy woda spada tkanka mięśniowa i dlatego na widać spadek kilogramów!Konieczne jest to by nauczyć się jeść zdrowo,w miarę możliwości regularnie! Małe a częste posiłki są dobrym rozwiązaniem!!Aha i rzecz najważniejsza ,trzeba ruszać się jak najwięcej i jak najczęściej ,spacery,biegi,siłownia,basen lub inny sport.Powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dieta 1000 Kalorii IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.11, 17:46 najlepsza dieta to zamknięcie szczekaczki i niedołowanie ludzi którzy stosują dietę, mniej żreć to jest dobra zasada, ale też trzeba wiedzieć czego nie żreć w ogóle, pieczywo ze sklepu to samobójstwo, to samo z mięsem mielonym, tzw. gotowymi posiłkami,konserwy, mielonki itp. trzeba samemu sobie piec, gotować,najlepiej jeść rzeczy najmniej przetworzone tzn surowe w miarę możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Dieta 1000 Kalorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 17:58 Ja zaczęłam jeśc 5-6 razy dziennie, mniej więcej co 3 godziny, wyeliminowałam białe pieczywo i słodycze (od czasu do czasu jakieś ciacho, bo uwielbiam). Warzywa w różnej postaci w połączeniu np. z ciemnym ryżem. Chude mięso i ryby, duszone w folii albo w rękawie, bez ziemniaków, tylko z surówkami. Jadam do syta, schudłam 5 kg przez 3 miesiące. Jak jestem głodna jem jogurt albo jabłko, czipsy jabłkowe beztłuszcowe albo piję wodę czy herbatę. Łykam magnez dodatkowo i tyle. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagatek novoslim IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.11, 00:03 a probowal ktos preparatu Novoslim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Dieta 1000 Kalorii IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.05.11, 01:24 Alu!Czy ktoś tutaj kogoś zdołował??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dieta 1000 Kalorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 13:58 nie polecam, zbyt drastyczna. Najlepiej porozmawiać z dietetykiem, żeby nie było jojo, bo wtedy są łzy złości na siebie i rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś