65 wyników w czasie 80 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Ktoś miał Lexusa IS200 I generacji?

Ja przy kupnie samochodu baczniej przygladam sie sprzedajacemu niz samemu samochodowi. Bo nie zobaczysz ze tloki sa zrobione z drewna* a na pytanie czy kupilbym od niego zloty pierscionek czym dluzej z nim gadam nie na temat samochodu tym latwiej sobie wyrabiam opinie. * Dawno temu moj znajomy...

Re: ciche stulecie pod względem wulkanizmu

Szacunki te wykluczają znaczący wpływ zmian wymuszeń wulkanicznych w obecnym ociepleniu klimatu. Nie jestem zbytnio zainteresowany opiniami jednej osoby z jakiegoś dość starego filmu. > Koniec XVIII wieku to wybuch Laki "8 czerwca 1783 roku", potem 1815 główna erup > cja Tambory, "Erupcję Tambory poprzedziło pięć mniej silnych wybuchów wulkan > ów w latach 1808, 1812, 1813 i 1814.

Zarost

Na okres letni postanowiłam obejrzeć klasyki - dramy które wszyscy znają i kochają. I wyrobić sobie własną opinię. Myślicie, że Hotel del luna będzie teraz dobrym pomysłem? A może My gilrfriend is a gumiho z lee seng gi z 2010?

Re: Zgwałcone Ukrainki

haen2010 napisał: > Tak się wątek rozwinął. Ja tylko dopiszę, że Eisenhower podpisał blisko 200 wyr > oków śmierci dla swoich żołnierzy dopuszczających się gwałtów na Francuzkach po > wyzwoleniu państwa generała De Gaulle.

Re: Zwierzyniec ematki :-)

Generalnie to zaden ze mnie ekspert i moge opierac sie jedynie na hobbystycznych doswiadczeniach. Wszystkie zdjecia Yody sprzed 2012r robilem Canonem S5IS czyli takim troche bardziej zaawansowanym kompaktem. Uzywalem wbudowanej lampy z dyfuzorem dla "zmiekczenia" swiatla. Nowe zabawki na pewno poszerzyly mozliwosci, ale jednoczesnie robienie zdjec stalo sie bardziej wymagajace.

Re: Brawo islandia!

A tu badnia cytowane w drugiej przytoczonej przeze mnie opinii. Introcaso, C.E., Xu, F., Kilmarx, P.H. et al, Prevalence of circumcision among men and boys aged 14 to 59 years in the United States, national health and nutrition examination surveys 2005-2010.

Re: A tymczasem niekibolskie skurwensany kontrata

Ale dopiero za zadymę w Narwi z lata 2012 r. dostał wyrok bez zawieszenia. Wtedy grupa kiboli wszczęła awanturę w dyskotece, hajlowała na ulicy, obrzuciła policjantów kamieniami, butelkami i metalowymi koszami na śmieci. Marcin S. ukrywał się, wpadł w Danii.

Smoleńsk już wkrótce wróci

Komisja Laska bezmyslnie łykneła konfabulację Mk na temat rzekomych 100g wynikłych ze zderzenia "O małej energii pod małym kątem." .. Jak to elegancko wynalazłem w opracowaniu eksperckim z 2010 roku ta wartośc dla tych parametrów upadku samolotu jest fizycznie niemożliwa: According to Cullen , both pelvis and vertebral fractures and bodies dislocation are indicative of forces around 200 G at the time of impact.

Re: Vox populi...

Jeśli chodzi o sondaże, to się odbywało tak, że Tomek Pierzchalski sadzał kilka dziewczyn na Nowogrodzkiej i robił swoje call center. One obdzwaniały 200-300 osób dziennie i PiS miał na bieżąco notowania partii i opinie na inne bieżące tematy. Ale też prawda jest taka, że mało kto w PiS posiada tę wiedzę tajemną, komu Staszek Kostrzewski przelewa pieniądze."

Re: Mysiulkowe cudenka!!!!

Generalnie to zaden ze mnie ekspert i moge opierac sie jedynie na hobbystycznych doswiadczeniach. Wszystkie zdjecia Yody sprzed 2012r robilem Canonem S5IS czyli takim troche bardziej zaawansowanym kompaktem. Uzywalem wbudowanej lampy z dyfuzorem dla "zmiekczenia" swiatla. Nowe zabawki na pewno poszerzyly mozliwosci, ale jednoczesnie robienie zdjec stalo sie bardziej wymagajace.

1 2 3 4 5 6 7