22 wyników w czasie 93 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: moje wyniki -Prośba o interpretację

Teraz czytałem o skutkach ubocznych i dawkowaniu letroxu i nie wygląda to za ciekawie. Fragment z apteka Gemini "Dobowa dawka leku Letrox jest ustalana przez lekarza indywidualnie dla każdego pacjenta na podstawie badań laboratoryjnych i oceny klinicznej. Dorośli w leczeniu niedoczynności

Re: Niedoczynność letrox novothyral niewiem co r

Nie biorę tak jak kazał mi lekarz biorę 100 letroxu i 75 novothyralu biorę już tak od tygodnia nie widzę żadnych skutków ubocznych widzę tylko jeden plus trochę serce mi się uspokoiło moje poprzednie wyniki to Tsh 2,380.( norma 0,270 .4,200) Ft3 1,81 ( norma 2.,00 ,4,40) Ft4 1,20 ( norma 0,93 ,1.70)

Re: Niedoczynność letrox novothyral niewiem co r

Jeżeli będziesz brała. Novothyral w tak dużych dawkach za kilka dni poczujesz się okropnie Nigdy nie zamienia się dawki letroxu na taką sama dawkę novothyralu Zobacz co masz na pudełku Np 100 novothyralu to 100 T4 plus 20 T3 Novothyral to ostateczność ze względu na skutku uboczne Dlatego

Re: Czy moge odstawic letrox? skutki uboczne:(

laura.phys napisał(a): > > > Ile bierzesz magnezu dziennie tzn ile mg jonow magnezu? Ile witaminyd3? > Magnezu biorę 100% dziennego zapotrzebowania,w formie proszku do rozpuszczenia w wodzie.Witamina D biorę 4.000 jednostek krople. > Jaka masz dawkę hormonu? Letrox

Re: Czy moge odstawic letrox? skutki uboczne:(

Kurcze nie mam przy sobie wynikow trojki tarczycowej bo jestem poza domem rodzinnym-studia. Witamine d na 100% mam na wysokim poziomie,witaminy b12 nie badalam bo lekarz na podstawie morfologi powiedzial,ze mam dobry poziom b12 i zeby nie badac.Ferrytyny nie badalam,proby tezyczkowej tez nie

Re: bardzo zle samopoczucie- prosba o pomoc z wyn

Grunt,ze razem sie doliczylysmy dobrze:) Letrox mam juz tylko w dawce 100 i 125, wiec chyba sila rzeczy przejde na 125,a w takim razie Novo zostawie jak do tej pory. Chyba,ze uwazasz,ze lepiej byloby jeszcze je obnizyc? wowczas zostaje mi zabawa gilotynka i dzielenie tabletki na 6 czesci... Za

Re: Prośba o pomoc - złe wyniki, bezsenność, lęki

3) Spożywan eprodukty, tabletki nei moga mieć jodu, sól mogę jeść 4)mam za niski sód wg niego tak btw :) przez nadnercza 4) miniumium 2 litry wody pić, 1/2 rano do 1h przed jedzeniem leki: 1)zmiana z euthyroxu na letrox raz barc 75 raz 100, aj jednak chce brac stała dawkę, śrenia tego wszystkiego

Re: Wyrównanie hormonów bez leków - możliwe?

. Co do hormonów ja odstawiłam letrox po około 2 tygodniach, 2,5. Miałam tsh na poziome 7,56 FT3 na pozimie 100% a FT4 na poziomie około 50 niecałych. Po 5 miesiacach bez letroxu TSH spadło do 3 A hormony były cudownie wyrównanie na poziomie 40% i 50% czyłam sie cudonie ale ponieważ wiedziałam że to

Re: Chudnie się w kuchni, a nie na bieżni...

całym pudełkiem ptasiego mleczka. Też wiem co to znaczy przytycie hormonalne - tak jak milionom kobiet letrox i euthyrox pomaga, tak mi nie pomógł ani trochę, za to rozwinęło się u mnie 100% skutków ubocznych. Jednym z nich było przejście z rozmiary 34 na 38 w ciągu kilku miesięcy. Teraz powoli

Re: euthyrox - komu pomógł? w jaki sposób?

i lekarze i osoby z forum a leczenie czegoś co jest skutkiem lewotyroxyny/ reakcji organizmu na ten preparat i co jest brane za inną jednostke chorobową dostarcza kolejnych 50 problemów. O hasi i jej leczeniu/wyciuszaniu/ wiadomo bardzo niewiele wiec jak ktoś mi z 100% pewnością zaczyna twierdzić

Re: Przywitaj się! O nas (wątki osobiste)

porodzie, leczyłam się prawie rok sterydami). Odchudzająca się całe życie, zawsze z efektem spektakularnego jojo (obecnie moja waga mocno przekracza 100 kg). Biorę letrox 50 (euthyrox musiałam odstawic ze wzgledu na koszmarne skutki uboczne, ale to chyba glownie zasługa laktozy - a mam alergię na "krowę

Odstawienie abxów-laktoza w lekach! Zioła - cito!

akurat działania bym oczekiwał - nie reaguję już w ogóle na tinidazol, nawet dawki 2g jednorazowo w pulsach co 3 dni wg zaleceń dr O. nie mają żadnych skutków poza metalicznym posmakiem w ustach. suplementy: *rano: r/1(przed): letrox - hormon 25mg (30 min) (nie)levoxa 500mg (nie