Gość: AM IP: *.* 29.01.03, 12:05 Czy ktos ja stosuje i moglby byc moim guru?Interesuje mnie czy mozna rzeczywiscie jesc wszystko byle nie przekroczyc ilosci kcal? Czy naprawde widac efekty i czy nie chodzi sie ze scisnietym zoladkiem?Pozdrawiamamo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zeta Re: Dieta 1000 kalorii IP: *.* 29.01.03, 12:29 Ja ją stosowałam w 2000 roku . Efekt 13 kg mniej , waga utrzymana do dnia dzisiejszego +- 2 kg ale to już pozostałości po ciążowe . Masz pytania to pisz na priv . Onet dzisiaj leży więc podaję adres słuzbowy .renata@qdnet.pl Pozdrowienia Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewulka Re: Dieta 1000 kalorii IP: *.* 14.02.03, 17:36 Mam prośbę. Chciałabym dowiedzieć się czegos bliżej. Czy też mogłaby skożystac z Twoich rad? Próbuję wzorowac się na EFCE, ale cos mi nie wychodzi.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligal Re: Dieta 1000 kalorii IP: *.* 15.02.03, 22:42 Ja też się wtrącę: jak liczy się te kalorie i skąd wiadomo lie kalorii mają dania złożone?? Będę wdzięczna za odpowiedź.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASK Re: Dieta 1000 kalorii IP: *.* 15.02.03, 22:56 Wadnij na stronę www.grubasy.pl To było moje "guru" Można sobie wyszukać dietę 1000 kcl i korzystać z gotowego menu, można też, za pomoca obszernej bazy produktów, po prostu liczyć sobie kalorie. Jesli się zarejestrujesz będziesz mogła prowadzić swój dziennik kalorii (dodajesz sobie do dziennika wszystko co zjadłaś i jak na dłoni masz czy to już 1000 kcl czy grubo ponad Odchudzałam sie w ten własnie sposób, do tego codziennie tabletka chromu (przeciw zabójczym słodyczom), 3-5x dziennie czerwona herbatka a wieczorkiem trochę ćwiczeń (ot tak poskakać do muzyki według uznania i pomysłu, żeby się zmęczyć . W ciągu 3 miesięcy ubyło mi 10 kg. Powodzenia. Aga mama Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Dieta 1000 kalorii IP: *.* 15.02.03, 23:42 Witaj, jestem bardzo zainteresowana ta dieta. Ale nie moge wysłac do Ciebie wiadomośco (( Zatem proszę Ciebie, abys napisała do mnie kasiagrodzicka@yahoo.comPozdrawiam i dziękiCzekam z niecierpliwoscią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Dieta 1000 kalorii IP: *.* 18.02.03, 08:22 Przepraszam dawno tu nie zaglądałam . Dziewczyny jeżeli jesteście zainteresowane moim przeżyciami związanymi z dietą 1000 kalorii to zapraszam na priv.reniusk@poczta.onet.plPozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: electra Re: Dieta 1000 kalorii IP: *.* 15.02.03, 01:38 Cześć W 1999 roku schudłam stosując tą dietę 30 kg (z 84 kg na 54 kg), w przeciągu 5 miesięcy.Dodatkowo chodziłam 2 x w tygodniu na aerobic i 2 x w tygodniu na gimnastykę (należałam do "Klubu Kwadransowych Grubasów")PozdrawiamAga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: Dieta 1000 kalorii IP: *.* 21.02.03, 14:24 Witam wszystkich, ktorych zainteresowalam dieta 1000 kalorii.Szczegolnie goraco Renate, ktora wiele mi wytlumaczyla.Wlasnie mija moj 3 tydzien na diecie i sa efekty!!! Musze wyznac, ze nie jestem strasznie skrupulatna, ozwalam sobie na rozne skoki w bok, np. pizza w niedziele wieczorem. ONADTO NIE PRZEJMUJE SIE JESLI BEDZIE TO 1100 ALBO I TROCHE WIECEJ KAlorii (sorry, jakos mi sie wlaczylo, a nie ma czasu, zeby poprawiac). Rozgrzeszam sie tym, ze karmie jeszcze synka - tylko w nocy i raz po poludniu. Czuje sie swietnie, lekko i coraz szczuplej. Wybieram takie posilki, zeby mi smakowaly no i zeby czuc sie nasycona. Zmiescilam sie w spodnie sprzed ciazy, w ktorych zawsze wygladalam szczuplej niz faktycznie [troche jeszcze mnie pija] i dzis zmierzylam sodnice sluzbowa i okazalo sie, ze weszlam bez zadnych problemow!!Nie mialam dobrej wagi na poczatku, wiec nie wiem ile schudlam, sadze, ze zaczynalam od ok 60 kg, dzis rano bylo 56,9. Zamierzam dojs do 54 kg i przejsc na diete 1500.Powodzenia dla wszystkich, ktorzy tez walczaamo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Dieta 1000 kalorii IP: *.* 21.02.03, 14:37 Amo , gratulacje z powodu wytrwałości no i oczywiście efektów . Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: Dieta 1000 kalorii - chwale sie!!! IP: *.* 05.03.03, 10:20 Juz od tygodnia jestem na diecie 1500 kcal, jem smacznie, duzo i sycaco. Jestem bardzo zadowolona, a dzis rano, moja niezawodna waga wskazala 55 kg!Pozdrawiamamo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Dieta 1000 kalorii - chwale sie!!! IP: *.* 27.03.03, 08:51 Brawo Amo Zeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszolek Re: Dieta 1000 kalorii - przepisy IP: *.* 27.03.03, 09:17 Witajcie odchudzjące się dziewczyny!Ja również od tygodnia stosuję 1000 kalorii i również mam juz wyniki - niewielkie bo około 2 kilogramów ale jak na tydzień stosowania to uważam że całkiem nieźle Ale piszę w troszkę innej sprawie. Po pierwsze:Może macie jakieś wypróbowane przepisy na fajne dania niekaloryczne najlepiej bez mięska (jak kto lubi moze być i z mięskiem)?Po drugie:Przyznam że najgorzej idzie mi liczenie kalorii jeśli chodzi o obiady. Dania mieszane typu - warzywka i jakiś sosik zbijają mnie z tropu. Na www.grubasy nie ma wszystkich produktów. Szukałam na innych stronach ale tam jest jeszcze gorzej. Może macie jakieś tabele z kaloriami?Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdytaK Re: Dieta 1000 kalorii - przepisy IP: *.* 28.03.03, 17:12 W każdej większej księgarni powinna być dostępna książka "Skład i wartość odżywcza produktów spożywczych" Marii Łoś-Kuczery. Zupa ogórkowa 1 porcja 400g ma 104 kcal jak nie ma jakiegoś dania wówczas trzeba rozłożyć je na składniki np. sos beszamelowy (oj, kaloryczny)= mąka + mleko + masło a te podstawowe produkty są na pewno. Ale to chyba jest wiadome, nie?Pozdrawiam wszystkie laseczkiEdyta Odpowiedz Link Zgłoś