Forum Auto-Moto Auto-Moto
ZMIEŃ
      1994

1994

(29 wyników)
    • POLONEZ CARO ROK PROD 1994 ,PRZEJECHAŁEM NA SILNIKU 257 TYŚ KM.BEZ KAPITALNEGO REMONTU SILNIKA ,MAM CICHĄ NADZIEJĘ ŻE DO 300 TYŚ JAKOŚ DOCIĄGNE. JEST TO NIE REALNE, ALE PRAWDZIWE .MOŻE ZNAIDĘ KOGOŚ KTO MA TAKIEGO POLONEZA. PLOTKI GŁOSZĄ ŻE POLONEZY ROCZNIK 1994 - JAKAŚ SERIA BYŁA ROBIONA NA EKSPORT, ALE COŚ NIE WYSZŁO I POZOSTAŁY W KRAJU.
    • Witam posiadam od 1999 roku audi 80 1,9 TDI rocznik 1994 i do 2006 rokumiałem na niego AC. Teraz miałem ptrawierok przerwy i znowuchce ubezpieczyć AC. Pytanie w jakim towarzystwiemozna to zrobić, generalnioe AC daja na auta do 10 lat.
    • Mam pytanie do "forumowiczów". Czy ktoś miał do czynienia z takim samochodem. Jak kształtują się ceny części do niego i czy nie jest to jeden z tych modeli do którego części należy specjalnie sprowadzać "zza wody". Zastanawia mnie także ten automat - na ile jest on trwały (auto ma przejechane 116 tyś km). Jeżeli ktoś coś na temat Swifta 1.6 automat wie to proszę niech się podzieli wiedzą.
    • To nowszy model, mam taką na oku, wyposażenie takie sobie , właściwie tylko 2 airbagi i wspomaganie, nawet szyby są na korbę ale auto rejestrowane dopiero w 1997, przebieg 130 tys. i cena (chyba niska ??) 12 tys. zł. Co możecie podpowiedzieć? Na co zwrócić uwagę? Warto za tą kasę?
    • Kto jeździ Toyotą ten... hehehe >>> Ps. pozdrawiam;)
    • Witam - co sadzicie o Hyundaiu S-Coupe z silnikiem 1500cc turbo 12V??? Znajomy zaproponowal mi kupno takiego auta - rocznik 1994 - alu-felgi, klimatyzacja, elektryczne szyby i lusterka... Auto ma 126.000 przebiegu - wlasciciel twierdzi, ze ostatnio nie uzywa go czesto. Wg wlasciciela auto w jezdzie po miescie (Madryt) zuzywa 8 litrow, na trsie kolo 6... Oczywiscie jak nie uzywa sie klimy... To czego najbardziej sie boje to zuzycie paliwa... Prosze o opinie uzytkownikow czy wart to...
    • To już gdzieś kiedyś było;) tylko w innym wydaniu: Nie dość, że mają więcej śniegu niż my, Pragę i knedliki, to na dodatek produkują nowoczesne i RaSowe samochody. Czesi to najwięksi szczęściarze środkowej Europy. Jeśli ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości, po debiucie nowej Skody Octavii RS pozbędzie się ich zupełnie. A w tym artykule dotyczy to Felicji Reasumując "pepikom" można tylko pozazdrościć tego, że produkują TAKIE samochody. P.s. pozdr...
    • Pytanie jak w temacie - co polecalibyscie do 20 tys.: mlodszego Forda (+ niezle wyposazenie) czy starsza Toyote, ew. Mazde 323F lub Honde Civic w podobnym wieku? Jak z cenami czesci, serwisu, zawodnoscia tych aut? A moze jeszcze mlodsza (1999) Felicie 1.6? To ma byc moj pierwszy wlasny wozek... :) Z gory dzieki za wszelkie przydatne uwagi.
    • szukam takiego auta z silnikiem 4,0 lub 6,0 w kolorze bordowym i jasną tapicerką, jak ktoś coś takiego ma do sprzedania proszę dać znać.
