1950

(4 wyniki)
  • 19.6.2003 minela 50 rocznica jednej z najwiekszych zbrodni amerykanskiego wymiaru nie-sprawiedliwosci, morderstwa na Ethel & Juliuszu Rosenberg. Pamietajmy o tej zbrodni nazistowskiej dokonanej w New Yorku 8 lat po "calkowitym" rozgromieniu faszystow hitlerowskich.
  • W niedziele sluzby specjalne zydowskie otoczyly dom lokalnego komendanta Hamasu w Hebronie Mahammeda al- Tahera .Oprocz Tahera w dwupietrowym budynku znajdowalo sie jeszcze dwoch mezczyzn .Zydzi wykrzyczeli , ze Taher jest otoczony i ma wyjsc , poddac sie . W trakcie wychodzenia ze swojego domu Taher zostal rozstrzelany , zginal jego towarzysz,zwykly czlonek Hamasu Imad Drozoa ,trzeci zostal aresztowany .Taher byl podejrzewany przez izraelski wywiad o organizacje samobojczych zama...
  • Mam robote na jutro. Jest noc, a ja siedze i pukam w klawiature. Wszystko byloby dobrze, gdyby nie wy. Smarujecie te posty a ja kukam co tam nasmarowaliscie. No i jak nawale, to bedzie WASZA WINA.
  • Niestety nie w Polsce. Tu można robić z ministrantami co się chce :( ------------------- Ksiądz pedofil z Bostonu skazany na 15 lat Marcin Gadziński, Waszyngton 15-02-2005, ostatnia aktualizacja 15-02-2005 19:51 74-letni dziś Paul Shanley - jeden z najgłośniejszych bohaterów afery pedofilskiej wśród amerykańskich duchownych - spędzi w więzieniu zapewne resztę życia Wyrok na Shanley'a - uznany przez ekspertów za bardzo surowy - wywołał w Ameryce poruszenie. Po pierwsze - t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się