    • Czy gdybyście mieli takie auto to zatrzymalibyście ,czy wręcz przeciwnie, chcielibyście się pozbyć staruszka.(przebieg ok. 200tyśkm) Czy moglibyście napisać jak się wam sprawuje takie auto? Ewentualnie polecić inne terenówki.
    • Anglicy mogą odetchnąć, Aston- Martin wraca pod brytyjskie panowanie. Założona w 1914 roku firma Aston-Martin została w 1994 całkowicie przejęta przez Forda. Obecnie Ford borykający się z olbrzymimi kłopotami finansowymi sprzedaje ja brytyjskiej grupie inwestycyjnej skupionej wokół Davida Richardsa.
    • Tjw. Mam na oku 500E ,może jest lepszy wybór . Dla mni liczy się moc i automatyczna skrzynia .
    • Pytam, bo wóz ten, zwłaszcza tu na forum, obrósł legendą. Czy przedstawiony egzemplarz moze byc wart tych paru zlotych? Dzieki za info. www.efl.com.pl/dla_firm_przetargi_lista.asp?miasto=2&sprzet=1###
    • Chce sprzedac autko z 1994 ,wersja podstawowa,pajero,i nie wiem z jaką wyjsc ceną,moze ktos sie oreintuje?
    • "...silniki 2.9 (ośmio- i szesnastozaworowe, 150 i ponad 200 KM)" a to dobre, czyli wypada w pierwszym przypadku 1,333... zawora na cylinder a w drugim trochę lepiej bo 2,666... zawora na cylinder :-D. Panie Jacku, jako dziennikarzowi piszącemy w gazecie, nomen omen, motoryzacyjnej wypadałoby takich głupot nie pisać. Silników 2.9 V6 były dwa rodzaje. Pierwszy to "stareńki", montowany w Scorpio od 1986 roku i w Sierrach od 1988 silnik z rozrządem OHV (czyli wałkiem rozrządu w blok...
    • W archiwum w Ludwigsburgu są dokumenty z których wynika, że w lutym 1968 r. przed niemieckim sądem oskarżono sześciu byłych oficerów SS i policji o udział w zbrodni w Jedwabnem - podały "Informacje" Polsatu. Do dokumentów dotarł berliński korespondent telewizji. Są w nich zeznania świadków zbrodni w Jedwabnem, których przesłuchała Komisja do Ścigania Zbrodni Hitlerowskich w Polsce. Śledztwo przeprowadzono w 1967 roku. Z relacji świadków wynika, że w Je...
    • Mam Honde Civic1.5 1994 sprowadzona w 2006 z Niemiec gdzie jej pierwszym właścicielem był dziadek urodzony w 1939 roku. Silnik 1498 cm3, moc 90 km, przebieg 150 000Wyposażenie to elektryczne szyby, elektryczne lusterka, elektryczny szyberdach, elektrycznie sterowane światła, ustawiana kierownica, samochód nie był uderzony(potwierdzone przez 3 niezaleznych mechaników) silnik pracuje bez zarzutów nic nie stuka nic nie puka ale pali 8-9litrów benzyny. Lakier w stanie dobrym nie l...
    • Jaka może być przyczyna nierównomiernego podnoszenia się i opuszczania nadwozia, np. przy ustawieniu standardowym "przód" jest niżej niż tył, natomiast przy ustawieniu wyższym "przód" jest wyższy od "tyłu". Poza tym "przód" jest bardzo twardy - nie ma amortyzacji. Proszę o pomoc, jeżeli ktoś miał podobny problem.
    • Czy orientujecie się, z jakimi silnikami sprzedawano w USA BMW 7 w latach 1994-1997? Pozdrawiam
    • Np. S600 -1992, albo mój ls400 1994. Co najlepiej mieć, żeby być pewnym, że nie ukradną??? Sądzę, że np. lexus, albo jakiś lincoln/ Co wy na to????????????????????????????????? W ogóle, kto miał do czynienia z ls400(czy grozi to jakąś wysiadką, albo czymś innym?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna